2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende sadece anne sütü veriyorum, ben ilk aydan düzenli regl olmaya başladım bile, ama iyi olan böylesi sanırım değil mi kızllar...

teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız, bende saçma sapan yazılar okudum nette kızımda da geç regl olmuştum bunda erken gelince yazılarında etkisiyle keşke olmasaydım demiştim ama iyiki olmuşum göbiş baya gitti:)

kızlar günaydın :119:

yine kimseler yok, hastalar iyileşir inşallah, gezmeciler az gezer, işe başlayanlar azıcık vakit bulur, bebişler uslu durur ve bu topike herkes bir bakar umarım hadi kendiniz için bir iyilik yapın ve azcık dar vaktinizin bir kısmını foruma ayırın En Büyük Kadınlar Kulübü

ben geldim kızlar dün hastaneye gittim veeeeeeeee veeeeeeee hamile değilim bulantılarımın sebebi mikrobik ishalmiş salgın varmış kendinize dikkatt edin benim minik uykuya çok düşkün benim gibi günden güne büyüyo her sofraya oturuşumuzda ağzını açıp kapatıyo çenesini bir yukarı bir aşağa yapıyo çok hoşumuza gidiyo ama babası hiç bişey verdirmiyo resmen çocuk istiyo ama neymiş beni bırakırmış ne zaman ek gıda vercez yaa bizim doktor ben bişey demeden sakın bişey verme dedi sadece elma suyu havuç suyu oda sütün azalırsa dedi az bugün 5 aylık 4 günlüğüz az kaldı 6 aya sizler nasılsınız artık yaz geliyo neşelenel,m kızlarr kiloları verelim ben doğumdan sonra 20 kilo aldım 50 dim şuan 69 70 olmuşum sabahları sadece su çiyorum 2 günden beri bir tane elma öğlene kadar içdiğim su süt yapıyoo zatene ama ekmeği çok yiyorum kendimi beğenmiyorum artık sadece göbeğim var oda adet olsam belki gider

nasıl becerdin regl olmayı ben ne zaman olcam yaa sanki yavaş yavaş regl oluyo kızlar

kızlar dişi çıkan var mı bebişlerinizin :26: bizim cimcime elimi ağzına götürüp ısırıyo sinirleniyoo çok sakin teyzeleri 12 den beri uyuyo ıhhh diyo acıkınca hiç ağlamıyo beni bunaltmıyo çok maznum çok şükür ama bende öleymişim hele kucağımda uyumayı çok seviyo sallanmakdan hiç hoşlanmıyo sanırım şimdiki çocuklar sallanmayı sevmiyo arada sallıyom ben yine gittiğim yerde zorlanmayım diye

ben geldim kızlarr kocayı şutladım kubicim sen beni tanımıyosun ama ben seni tanıyyorum sen hala mazlumsun küçük anne deyilmiydi 9 aulık halinle kaynanana hizmet edip hiçte şikauet etmedin bunun mükafatı olarak sessiz sesiz doğumunu yaptın bir avazda bide üstüne üstlük allah sana upuslu bi melek verdi

evt ya kız haklı ne gelen var ne giden bu ne ya okuyup okuyup çıkıyosunuz gibime geliyo nerdesiniz gamzeeee asuuuu noldunuzzz

kemece yokluğumu farketmişsin canımmama sandalyelerinebaktım ikeadan ucuz olanlar çok dandirik yuvarlaklar var onlarda pahhallı geldi az 140 tl eşim ikitelide bakcakmış orda ucuz olurmuş

Son düzenleme:
selam kızlar ne zaman foruma girsem kimseye denk gelmiyorum benim kayınvalidem bende kalıyor ondan pek giremiyorum siz ne yapıyorsunuz bebekler mi huysuz gezmelerdemisiniz
regli olanlar varmış aranızda ben dua ediyorum yazı atlatsam reglisiz diye geçen yaz ne güzeldi o pedleri kullanmak zorunda kalmadık
şimdi de bebeğime üzülüyorum ne yapacak ya koca yaz kıçında haşır huşur o bezle diye. en iyisini alıyorum rahat etsin diye ama yine de yaza pişik kaçınılmaz olacak gibi

ben de uzun zamandır girmiyordum artık girmeyince geride ne var bi okuyum diyemiyorum çoooook birikiyor çünkü ben de daha regli olmadım tatile gitmek için çok iyi olcak bu regli olmamak ama bide gidebilsek ne kadar pahalı fiyatlar bu sene yaaa üffff tatil istiyorum beeen ....
bebeğim artık yatağına yatırıyorum uyuyor e.a.s.y yöntemini de uyguluyorum saat saat uyguluyor(zaten bu plana uyuyormuş çocuğum sadece emzirme sürelerimiz belli değildi şimdi onu da düzene soktum) bebeğim kitap bebek tiplemesine uygun bi bebekmiş:) ben de kitap anneyim :)
kızlar bu arada ben de yoğurt verdim havuç haşladım verdim elma püresi verdim bu zamana kadar bunları günde bir kere iki tatlı kaşığı kadar falan veriyorum tatlarını öğrensin diye bizimki heeeeep istiyor yemek yiyemiyoruz karşısında:) bi ayımızı doldursak da geçsek şu ekgıdaya bizimki yemek yemeden püskürtmeyi öğrenmeyi öğrendi

