- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.901
ayinvalidem uyuku uyukunun mayasidir der,gündüz uyudu diye gece uyumayacakmis gibi düsünme,masallah bu arada nazar degmesin bebisine.
saol cnm hepimizin bebişlerine maşallahbu arada topiğin müdavimleri sen ve beniz galiba birde şu gaz sıkıntısı artık bitse de kurtulsak tam olcak
Bizim baya fark etti gazimiz cok sükür azaldi baya.
kızlar mrb 2 gündür giremiyorum baya birikmiş okuyacak yazı ohhh bende bu zevke ulaştım dişimi sıktım topiğe girmedim :) bu arada tabi internete girdim kızlar cotton box ta kampanya var maurer avm die bir sitede bebek pike takımlarında br alana bir bedava çok şekereler ben sipariş verdim bugün gelecek bu arada N.Y. BABİES firmasındanda patik falan sipariş verdim onu da bekliyorum :) ayrıca oyun halısınıda bekliyorum kargodan:) ne kadar mutluyum değil mi para harcadım mutlu oldum
bu arada ,cantugba, edibe ,nehirada ,himmel ve yalnızlığıma ortak olup beni yalnız hissettirmediğiniz için saolun
KUBİ hayırlı olsunvalla bende daha adet olmadım yumurtalıklarımda ne zaman bir batma hissetsem acaba hamilemym üşüttüm mü diyorum anlayamıyo insan:)
eşim diyor ki aman ya sakın hamile kalma bebiş küçücük bende diyorum ki en az 6 ay kimseye hamileyim diyemem utanırım ne bu hız derler:)
Bizde değişen hic bı sey yok hatta artiyo. Gaz ve kolikle ugrasmaktan gelip te okuyamiyorum gündemi. Bu arada hakikaten uyku uykuyu dogurur .. Guzel tespit. Katılıyorum..
Bazen cok sıkılıyorum .. 2 aydır tek derdim gaz ve sutum az mı cok mü yetecek mı derdi oldu.. Ya ne yapıyorum ben ya diye kendime soruyorum.. Kısır döngü gibi.. Eski mutlu ve kaygımız günlerimi ozledim.. Canim sıkkın.. Herkese iyi uykular... Gorusuruz
Bizde değişen hic bı sey yok hatta artiyo. Gaz ve kolikle ugrasmaktan gelip te okuyamiyorum gündemi. Bu arada hakikaten uyku uykuyu dogurur .. Guzel tespit. Katılıyorum..
Bazen cok sıkılıyorum .. 2 aydır tek derdim gaz ve sutum az mı cok mü yetecek mı derdi oldu.. Ya ne yapıyorum ben ya diye kendime soruyorum.. Kısır döngü gibi.. Eski mutlu ve kaygımız günlerimi ozledim.. Canim sıkkın.. Herkese iyi uykular... Gorusuruz
kızlar yine ben bu sefer birşey soraccağım hemşire kalça çıkıklığı için ultrason demişti biz yaptırmadık 3. ay dolmadı daha yarın yaptırmayı düşünüorum siz yaptırdınız mı nasıl bir işlem
Yaptırdık. Bı dakikada pirt diye fotografını çekiyorlar kalçanın hic bı zahmeti yok. Bence yaptir aklında kalmasın.
Aman masaallah canim benim uyusunda büyüsün tabiki.Eeeeee normal gaz sancilari sorun olmadikca uyusun.himmel günaydın dediğin gibi bebiş sabaha kadar uyudu eşim dio maşallah 24 saatb uyudu ama şimdi gaz bağırmaları avr
kızlar yine ben bu sefer birşey soraccağım hemşire kalça çıkıklığı için ultrason demişti biz yaptırmadık 3. ay dolmadı daha yarın yaptırmayı düşünüorum siz yaptırdınız mı nasıl bir işlem
Yaptırdık. Bı dakikada pirt diye fotografını çekiyorlar kalçanın hic bı zahmeti yok. Bence yaptir aklında kalmasın.
