- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.881
bizde 2. ay aşımızı olduk 3 gün önce ben hiç mama ermedim .bazen yarım saatte bir bazen 1 saatte bir bazen iki saatte bir emiyor fakat bu gundüzleri böyle geceleri araları daha uzuyor.gecede sabaha kadar 3 kez uyanıyor.yalnız benim kız sabah 5-6 gibi kalkıp 1-1,5 saat uyanık kalıyor.emdiginde en fazla 25 -30 dk memede kalıyor.
Gamze19 cugum walla ben ara ara cok giriyorum ama bisey yazilmamis oluyyor bende okuyup cikiyorum.Bende buralardayim anlayacagin :)))kızlar bebişler çok mu yoruyo hiç topiğe uğramıyosunz ya ben cok sıkılıyorum kimsesi olmayan tek benm galiba burda oluyorum genelde
Canim bebis emince gögüsler oldukca bosaliyor ama aci duymuyorum.Sürat ciZme konusunda ustura Kemal e cikti adımız. Bı görseniz. Ben de inat ediyorum eldiven takmicam diye.. Soyulmayi bilmem ana kilo alımı donem donem yavaşlayıp donem donem ataklar yapabilir dedi doktor. Bı iki hafta ile değerlendirmek yerine aylık değerlendirdi dedi cocuğun kilosunu. Zaten en onemli kriter gunluk ıslak bez sayısı.. İlle de kilo alacak diye bı sey yok. Gende merak etme. Sizin de emzirmenin sonuna dogru göğsünüz acıyo mü benim sutum bitiyo diye mı acıyo acaba merak ettim. Su aralar cok küçüldü goguslerim sanki bebek tamamen bitiriyor da çektikce acıyo gibi..
Allah kolaylik versin walla cok zor canim benim.Yalnızlık en iyisi Gamze. Pazartesi kayınvalidem ve kayınpederim geldi o gun bu gundur cocuk huy değiştirdi. Evdeki degisiklikten o kadar etkileniyorlar ki .. Cocuk resmen uyumuyo butun gun ayakta.. Çıldırmak uzereyim.. Kadın her ih mih dediğinde aliyo bebeği. Biz hic oyle davranmaDik. Bı aylık emeklerim bosa gitti. Sinirden patlicam. Cumartesi olsa da bitse su işkence .. Sapsala dondü cocuk..
gamze19 ben de yalnızım inan bu çok iyi arada bir niye kimse gelmiyor tuvalete bile gidemiyorum diyip şikayet etsem de çocuklar düzen değişikliğinden evde birisinin olmasından çok etkileniyor ben de artık uykusunu düzene soktum çocuğun dedim geçenlerde eltimler geldi çocuk onların gelmesiyle beraber çok huzursuzlandı uyumadı çok sıkıntı ettim kendime uykusu var ama uyuyamıyor çocuk bir an önce gitseler de çocuk uyusa diye düşündüm malesef gerçi geçen akşam da bovling oynamaya gittik müthiş bi gürültü vardı orda bana mısın demedi horul horul uyudu belli bi ritimdeki müzikleretepki vermiyor ani seslerden rahatsız oluyor sanırım çocuk yüksek sesle müzik rahatsız etmedi çünkü ama o gün konuşmalar ve eltimin çocuğunun oynarken çıkarttığı sesler mahvetti çocuğu eşime dedim bi daha bize en azından düzeni oturana kadar akşam misafir gelmesin yaa çok üzüldüm ben çocuğumuza o da napsın yazık olur dedi işin en kötü yanı bizim görüştüğümüz herkesin çocuğu var ve biz de rahat rahat yaramazlık yapmaya alışmış durumdalar şimdi dur sus demek sanki artık bizim bebeğimiz var sana tahammül edemeyiz demek gibi olucak diye korkuyorum üfff
gamzecim çok sevindim eşinle konuşup anlaşmana.. tabiki en güzeli sizin iletişiminizin iyi olması, ama bi problem olursa ben buradayım haber et canım.. hallederiz bi şekilde..
