2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

10 tane ilaç var, 5 gün içicem. Cumartesi bitecek inşallah. Bir de fitil verdi akıntı için. O da sinir bozucu ama kullanıyorum yine de. Ben gözümün önüne koysam da suyu bakmıyorum o tarafa. Su içmekten bu kadar nefret eden bir insan olabilir mi? Susatan şeyler yiyeyim diyorum, 1 bardak ancak içiyorum. Hoouuff ne olacak bu halim hiç bilmiyorum. Hakikaten az kaldı canım ya, Allah yardımcımız olsun. Yavaştan tırsaklık hızlanıyor bende.

Ya kızlar sizlerde de var mı bu aralar aşırı duygusallık ve sinir durumları? Bu hafta işyerinde son haftam. Doktorum çalışmama kesinlikle müsade etmedi, artık yat dinlen dedi. Dün bırakacaktım ama çok önemli bir grubun veli toplantısı var diye kıyamadım, dayanayım dedim. Bugün rahatsızlanan başka bir öğretmenin dersini bana yıkmaya kalktılar ve bağırıp çağırıp çıktım, eve geldim. Sabahtan beri arıyorlar, açmadım. Eşimi aramışlar, merak ettik diye. O da kızmış. "Ayakta zor duruyor, sizin için fedakarlık yapıyor, iş yükünü azaltacağınıza ekstra iş yüklüyorsunuz" diye. Özürler dilemişler. Toplantıda bulunsun, sonra izne çıksın artık falan demişler. Ayy çocuk gibi hissettim kendimi. Sanki eşim de velim Öyle küstüm geldim resmen Çok stres oldum artık. Sancımı ağrımı belli etmeden çalışayım dedikçe hamileliğimi unuttular, normal çalışan gibi davrandılar ya resmen. Ben de hatırlatayım dedim artık Bu arada benim minnoş hala afrodit gibi yan yatıyor. Doktor 4 Kasımdan sonra alabiliriz dönmezse dedi. Kilosu falan güzel çıktı. Bakalım. Stresten erkenden doğurmazsam...

korkuun ecele faydası yok valla...
kuzu kuzu gidip doğuracaz Allah kuvvet versin...
şişeleri dene sevde su içmek için...
enfeksiyonu daha rahat atarsın...
sevdeeeeee
biberonları nasıl kuruttun?
kendi kendine mi?

Kızlar günaydın.nasılsınız bakalım?bişey sorcam bu eşik gelmesi ne demek.bende henüz öyle birşey yok erken mi acaba?bilirsem bende ona göre davranırım hem.salı doktor kontrolumuz var bakalım bizim çatı muayenesi olacak mı?heyecanla bekliorum.

yarın yarım gün..

müdürüm gelme pazartesi salı da rapor al dedi..

çarşamba persembe cuma da veda turları için gelirsin dedi...

31 ekim toplantı sunumum hazır kızlar..

atlattım en azından işin stresini..

cok mutluyummm

ayy bende de var bu tırsaklık hali:):) sorana hala 1 ay var diyorum ama ayın 17-18 i gibi gelecek benim oğlan, kabullenemiyorum heralde, hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo:) kalmış 20 gün ben hala 1 ay diyorum:)doğuranları gördükçe hevesleniyorum ama tırsaklıktan hevesimie yaşayamıyorum:)

Eşik derken nişan gelmesini mi kastediyorsun acaba Canım? Nişandan bahsediyorsan hamilelikte bebeği korumak için rahim girişini kaplayan mukus tıkacının düşmesi sonucu kanlı akıntı oluyormuş. Ona nişan gelmesi de diyorlar. Bazılarında hamilelğini rutin akıntısında belli olmayabiliyormuş. Akıntı çoğalıyor ya son zamanlarda. O tıkacın yavaş yavaş yok olması sonucuymuş bu. Kanlı akıntı şeklinde geldiğinde doğuma az kaldığını söylüyorlar ama doktorlar bu konuda da net bişey yok diyorlar. Yani mukus tıkacı düştükten birkaç saat sonra da, bir kaç gün hatta bir kaç hafta sonra da doğum gerçekleşebilirmiş. Bildiklerim bunlar. Ben de dün akıntımda çok hafif bir koyulaşma hissettim. Doktoruma sordum, normal artık dedi. Yavaş yavaş başlıyor demek ki.

ayy çok şükür, benim bile sırtımdan yük kalktı.. sende evinde ayaklarını uzat biraz.. bugünden itibaren tatilde sayılırsın yani, süpper. yat dinlen sareyi besle

ayy çok şükür, benim bile sırtımdan yük kalktı.. sende evinde ayaklarını uzat biraz.. bugünden itibaren tatilde sayılırsın yani, süpper. yat dinlen sareyi besle

sorma rahatladım..

