2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kubicim bebeğinin kilosu kötü değil üzülme 2500 gram doğumlar bile normal kabul ediliyor ama artık kendini yorma bu kadar bırak evdekilere hizmet etmeyi kendine dikkat et belki kendini çok yordun diye suyun azaldı ve bebeğin kilo almadı bari bundan sonra biraz yat dinlen herkes ne bulduysa onu yesin yazık mı değil sana ya gerçekten üzülüyorum evdekilere de kızıyorum bula bula senin son ayını mı buldular ameliyat için kusura bakma ben senin kadar iyi niyetli değilim herhalde

tam da benim içinde bulunduğum karmaşayı yazmışsın :) normal e uygun olmayan baş ölçülerine ulaşmayı bekliyorum ben de kendimce :)...forum 1 kasımdan sonra daha da sakinleşcek gibi...
haftada bir nst e devam ediyorum ben, düzensiz sancılar var 60larda ama anlamlı değil

geçen hafta eşimle ailesi ile ilgili bi gerildik 3 gün felan sürdü
hamileliğimin sıkıntılı dönemlerinde bana yardıma geldiğinde ben daha fazla yorulup rahat etmeyince eşime doğum sonrası bebeği görmeye gelsin ama sağolsun yardımı bana iyi gelmiyor demiştim, bakmak için kalmasın gerilirim demiştim ok dedi..yani kadın kötü niyetli değil de yaşlı ve biraz oğluna düşkün..güya bana bakmaya geldi, işten eşimle aynı zamanda dönüyoruz birlikte yaptığımız işleri oğlu yorulmasın diye ona yaptırmıyordu yine bana kalıyordu tüm işler..tek yaptığı şey benim yiyemediğim oğlunun sevdiği-özlediği geleneksel yemekler..o gelmeden en azından daha az bulaşık çıkıyordu :)

neyse doğuma zaten ablam gelcek yıllık iznini alıp iki hafta kalcak yanımda sonra yanlız da idare edebilirim gibi geliyor..eşimle böyle anlaşmışken..annesi telefonda bana ve sonrasında bebeğe bakmak için yardıma ne zaman geliyim diye sordukça bizimki arada kalıyormuş..eşimde ah anacım bak seni düşünüyor sana yardım etmek istiyor sense tahammül edemiyorsun kadına deyince kıyamet koptu

yavaş yavaş ve sakince konuşup konuyu daha önce anlatığımız seviyeye çektik, ama niyeyse bu aralar pek hassas ailesi konusunda birşey demesem de o konuyu açıyor...aile kavramının değişmesine belki uyum sağlayamadı..3 kişilik bir ailesi olacakken eski ailesine özlemi arttı adamın :) bir de kadınlar kopamaz derler

neyseki atlattık bu krizi de

salı günü nst + kontrol umarım ogün netleşir birşeyler

kubicim üzülme canm her ultrasonda farklı çıkabiliyo süt yoqurt tüket bolbol bebişin qayet iyi demekki heranqi başka bi sorun problem yokmuş benimde muayenem pazartesi bakalım benm açıklıqım ne durumda çok merak ediyorum moralini bozmasakın yazık bebişe allah yardımcın olsun başka sorun çıkmaz inşlh hiç bi hamişimiznn

kızlar 27 ekim de 13 30 da oğluşum 2650 gr 49 cm dogdu.
Masaallah barek allah oglunaAllah anali babali büyütsün,hayirli evlat olsun insaallah.

Hayirlisi olsun insaallah canim ya bu kadar üzme,bebegin kilolu olmasi yada olmamasi biseyi ifade etmiyor,normal sinirlar icinde,en son anda bu kadar moralini bozma.

tabi canım var mı aile gibisi.bende uzaktayım aılemden. onlar adana da ben konya da.yokluklrı illaki belli oluyor.sizin mesafeniz uzak mı?

evet ya doğuran gidiyor.bizde doğurup gideriz sonra evde çocuk iş güç bunalan tekrar döner tilki misali :)) zaten yapacak iş yok burda da olmayınca daha bir sıkıcı olmaya basladı.bugun bıraz fazlaca yurudum sanırım belımde bı agrı anlatamam.uzandım bıraz sıkıldım tv de de bişe yok geldim buraya.hergun 10 dk da olsa yurumeye çalışıyom belkı normal dogurursam kazara doğumum kolay geçer :))

topiğimiz çok sesiz kalmış hakkat doğuran gidiyo biz kaldık oğluşumla doktorumuzda 20gün izne çıktı. ben hafta bir çağırcak artık diye sevinirken beni bayram sonrası 14 kasıma çağırdı.
doğurmazsan görüşürüz dedi resmen bide sekreter randevu verdi sabah 11de doktorumuz 8 de gel sen dedi sezoya alcak ama tamda bişi demiyoki. en sinir olduğumda insan kitleniyo ne sorcaksa hepsini unutuyo yaa. bizi neler bekliyo merak ediyorum açıkçası :)) bayramı bi atlatsak rahatlıycam.nöbetçi doktor falan geriyo beni. hakkımızda hayırlısı artık

Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan

kızlar 27 ekim de 13 30 da oğluşum 2650 gr 49 cm dogdu.

allah analı babalı büyütsün cnm peki nasıl doğum yaptın müsait olduğun zaman hikayeni yaz cnm bekleriz benim yerime öp minişini ne güzeldir şimdi

kızlar ben bozuldum heralde kahverengi leke geldi korkuyorum hafifden de sancım var dua edin ne olur ayyyyy ayyyyy 3 defa çatala çıktım hiç lekelenmem olmadı bugün de çıktım çatala acaba ondan mı oldu desem ma hiç canım acımadı kii kızlar ben heralde doğurcam dua edin ne olurr

kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım ki siz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama

kız bizim işimiz ne bütün gün hikayenizi okudum ve gözlerimden akan yaşa engel olamadım. uzun ömürlü ve sağlıklı bir hayat sizin olsun. çok güzel sanki kendim yaşıyomuş gibi oldum oğlumda heycanlandı heralde tepikleyip durdu okurken.

Siz yazın biz merakla okuruz. neler yaşadınız, neler hissettiniz? bunları okumak heyecan ve umut veriyor bize..

kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım ki siz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama

Canim benim bildigim kadariyla acik pembeden kahverengine kadar olabiliyormus, illaki kirmizi olacak degilmis.

Son düzenleme:
Canim benim bildigim kadariyla acik pembeden kahverengine kadar olabiliyormus, illaki kirmizi olacak degilmis.

çok az bişey belim ağrıyo ama panik mi yaptım acaba anlamadım ki çok kahverengi :44: evt ilkden çamaşırım pembe renkdi kahverengi oldu sanırım :44: neyse ben bir duş alım de biraz uyuyayım yoksa bebeiş gelirse uyutmaz beni

Catala cikmakla alakalimi bilmiyorum ama sanmiyorumda,aslinda cok merak ediyosan doktorunu yada dogum yapacagin hastaneyi ara bi sor belki gel derler belki bekle ona göre davranirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…