bide şu ufaklıkları yalnız yetiştirme konusunda size hem katılıyom hem katılmıyom.. şöyle ki; benim oğlumda çok uslu maşallah, aç değilse ve uykusu gelmemişse ooohhh ondan mutlusu yok, ağlama huyu da yok.. acıkınca ya da uykusu gelince mızırdanıyo o kadar.. uyuması, uyanması, emmesi, oyun saati her şeyi inanılmaz düzenli, saatler hiç şaşmıyo.. doğal olarak bakması da çok kolay, yalnız olunca düzen kurmak kolay, ancaaaakkkk.. ben evim kalabalık olsun isterdim, ananesi dedesi halası dayısı herkes yakınımızda olsun sık sık gelsinler gitsinler isterdim.. çünkü çocuk ne kadar çok kişiyle iletişim kurarsa o kadar çabuk gelişiyor.. zeka olarak yani, fiziksel demiyorum.. şimdi ben bu eksikliği giderebilmek için maymuna dönüyom evde, yapmadığım şebeklik kalmıyo sıpaya.. ama yine de yerini tutmaz gibi geliyo bana.. mesela benim oğlum şuan çok sıcak kanlı ve çok güleryüzlü, biri gelse de böyle şimdilik, ama büyüdükçe yabanileşecek mi acaba diye korkuyorum böyle yalnız yalnız büyüdüğü için.. yani bi yabancı görünce huysuzluk yapacak mı acaba diye korkuyom.. inşallah hep böyle sıcak kanlı olur, ama dediğim gibi keşke benim evimde kalabalık olsa.. annem bi sokak ötede oturuyo, hergün geliyo 1 saat sevip gidiyo oğlumu.. bi o yani okadar.. kaynanam alt katımda ama 3-4 günde bir 5 dak görüp gidiyo.. eşimi akşamdan akşama 1 saat görüyosa ne ala.. amaann ya, neyse çok ince düşünmemek lazım sanırım.. şöyle azcık havalar ısınsın, ben kimseyi beklemiyecem zaten gelsinler diye, hergün fink fink gezecez oğlumla, alışacak kalabalığa.. biz kendi kalabalığımızı kendimiz yaratacaz artık napalım.. siz yine de nenelerin dedelerin halaların dayıların kıymetini bilin bence.. yanınızda olsunlar sıpayı sıcacık bi kucaklayıp sevsinler de, düzenini siz ayarlayın yine, sallayacağınız mı sallamayacağınız mı tembihleyin siz yine..
ya bişi sorcam hala adet görmediniz dimi? ay valla ben korkuyom ya bişi mi oldu kazayla falan diye.. aman Allah korusun.. yokturda, ne bilim mantığım kabullenmiyor bu durumu sanırım.. :18:
ay hadi kolay gelsin hepinize.. öpüyorum bebişleri..
Kızlar kötü haberim heralde ben yine hamileyimPzartesi doktora gidicem
Ben hastalandim bu ay insaallah.gamzecim çok sevindim eşinle konuşup anlaşmana.. tabiki en güzeli sizin iletişiminizin iyi olması, ama bi problem olursa ben buradayım haber et canım.. hallederiz bi şekilde..
