2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

senin daha 30 günün varmış ,çok erkenci çıktın :)

Ben dedimesime hayatta yikatmam annene uygun bı dille solersin
Bide internetten iki tane makale buldum çok zararlisonuclari olabileceğine dair
Baktım tirsti accik tamam derim ben dedi bakalım nolcak ...

ay sen çok yaşa emi güldürdün beni...
ben anneme kızardım ne kadar evhamlısın diyede sen onu da geçmişsin.
annem henüz ağda yaptırmamışken ya gece falan doğum yaparsam diye önceki hafta sabahlara kadar uyumamış beni düşünmekten
daha haftan var canım yaa şimdiden bu kadar heyecanlıysan son günlerde ne yapıcaksın daha var vaktin Allahın izniyle herşeyin hayırlısı olsun tabi en önemlisi o

Şimdi ben baştan beri kendimi sezeryana ayarladım, o yüzden bir 10-15 gün önceye atıyo doğum tarihi bir de sanki o normal doğum tarihimmiş gibi daha da erken doğma ihtimalini düşündüm işte bu haldeyim.

18 Kasımda sezeryana giricem, 16 günüm var yanii
Annen takmış ya o ağda olayı bir gece beni de uyutmadı, yaptırmadan doğuma gitmek zorunda kalıyodum, uyuyup uyanıp aynı rüyayı gördüm

Son günlerde napıcam hakkaten ben ya

dua et senin bebiş senin kadar aceleci olmasın annesi gününü doldurup gelsin yinede
sana çekerse gerçi gelir o 10-15 güne kadar ama

dua et senin bebiş senin kadar aceleci olmasın annesi gününü doldurup gelsin yinede
sana çekerse gerçi gelir o 10-15 güne kadar ama

Evet canım ya durabildiği kadar dursun inşallah, bir gün fazla bile dursa kardır onun içinn.. :)

Ay sabırsızlanıyorum napıyım:) herkes de doğunca uykusuzluktan bıkıcaksın tadını çıkar diyo:) Neyse allah hepimize zamanında sağlıklı evlatlar versiiinnn inşallahh

merhaba bayanlar ee buqn doquran yokmu kimsede qelip anlatmıyo doqmhikayelerini yaoff e tabi herkes kawuştu bebişlerine bizimi düşncekler çok halsizleştim ben bu aralar yaa hareket etmeye üşeniyorum herqn 1buçk 2saat durmadan yürüyen ben oturduqumyerden kalkmaya üşenir oldum resmen

dün doğum yapan annelerin hikayelerini merak ediyorum uygun olunca yazarlarsa seviniirz. bu arada çağan bebekte hayırlı uğurlu olsun..
biz ne zaman doğurucaz belirsiz beklemek çok zor...ben 37. haftada çatı muaynesinde ağda yaptırmıştım ee şimdi tam da çıkmadı korkuyo insan sancı yada suyumuz geldiğinde napıcaz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

banada öyle diyolar yat uyu rahatına bak özliceksin bu günleri falan ama yok yani uyumanında bi ölçüsü var. doğum yapıcam diyede 24 saat uyucak halim yok ya

Bu arada sen ne durumdasın ya çok az kalmış, normal doğum yapıcaksın herhalde.. Allah yardımcın olsunnn
benimki bi aksilik olmazsa normal doğum gözüküyor evet hemde bayramın 1. gününe denk geliyor ama tabi gelirmi gelmezmi bilmem :26: bu tembellikle 41 e doğru yelken açarız gibime geliyo :) eşimde bende 10 aylık doğmuşuz kızımız izimizden mi gelecek bakalım bekliyoruz

Hayırlısı olsun, allah kurtarsınnn.. Sağlıkla doğsun inşallhh önemlisi o ..:)

Selam kızlar,,

Birkaç saat önce Helennin yanına gittim..Maşallahı var gayet iiler ikiside Çağan paşam çok tatlıı...Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Spinal anestezi oldu çok ta memnun kalmış ne baş ağrısı olmuş ne de çok dikiş ağrısı var...Ameliğyat sırasında ve sonrasında kafayı çok oynatmamak lazımmış ve bol bol su içmek...Sadece sütü ilk gün biraz olmuş şimdi gelmiyor diyordu...Sabır lazım tabi hepimize...Sondayı spinal anesteziden sonra takmışlar çok rahat bişey dedii lavman yapılmamış ve cesaret iğnesi vurmuşlar...Yalnız doğumdan sonra kanama çok oluyormuş geceliklerini yedekli al mutlaka dedi...Heberler bukadar...

Bu arada yarın sabah saat 9 da bende spinal sezeryana gideceğim dualarınızı benden de eksik etmeyin....

Ay ne güzel ii geçmiş demekki doğumu..Darısı öncelikle başına, yrn allah yardımcın olsun yrn, iyi haberlerini bekliyoruzzz

Maşallah allan analı babalı büyütsün.bol sütlü günler annelere:)

Zuzuu hayırlı doğumlar allah kolaylık versin.inş. iyi bi doğum geçirirsin.

allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ya ben bişey sorucam şu sonda yerine hasta bezikullnasak olmaz mı bunu isteme hakkımız varmı

canımm..

Allahım hayırlı dogum nasip etsin.. sağlıkla al bebişini kucağına inşallah..

Hepinize teşekkürler, sonda olayına gelince büyük rahatlıkmış korkmayın ne olcakki sonuçta uyuştuktan sonra takılabiliyor tek derdimiz sonda olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…