2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım bende sana bakıyordum giremedim kaç gündür doğru dürüst arayacaktım seni.. iyiyiz biz kontrolümüz vardı pazartesi ama doğum için bi hazırlık yok dedi doktor. 10 kasıma kadar gelmezse 10 kasımda kontrolümüz. sen nasılsın ne var ne yok

benim bugün işteki son günüm..

doğuma da 8 gün kaldı.. 11 Kasımda saat 09.40 da inşallah ...

hersey yolunda cok sükür..

bayramdan sonra bi bayram daha olacak bizim evde yani nasipse...

benim bugün işteki son günüm..

doğuma da 8 gün kaldı.. 11 Kasımda saat 09.40 da inşallah ...

hersey yolunda cok sükür..

bayramdan sonra bi bayram daha olacak bizim evde yani nasipse...

nihayet eve geçicen yani sevindim valla..

SAREye kavuşmayada az kaldı çok heyecanlı ya... bizimki belirsiz ya ne hissedeceğimi bilmiyorum ben..

ALLAHım hayırlısı ile kuçağınıza almayı nasip etsin canım bakarsın bizim kuzuda aynı tarihte gelir

Kızlar iyi akşamlar. Biz hastaneden ancak geldik, sabahtan beri tahlildi, nst idi koşturdum durdum. Doktorum sezaryen günü verdi. 11.11.2011 saat 1 Tamamen tesadüf ama. Bakalım artık, kızım sabrederse o kadar. Şimdilik sancı, akıntı falan yok. Zaten azıcık geriden geliyor kuzucum. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. Öpüyorum herkesi kocaman

Bazen diyorumki kızlar acaba aniden su yada nişan gitsek
Sonra diyorum tarih belli olunca o zaman gitmek mi
Hangisi daha az stres karar veremedim ...

kızlar esila'm 23 günlük oldu son günlerinizin tadını çıkarın ne yemek ne uyku :)) çok gazlı ve ne yapsam geçmiyo gaz yapcak hiç bişey yemiyor olmama rağmen oluyo karnı ağrıyo diye üzülüyorum çok yavruma yaaa hadi bakalım kıslar herkes doğum yapsında muhabbet edelim artıkk :))

Hayırlısı olsun canım çok güzel bir tarih. Benim de o gün randevum var (hatırlarsın belki ben de Egepole gidiyorum) ama sabah 08.50'de senin doğum öğlenmiş muhtemel doğum tarihim de 14 kasım bakarsın erken gelir benim oğlan karşılaşırız Allah herkese hayırlı doğumlar versin

Arkadaşlar ben de bugun hastanedeydim akıntılarım ıcın,turnusol kağıdı da renk değiştirmedi 1 saat önce tekrar hastaneye gittim doktora gösterdim ama akıntım çok geldiği için turnusol kağıdıyla tatmin olmadık. Amniotop diye bir test varmış doktorum sen amelıyathaneye cık gelıyorum dedı. Masaya çıkardı ebe, baya tedirgin oldum cunku hamılelıkte hıc alttan muayene olmamıstım. Kucuk plastık aletle actı doktorum rahım agzından bır pamuklu cubukla sıvı aldı cok kastım sanırım kendımı tedırgın oldum. Gebelık testı gıbı bır cubugun uzerıne o sıvıyı surdu, cıft cızgı cıkarsa amnıyo sıvısı cıkmazsa normal akıntıdır dedı ama cok akıntın var senın dedı. Hatta ebe hanımdan pet ıstedı fazla aktıgı ıcın. Tek cızgı gorunuyordu eger cıfte donusurse ben senı ararım dedı ve eve geldık. Bu hamılelık hergun bırseyler ogretıyor ınsana:) sizlerle de paylasmak ıstedim,:)

Arkadaşlar , İzmir de kasım annesi olup benden başka Buca Tınaztepe hastanesine giden varmı aranızda ?

Bende gün sayıyorum son on gün :) Yoksa bizim oğlan da bayram süprizimi yapacak diyorum bende :)))

Yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

kizlarrrrrrr

sizleri cok ozledim be,gelemez oldum buralara.nasilsiniz?

1 kasimda doguranlar,ondan oncesi ve bugun dogum yapanlar varsa Allah yavrularinizi sizlere bagislasin gozunuz aydin olsun..

darisi bize olsun insallah..

bende beklemedeyim bu arada kizimin gelmesini istiyorum artik...hayirlisiyla insallah...

tarkulcugum gecmis olsun tatlim dualarim seninle inan Rabbim minik yavruna sifalar versin insallah...

yine gelecegim insallah kendinize iyi bakin ozledim herkesi cok ozledim...

dogan minileri optyummmmm..

nekadar güzel ben de bu cuma gideceğim eğer bana da normal doğum yapamayacaksın derse ben de tam bir hafta öncesine denk geliyor o tarihi istemeyi düşünüyorum tabi mümkün olursa ama bebişe de bağlı yine de umarım normal doğum der de tesadüf o tarihte doğar erken doğum yaa ben aslında senin hep normal doğum yapacağını düşünmüştüm plates falan yaptın ben de istediğim halde bir türlü başlayamamıştım sonra da yapmadım diyordum ne güzel hazırlandı normal doğuma kısmet işte yaaa hayırlısıyla bebeğini kucağına al da sağ salim darısı da bize böyle tarihler belli olunca doğumlar olunca çok heyecanlanıyorum yaaa ben de belli olsun istiyorum bebişimi kucağıma almak istiyorum

kuzum SAB die bi ilaç varmış
bebeğe hiç etkisi yokmuş bağırsakta çözünüomuş
dr a sor da başla hemen tüm arkadaşlarım ilaç için mucize diyor

