- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.861
Cok sükür canim bebsinle ilgili herseyin yolunda olmasina.Sünneti bende baharda Türkiyeye gelince yaptirmayi düsünüyorum.Aman Allah korusun hasta filan olma kendinle ugrasmak bisey degilde bebise gecrse o cok zorlar maazallah.kızlar merhaba.biz dün doktordaydık.çok şükür herşey güzeldi.kilosu falanda iyi.benm oğluş emzik kullanıor.doktor emmesi güzelse sıkıntı olmaz,bırakın emsin dedi.yani emziği dert etmeyin.bizim doktor çok rahat.ellerini emior dedim,emsin ne güzel diorsünnet içinde ne kadar erken olursa okadar ii olur dedi.bende eşimi ikna etmeye çalışıorum.ya haziranda yada eylül gibi yaptırmak istiorum.
ya kızlar canım sıkılıor.allah razı olsun kayınvalidemler yardım için yanımdalar.ama kayınpederim herşeye karışıo.karnına masaj yapma acıtırsın,gaz çıkartsın diye yavaş yavaş bacaklarını kaldırıorum kaldırma karnı acır.birde dioki''annecim karnım acıoo''yani oğlumun ağzından konuşuoaltını alırken bahane bulur.birgün diyeceğim baba gel sen alıverde ben öğreneyim ama sabır diorum zaten bu hafta gidiolar.annem gelecek torununu çok özlemiş.bende annemleri özledim.ah kızlar birde grip olcam gibi işllhh olmam dua edinn:2::2:
Eki Görüntüle 336942 kızlar oyun halısını kendisi yapacaklar için örnek olsun diye gönderiyorum bunları.. hani boruları nasıl sabitleyeceğiniz konusunda yardımcı olsun diye, pek pratik geldi bana..Eki Görüntüle 336934 Eki Görüntüle 336935
himmelcim saolasın ama sen yanlış anladın sanırım, bu halıyı ben hazır aldım, keşke okadar becerikli olsam.. kendi yapacak arkadaşlar vardı onlara örnek olsun diye bağlantı yerlerinin nasıl olduğunu çektim, o kadar.. ama yinede saooll..
himmelcim saolasın ama sen yanlış anladın sanırım, bu halıyı ben hazır aldım, keşke okadar becerikli olsam.. kendi yapacak arkadaşlar vardı onlara örnek olsun diye bağlantı yerlerinin nasıl olduğunu çektim, o kadar.. ama yinede saooll..
canım ne güzelmiş oyun halısı bebeğinin görünce imrendm ve üzüldümya ben niye alamayırum bebeğime her istediğimi artık düşünmeden para harcamak istiyorum her ya birşey cıkıyo suan 2 .yılımız evlilkte güya ev aldık tamam cok ii ev aldık 4 yıl sonra kredi bitecek ama her ay paramız bir sekilde artıyo istediklerimi alırım dememe rağmen her ay bi halt cıkıyoooo tamam aslında boşa gitmio belki ne bilim işte eşim yatırım yapıo cevizmiş bademmiş takmış kafaya babasının köyüne bahçe kuruyoo bende onun hevesini kırmayım diorum aslında oda calışıo bende yani maaşlarımızda güzel millet lafa gelince biriniz öğretmen birinz mühendis sana hiçbirsey dokunmaz dioo ama para nasıl gelio nası gidio bilmiorum zaten onun maaş krediye benm maaşta ay sonunu getirecek diorum yada biraz biriktirip yaza araba alalım diorum hop bi bakıyorum eşim başka planlar yapmış oda isteyerek yapmıo ama cıkıo işte canım cok sıkkın zaten evde oturuoruz... cocugun bişeyi yok deil saolsun annem herseyini aldı ama ben kendi bebişime bişeyler almak istiyorum.. birde bebişin yediği kar giydiği zarar lafına sinir oluyorum ....gereksiz die kendimi kandırıyodum şimdi gördükçe üzülüorum... ama bu gidişle eşime gelecek ay rest çekeceğim... uff ya ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ay kıyamam ben sanaa, ya nasıl üzüldüm okuyunca, nispet yapmak için koymadım resimleri ama öyle gibi mi olmuş sanki.. canım çok iyi anlıyorum seni gerçekten insanın içinde kalıyo alamayınca.. çünkü insan herşeyi olsun, hatta herşeyin en iyisi olsun istiyo onun için.. çok haklısın.. sen bana özelden adresini at, ben senin ufaklığa hediye alayım bu oyun halısından, olmaz mı.. teyzesi bi hediye alsın ona, ilerde büyüyünce anlatacağın bide hikayesi olur halısının.. olmaz mı? çok ciddiyim bak, ben alırım sana aynısından önümüzdeki ay.. vergi diliminden de çıkıyoz çok şükür önümüzdeki ay elimiz çok rahat olacak hayırlısıyla.. ben alacam sana bi tane.. sen adresini gönder.. ok!?
Playgro müzikli oyun halısından vendecaldim. Yalniz benim bebek korkuyo yatirinca daha küçük diye mı acaba
bence küçük olduğundandır ben oyuncak falan gösteriyorum hala gözü bende bebekleri falan daha farkedemedi zaten oyun halıları 3.5 -4 ayda başlıo ilgisini çekmeye merak etme o kadar para boşa gitmez elbet oynar:)
Para onemli degil de açana gelisimi normal mı sizin bebisler gibi diye merak ettim
Para onemli degil de açana gelisimi normal mı sizin bebisler gibi diye merak ettim
normal canım korkma herşey güzel olur güzel düşün anne yüreği hemen korkuyo zaten bende bugün yüzünü çizmiş kendimi suçlayıp durdum bu ara kilo alımı durdu yani vücudu çok soyulmuo normal mi acaba hep soyularak mı büyüyecekler?
-meraba anne adayları benm adetme 10 qün var karnım çok şış karın altım çok dolun memşlerm çok kaşınıyor adetm 10 qün sonra qebe olablrmym szce qazım var brde qeçen qün çok sevdğm lazanyandan tksndmakıntım çok qelyor yumurtlamadan sonra 2 qün pek qelmed dün ve bu ğün çok qelyor szce qebelk belrtsm deneymlernzden yararlanmak styorum
gamze19 ben de yalnızım inan bu çok iyi arada bir niye kimse gelmiyor tuvalete bile gidemiyorum diyip şikayet etsem de çocuklar düzen değişikliğinden evde birisinin olmasından çok etkileniyor ben de artık uykusunu düzene soktum çocuğun dedim geçenlerde eltimler geldi çocuk onların gelmesiyle beraber çok huzursuzlandı uyumadı çok sıkıntı ettim kendime uykusu var ama uyuyamıyor çocuk bir an önce gitseler de çocuk uyusa diye düşündüm malesef gerçi geçen akşam da bovling oynamaya gittik müthiş bi gürültü vardı orda bana mısın demedi horul horul uyudu belli bi ritimdeki müzikleretepki vermiyor ani seslerden rahatsız oluyor sanırım çocuk yüksek sesle müzik rahatsız etmedi çünkü ama o gün konuşmalar ve eltimin çocuğunun oynarken çıkarttığı sesler mahvetti çocuğu eşime dedim bi daha bize en azından düzeni oturana kadar akşam misafir gelmesin yaa çok üzüldüm ben çocuğumuza o da napsın yazık olur dedi işin en kötü yanı bizim görüştüğümüz herkesin çocuğu var ve biz de rahat rahat yaramazlık yapmaya alışmış durumdalar şimdi dur sus demek sanki artık bizim bebeğimiz var sana tahammül edemeyiz demek gibi olucak diye korkuyorum üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?