- 19 Mayıs 2011
- 160
- 0
- 316
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.921
cnm benm cinsiyette farkedyo erkek mi kız mı
istanbulda idi okulum. bu ara özür grubundan ankaraya aldırdım. il emrinden polatlı da bir okula atandm. atanır atanmaz ücretsz izne ayrldm. seneye baslayacagm inş. sf öğrtmnym. ankaraya yeni geldgm için cok biyer bilmyrm. sen neredesn?
ben keçiören de oturuyorum geçen yıl şubatta atandım bende eş durumundan keçiörene okul önceciyim bende
Kızım var canım.Doğumda 33'tü,1.ayda 37 oldu.2.ay gittiğimizde sağlık ocağındaki hemşire yine 37 ölçtü,kafası büyümemiş falan dedi.Korkup doktorumuza gittik.O da 38 ölçtü.Birşey yok dedi.Bıngıldak erken kapanırsa sorun olur,tomografiyle nörolojik inceleme yapılır ama şu anda öyle birşey yok,dedi.Biz de korktuk işte.O yüzden sordum.Ama sizin ölçümlerle kıyaslanırsa normal görünüyor kızımın baş çevresi.Hayırlısı bakalım,Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize.
güzelmis ama kilo alimin nasil canim,ben kilodan muzdaribimde fazla tatli yemek istemiyorum,bende yediklerimi takip ettim süt ne zaman fazla diye önceleri findik fistik ceviz filan yiyince sütüm bol oluyordu bu arada kirmizi biber yiyince baya bol oluyor,tavsiyem yediklerinizi takip edin ve bol bol su icin.arkadaşlar ben de sütümün kalitesi için yediğim ve faydasını gördüğüm bazı seyleri sizinle paylaşayım. sabah kahvaltıda mutlaka kaymak-tahin pekmez karışımı yiyorum. ayrıca incirli yaptğım bir tatlı var. İNCİR UYUTMASI diye. süt ve incirden yapılıyor. 1lıtre sutten 6 kase cıkıyor. onlar bana bir kaç gun yetiyor. ayrıca kuru dut yiyorum sürekli. cunku beni aşırı susandırıyor. iki aksamda bir etli bir yemek yapmaya calısıyorum. bebeğim ilk ay 1.400 gr almıstı. bunların cok faydasını görüyorum. umarım faydalanırsınız....
benim oglum 33cm ile dogdubirinci ayin sonunda 36cm oldu simdi 2.ayi gectik 38cm.Bu bas cevresi,kilo ve boy degerleri birden artabilir ve sonraki ay durabilir zamana yayarak kontrol etmeliyiz ve doktorumun söylediklerini dikkate almamiz gerekiyor bence.Kızlar bebeklerinizin baş çevresi doğumdan beri ne kadar değişti?Doğumda kaç cm'di,birinci,ikinci aylarda kaç oldu?Hemşirenin biri bizi biraz korkuttu da.Cevap verirseniz sevinirim.
benimde kızım var bence normal bakma öyle her diyene kuzenimin cocuguna da kafası büyük demişlerdi gayet normal di zamanla ayları telafi edio zaten merak etme inş. bişey olmaz
ben keçiören de oturuyorum geçen yıl şubatta atandım bende eş durumundan keçiörene okul önceciyim bende
ben de çankayadm ama polatlıya cıkt işte:-( calışmayı dusnyrmusun
güzelmis ama kilo alimin nasil canim,ben kilodan muzdaribimde fazla tatli yemek istemiyorum,bende yediklerimi takip ettim süt ne zaman fazla diye önceleri findik fistik ceviz filan yiyince sütüm bol oluyordu bu arada kirmizi biber yiyince baya bol oluyor,tavsiyem yediklerinizi takip edin ve bol bol su icin.
58 ile hamle kamstm simdi 62 kiloyum doğumda beri.yani ne aldm ne de verdm. evde yalz oldgm için yemek temzlık her işi ben yapıyrm. onun da etkısı olabilir. bu arada kırmzı bıberi ilk kez duydm.
güzelmis ama kilo alimin nasil canim,ben kilodan muzdaribimde fazla tatli yemek istemiyorum,bende yediklerimi takip ettim süt ne zaman fazla diye önceleri findik fistik ceviz filan yiyince sütüm bol oluyordu bu arada kirmizi biber yiyince baya bol oluyor,tavsiyem yediklerinizi takip edin ve bol bol su icin.
58 ile hamle kamstm simdi 62 kiloyum doğumda beri.yani ne aldm ne de verdm. evde yalz oldgm için yemek temzlık her işi ben yapıyrm. onun da etkısı olabilir. bu arada kırmzı bıberi ilk kez duydm.
valla cnm aslında düşünmüyorum 8 hafta bitti 5 hafta aktarmıstım dogum öncesi 20 subatta bitiyo normal raporları deneyeceğim 35gün sonrasındada heyet raporu almayı düşünüyorum bu dönemiöyle kapatacagım cok kücük halası bakacak ama bu haliyle bırakmam ücretsiz izin alamam ev kredisi var sen çalışacak mısın?
valla cnm aslında düşünmüyorum 8 hafta bitti 5 hafta aktarmıstım dogum öncesi 20 subatta bitiyo normal raporları deneyeceğim 35gün sonrasındada heyet raporu almayı düşünüyorum bu dönemiöyle kapatacagım cok kücük halası bakacak ama bu haliyle bırakmam ücretsiz izin alamam ev kredisi var sen çalışacak mısın?
