2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Cok sükür canim bebsinle ilgili herseyin yolunda olmasina.Sünneti bende baharda Türkiyeye gelince yaptirmayi düsünüyorum.Aman Allah korusun hasta filan olma kendinle ugrasmak bisey degilde bebise gecrse o cok zorlar maazallah.

Canim cok tatli olmus oyun halin,benim aldigiminda ayni sekilde baya rahat oluyor.Ellerine saglik.

himmelcim saolasın ama sen yanlış anladın sanırım, bu halıyı ben hazır aldım, keşke okadar becerikli olsam.. kendi yapacak arkadaşlar vardı onlara örnek olsun diye bağlantı yerlerinin nasıl olduğunu çektim, o kadar.. ama yinede saooll..

canım ne güzelmiş oyun halısı bebeğinin görünce imrendm ve üzüldüm ya ben niye alamayırum bebeğime her istediğimi artık düşünmeden para harcamak istiyorum her ya birşey cıkıyo suan 2 .yılımız evlilkte güya ev aldık tamam cok ii ev aldık 4 yıl sonra kredi bitecek ama her ay paramız bir sekilde artıyo istediklerimi alırım dememe rağmen her ay bi halt cıkıyoooo tamam aslında boşa gitmio belki ne bilim işte eşim yatırım yapıo cevizmiş bademmiş takmış kafaya babasının köyüne bahçe kuruyoo bende onun hevesini kırmayım diorum aslında oda calışıo bende yani maaşlarımızda güzel millet lafa gelince biriniz öğretmen birinz mühendis sana hiçbirsey dokunmaz dioo ama para nasıl gelio nası gidio bilmiorum zaten onun maaş krediye benm maaşta ay sonunu getirecek diorum yada biraz biriktirip yaza araba alalım diorum hop bi bakıyorum eşim başka planlar yapmış oda isteyerek yapmıo ama cıkıo işte canım cok sıkkın zaten evde oturuoruz... cocugun bişeyi yok deil saolsun annem herseyini aldı ama ben kendi bebişime bişeyler almak istiyorum.. birde bebişin yediği kar giydiği zarar lafına sinir oluyorum ....gereksiz die kendimi kandırıyodum şimdi gördükçe üzülüorum... ama bu gidişle eşime gelecek ay rest çekeceğim... uff ya ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Galiba canim birileri ben yaptim yapacam filan derken karistirdim Benimkiside aynindan fikir benimde cok hosuma gitti gercekten.

ay kıyamam ben sanaa, ya nasıl üzüldüm okuyunca, nispet yapmak için koymadım resimleri ama öyle gibi mi olmuş sanki.. canım çok iyi anlıyorum seni gerçekten insanın içinde kalıyo alamayınca.. çünkü insan herşeyi olsun, hatta herşeyin en iyisi olsun istiyo onun için.. çok haklısın.. sen bana özelden adresini at, ben senin ufaklığa hediye alayım bu oyun halısından, olmaz mı.. teyzesi bi hediye alsın ona, ilerde büyüyünce anlatacağın bide hikayesi olur halısının.. olmaz mı? çok ciddiyim bak, ben alırım sana aynısından önümüzdeki ay.. vergi diliminden de çıkıyoz çok şükür önümüzdeki ay elimiz çok rahat olacak hayırlısıyla.. ben alacam sana bi tane.. sen adresini gönder.. ok!?

canım benm düşünmen yeter çok saol inan çok sevindm bu kadar güzel yürekli olmana :) bu msjı yazdıktan sonra eşimle konuştum artık cok sıkıldım lütfen bir şekilde bütçe ayıralım dedim oda baktı hesap kitap derken almaya karar verdik 2.el bulduk sahibinden.com die bi sitede 50 tl yenisinden farksız kıyafet falan asla almam bebişime ama oyun halısı temiz görünüo alınca birde yıkarım zaten 4 ay kullanır :) bu arada N.Y.bubies ddie site öneren sen miydin gercekten cok güzelmiş ordan da bi kaç ürün almaya karar verdik size içimi dökünce eşimede dökebildim galiba tek sorun konuşup duyguları anlatamamakmış azda olsa bütçe ayırılıyomuş

beni çok mutlu etti söylediklerin çok saol

Playgro müzikli oyun halısından vendecaldim. Yalniz benim bebek korkuyo yatirinca daha küçük diye mı acaba

bence küçük olduğundandır ben oyuncak falan gösteriyorum hala gözü bende bebekleri falan daha farkedemedi zaten oyun halıları 3.5 -4 ayda başlıo ilgisini çekmeye merak etme o kadar para boşa gitmez elbet oynar:)

Para onemli degil de açana gelisimi normal mı sizin bebisler gibi diye merak ettim

Para onemli degil de açana gelisimi normal mı sizin bebisler gibi diye merak ettim

normal canım korkma herşey güzel olur güzel düşün anne yüreği hemen korkuyo zaten bende bugün yüzünü çizmiş kendimi suçlayıp durdum bu ara kilo alımı durdu yani vücudu çok soyulmuo normal mi acaba hep soyularak mı büyüyecekler?

kızlar bebişler çok mu yoruyo hiç topiğe uğramıyosunz ya ben cok sıkılıyorum kimsesi olmayan tek benm galiba burda oluyorum genelde

Sürat ciZme konusunda ustura Kemal e cikti adımız. Bı görseniz. Ben de inat ediyorum eldiven takmicam diye.. Soyulmayi bilmem ana kilo alımı donem donem yavaşlayıp donem donem ataklar yapabilir dedi doktor. Bı iki hafta ile değerlendirmek yerine aylık değerlendirdi dedi cocuğun kilosunu. Zaten en onemli kriter gunluk ıslak bez sayısı.. İlle de kilo alacak diye bı sey yok. Gende merak etme. Sizin de emzirmenin sonuna dogru göğsünüz acıyo mü benim sutum bitiyo diye mı acıyo acaba merak ettim. Su aralar cok küçüldü goguslerim sanki bebek tamamen bitiriyor da çektikce acıyo gibi..

