2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar dua edin ne olur bana bende size edicem inaşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Catala cikmakla alakalimi bilmiyorum ama sanmiyorumda,aslinda cok merak ediyosan doktorunu yada dogum yapacagin hastaneyi ara bi sor belki gel derler belki bekle ona göre davranirsiniz.

sancı gelmeden gitmek istemiyorum birazda suni sancı veriyolarmış hemen allahın izniyle biraz beklicem birde kaynanamda öle diyo 5 dkkada bir gelirse gidicez dedi neyse hayırlısı olsun hakkımızda haberdar edrim ben sizi allaha emanet olun ben kaçtımm kendine çok iyi bak canm bebişinede küçük cadıyada

Merhaba arkadaşlar acıll yardımınıza ıhtıyacım var!!! bende kasım ayında doğum yapacagım hayırlısıyla bu hafta farklı bır doktora gıttım ve ıkı doktor arasında kaldım( bu haftaya kadar medıpol has. Bahar çaglara gıdıyordum ama bu hafta yunus emre has.Selma nihan karakayaya gıttım aslında memnun kaldım dogumuda yunus emrede yapmak ıstıyorum sızce nasıl bır hastahane?? orada kontrol olan varmı ılk gebelıgım oldugu ıcın bıraz tedırgınım..
Şimdiden teşekkür ediyorum ii akşamlar:))

kızlar dua edin ne olur bana bende size edicem inaşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Allah yardımcın olsun canım.Ay okuyunca ben de heyecanlandım valla.İnşallah iyi haberlerini verirsin bize.
Yavaş yavaş dökülmeye başladık valla.Ben daha çok heyecanlanıyorum doğum yapanları duyunca.Ben daha 35+3teyim ama kasılmalar,sancılar arada bir yokluyor beni de.Biraz da hala çalıştığım için yorgunluktan oluyor galiba.Şu birkaç hafta geçse de ben de kavuşsam artık kızıma.Doğum,sancı falan hiç korkmuyorum ben niyeyse ya.Öyle rahatım ki bu konuda.Epiduralsiz normal doğum istiyorum.Şimdiden büyük konuşmayayım tabi o anda ne olacağı belli olmaz.İnşallah Allah yardım eder de kolay doğum yaparız hepimiz.

sen hiç üzülme tatlım, bebek zayıflamış falan değildir.. suyu azaldığı için daha net bir ölçüm olmuştur.. çünkü bebişler suyun içinde oldukları için biraz fazla çıkabiliyormuş kiloları, senin suyun azaldığı için karnın küçülmüştür. e sana okadar söylendibu kadar yorma kendini azcık dinlen diye.. eskiler anlamıyo malesef, bişey olmaz sanıyolar. ben hamileyken tarla sürmeye gidiyodum diye başlarlar hemen.. sen şimdi bol bol su iç, sürekli dinlen yorma kendini, soluna yat, beslenmenede özen göster, bak gör ondan sonra topaç gibi bi bebişin oluyo mu olmuyo mu.. sonra bizim gibi nası çıkacak diye kara kara düşünürsün. hadi hayırlısı tatlım, kendini hiç sıkma stres yapma.. bak benimki şişkoydu çok büyüyodu ama stresten sanırım, 2 haftada 200 gr ancak alabilmiş.. onun için hayırlısını dile, oluruna bırak.. nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız bebişlerimizle.. hakkımızda hayırlısı..

kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım ki siz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama

canım benm de qelmişti ama 2 hafta dan fazla oluyo heycan yapmıştım bende yoqundu baya açık kahwerenqiydi bu nişan olabiliyo kimisinde pembemsi kimisinde kırmızı olabiliyo doqumdan bikaç saat önce qelebiliceqi qibi açılmaya baqlı olarak qünler öncesindende qelebiliyomuş açılman olmuş olabilr açılmayla o tıkaç düşüyomuş çünkü ama inşlh senin sancılarında arkasından hemen qelrde bebişini saqlıcakla alırsın kucaqına

kızlar 27 ekim de 13 30 da oğluşum 2650 gr 49 cm dogdu.

amaaaan maşallaah, geldi bir melek daha.. maşallaaaah canım..mis mis kokluyon yani şimdi.. bizim içinde dua et, bizde görelim o günleri inşallaahh.. Analı babalı, gazsız, kolay kolay büyüt inşallaaah..

