2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

doğum günün kutlu olsun canım belki bu bahaneyle barışırsınız...

sağol canım ben de kitabı hala okuyorum dayanamayıp o bölümü erken okudum ama pek kitap sayesinde diyemeyeceğim melis hanım zaten parmağını emiyordu uyurken ben bide ekstradan sallıyordum sallamayı ketim biraz söyleniyor bağırıyor sonra parmağını bulup emerek uyuyor benimki de sürekli seninki gibibesleniyordu ben geçen haftadan beri saatli veriyorum biraz zorluyorum süresini uzatıyorum saatine yaklaşınca veriyorum önce 3 saat yaptım sonra 3buçuk yavaşl yavaş arttırıyorum ama tabi her zaman da etkili olmuyor mesela bugün tamamen alakasız zamanlarda uyudu uyandı emdi bugün salladık yöntemleri falan:) arada bir böyle sıkıntı yapıyor ama genel olarak iyi yani ya bu arada bu parmak emme için de ilk bir yıl normal sonra kötü diyorlar umarım b ırakır kuzucuğumun tek kötü alışkanlığı bu napcam bilmiyorum:)canım tekrar tekrar dene yoğurdu çorbayı elbet sevecek:) armut vermedim ben daha dokunur diye düşündüm ne bilim çorba da yapmadım hiç pirinç unu aldım ama nasıl yapcamı bilmiyorum bi de onlardan versem mi bilemedim doktor ek gıdalarageç falan dememişti şimdi çekiniyorum gidince sadece tattırdım dicem de eğer bayağı yedirirsem bişey der diye çekiniyorum ne bilim bi doktora gidelim de bakalım devam et derse yedirecem artık. Havucu rendelersem çok kuru olur yutamaz diye düşündüm de ben haşladım az su koydum içme suyu zaten suyunu süzmeye de gerek kalmıyoryumuşacık yiyor bu arada ben her bişey yedirdikten sonra su da veriyorum içme suyunu kaynatıp veriyorum.

kızlar ben bir haftadır falan ferrumu aç karna veriyorum çocuk aç olduğu için bi de seviyor ve daha fazla istiyor ben de multitabs vitaminini de hemen peşinden veriyordum bi baktım vitaminini şırınga gibi içeri çekiyoruz ya rengi değişmiş kan ilacını içine çekmişim çocuğun ağzından yani biraz bulaşmış öylece veriyorum bişey olur mu bilmiyorum vitamini de bayağı var daha zaten bu ferrum nereye değse kırmızı yapıyor şimdi farklı zamanlar da veriyorum ikisini ama acaba kötü olmuş mudur? bi de ferrumu verince emziriyorum biraz beklemek gerekir mi siz nasıl yapıyorsunuz çocuk uykudan aç uyanıyor ve damlayı da verince dayanamıyor emmek istiyor hemen veeee zaten bir saat içinde de verdiğim bütün ferrumu çıkarıyor kusuyor yani

canım ben king kullanıyorum memnunum
tamam canım aklımda bulunsun temizliği falan kolay bişi olsun istiyorum bende.

ilkim aras doğum günün kutlu olsun nice yıllara eşin ve çocuğunla...

Moulinex 800W kullanıyorum. Çok memnunum ben. Bir de bunun üst modeli var 1000W. Annem kullanıyor, o daha da iyi. Meyvelerin posasını kupkuru çıkarıyor. Temizliği de kolay.

teşekkürler senemgy

bende aç karnına veriyorum, ama en erken yarım saat sonra emziriyorum, dr öyle demişti, lekeleri çıkmıyor. Ben geçen ay boyunca ferruma başladım kansızlık var dediler erken başladık güya ama ne zaman versem kustu çocuk abartmıyorum, bu ay kesinlikle bekletiyorum biraz sonra emziriyorum baya farketti, birde hemen arkasından bir çay kaşığının ucuyla azıcık üzüm pekmezi veriyorum ağzının tadı değişsin diye dr. da söyledim bişi olmaz dedi

tariororar nasılsın? bebişin hala huysuz mu? jel yani kel işe yaradı mı bu arada ben de jel aldım eczaneden dr danışmadan eczacı bebekler için bunu veriyoruz diye bişi verdim sabah dr kontrol vardı gösterdim çocukta huysuzluk falan yoksa verme dedi, bende iştahsız dişinden dolayı belki iştahı açılır diye aldım gibi bişiler saçmaladım güldü ama dişleri patlamaya yakın sür dedi

