- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.921
Kızlar katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
1haftadır annemler yanımdaydı bugün gittiler.her gittiklerinde allahım ben ne yapacam diyorum.:18: kötü alışıyorum yardıma
bugünnnn benim doğummmm günümmmm....annemler kocayla baş başa kutluyalım diye erken döndüler evlerine.ama biz kocayla küsüzzzzbakalımm akşam ne olacak:18:
Hepimizin güzel bir tatile ihtiyacı var canım. Umarım herkes gönlünce bir yaz geçirir.
Seni de tebrik ederim e.a.s.y yöntemini uyguluyormuşsun. Ben kitabı daha 2 hafta önce alabildim epey okudum ama bana bu saatten sonra uygulamak çok zor gibi geliyor. Kendim inanmadan da başlamak istemedim çünkü inanarak başlamak gerekiyormuş. Kitaba güveniyorum ama kendime güvenemiyorum. Benim oğlan çok zor bir çocuk yeme konusunda hiç iştahı yok. Hep atıştırır gibi besleniyor 1-2 dakika emiyor genelde bırakıyor. En fazla 5 dakika. Canı sıkılıyor veledin hemen. Öyle az az beslenince hep istiyor. Şöyle en az 10-15 dk. emzirsem doyacak rahat uyuyacak ama nerde. Bir de yoğurtu çorbayı pek sevmedi tatları yok ya ama elma ve armut suyuna bayılıyor havuç da tatlımsı olmasa onu da ağzına sürmeyecek su bile içiremiyorum tadı yok diye :) Suyu da ek gıdalara başladığmdan beri vermek istiyorum ama almıyor. Havucu cam rende de rendeleyip suyunu verebilirssin ama rendelemek epey zor oluyor.
tamam canım aklımda bulunsun temizliği falan kolay bişi olsun istiyorum bende.canım ben king kullanıyorum memnunum
1haftadır annemler yanımdaydı bugün gittiler.her gittiklerinde allahım ben ne yapacam diyorum.:18: kötü alışıyorum yardıma
bugünnnn benim doğummmm günümmmm....annemler kocayla baş başa kutluyalım diye erken döndüler evlerine.ama biz kocayla küsüzzzzbakalımm akşam ne olacak:18:
Moulinex 800W kullanıyorum. Çok memnunum ben. Bir de bunun üst modeli var 1000W. Annem kullanıyor, o daha da iyi. Meyvelerin posasını kupkuru çıkarıyor. Temizliği de kolay.
kızlar ben bir haftadır falan ferrumu aç karna veriyorum çocuk aç olduğu için bi de seviyor ve daha fazla istiyor ben de multitabs vitaminini de hemen peşinden veriyordum bi baktım vitaminini şırınga gibi içeri çekiyoruz ya rengi değişmiş kan ilacını içine çekmişim çocuğun ağzından yani biraz bulaşmış öylece veriyorum bişey olur mu bilmiyorum vitamini de bayağı var daha zaten bu ferrum nereye değse kırmızı yapıyor şimdi farklı zamanlar da veriyorum ikisini ama acaba kötü olmuş mudur? bi de ferrumu verince emziriyorum biraz beklemek gerekir mi siz nasıl yapıyorsunuz çocuk uykudan aç uyanıyor ve damlayı da verince dayanamıyor emmek istiyor hemen veeee zaten bir saat içinde de verdiğim bütün ferrumu çıkarıyor kusuyor yani
tariororar nasılsın? bebişin hala huysuz mu? jel yani kel işe yaradı mıbu arada ben de jel aldım eczaneden dr danışmadan eczacı bebekler için bunu veriyoruz diye bişi verdim sabah dr kontrol vardı gösterdim çocukta huysuzluk falan yoksa verme dedi, bende iştahsız dişinden dolayı belki iştahı açılır diye aldım gibi bişiler saçmaladım güldü ama dişleri patlamaya yakın sür dedi
Canım cok şükür iki gündür iyi gibiyiz ben iki gündur zamanlı emziğim uyutmaya başladım 1,5 en fazla iki saat uyanık tutuyorum belirli bir düzen cok önemli huysuzlugu azalıyor... Dış jelini ben kendi kafama gire aldım bitkisel olanı aldım digerinde ilaç icerikliydi bence ise yarıyor uyutmasan önce jel ile masaj yapıyorum rahatlıyor.. Easy yöntemi ile uyutmaya çalışacak artık bakalım ne kadar başarılı olcak :)
Bende telden yazıyorum cok komik seyler çıkıyor :)))Tel yazdıklarımı çarpıtıyor püre yi pire yapmış
Ya sorma ben de bazen oğlum iştahsız diye çok üzülüyorum, hatta bir kaç gün zoraki meme vermeye kalktım cocuk sonra emmeyi reddetti çok korktum, Dr a bile gittim. Kafamdan doymuyor düşüncesini atmaya çalışıyorum herseferind kendime söz veriyorum istemezse zorlama diye. Yemek yüzünden negatif enerji döküp cocuğumla aramın bozulmasını istemiyorum, emmeye zorladıkca o uyum dokunma ahenk bozuluyorBenim oğlumda iştahsız en fazla 10 dakika emiyor 6-7 dakika ve iki saatten önce verseler emmek istemiyor ayakta kucağımda hareket halinde zorla emziriyorum elma vermeye başladım uç gündur yüzünü burusturuyor bugün üçüncü kasıkta oğürdü cOk iştahsız olacak belli baba çekmiş napcaz bilmiyorum... Demir ilacını icinde yarısını çıkarıyor her defasında kusacak gibi oluyor
Kendini cok üzme ben kendini doymasa ağlar diye teselli ediyorum birde ilk bes dakikada bebekler ihtiyaclarının yüzde doksanını alırlar diye okudum benimki ayda 500 gr zor alıyor ek gıdalara alışınca inşallah toparlarlar... Sakinlik ve sabır cok önemli
merhaba
11.11.2011 doğumlu benim bebiş tam kaç aylık kaç günlük oluyor
denis seninki hangi tarih mesela 5 ay 3 gün yazıyor seninkinde
merhaba kızlar pek giremiorum bu aralar ek gıdalar oyalıyo saatli vermeye çalışıyom sebze çorbasınada başladık bu gün itibariyylepek sevmedi öğürüyo qma mecbur vericez kemece ben ccws diye bi katı meyve sıkacağı kullanıyorum bütün atıorum mevveleri güzel memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?