- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.361
İşin tuhafı bana kimse erken doğum riski var da demediben kendi kendime evham yaptım:) Yrn da doğum günüm acaba doğumgünümde doğar mı diye düşünüyorum aslında zamanım var
Bir doğursak da rahatlasak:):):)
aynı şey bana da oldu .görümcem dedi ki annem bebeği tuzlu suyla yıkar sakın böyle yapınca tuhafına gitmesin diye söylüyorum dedi bende dedimki tuz yakmazmı çocuğu dedim.neyse ben pekte önemsemedim boşver insanı sinir etmekten başka bişi değil birde düşün ben kayınvalidemle oturuyorum bir an önce ayrılmak istiyorum bebeğe şöyle yap bilmem şunu yap gıcık gıcık herşeye karışacaklar böyle yapacak biride değilim
ay sen çok yaşa emi güldürdün beni...İşin tuhafı bana kimse erken doğum riski var da demediben kendi kendime evham yaptım:) Yrn da doğum günüm acaba doğumgünümde doğar mı diye düşünüyorum aslında zamanım var
Bir doğursak da rahatlasak:):):)
Ben dedimesime hayatta yikatmam annene uygun bı dille solersin
Bide internetten iki tane makale buldum çok zararlisonuclari olabileceğine dair
Baktım tirsti accik tamam derim ben dedi bakalım nolcak ...
ay sen çok yaşa emi güldürdün beni...
ben anneme kızardım ne kadar evhamlısın diyede sen onu da geçmişsin.
annem henüz ağda yaptırmamışken ya gece falan doğum yaparsam diye önceki hafta sabahlara kadar uyumamış beni düşünmekten
daha haftan var canım yaa şimdiden bu kadar heyecanlıysan son günlerde ne yapıcaksın daha var vaktin Allahın izniyle herşeyin hayırlısı olsun tabi en önemlisi o
dua et senin bebiş senin kadar aceleci olmasın annesi gününü doldurup gelsin yinedeŞimdi ben baştan beri kendimi sezeryana ayarladım, o yüzden bir 10-15 gün önceye atıyo doğum tarihibir de sanki o normal doğum tarihimmiş gibi daha da erken doğma ihtimalini düşündüm işte bu haldeyim.
18 Kasımda sezeryana giricem, 16 günüm var yanii
Annen takmış ya o ağda olayı bir gece beni de uyutmadı, yaptırmadan doğuma gitmek zorunda kalıyodum, uyuyup uyanıp aynı rüyayı gördüm
Son günlerde napıcam hakkaten ben ya
dua et senin bebiş senin kadar aceleci olmasın annesi gününü doldurup gelsin yinede
sana çekerse gerçi gelir o 10-15 güne kadar ama
dua et senin bebiş senin kadar aceleci olmasın annesi gününü doldurup gelsin yinede
sana çekerse gerçi gelir o 10-15 güne kadar ama
banada öyle diyolar yat uyu rahatına bak özliceksin bu günleri falan ama yok yani uyumanında bi ölçüsü var. doğum yapıcam diyede 24 saat uyucak halim yok yaEvet canım ya durabildiği kadar dursun inşallah, bir gün fazla bile dursa kardır onun içinn.. :)
Ay sabırsızlanıyorum napıyım:) herkes de doğunca uykusuzluktan bıkıcaksın tadını çıkar diyo:) Neyse allah hepimize zamanında sağlıklı evlatlar versiiinnn inşallahh
benimki bi aksilik olmazsa normal doğum gözüküyor evet hemde bayramın 1. gününe denk geliyor ama tabi gelirmi gelmezmi bilmem :26: bu tembellikle 41 e doğru yelken açarız gibime geliyo :) eşimde bende 10 aylık doğmuşuzBu arada sen ne durumdasın ya çok az kalmış, normal doğum yapıcaksın herhalde.. Allah yardımcın olsunnn
banada öyle diyolar yat uyu rahatına bak özliceksin bu günleri falan ama yok yani uyumanında bi ölçüsü var. doğum yapıcam diyede 24 saat uyucak halim yok ya
benimki bi aksilik olmazsa normal doğum gözüküyor evet hemde bayramın 1. gününe denk geliyor ama tabi gelirmi gelmezmi bilmem :26: bu tembellikle 41 e doğru yelken açarız gibime geliyo :) eşimde bende 10 aylık doğmuşuzkızımız izimizden mi gelecek bakalım bekliyoruz
amin canım hepimizi Allah kurtarsın sağlıkla gelsin bebeklerimiz.Hayırlısı olsun, allah kurtarsınnn.. Sağlıkla doğsun inşallhh önemlisi o ..:)
Selam kızlar,,
Birkaç saat önce Helennin yanına gittim..Maşallahı var gayet iiler ikiside Çağan paşam çok tatlıı...Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Spinal anestezi oldu çok ta memnun kalmış ne baş ağrısı olmuş ne de çok dikiş ağrısı var...Ameliğyat sırasında ve sonrasında kafayı çok oynatmamak lazımmış ve bol bol su içmek...Sadece sütü ilk gün biraz olmuş şimdi gelmiyor diyordu...Sabır lazım tabi hepimize...Sondayı spinal anesteziden sonra takmışlar çok rahat bişey dedii lavman yapılmamış ve cesaret iğnesi vurmuşlar...Yalnız doğumdan sonra kanama çok oluyormuş geceliklerini yedekli al mutlaka dedi...Heberler bukadar...
Bu arada yarın sabah saat 9 da bende spinal sezeryana gideceğim dualarınızı benden de eksik etmeyin....
Selam kızlar,,
Birkaç saat önce Helennin yanına gittim..Maşallahı var gayet iiler ikiside Çağan paşam çok tatlıı...Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Spinal anestezi oldu çok ta memnun kalmış ne baş ağrısı olmuş ne de çok dikiş ağrısı var...Ameliğyat sırasında ve sonrasında kafayı çok oynatmamak lazımmış ve bol bol su içmek...Sadece sütü ilk gün biraz olmuş şimdi gelmiyor diyordu...Sabır lazım tabi hepimize...Sondayı spinal anesteziden sonra takmışlar çok rahat bişey dedii lavman yapılmamış ve cesaret iğnesi vurmuşlar...Yalnız doğumdan sonra kanama çok oluyormuş geceliklerini yedekli al mutlaka dedi...Heberler bukadar...
Bu arada yarın sabah saat 9 da bende spinal sezeryana gideceğim dualarınızı benden de eksik etmeyin....
Selam kızlar,,
Selam kızlar,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?