Hayirlisi olsun insaallah canim artik gün saymaya baslarsin,cok güzel bi tarih,kizkardesimde bana diyor 11.11.11 de gelse ne güzel olur orijinal bi tarih diye

Walla dedigin gibi canim hergün farkli bisey duyuyoz,ögreniyoz.

kızlar merabalar 13 kasımda 40 haftam dolacak ama sezeryan olacam ben drum 11 kasıma gün verdi yani39+5te almak istiyo.sezeryan için geç bir tarih değil mii??

Kızlar bebek doğduğunda gazlı olmasın diye hamileliğin son zamanlarında rezene çayı için diyorlar, duyanınız bileniniz var mı? Ben de rezene kasılmalara sebep olabilir diye birşey okudum diye hatırlıyorum internette. Ne diyosunuz?

Mrb arkadaşlar .Ben de evde test yaptım hamiş çıktım ve bugün doktora gittim ult..alttan baktıı 5+5 hamilesin dedi ama vitamin fln vermedi folikasite devam edecekmişim benim 8 yaşınd abi kızım var geçen yılda 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu karnımda.. Bu da 3. hamileliğim yani çok korkuyorum nolur dua edin bnm için Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah çok özledim bebek kokusunu onu tekrar Alah nasip etsin dilerimm

Yaa sorma Canım. Hep normal istedim ama kızım dönmedi bir türlü. Popo üstü bile değil, yan yatıyor. Ama doktorum pilates yapmamın sezaryende de işimize yarayacağını, karın kaslarımın daha kolay toparlanacağını söyledi. Gerçi benim tek derdim bebeğim. Bugün doğan bebekleri gördükçe içim gitti, sabırsızlığım arttı iyice. İkizler falan oldu hastanede. Çok güzellerdi. Hemşireler güzel haberler verdi. Ahhhh darısı başımıza.

Hayirlisi olsun insaallah canim artik gün saymaya baslarsin,cok güzel bi tarih,kizkardesimde bana diyor 11.11.11 de gelse ne güzel olur orijinal bi tarih diye

Sağol Canım. Tabi erken de gelebilir minişim, belli olmaz. Aslında doktor 10 kasım dedi. Ben aman dedim. Her yerde sirenler çalarken çocuk doğuramam, zaten herkes akrep olduğunu duyunca eyvah eyvah diyor O da sağolsun ertesi güne verdi ama ben hiç dikkat etmemiştim öyle özel bir tarih olduğuna. Sağlığıyla gelsin de...
kızlar merabalar 13 kasımda 40 haftam dolacak ama sezeryan olacam ben drum 11 kasıma gün verdi yani39+5te almak istiyo.sezeryan için geç bir tarih değil mii??
Aslında geç gibi. Miyadında doğma ihtimali %5 falanmış. Gerçi sancın erken gelirse acil sezaryene alırlar, sorun olmaz. Doktor sancı durumuna bakıp bebeğin daha gelmeyeceğine kanaat getirmiş olabilir. Bazılarını iki-üç hafta önce alıyor. Beni de 8 gün önce alacak. Sen bayramda uzat ayaklarını, bol bol dinlen yine de

Hatırladım Canım. Belki aynı günlere rastlar. Bugün Dilek Hanıma baktım, tatlı bir bayana benziyor. Şanslısın. Gökalp Bey de öyle. Çok eğlenceli bir adam. İnsanı rahatlatıyor. Hastane benim çok içime sindi. Sorum, hasta bezi falan getirme, biz vericez dedi hemşire. Çok ilgililer.Keşke daha önceden takibimi burada yaptırsaydım. Ama Bodrum'dan da her zaman gelinmiyor. Neyse, artık buradayım. Hayırlı doğumlar olsun hepimize inşallah.

Son düzenleme:

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Allah a emanet olun. İnş. sağlıcakla kucağına alırsın bebişini. Amin..

Hepinize teşekkürler, sonda olayına gelince büyük rahatlıkmış korkmayın ne olcakki sonuçta uyuştuktan sonra takılabiliyor tek derdimiz sonda olsun inş...

ben bana taktıklarını çıkarmaya geldiklerinde öğrendm hiççç korkulacak bişi diil...

Ben de sormuştum canım hasta bezi istemiyorlar. İnternette doğum çantasına bebek için havlu da yazmış kimileri bebek için havlu gerekir mi diye sordum ona da gerek yokmuş. Kapı süsünü bile onlar hazırlıyormuş. Kim doğum yaptıysa çok memnun hastaneden. Gökalp Bey de herhalde o hastanenin bir numarası. Dilek Hanımı önceden tanımasam muhakkak ona giderdim. Hamilelik öncesi akıntı nedeniyle ilk vajinal muayenemi o yapmıştı çok korkuyordum beni tatlı diliyle o kadar rahatlatmıştı ki hamilelikte de onu tercih ettim. Mesai saati dışında normal doğum olursa da umarım doğumuma Dilek Hanım ya da Gökalp Bey girer. Hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…