- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.661
g.olsun canım bu gripten kurtulamadık gitti benimkide geçen geçer gibi oldu yine hortladı aynen bende ilaç içmeden atlatmaya çalışıyorum..göbeğpin indiğini nasıl anlıyosunuz kızlar ya ben hiç bişe anlamıyorum banada anlatın nası oluyo bu:26:fatma hepimizin üzerindeki ağırlıgı kaldırdın izne işe gitmeyerek :)) ben sana çok üzülüyordum bu halde hala işe gidiyor olmana. neyse keyfıne bak artık bi kaç hafta.sonra gercek mesailerimiz başlicak.
bu arada mavi grip gibiydi. bebeğe geçmesin diye napıyor acaba? bende de hala var gecemedı bır turlu bıtkı çayları mandalınalar bana mısın demıyor.ilaç kullanmak ıstemıyorum.inşallah bu haldeyken doğurmam. bu arada benım göbek üç parmak asagı inmiş ben bile fark ettim bugun.önce ıkı parmaktı.4 parmak olunca tamam ıyıce yaklasmıs demek oluyormuş.
senin biberon cam değil mi?deterjana filan ne gerek varki, suya at, 1-2 dk tıkırasın tamam işte, tertemiz olur.. dhaha hiç kullanmadn kimyasala gerek yok bence.. kaynarken atma ama çatlayabilir, önceden at suya.. bence tabii. ben öyle yapıcam, tembelliği bırakıp biberon alırsam:)
fatma hepimizin üzerindeki ağırlıgı kaldırdın izne işe gitmeyerek :)) ben sana çok üzülüyordum bu halde hala işe gidiyor olmana. neyse keyfıne bak artık bi kaç hafta.sonra gercek mesailerimiz başlicak.
bu arada mavi grip gibiydi. bebeğe geçmesin diye napıyor acaba? bende de hala var gecemedı bır turlu bıtkı çayları mandalınalar bana mısın demıyor.ilaç kullanmak ıstemıyorum.inşallah bu haldeyken doğurmam. bu arada benım göbek üç parmak asagı inmiş ben bile fark ettim bugun.önce ıkı parmaktı.4 parmak olunca tamam ıyıce yaklasmıs demek oluyormuş.
fatma hepimizin üzerindeki ağırlıgı kaldırdın izne işe gitmeyerek :)) ben sana çok üzülüyordum bu halde hala işe gidiyor olmana. neyse keyfıne bak artık bi kaç hafta.sonra gercek mesailerimiz başlicak.
kızlar bebek şekeri için uygun bi yer arıyorum özellikle internetten siparişle alan var mı ?
birmax diye bi site var canım.. cok uygun fiyatları .. bak istersen
senin biberon cam değil mi?deterjana filan ne gerek varki, suya at, 1-2 dk tıkırasın tamam işte, tertemiz olur.. dhaha hiç kullanmadn kimyasala gerek yok bence.. kaynarken atma ama çatlayabilir, önceden at suya.. bence tabii. ben öyle yapıcam, tembelliği bırakıp biberon alırsam:)
siyah düş seninle sat ımız aynı.normalmi sezeryan mı seninki bide bebişler ne hadar oldu benim 37+0 da 2900 dü
Geçmiş olsun. Göbeğinin aşağı indiğini nasıl anladın? Ben aynaya baktımda babamı görüyorum sanki.Göbeğim aynı onun göbeği gibi oldu. Aşağıda mı onu bilmiyorum ama.:26:
dün doktordaydım canım 3200 olmuş kilosu normal doğum istiyoruz doktorda bende ama bizimki hala dönmedi başı solda ayaklar sağda sürekli baskıda 1 aydır aynı pozisyonda doktorda 1 aydır döner diyo ama benim artık umudum kalmadı bakalım kaderimizde hangisi varsa o olcak sağlıkla gelsinde :) seninki bellimi normal sezeryan?
canım bizde yarın doktora gidicez tekrar geçen hafta bebek kanala yerleşmiş doğum için hazır dedi çatı muaynesi yaptı biraz dermış ama çok iri bir bebek degil doğurabilirsin dedi de ben korkuyorum bide bayramda burdamı malum bayram son haftamız.
ben de anlamıyorumm..
dün biri seninki hala tepelerde geziyor dedi bana.. dedim 15 gün sonra dogurcamm.. 1 ay bile bekler dedi .. normalde beklesem zaten 25 günü var dedim..
yazık niye gününü beklemiyorsun dedi.. ay dedim zaten vicdanım rahat değil...
of kızlar ben korkuyorumm..
dua ediyorum Allahım rüyalarımda göster bana hayırlı bişey mi yapıyorum diye .. ( meshurdur benim rüyalar ) rüyamda kendimle ilgili bişey göremiyorummm..
canım bizde yarın doktora gidicez tekrar geçen hafta bebek kanala yerleşmiş doğum için hazır dedi çatı muaynesi yaptı biraz dermış ama çok iri bir bebek degil doğurabilirsin dedi de ben korkuyorum bide bayramda burdamı malum bayram son haftamız.
merhaba tatlı anneler,bugün moralim yerinde çok şükür
kontrolümüz vardı 2950 olmuş kuzucuğum37+0 dayız bugün.büyümeme riski vardı daha önceden hatırlarsanız ama eş yaşlanması bebeğime olumsuz bir etkide bulunmadı şu ana kadar.büyümeye devam ediyor,kalp atışlarımız normal,kilo aşırı değil ama haftası ile uyumlu çok şükür.bugünkü ultrason doktoru daha iyiydi baya inceledi,içim daha rahat.annem durum normale döndüğü için tekrar özele gitmemi istiyor ona karar veremiyorum bilmiyorum ne yapsam. bebeğim durabildiği kadar dursun istiyorum bakalım ne olacak.
ayrıca forumdan değil ama yakın bir arkadaşım kasım annesi bugün doğum yaptı.38 haftalıktı bebişi 3650 doğdu.annede yüksek tansiyon vardı riskli bir gebelikti. 19/11 tansiyonla doğuma girmiş suyu gelmiş evde.su geldiği halde sancı başlamamış,suni sancı vermişler,aksilik ya bebişi düz geleceği yerde saat 1 yönünde gelmeye kalkmış oyüzdende epidural sezaryen ile almışlar bebeğini.ikiside gayet sağlıklıymış çok şükür.benim doğum yapacağım hastanede yaptı,memnunmuş. işte durumlar böyle hanımlar.umarım sizler ve bebekleriniz de iyisinizdir.
kızlar merhaba!34 hafta bitti bugün ama benim bebişim gece ben uyurken uyuyor birazda hareketleri değişti.heran hareket etmiyor.gün içinde düzenli ediyor,hıçkırıyor ama takla ve dalga hareketleri gibi hareketler değil.sorun olabilirmi sizce???
canım bebek kanala girince böle arada bir bazı hareketlerinde oynarken kafası orda olduğu için ittirince aşağıdan bişey çıkcak gibi komik bi durum oluyo :)
bayramda doktor nasıl olmazmış yaa biz boşunamı başından beri bu doktorlara gidiyoruz aaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?