- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.901
Ben de sadece anne sütü verirken geçen ay regl oldum..Hatta bu ay yine oldum..Çok şükür düzgün şimdilik..Umarım böylede gider..Ödüm kopuyordu regl olmadan başıma bir iş gelir diyemalum, tarihleri bilmeyince ne kadar korunursan korun aklına takılıyor işte..
bende sadece anne sütü veriyorum, ben ilk aydan düzenli regl olmaya başladım bile, ama iyi olan böylesi sanırım değil mi kızllar...
kızlar merhaba, ben bu sabah çok mutlu kalktım göbiş dümdüzdü, sonradan anlaşıldı niye öyle olduğu regl olmuşumbenim gibi sadece anne sütü verirken regl olan var mı? 4 gündür çok az meyve püresi veriyorum ne yani ek gıdaya geçtim diye sütüm mü azaldı? bu o anlama mı geliyor?
kızlar dişi çıkan var mı bebişlerinizin :26: bizim cimcime elimi ağzına götürüp ısırıyo sinirleniyooçok sakin teyzeleri 12 den beri uyuyo ıhhh diyo acıkınca hiç ağlamıyo beni bunaltmıyo çok maznum çok şükür ama bende öleymişim hele kucağımda uyumayı çok seviyo sallanmakdan hiç hoşlanmıyo sanırım şimdiki çocuklar sallanmayı sevmiyo arada sallıyom ben yine gittiğim yerde zorlanmayım diye
evt ya kız haklı ne gelen var ne giden bu ne ya okuyup okuyup çıkıyosunuz gibime geliyo nerdesiniz gamzeeee asuuuu noldunuzzzkızlar günaydın :119:
yine kimseler yok, hastalar iyileşir inşallah, gezmeciler az gezer, işe başlayanlar azıcık vakit bulur, bebişler uslu durur ve bu topike herkes bir bakar umarımhadi kendiniz için bir iyilik yapın ve azcık dar vaktinizin bir kısmını foruma ayırın En Büyük Kadınlar Kulübü
ben de uzun zamandır girmiyordum artık girmeyince geride ne var bi okuyum diyemiyorum çoooook birikiyor çünkü ben de daha regli olmadım tatile gitmek için çok iyi olcak bu regli olmamak ama bide gidebilsek ne kadar pahalı fiyatlar bu sene yaaa üffff tatil istiyorum beeen ....
bebeğim artık yatağına yatırıyorum uyuyor e.a.s.y yöntemini de uyguluyorum saat saat uyguluyor(zaten bu plana uyuyormuş çocuğum sadece emzirme sürelerimiz belli değildi şimdi onu da düzene soktum) bebeğim kitap bebek tiplemesine uygun bi bebekmiş:) ben de kitap anneyim :)
kızlar bu arada ben de yoğurt verdim havuç haşladım verdim elma püresi verdim bu zamana kadar bunları günde bir kere iki tatlı kaşığı kadar falan veriyorum tatlarını öğrensin diye bizimki heeeeep istiyor yemek yiyemiyoruz karşısında:) bi ayımızı doldursak da geçsek şu ekgıdaya bizimki yemek yemeden püskürtmeyi öğrenmeyi öğrendi
nasıl becerdin regl olmayıben ne zaman olcam yaa sanki yavaş yavaş regl oluyo kızlar
Kızlar katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?