2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
fatma hepimizin üzerindeki ağırlıgı kaldırdın izne işe gitmeyerek :)) ben sana çok üzülüyordum bu halde hala işe gidiyor olmana. neyse keyfıne bak artık bi kaç hafta.sonra gercek mesailerimiz başlicak.

bu arada mavi grip gibiydi. bebeğe geçmesin diye napıyor acaba? bende de hala var gecemedı bır turlu bıtkı çayları mandalınalar bana mısın demıyor.ilaç kullanmak ıstemıyorum.inşallah bu haldeyken doğurmam. bu arada benım göbek üç parmak asagı inmiş ben bile fark ettim bugun.önce ıkı parmaktı.4 parmak olunca tamam ıyıce yaklasmıs demek oluyormuş.

g.olsun canım bu gripten kurtulamadık gitti benimkide geçen geçer gibi oldu yine hortladı aynen bende ilaç içmeden atlatmaya çalışıyorum..göbeğpin indiğini nasıl anlıyosunuz kızlar ya ben hiç bişe anlamıyorum banada anlatın nası oluyo bu:26:

almadın mı daha biberon..

ben de daha çantamı hazırlamadım...

hazır evdeyken çantaya odaklanayım bende bari..

Geçmiş olsun. Göbeğinin aşağı indiğini nasıl anladın? Ben aynaya baktımda babamı görüyorum sanki. Göbeğim aynı onun göbeği gibi oldu. Aşağıda mı onu bilmiyorum ama.:26:

ay evt bende cok mutluyum ..

ama bu durum dogumun yaklasmıs olmasını daha cok hissettirdi bana..

evde ben napcam diye düşünmeye basladım daha izne cıkmadan..

Ay ne bileyim ben de sinir oldum prospektüsüne. Öyle yazmışlar. Kafam karıştı o yüzden. Amaannn dediğin gibi atayım suya. Kaynasın. Tamam işte yaaa. Biz nelerle büyüdük kim bilir. Bu kadar da ayrıntıya girmeye gerek yok di mi? Bekleyip duracağına kaynamış hazır dursun. Bozulursa da yenisini alırız.

siyah düş seninle sat ımız aynı.normalmi sezeryan mı seninki bide bebişler ne hadar oldu benim 37+0 da 2900 dü

dün doktordaydım canım 3200 olmuş kilosu normal doğum istiyoruz doktorda bende ama bizimki hala dönmedi başı solda ayaklar sağda sürekli baskıda 1 aydır aynı pozisyonda doktorda 1 aydır döner diyo ama benim artık umudum kalmadı bakalım kaderimizde hangisi varsa o olcak sağlıkla gelsinde :) seninki bellimi normal sezeryan?

Geçmiş olsun. Göbeğinin aşağı indiğini nasıl anladın? Ben aynaya baktımda babamı görüyorum sanki. Göbeğim aynı onun göbeği gibi oldu. Aşağıda mı onu bilmiyorum ama.:26:

ben de anlamıyorumm..

dün biri seninki hala tepelerde geziyor dedi bana.. dedim 15 gün sonra dogurcamm.. 1 ay bile bekler dedi .. normalde beklesem zaten 25 günü var dedim..

yazık niye gününü beklemiyorsun dedi.. ay dedim zaten vicdanım rahat değil...

of kızlar ben korkuyorumm..

dua ediyorum Allahım rüyalarımda göster bana hayırlı bişey mi yapıyorum diye .. ( meshurdur benim rüyalar ) rüyamda kendimle ilgili bişey göremiyorummm..

canım bizde yarın doktora gidicez tekrar geçen hafta bebek kanala yerleşmiş doğum için hazır dedi çatı muaynesi yaptı biraz dermış ama çok iri bir bebek degil doğurabilirsin dedi de ben korkuyorum bide bayramda burdamı malum bayram son haftamız.