Hepimizin güzel bir tatile ihtiyacı var canım. Umarım herkes gönlünce bir yaz geçirir.
Seni de tebrik ederim e.a.s.y yöntemini uyguluyormuşsun. Ben kitabı daha 2 hafta önce alabildim epey okudum ama bana bu saatten sonra uygulamak çok zor gibi geliyor. Kendim inanmadan da başlamak istemedim çünkü inanarak başlamak gerekiyormuş. Kitaba güveniyorum ama kendime güvenemiyorum. Benim oğlan çok zor bir çocuk yeme konusunda hiç iştahı yok. Hep atıştırır gibi besleniyor 1-2 dakika emiyor genelde bırakıyor. En fazla 5 dakika. Canı sıkılıyor veledin hemen. Öyle az az beslenince hep istiyor. Şöyle en az 10-15 dk. emzirsem doyacak rahat uyuyacak ama nerde. Bir de yoğurtu çorbayı pek sevmedi tatları yok ya ama elma ve armut suyuna bayılıyor havuç da tatlımsı olmasa onu da ağzına sürmeyecek su bile içiremiyorum tadı yok diye :) Suyu da ek gıdalara başladığmdan beri vermek istiyorum ama almıyor. Havucu cam rende de rendeleyip suyunu verebilirssin ama rendelemek epey zor oluyor.

Selam millet,naber?Nasılsınız?

Biz kızımla çok iyiyiz Allah'a şükür.Anne sütüne devam ediyoruz hala,başka hiçbir şey vermeden.
Ben de doğumdan sonra hemen regl olmaya başladım düzenli,o sayede mi bilmem ama ben nerdeyse eski halime döndüm.Çalışmaya başladıktan sonra daha hızlı kilo vermeye,incelmeye başladım.Pantolonlarıma sığamıyorum diye 38 beden yeni pantolon almıştım,şimdi o bol geliyor,hep eski pantolonlarımı giyiyorum.

Bir de ben doğum sonrası toparlayıcı korse almıştım,doğumdan 15 gün sonra falan giymeye başladım,baya uzun süre hep onunla gezdim.Evde pijamanın altından bile giydim.Belki o da işe yaramış olabilir.Tabi ben pek iştahlı bir insan değilim,az yer çok su içerim.Ama abur cuburu çok yiyorum,cipsti çikolataydı,kekti.Kendim kurabiye falan da yapıp yiyorum.Neyse iştahınızı açmayayım.Çatlağım da olmamıştı hamileyken,annemde de tek çizgi yok.(4 doğum yapmış kadın.)Ona çekmişim heralde.

Bilge'm iyi,yaz geliyor,tatil rezervasyonumuzu yaptık,formum da yerinde çok şükür.Ooooh,değmeyin keyfime.
Benim kızımın da çenesi düştü bu aralar.Değişik sesler çıkartmak için ağzını şekilden şekle sokuyor.Belki sizinkiler de yapıyordur,benim Bilge kızım nerdeyse bir aylık olduğundan beri ınne,enne,anne diyor beni görünce.Sanırım anne sözcüğü de bebeklerin böyle demesinden türemiş.Ne kadar güzel bir şeymiş evlat sahibi olmak Allah'ım?Çok şükür ki bize nasip oldu,Rabbim olmayanlara da nasip etsin.

Neyse ben çok konuştum sanki.Hadi öpüldünüz şekerler.

kızlar slm vınn kocam götürüyo sizinlebi başbaşa kalamadım ya bu arada annem ve kuzenim burda kızımıda alıyoruz tin tin geziyoz sizi özledm döncem size kesin dönüş yapcam cumartesi öpüldünz

1haftadır annemler yanımdaydı bugün gittiler.her gittiklerinde allahım ben ne yapacam diyorum.:18: kötü alışıyorum yardıma
bugünnnn benim doğummmm günümmmm....annemler kocayla baş başa kutluyalım diye erken döndüler evlerine.ama biz kocayla küsüzzzzbakalımm akşam ne olacak:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…