- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.881
kızlar ben geldimbugün doktora gittim çamaşırım ıslanıyodu arada bir kontrole gidim dedim eski doktoruma o 2 hafta önce 3kilo 150 gram demişti ve ben doğum yapıcağım yere gittiğimde 3 kilodan aşağıya sölemişti şaşırmıştık söledim sizede ve bugün gittim eski doktoruma 3kilo 18 gram dedi yani bebeiş 2 hafta boyunca kilo almamış zayıflamış ve suyuda bitmek üzereymiş ve eve yolladı doktor günün 39 haftalıksın dedi bekleyelim dedi bu kadar çok morelim bozuldu şimdi hiç bişey anlamadım ben yaa pazartesinden beri 1 cm açıklık devam ediyo ve bugün nst ye bağlandım az bişey sancı çıktı öle işte en son kasım 2 veya 3 kadar bekliceklermiş dua edelim birbirimize ne olur yaaa nasıl 2 haftada kilo almamaşı zayıflamış ama ben anladım karnım küçüçük kaldı neyse sizi de üzdüm ben çıkıyorum kızlar inşallah iyisinizdir
kızlar 27 ekim de 13 30 da oğluşum 2650 gr 49 cm dogdu.
Ay inşallah hayırlı bir zamanda doğar bebeklerimiz. Ben daha önce de yazmıştım bu konuyu. Çok ama çok kararsızım, normale engel görünmüyor ama normal yapacak cesareti pek kendimde göremiyorum. Doktoruma da bunu söylemek istemiyorum. Hemen sezaryen tarihi verir diye. O zaman hissedeceğim şey senin şuan yaşadıkların olacak. Bebeğin gelmeye hazır olduğu zaman mı sezaryene alınmalı yoksa doktorun belirlediği bir tarihte mi? Bu o kadar çok kafamı kurcalıyor ki artık düşünmemeyi tercih ettim. Mesela crafty'ninki gibi bir doğum olsa hiç hayır demem. Yani bebek gelmek istediğinde sinyalleri verecek, hastaneye gidicez, sezaryenle alınacak sonra da. Bu sanırım benim tam da istediğim. Ama doktorum derseki şu tarihte alalım... O zaman ne yaparım bilmiyorum. Kaldı ki şuan normal görünüyor. Normal yoldan gelmeye kalksa nasıl doğururum onu hiç mi hiç düşünmüyorum. Kafam çok karışık benim de. Allah ım sen bize yardım et.
kızlar ben geldimbugün doktora gittim çamaşırım ıslanıyodu arada bir kontrole gidim dedim eski doktoruma o 2 hafta önce 3kilo 150 gram demişti ve ben doğum yapıcağım yere gittiğimde 3 kilodan aşağıya sölemişti şaşırmıştık söledim sizede ve bugün gittim eski doktoruma 3kilo 18 gram dedi yani bebeiş 2 hafta boyunca kilo almamış zayıflamış ve suyuda bitmek üzereymiş ve eve yolladı doktor günün 39 haftalıksın dedi bekleyelim dedi bu kadar çok morelim bozuldu şimdi hiç bişey anlamadım ben yaa pazartesinden beri 1 cm açıklık devam ediyo ve bugün nst ye bağlandım az bişey sancı çıktı öle işte en son kasım 2 veya 3 kadar bekliceklermiş dua edelim birbirimize ne olur yaaa nasıl 2 haftada kilo almamaşı zayıflamış ama ben anladım karnım küçüçük kaldı neyse sizi de üzdüm ben çıkıyorum kızlar inşallah iyisinizdir
Masaallah barek allah oglunakızlar 27 ekim de 13 30 da oğluşum 2650 gr 49 cm dogdu.
Ay hakikaten doğuran gidiyor, doğal tabi, bebişleriyle ilgilenecek anneleri. Ama biz de baya az kaldık. Hele benim doğum 28 Kasım normalde. Zorlasam Aralık annesi olurum.Sizler gidersiniz artık ben burda tek başına nöbet tutarım.
Bu arada bugün annem, babam, abim, yengem, yeğenim sürpriz yapmışlar, bize geldiler. Bütün gün beraberdik. Kahvaltı yaptık, dışarı çıktık gezdik. Yeğenim maşallah kocaman olmuş. Çok tatlı. Onu görmek bana acayip moral oldu. Allah'ım hepsini korusun, canım ailem benim. Yeğenim bana hala diyemiyor, "hava" diyor.Ve "hala nerde?" diye sorduklarında resimlerimi gösteriyor. Beni resimden ibaret sanıyor. O kadar zor ki aileden uzakta yaşamak... Hooufff... Ailesinin yanında olanlar kıymetini bilin, gurbet çok zor.
Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım kisiz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama
Canim benim bildigim kadariyla acik pembeden kahverengine kadar olabiliyormus, illaki kirmizi olacak degilmis.
kızlar ben bozuldum heralde kahverengi leke geldi korkuyorum hafifden de sancım var dua edin ne olur ayyyyyayyyyy 3 defa çatala çıktım hiç lekelenmem olmadı bugün de çıktım çatala acaba ondan mı oldu desem ma hiç canım acımadı kii kızlar ben heralde doğurcam dua edin ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?