- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.901
kızlar dua edin ne olur bana bende size edicem inaşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Catala cikmakla alakalimi bilmiyorum ama sanmiyorumda,aslinda cok merak ediyosan doktorunu yada dogum yapacagin hastaneyi ara bi sor belki gel derler belki bekle ona göre davranirsiniz.
kızlar dua edin ne olur bana bende size edicem inaşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
kızlar ben geldimbugün doktora gittim çamaşırım ıslanıyodu arada bir kontrole gidim dedim eski doktoruma o 2 hafta önce 3kilo 150 gram demişti ve ben doğum yapıcağım yere gittiğimde 3 kilodan aşağıya sölemişti şaşırmıştık söledim sizede ve bugün gittim eski doktoruma 3kilo 18 gram dedi yani bebeiş 2 hafta boyunca kilo almamış zayıflamış ve suyuda bitmek üzereymiş ve eve yolladı doktor günün 39 haftalıksın dedi bekleyelim dedi bu kadar çok morelim bozuldu şimdi hiç bişey anlamadım ben yaa pazartesinden beri 1 cm açıklık devam ediyo ve bugün nst ye bağlandım az bişey sancı çıktı öle işte en son kasım 2 veya 3 kadar bekliceklermiş dua edelim birbirimize ne olur yaaa nasıl 2 haftada kilo almamaşı zayıflamış ama ben anladım karnım küçüçük kaldı neyse sizi de üzdüm ben çıkıyorum kızlar inşallah iyisinizdir
kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım kisiz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama
kızlar 27 ekim de 13 30 da oğluşum 2650 gr 49 cm dogdu.
kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım kisiz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama
Acaba aramızda en son doğuran kim olacak?Benim beklenen doğum tarihim 29 Kasım olduğuna göre en son doğuracaklarda liste başı sayılırım
oyyyyyyyyyyyy oyyyy. Allaaahh sabır versin canım yaa.biz şurda iki haftayı nası geçirecez derken, senin daha 1 ay vaarr.. nese ya şimdi gözüm korktu bi an ama bizede böle diolardı aman nolcak ki diyodum ben.. işte böle sona yaklaştıkça sabırsızlanıyo insan.. hayırlısı, inşallah kolay geçer son ayın..
Allah yardımcın olsun canım.Ay okuyunca ben de heyecanlandım valla.İnşallah iyi haberlerini verirsin bize.
Yavaş yavaş dökülmeye başladık valla.Ben daha çok heyecanlanıyorum doğum yapanları duyunca.Ben daha 35+3teyim ama kasılmalar,sancılar arada bir yokluyor beni de.Biraz da hala çalıştığım için yorgunluktan oluyor galiba.Şu birkaç hafta geçse de ben de kavuşsam artık kızıma.Doğum,sancı falan hiç korkmuyorum ben niyeyse ya.Öyle rahatım ki bu konuda.Epiduralsiz normal doğum istiyorum.Şimdiden büyük konuşmayayım tabi o anda ne olacağı belli olmaz.İnşallah Allah yardım eder de kolay doğum yaparız hepimiz.
Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
En rahati normal dogum canim,ben ilk dogumumda normal epiduralsiz,dikissiz dogum yaptim cok cok cok rahat ettim dogumdan sonra.Bi problem olmadiktan sonra her zaman tavsiye ederim.
Sağol canım ya.Sorma ben de çok sabırsızlanıyorum.Bütün gün o kadar çok konuşuyorum ki bebekle ilgili eşim artık "rahat bırak çocuğu"demeye başladı.Hemen doğsun istiyorum ama erken doğum istemiyorum.Ben çatlamadan geçse de bir ay gelse kızım.:18:
Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
slm kızlar doktor amcamızdan geldık ogluşum 2700 olmuş kılosu ve hala dönmemış nıyetıde yok gıbı doktor muhtemel sezeryan görünüyo dedı ama beklıycem son anakadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?