gamzecm aslında benim de çalsmam lazm ben de kredi ödyrm. ama bakacak kımsem yok ankarada. annem de kalamaz o kadar zaman. esimde dedi heyet raporu alalalım ama benm gönlm razı gelmyor heyet raporuna. artk bikac aylık kredi borcunu babamdan istycemzaten okul da cok uzak bana 45 dk suruyrms. gel git derken bir gunum gecer. bir de yorulunca süt de azalıyorms.
istanbulda idi okulum. bu ara özür grubundan ankaraya aldırdım. il emrinden polatlı da bir okula atandm. atanır atanmaz ücretsz izne ayrldm. seneye baslayacagm inş. sf öğrtmnym. ankaraya yeni geldgm için cok biyer bilmyrm. sen neredesn?
ay canım bende polatlıda görev yapıorum.13eylül ilkçğretim okulundayım.ama şimdi norma fazlasıyım bakalım göreve nerede başlayacağım.polatlı güzeldir işllhh güzel bir merkez okuluna gelirsin.ama niye ankara olmadı gerçi buradan çok ankaraya geliş gidiş yapan var
ay canım bende polatlıda görev yapıorum.13eylül ilkçğretim okulundayım.ama şimdi norma fazlasıyım bakalım göreve nerede başlayacağım.polatlı güzeldir işllhh güzel bir merkez okuluna gelirsin.ama niye ankara olmadı gerçi buradan çok ankaraya geliş gidiş yapan var
benim okulun adı inönü ilköğretm terminalin ve askeriyenın tam karsısı. gecen hafta ilk kez gittim tam yol üzeri. bir de arabayla gelirsem rahat olablr cankayadan. ama artk seneye ins.
benim okulun adı inönü ilköğretm terminalin ve askeriyenın tam karsısı. gecen hafta ilk kez gittim tam yol üzeri. bir de arabayla gelirsem rahat olablr cankayadan. ama artk seneye ins.
bie de ankara cok zor bir yer. hiç boş okul yokkı burda. hepsının puanı da cok yuksek. benm puanımla bıraz zor olurdu....
Walla herkesin sütünü arttiran bi yicek mutlaka varmis derler,yediklerini takip ederseniz bulabilirsiniz,biberi ben hic duymamistim :)))))
ya kızlar ben de bir bilişim öğretmeni ve criminal dizileri çokca izleyen biri olarak kendi hakkınızda herkesin görüp okuyabildiği bir alana bu kadar açıklayıcı bilgiler yazmamanızı öneririm. bir şey olacağından değil de yine de sonuçta burası sanal bir alan. kimin kim olduğunu bilemeyiz.
bu arada herkse günaydın. ben bu dönemi ebru şallının plates videolarıyla açtım.inşallah hergün düzenli yapbilirim. sırt ve omuz ağrısından perişanım çünkü.
ya kızlar ben de bir bilişim öğretmeni ve criminal dizileri çokca izleyen biri olarak kendi hakkınızda herkesin görüp okuyabildiği bir alana bu kadar açıklayıcı bilgiler yazmamanızı öneririm. bir şey olacağından değil de yine de sonuçta burası sanal bir alan. kimin kim olduğunu bilemeyiz.
bu arada herkse günaydın. ben bu dönemi ebru şallının plates videolarıyla açtım.inşallah hergün düzenli yapbilirim. sırt ve omuz ağrısından perişanım çünkü.
sağol cnm uyarn için. doğru sööylyrsn
Hanımlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.Bu rapor öyle kolayca alınabilen bir şey mi ki?Öyleyse biz de alalım.Benim de doğum izni bitiyor 27 Şubat'ta.
arkadaşım bakaak güenilir biri olduktan sonra ama bana sorarsan küçüük bebişi imkanın arsa müdürüün riasıyla bırakma senin bebişinin bugünleri bi da gelmez pişman olmanı istemem ii düşün derim ..valla güzelim benm rapor buğün bitti.artık 15gün dahi vermiorlarmış.3doktor gezdim en sonunda 10gün alabildim.sonra bir 10gün daha verdi.bilmiorum nasıl heyet alınabilior.müdürüm bile dedi heyet alamzsın çok zor diye.mecburen martta göreve başlıcam.aslında ücretsiz izne ayrılcamda müdürüm ücretli öğretmen almak istemior rica etti başla diye evimde çok yakın o yüzden başlıcamama oğluşumdan ayrılmak zor gelior..
Hanımlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.Bu rapor öyle kolayca alınabilen bir şey mi ki?Öyleyse biz de alalım.Benim de doğum izni bitiyor 27 Şubat'ta.
gulyc bende internetten ebru şallının sitesinden açıp yapıyordum bir haftadır cok güzel farkedtmişti en azından ben kendimi ii hissediyordum bi kaç gündür bıraktım tekrar baslıcam inş karnımız çok genişlemiş karnıma çok faydası oldu bi haftada ama çok yorucu ilk başta farkedtmio insan yapıp bitince halim kalmıo ama sonra dinçleşiyorum:) spor her zaman güzel ama işte düzenli yapmak lazım e haliyle bebişleride dur spor yapcam diemion inş sen benim gibi aksatmmazsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?