bide şu ufaklıkları yalnız yetiştirme konusunda size hem katılıyom hem katılmıyom.. şöyle ki; benim oğlumda çok uslu maşallah, aç değilse ve uykusu gelmemişse ooohhh ondan mutlusu yok, ağlama huyu da yok.. acıkınca ya da uykusu gelince mızırdanıyo o kadar.. uyuması, uyanması, emmesi, oyun saati her şeyi inanılmaz düzenli, saatler hiç şaşmıyo.. doğal olarak bakması da çok kolay, yalnız olunca düzen kurmak kolay, ancaaaakkkk.. ben evim kalabalık olsun isterdim, ananesi dedesi halası dayısı herkes yakınımızda olsun sık sık gelsinler gitsinler isterdim.. çünkü çocuk ne kadar çok kişiyle iletişim kurarsa o kadar çabuk gelişiyor.. zeka olarak yani, fiziksel demiyorum.. şimdi ben bu eksikliği giderebilmek için maymuna dönüyom evde, yapmadığım şebeklik kalmıyo sıpaya.. ama yine de yerini tutmaz gibi geliyo bana.. mesela benim oğlum şuan çok sıcak kanlı ve çok güleryüzlü, biri gelse de böyle şimdilik, ama büyüdükçe yabanileşecek mi acaba diye korkuyorum böyle yalnız yalnız büyüdüğü için.. yani bi yabancı görünce huysuzluk yapacak mı acaba diye korkuyom.. inşallah hep böyle sıcak kanlı olur, ama dediğim gibi keşke benim evimde kalabalık olsa.. annem bi sokak ötede oturuyo, hergün geliyo 1 saat sevip gidiyo oğlumu.. bi o yani okadar.. kaynanam alt katımda ama 3-4 günde bir 5 dak görüp gidiyo.. eşimi akşamdan akşama 1 saat görüyosa ne ala.. amaann ya, neyse çok ince düşünmemek lazım sanırım.. şöyle azcık havalar ısınsın, ben kimseyi beklemiyecem zaten gelsinler diye, hergün fink fink gezecez oğlumla, alışacak kalabalığa.. biz kendi kalabalığımızı kendimiz yaratacaz artık napalım.. siz yine de nenelerin dedelerin halaların dayıların kıymetini bilin bence.. yanınızda olsunlar sıpayı sıcacık bi kucaklayıp sevsinler de, düzenini siz ayarlayın yine, sallayacağınız mı sallamayacağınız mı tembihleyin siz yine..
ya bişi sorcam hala adet görmediniz dimi? ay valla ben korkuyom ya bişi mi oldu kazayla falan diye.. aman Allah korusun.. yokturda, ne bilim mantığım kabullenmiyor bu durumu sanırım.. :18:
ay hadi kolay gelsin hepinize.. öpüyorum bebişleri..
kızlar mrb 2 gündür giremiyorum baya birikmiş okuyacak yazı ohhh bende bu zevke ulaştım dişimi sıktım topiğe girmedim :) bu arada tabi internete girdim kızlar cotton box ta kampanya var maurer avm die bir sitede bebek pike takımlarında br alana bir bedava çok şekereler ben sipariş verdim bugün gelecek bu arada N.Y. BABİES firmasındanda patik falan sipariş verdim onu da bekliyorum :) ayrıca oyun halısınıda bekliyorum kargodan:) ne kadar mutluyum değil mi para harcadım mutlu oldum
bu arada ,cantugba, edibe ,nehirada ,himmel ve yalnızlığıma ortak olup beni yalnız hissettirmediğiniz için saolun
KUBİ hayırlı olsunvalla bende daha adet olmadım yumurtalıklarımda ne zaman bir batma hissetsem acaba hamilemym üşüttüm mü diyorum anlayamıyo insan:)
eşim diyor ki aman ya sakın hamile kalma bebiş küçücük bende diyorum ki en az 6 ay kimseye hamileyim diyemem utanırım ne bu hız derler:)
kubi:) ama hamile olmayıda istemio değilim yanigarip bişey dogumdan sonra istemiyordum şimdi hemen unuttum o günleri olursa olsun diorum:)
kızlar benim bebişi bugün 11:00 de banyo yaptırdım sabahtan beri uyuyo arada emmek için uyandı gaz cıkarmak icin 10 dk uyanık kaldı daha da yok 9 saattir uyuyo gece bize uyku yok galiba yavrumun gaz sancısındanuyuyamadığı kemikleirnin bile uykusu gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?