Yalnızlık en iyisi Gamze. Pazartesi kayınvalidem ve kayınpederim geldi o gun bu gundur cocuk huy değiştirdi. Evdeki degisiklikten o kadar etkileniyorlar ki .. Cocuk resmen uyumuyo butun gun ayakta.. Çıldırmak uzereyim.. Kadın her ih mih dediğinde aliyo bebeği. Biz hic oyle davranmaDik. Bı aylık emeklerim bosa gitti. Sinirden patlicam. Cumartesi olsa da bitse su işkence .. Sapsala dondü cocuk..

-meraba anne adayları benm adetme 10 -ün var karnım çok şış karın altım çok dolun memşlerm çok kaşınıyor adetm 10 qün sonra qebe olablrmym szce qazım var brde qeçen qün çok sevdğm lazanyandan tksndm akıntım çok qelyor yumurtlamadan sonra 2 qün pek qelmed dün ve bu ğün çok qelyor szce qebelk belrtsm deneymlernzden yararlanmak styorum

-meraba anne adayları benm adetme 10 qün var karnım çok şış karın altım çok dolun memşlerm çok kaşınıyor adetm 10 qün sonra qebe olablrmym szce qazım var brde qeçen qün çok sevdğm lazanyandan tksndm akıntım çok qelyor yumurtlamadan sonra 2 qün pek qelmed dün ve bu ğün çok qelyor szce qebelk belrtsm deneymlernzden yararlanmak styorum

canım daha adet olmana çok varmış zaten bu günlerde yumurtlama günlerin oluyor 4aydan mide bulantısı çekmiş birisi olarak söylüyorum bu kadar erken belirtiler başlamıyor ben 7-8 haftalık hamileyken başlamıştı senin daha 10 günün varmış eğer stres yaparsan da günün geçebilir ben hamile kalmadan önce bu ay hamile miyim diye diye her ay adetimi geçiriyordum bence yapman gereken en iyi şey beklemek adet olman gereken günü de bir hafta geçirmen ve test yapman çünkü bu hamilelik belirtileri sen öğrendikten sonraki dönemde başlıyor ben üşüttüğünü düşünüyorum eğer hamile kalmak istemiyorsan bugünlerde ilişki yaşamış olman gerekiyor hamilelik için ertesi gün hapı kullan derim istiyorsan da sabırla bekle günün bi gelsin birazcık da geçsin ki boşa umutlanma değilsen

gamze19 ben de yalnızım inan bu çok iyi arada bir niye kimse gelmiyor tuvalete bile gidemiyorum diyip şikayet etsem de çocuklar düzen değişikliğinden evde birisinin olmasından çok etkileniyor ben de artık uykusunu düzene soktum çocuğun dedim geçenlerde eltimler geldi çocuk onların gelmesiyle beraber çok huzursuzlandı uyumadı çok sıkıntı ettim kendime uykusu var ama uyuyamıyor çocuk bir an önce gitseler de çocuk uyusa diye düşündüm malesef gerçi geçen akşam da bovling oynamaya gittik müthiş bi gürültü vardı orda bana mısın demedi horul horul uyudu belli bi ritimdeki müzikleretepki vermiyor ani seslerden rahatsız oluyor sanırım çocuk yüksek sesle müzik rahatsız etmedi çünkü ama o gün konuşmalar ve eltimin çocuğunun oynarken çıkarttığı sesler mahvetti çocuğu eşime dedim bi daha bize en azından düzeni oturana kadar akşam misafir gelmesin yaa çok üzüldüm ben çocuğumuza o da napsın yazık olur dedi işin en kötü yanı bizim görüştüğümüz herkesin çocuğu var ve biz de rahat rahat yaramazlık yapmaya alışmış durumdalar şimdi dur sus demek sanki artık bizim bebeğimiz var sana tahammül edemeyiz demek gibi olucak diye korkuyorum üfff

avent çift taraflı emzik önermişti bi arkadaş çift taraflısı nasıl oluyor şimdi netten baktım da hepsi aynı gibi benim şimdi kullandığım emzik çocuğumun yüzünde iz bırakıyor bi de onu deniym diyorum

ya kızlar haklsın ben hiç yalnız kalmadım.40çıkana kadar annem vardı,sonra hastalandık kaynanam geldi.şimdi o gidecek annem gelecek.ama şuda varki zaten mecburum çünkü çalışmaya başlayacağım.en iyide anneler bakabilir o yüzden.ama ben yapmayın etmeyin diorum.çünkü benm oğluş uykuya düşkün.dedesi çocuk 24saat uyuyor dior konuşuor oğlumla.ama bu seferde uykusu kaçıor çıldırıor.bende alıp uyutuyorum.kucağınızada almayın diorum.istediklerini anlasaınlar.zaten ayakta sallanmaya alıştı neyse ama kucağa alışmasını istemiorum.kendiniz bakabiliorsanız ne güzel tabiki yorucudur.allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…