Canım cok şükür iki gündür iyi gibiyiz ben iki gündur zamanlı emziğim uyutmaya başladım 1,5 en fazla iki saat uyanık tutuyorum belirli bir düzen cok önemli huysuzlugu azalıyor... Dış jelini ben kendi kafama gire aldım bitkisel olanı aldım digerinde ilaç icerikliydi bence ise yarıyor uyutmasan önce jel ile masaj yapıyorum rahatlıyor.. Easy yöntemi ile uyutmaya çalışacak artık bakalım ne kadar başarılı olcak :)

İyi olmanıza sevindim, oğlum meme sarhoşu idi belki hatırlarsın bahsi geçmişti 2 -3 dk ve sık emiyordu.topikte kızların yazdığı kadarıyla bizde biraz tersten de olsa uyguluyoruz,memede uyuyor uyanınca pek beslenmek istemiyor o yüzden ac karnına İlaclari icirip oyun oynuyoruz sonra ekip uyuyor aralar açıldı baya.ama emme süresi çok uzun değil yine2-3 dk o yüzden iyi beslenemiyor.ek gıda da 4 kaşığa terfi etti tabi aralarda sadece elma armut piresi ve yoğurtta

Benim oğlumda iştahsız en fazla 10 dakika emiyor 6-7 dakika ve iki saatten önce verseler emmek istemiyor ayakta kucağımda hareket halinde zorla emziriyorum elma vermeye başladım uç gündur yüzünü burusturuyor bugün üçüncü kasıkta oğürdü cOk iştahsız olacak belli baba çekmiş napcaz bilmiyorum... Demir ilacını icinde yarısını çıkarıyor her defasında kusacak gibi oluyor

Ya sorma ben de bazen oğlum iştahsız diye çok üzülüyorum, hatta bir kaç gün zoraki meme vermeye kalktım cocuk sonra emmeyi reddetti çok korktum, Dr a bile gittim. Kafamdan doymuyor düşüncesini atmaya çalışıyorum herseferind kendime söz veriyorum istemezse zorlama diye. Yemek yüzünden negatif enerji döküp cocuğumla aramın bozulmasını istemiyorum, emmeye zorladıkca o uyum dokunma ahenk bozuluyor

Kendini cok üzme ben kendini doymasa ağlar diye teselli ediyorum birde ilk bes dakikada bebekler ihtiyaclarının yüzde doksanını alırlar diye okudum benimki ayda 500 gr zor alıyor ek gıdalara alışınca inşallah toparlarlar... Sakinlik ve sabır cok önemli

sağol canım. benimki geçen ay 500 bu ay 350 aldı ona üzülüyorum birde işe de başlamadım daha uzatmaları oynuyorum, hem evdeyim hem de çocuğa iyi bakamadım diye kendi kendime dert ediniyorum saçma olduğunu bile bile

merhaba kızlar pek giremiorum bu aralar ek gıdalar oyalıyo saatli vermeye çalışıyom sebze çorbasınada başladık bu gün itibariyyle pek sevmedi öğürüyo qma mecbur vericez kemece ben ccws diye bi katı meyve sıkacağı kullanıyorum bütün atıorum mevveleri güzel memnunum

merhaba
11.11.2011 doğumlu benim bebiş tam kaç aylık kaç günlük oluyor
denis seninki hangi tarih mesela 5 ay 3 gün yazıyor seninkinde

slm kasım anneleri benim kızımda 10 kasım doğumlu biz prematüreyiz.bir ay eksik doğduk.kuzumla ek gıdalara başladık.bizide aranıza kabul edermisiniz..:

ne güzel özeniyorum sizlere benim eşim hiç izin vermiyor yemek yerken kaşığın ucuyla ağzına deydirsem seni bırakır sakın verme deyip geri çekiyo kaşığı 1 yaşına kadar sadece emzircekmişim off off

kızlar artık dişler geliyo sanırım 2 tane çıkıyoya alt damakdan çok seviyorum işte hemn çıksa şeyma emerken arada bir ısırıyo bugün daha çok başladı ısırmaya :18: ayy diyorum gülüyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…