2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm benm cinsiyette farkedyo erkek mi kız mı

Kızım var canım.Doğumda 33'tü,1.ayda 37 oldu.2.ay gittiğimizde sağlık ocağındaki hemşire yine 37 ölçtü,kafası büyümemiş falan dedi.Korkup doktorumuza gittik.O da 38 ölçtü.Birşey yok dedi.Bıngıldak erken kapanırsa sorun olur,tomografiyle nörolojik inceleme yapılır ama şu anda öyle birşey yok,dedi.Biz de korktuk işte.O yüzden sordum.Ama sizin ölçümlerle kıyaslanırsa normal görünüyor kızımın baş çevresi.Hayırlısı bakalım,Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize.

benimde kızım var bence normal bakma öyle her diyene kuzenimin cocuguna da kafası büyük demişlerdi gayet normal di zamanla ayları telafi edio zaten merak etme inş. bişey olmaz

güzelmis ama kilo alimin nasil canim,ben kilodan muzdaribimde fazla tatli yemek istemiyorum,bende yediklerimi takip ettim süt ne zaman fazla diye önceleri findik fistik ceviz filan yiyince sütüm bol oluyordu bu arada kirmizi biber yiyince baya bol oluyor,tavsiyem yediklerinizi takip edin ve bol bol su icin.
Kızlar bebeklerinizin baş çevresi doğumdan beri ne kadar değişti?Doğumda kaç cm'di,birinci,ikinci aylarda kaç oldu?Hemşirenin biri bizi biraz korkuttu da.Cevap verirseniz sevinirim.
benim oglum 33cm ile dogdubirinci ayin sonunda 36cm oldu simdi 2.ayi gectik 38cm.Bu bas cevresi,kilo ve boy degerleri birden artabilir ve sonraki ay durabilir zamana yayarak kontrol etmeliyiz ve doktorumun söylediklerini dikkate almamiz gerekiyor bence.
benimde kızım var bence normal bakma öyle her diyene kuzenimin cocuguna da kafası büyük demişlerdi gayet normal di zamanla ayları telafi edio zaten merak etme inş. bişey olmaz

Dedigim gibi doktorumuzun söyledigini takip edersek bisey olmaz canim haklisin.

Hanımlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.Bu rapor öyle kolayca alınabilen bir şey mi ki?Öyleyse biz de alalım.Benim de doğum izni bitiyor 27 Şubat'ta.

Hanımlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.Bu rapor öyle kolayca alınabilen bir şey mi ki?Öyleyse biz de alalım.Benim de doğum izni bitiyor 27 Şubat'ta.

valla güzelim benm rapor buğün bitti.artık 15gün dahi vermiorlarmış.3doktor gezdim en sonunda 10gün alabildim.sonra bir 10gün daha verdi.bilmiorum nasıl heyet alınabilior.müdürüm bile dedi heyet alamzsın çok zor diye.mecburen martta göreve başlıcam.aslında ücretsiz izne ayrılcamda müdürüm ücretli öğretmen almak istemior rica etti başla diye evimde çok yakın o yüzden başlıcamama oğluşumdan ayrılmak zor gelior..

arkadaşım bakaak güenilir biri olduktan sonra ama bana sorarsan küçüük bebişi imkanın arsa müdürüün riasıyla bırakma senin bebişinin bugünleri bi da gelmez pişman olmanı istemem ii düşün derim ..

aslında o kadar kolay deil ama milletten duyuyorum hep alıyolar genelde tanıdık işliyo yani heryerde olduğu gibi dayın varsa kolay :) aslında gönlüm razı deil böle devleti kandırmak istemem ama devlette 2 aylık cocugu bırakıp nası çalışmamı bekler bu ücretli izini biraz uzatmalılar bence.. neyse mecburen alacagım cünkü borcumuz var olmasaydı ücretsiz alırdım napıyım...eşimin abisi hastanede çalışıyo sağlıkçı sözü geçio onun yardımıyla alacağım ben ..

ya bu arada kızlar benim bebiş kakasını yapamadı her uyandığında bağrıyo çabalıo halsiz kalıyo tekrar uyku garibim keyifsiz kaldı bugün .........

bıktım bu gaz kaka sorunumuzdan yapamıo hala çocuk ya bitap düşüyo ....

genelde günde kaç kere kaka yapıo bebişleriniz ???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…