arkadaşlar ben de sütümün kalitesi için yediğim ve faydasını gördüğüm bazı seyleri sizinle paylaşayım. sabah kahvaltıda mutlaka kaymak-tahin pekmez karışımı yiyorum. ayrıca incirli yaptğım bir tatlı var. İNCİR UYUTMASI diye. süt ve incirden yapılıyor. 1lıtre sutten 6 kase cıkıyor. onlar bana bir kaç gun yetiyor. ayrıca kuru dut yiyorum sürekli. cunku beni aşırı susandırıyor. iki aksamda bir etli bir yemek yapmaya calısıyorum. bebeğim ilk ay 1.400 gr almıstı. bunların cok faydasını görüyorum. umarım faydalanırsınız....
saol asucum hoşgeldin aramıza bende ankaradanım hatta 20 kasımda dogum yaptım sen nerde dogum yaptın. şu tatlıyı canım çekt öğreneyim hemen yapcam ilk ay bende incir cok yemiştim artık kilo almayım die yemiorum tatlı seyler haftada bir kendime serbest tatlılar günü yaptım bol su içmeye çalışıyorum kilo alımı normal bebişimin sadece normal beslenip meyve birde 1,5 lt suyu mutlaka iciyorum
Kızlar bebeklerinizin baş çevresi doğumdan beri ne kadar değişti?Doğumda kaç cm'di,birinci,ikinci aylarda kaç oldu?Hemşirenin biri bizi biraz korkuttu da.Cevap verirseniz sevinirim.[/QUOT
35cm le dogdu 1.ay 36 oldu cnm 2.ay 38 oldu şimdi 2,5 aylık oldu daha 3 ay ölçümü olmadı
Kızlar bebeklerinizin baş çevresi doğumdan beri ne kadar değişti?Doğumda kaç cm'di,birinci,ikinci aylarda kaç oldu?Hemşirenin biri bizi biraz korkuttu da.Cevap verirseniz sevinirim.
hoşbulduk canım. ben medicana hastanesinde sezeryanla dogum yaptım. bizim minik bir turlu gelmek istemedi. ama cok memnun kaldım hastanden. tatlıyı soyle yapıyorum. 1lt sutu kaynamayacak derecede ısıtıyorum. yani parmağını yakacak derecede. ayrı bir yerde de 12-15 inciri sıcak suda 10 dk bekletiyorum. daha sonra dörder parçaya bölüp sütün içine ekliyorum. blendırla iyice karıştryorum. sogumadan hemen kaselere boşaltyrm. üzerlerini kağt havlu ile örtyrm. 3-4 saat mayalanmasını bekliyorm. üzerine toz fındık serpiyorum. ve sonra YIYORUMMMkalanları buzdolabına koyuyorum.[/
saol cnm yarın deneyeceğim .. medicana dan herkes memnun kalıo genelde.. bende etlik kadın dogumda normal yaptım cok düşündüm medicana ,güven ,akay ama normal istyorum diye devlette yaptım memnun kaldım baya :) nerde öğretmensin bu arada bende ögretmenim
hoşbulduk canım. ben medicana hastanesinde sezeryanla dogum yaptım. bizim minik bir turlu gelmek istemedi. ama cok memnun kaldım hastanden. tatlıyı soyle yapıyorum. 1lt sutu kaynamayacak derecede ısıtıyorum. yani parmağını yakacak derecede. ayrı bir yerde de 12-15 inciri sıcak suda 10 dk bekletiyorum. daha sonra dörder parçaya bölüp sütün içine ekliyorum. blendırla iyice karıştryorum. sogumadan hemen kaselere boşaltyrm. üzerlerini kağt havlu ile örtyrm. 3-4 saat mayalanmasını bekliyorm. üzerine toz fındık serpiyorum. ve sonra YIYORUMMMkalanları buzdolabına koyuyorum.[/
saol cnm yarın deneyeceğim .. medicana dan herkes memnun kalıo genelde.. bende etlik kadın dogumda normal yaptım cok düşündüm medicana ,güven ,akay ama normal istyorum diye devlette yaptım memnun kaldım baya :) nerde öğretmensin bu arada bende ögretmenim
istanbulda idi okulum. bu ara özür grubundan ankaraya aldırdım. il emrinden polatlı da bir okula atandm. atanır atanmaz ücretsz izne ayrldm. seneye baslayacagm inş. sf öğrtmnym. ankaraya yeni geldgm için cok biyer bilmyrm. sen neredesn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?