5 gün yerimden kalkmicammmm..

çarşambada kadın gelecek temizliğe...

haftaya cumarteside annem gelecek...

ayyyy yine carpıntım basladı...

korkuun ecele faydası yok valla...
kuzu kuzu gidip doğuracaz Allah kuvvet versin...
şişeleri dene sevde su içmek için...
enfeksiyonu daha rahat atarsın...
sevdeeeeee
biberonları nasıl kuruttun?
kendi kendine mi?

Bu kadarcık suyla nasıl atıcam enfeksiyonu bilmiyorum canım ya. İçemiyorum, içemiyorum. Bu arada biberonları yıkadın mı diye bir sor? O gün hızla valizimi hazırladım. Sadece biberon ve emzik kaldı, kafam o kadar karıştı ki hiçbir şey yapamadım. Prospektüsünde deterjanla yıkayın diyor, sadece biberon emziğini kaynatın diyor. Ben de deterjan kullanmak istemiyorum. Hepsini kaynatamadım orada öyle yazınca. Ne yapsam diye kararsız kaldım. Öööle bekliyor beni.

Anaaaamm harbiden az kalmış. 20 gün ne demek? Ben hala 28 Kasım'ı baz alıyorum, erken gelebileceğini düşünmek istemiyorum galiba.

Hadi geçmiş olsun. Sen çalıştıkça ben stres oluyordum.

kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum

sancın başladı mı bu arada kaçıncı haftandasın?bende istiyorum artık gelsin muhtemel doğum tarihine göre son 9 günüm ama daha tık yok.arada kasılma olsada doğuracakmışım gibi değil ya

selam herkese fatmacım izne çıkmana çok sevindim çalışanlara hep üzülüyordum kendim evde olduğum için çok zor geliyordu bana sizin durumunuz. Bu arada akşam her tarafım ağrıdığı için uyuyamadm sabah köründe de kalktım. sonra da ilacı bıraktığım halde yine çarpıntım oldu ancak ayaklanabildim. bitkinim hala ama gene de şükür. artık bebek de büyüdüğü için yürümek çok zor oluyor kasılmalar da var tabii. işte böyle son durumlar. umraım sizlerde iyisinizdir. doğuran var mı bugün?

senin biberon cam değil mi?deterjana filan ne gerek varki, suya at, 1-2 dk tıkırasın tamam işte, tertemiz olur.. dhaha hiç kullanmadn kimyasala gerek yok bence.. kaynarken atma ama çatlayabilir, önceden at suya.. bence tabii. ben öyle yapıcam, tembelliği bırakıp biberon alırsam:)

kızlar merhaba!34 hafta bitti bugün ama benim bebişim gece ben uyurken uyuyor birazda hareketleri değişti.heran hareket etmiyor.gün içinde düzenli ediyor,hıçkırıyor ama takla ve dalga hareketleri gibi hareketler değil.sorun olabilirmi sizce???

mrb kızlar kahvekolik ve mavide doğurmuş demek Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşlh..bakalım sıra kimde yarında birinin doğum haberini almaya alıştrıyorum kendimi seduş ortalarda yok galiba yoksa odamı doğurdu..bana dün benim doktor sancın var dedi ama bendeki kağıda baktım o degerler 60-70 arasında hep bu sancı normal değilmiki bu kadın niye öyle dedi anlamadım..

Canım sen ne zaman doğum yaptın? Şoktayım. Geçmişi okuyayım dedim. Yoksa görmicektim. Maşallah oğlun erken doğmuş ama kilosu da boyu da yerinde. Maşallah subhanallah. Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüt kuzunu. Neden acil sezeryan oldun? En kısa zamanda doğum anını yaz lütfen. Çok merak ettim. Çok geçmiş olsun, gözün aydın. Evladına kavuştun. Allah mutlu bir ömür nasip etsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…