kızlar kanala girince bir şey hissediliyor mu

Ay inşallah hayırlı bir zamanda doğar bebeklerimiz. Ben daha önce de yazmıştım bu konuyu. Çok ama çok kararsızım, normale engel görünmüyor ama normal yapacak cesareti pek kendimde göremiyorum. Doktoruma da bunu söylemek istemiyorum. Hemen sezaryen tarihi verir diye. O zaman hissedeceğim şey senin şuan yaşadıkların olacak. Bebeğin gelmeye hazır olduğu zaman mı sezaryene alınmalı yoksa doktorun belirlediği bir tarihte mi? Bu o kadar çok kafamı kurcalıyor ki artık düşünmemeyi tercih ettim. Mesela crafty'ninki gibi bir doğum olsa hiç hayır demem. Yani bebek gelmek istediğinde sinyalleri verecek, hastaneye gidicez, sezaryenle alınacak sonra da. Bu sanırım benim tam da istediğim. Ama doktorum derseki şu tarihte alalım... O zaman ne yaparım bilmiyorum. Kaldı ki şuan normal görünüyor. Normal yoldan gelmeye kalksa nasıl doğururum onu hiç mi hiç düşünmüyorum. Kafam çok karışık benim de. Allah ım sen bize yardım et.

valla korku bendede var hertürlü doğumdan korkuyorum ama yapcak bişe yok kız çıkcaklar bi şekilde malesef benim doktor yok bayramda eger bayramda gelmeye kalkarsa bizim çocuk nöbetçi doktorlara kalıcam ama niyeyse benim içime hep 14-15i o arada doğurucakmışım gibi geliyo o yüzden doktoruda takmıyorum artık bi manyaklık geldi bana bu ara ilk duyduğumda napıcam ben diyorum doktorum olmazsa ama şimdi amaan nasısa doğurmıcam bayramda diyorum sanki sipariş vermişim

Canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. İnşallah sonuna kadar da böyle gider. Arkadaşının bebeği de ömürlü olsun, analı babalı büyüsün inşallah..

Artk yeri daraldığı için daha sert ama daha az hareket ediyolar.Düzenli ediyosa problem yoktur cnm.Benim de aynı şekilde.

canım bebek kanala girince böle arada bir bazı hareketlerinde oynarken kafası orda olduğu için ittirince aşağıdan bişey çıkcak gibi komik bi durum oluyo :)
bayramda doktor nasıl olmazmış yaa biz boşunamı başından beri bu doktorlara gidiyoruz aaaaaaaaaaaaaaaaa

sevdecim annem bize hep cam biberon kullanmış, sık sık kaynatıyodum tamam işte diyor.. başka bişeye geek yokmuş:) anne tavsiyesi bende onun sözünü dinlicem:) ablamada öyle yaptrdı annem..

bu doğum işinde benimde kafam karışık.. ama bide işin şurası var bebeğin kendiliğinden gelmeye kalkmasıda bebek için en doğru zaman olduğu anlamına gelmiyor ki.. erken doğan solunum sorunu çeken bir sürü bebeğimiz var.. insan karar veremiyor haklısınız.. ama ben doktorumu dinlicem.. sorgulamadan ona güvenmek istiyorum yoksa işin içnden çıkamam.. bide benimn annem uzun süre kalamaz.. bayramdan sonra gelecek, doğumdan önce değil doğumdan sonra bana daha çok lazım annem.. aralığa kadar doğumu bekleyipte 3 gün sonra el kadar bebeyle yalnız kalmak istemem.. planladığımız tarihe çok yakın bi zamanda gelsin, doğumdan sonra kalsın istiyorum... daktırımın sözünü dinleyip 10 gün önceden aldırcam kuzuyu:)

benim doktorun işler karışık biraz canım ya annesi yoğun bakımda bu cuma ameliyat olcakmış bayramdada onun yanında olcakmış iznini ona göre ayarlamış ankarada olcam merak etme ortada kalmassın diyo ama olaki doğum bayrama geldi ankaradan kalkıpta gelceğini hiç sanmıyorum 3 doktor ismi saydı onlarda burda zaten ben olmazsam korkma diye kesin onlardan biri gircek yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…