- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.641
bazı antibiyotikler banada bulantı yapıyo, hatta ishal yapıyo.. o kesin ilaçtandır.. kaç günlk tedavi, kaç günü kaldı.. ilaçtan sonra suya daha fazla ağırlık verirsin.. küçük şişleler gözünün önünde dursun sürekli.. başka türlü olmuyo.. benim evin he yeri pet şişeler dolu, gördüğümden alıyorum bir iki yudum:)
finishe yaklaştık artık badiciiim.. ben iyice heyecanlanmaya başladım:)
10 tane ilaç var, 5 gün içicem. Cumartesi bitecek inşallah. Bir de fitil verdi akıntı için. O da sinir bozucu ama kullanıyorum yine de. Ben gözümün önüne koysam da suyu bakmıyorum o tarafa.Su içmekten bu kadar nefret eden bir insan olabilir mi? Susatan şeyler yiyeyim diyorum, 1 bardak ancak içiyorum. Hoouuff ne olacak bu halim hiç bilmiyorum. Hakikaten az kaldı canım ya, Allah yardımcımız olsun. Yavaştan tırsaklık hızlanıyor bende.
10 tane ilaç var, 5 gün içicem. Cumartesi bitecek inşallah. Bir de fitil verdi akıntı için. O da sinir bozucu ama kullanıyorum yine de. Ben gözümün önüne koysam da suyu bakmıyorum o tarafa.Su içmekten bu kadar nefret eden bir insan olabilir mi? Susatan şeyler yiyeyim diyorum, 1 bardak ancak içiyorum. Hoouuff ne olacak bu halim hiç bilmiyorum. Hakikaten az kaldı canım ya, Allah yardımcımız olsun. Yavaştan tırsaklık hızlanıyor bende.
Kızlar günaydın.nasılsınız bakalım?bişey sorcam bu eşik gelmesi ne demek.bende henüz öyle birşey yok erken mi acaba?bilirsem bende ona göre davranırım hem.salı doktor kontrolumuz var bakalım bizim çatı muayenesi olacak mı?heyecanla bekliorum.
yarın yarım gün..
müdürüm gelme pazartesi salı da rapor al dedi..
çarşamba persembe cuma da veda turları için gelirsin dedi...
31 ekim toplantı sunumum hazır kızlar..
atlattım en azından işin stresini..
cok mutluyummm
fatmacım sende öğretmensin heralde iznin hayırlı olsun bol bol dinlen artık
ayy çok şükür, benim bile sırtımdan yük kalktı.. sende evinde ayaklarını uzat biraz.. bugünden itibaren tatilde sayılırsın yani, süpper. yat dinlen sareyi besle
korkuun ecele faydası yok valla...
kuzu kuzu gidip doğuracaz Allah kuvvet versin...
şişeleri dene sevde su içmek için...
enfeksiyonu daha rahat atarsın...
sevdeeeeee
biberonları nasıl kuruttun?
kendi kendine mi?
ayy bende de var bu tırsaklık hali:):) sorana hala 1 ay var diyorum ama ayın 17-18 i gibi gelecek benim oğlan, kabullenemiyorum heralde, hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo:) kalmış 20 gün ben hala 1 ay diyorum:)doğuranları gördükçe hevesleniyorum ama tırsaklıktan hevesimie yaşayamıyorum:)
yarın yarım gün..
müdürüm gelme pazartesi salı da rapor al dedi..
çarşamba persembe cuma da veda turları için gelirsin dedi...
31 ekim toplantı sunumum hazır kızlar..
atlattım en azından işin stresini..
cok mutluyummm
kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum
Bir resimde bugünden ekliyim o artık aslan gibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aynı zamanda resmi olarak :)
Eki Görüntüle 279460
merhabalar
bu gece buraya bir anne olarak yazıyorum...
hiç beklenmedik bi şekilde acil spinal sezeryanla doğum yaptım.
Efe çok şükür küveze girmedi, 3250 gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.şu an evimizdeyiz.
doğumumla ilgili hiçbişey hayalimdeki gibi değildi, hastaneme bile yetişemedim.
ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız, önemli olan bu tabiki.
neyseki hazırlıklarım da tamamdı.
şu an ev curcuna ayrıntıları daha sonra yazıcam.
pamuk gibi beyaz bi oğlum oldu, bakmalara koklamalara doyamıyorum öyle tatlı ki :)
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş, sanki öncesinde yokmuşum gibi hissediyorum
benden badicanlarıma tavsiye, daha vaktim var demeyin sağda solda çok gezmeyin
hepinizi öpüyorum doğuranları tebrik ediyorum
bekleyenlere ise Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
vakit buldukça girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?