Acaba aramızda en son doğuran kim olacak?Benim beklenen doğum tarihim 29 Kasım olduğuna göre en son doğuracaklarda liste başı sayılırım

kızlar açık kahve rengi geldi lekelenmem kaynanam kırmızı olması lazım diyo nasıl yani anlamadım ki siz araştırmışsınızdır ben bir yandan bakıyorum ama

ay ne güsel yaaa, bende istiyom.. kırmızı kahve pembe hiç farketmez.. yeterki oğlum ben geliyom desin ve beni bazı kararları vermekten kurtarsa... hadi hayırlısı kubiii.. darısı başımıza..

Acaba aramızda en son doğuran kim olacak?Benim beklenen doğum tarihim 29 Kasım olduğuna göre en son doğuracaklarda liste başı sayılırım

oyyyyyyyyyyyy oyyyy. Allaaahh sabır versin canım yaa.biz şurda iki haftayı nası geçirecez derken, senin daha 1 ay vaarr.. nese ya şimdi gözüm korktu bi an ama bizede böle diolardı aman nolcak ki diyodum ben.. işte böle sona yaklaştıkça sabırsızlanıyo insan.. hayırlısı, inşallah kolay geçer son ayın..

Sağol canım ya.Sorma ben de çok sabırsızlanıyorum.Bütün gün o kadar çok konuşuyorum ki bebekle ilgili eşim artık "rahat bırak çocuğu"demeye başladı.Hemen doğsun istiyorum ama erken doğum istemiyorum.Ben çatlamadan geçse de bir ay gelse kızım.:18:

En rahati normal dogum canim,ben ilk dogumumda normal epiduralsiz,dikissiz dogum yaptim cok cok cok rahat ettim dogumdan sonra.Bi problem olmadiktan sonra her zaman tavsiye ederim.

slm kızlar doktor amcamızdan geldık ogluşum 2700 olmuş kılosu ve hala dönmemış nıyetıde yok gıbı doktor muhtemel sezeryan görünüyo dedı ama beklıycem son anakadar

bi çırpıda okudumm gözlerim dolu doluu , gerçekten bütün ayrıntıları paylaşmışsınn canım sağol,sezeryan olcacak olsamda spinal olacağı için bende hemen göreceğim yavrumu inşş... ..gözün aydınn..oğlunla sana gzl ömürler diliyorumm..

En rahati normal dogum canim,ben ilk dogumumda normal epiduralsiz,dikissiz dogum yaptim cok cok cok rahat ettim dogumdan sonra.Bi problem olmadiktan sonra her zaman tavsiye ederim.

Şimdilik bi problem yok,İnşallah da olmaz.Kızım 2800 gram henüz.Çatı muayenesi olmadım daha ama doktorum "Normal doğuma engelin olacağını sanmıyorum,vücut yapın uygun görünüyor,kızın da tahminen 3000-3300 arası doğar,dedi.10 gün sonra çatı muayenesinde kesinleşir artık.Normal doğum çok istiyorum ve içimden bi ses çok kolay olacağını söylüyor ama yine de her gün dua ediyorum en hayırlısı nasılsa öyle olsun,diye.

Dogum zamani yaklastikca zaman daha bir agir geciyor

bacıcan öncelikle tekrar Allah hayırlı evlat, hayırlı ana baba olmayı nasip etsin. Amin...
Hikayen çok güzel, burnumu çeke çeke okudum
Darısı başımıza inş...

slm kızlar doktor amcamızdan geldık ogluşum 2700 olmuş kılosu ve hala dönmemış nıyetıde yok gıbı doktor muhtemel sezeryan görünüyo dedı ama beklıycem son anakadar

Maşallah kuzucuğa, Allah hayırlısını nasip eylesin. Amin..
( doğunaca ısırırız artık dönmedi diye :) )

38 haftaya girdim ama 37+4 den beri nişan geliyo yani dört gündür ilk gün renksiz sıvı katı akıntı gibi sarımsı bi renk sonraki gün kahve renk sonraki günde hem pembe hem kahverengi sonraki gun ise normal şeffaf renk oldu yine anlayamadım doktora gittim heran sancın olabilir dedi ama nişan geldiğinden bu yana hiç sancı yok of korkuyorum bende acaba en erken ne zaman geliyo bu nişan kaç gün önceden erken gelen oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…