- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.041
ben aslında meslek olarak da okul öncesi öğretmeni olduğum için arkamda da gözüm oluyor genelde çocukları 1 saniye boş bırakamıyorsun ben de gelen misafire karşı senin gibiyim dikkatli ama kısıtlayıcı olmamak gerekiyor da iş kendi çocuğuna gelince bi de tuhaf bi duygu yoğunluğu hakim annelik duygusundan mı kaynaklı ne acayip kaybetme duygusu yaşıyorumpencereden bakıyorum ayyyy bi elimden düşürürsem eyvah deyip içeri sokuyorum son günlerde hoş bizim ev 14. katta bunu düşünmem normal gibi ama etrafımdaki olaylardan fazla etkileniyorum herhalde hassas bi dönemdeyim sanırım:)
ayol 14. kattan ben baksam benim de başım döner, bayılırım herhalde yükseklik korkum var benim
Bu arada bayılıyorum siz okul öncesi öğretmenlere anneliğe ne kadar uygun bir meslek, ne güzel kızını da yanına alırsın gidersin okula
balı biliyordumda muzu ilk defa duydum:44:
bende öyle muzu yoğurda koyup versem diyodum bende:44: haşlanmış patates koy dedi bebeğin toparlanmasınada yardımı oluyormuş düşük kilolu bebeklerin he bide şu an çilek kivi bunlarıda vermemeiymişiz çekirdeği çok fazla nefes borusuna kaçarmış bide su vememeliymişiz boşuna karnını şişirip süt emmesini azaltır kilo kabı yaparmış
bende öyle muzu yoğurda koyup versem diyodum bende:44: haşlanmış patates koy dedi bebeğin toparlanmasınada yardımı oluyormuş düşük kilolu bebeklerin he bide şu an çilek kivi bunlarıda vermemeiymişiz çekirdeği çok fazla nefes borusuna kaçarmış bide su vememeliymişiz boşuna karnını şişirip süt emmesini azaltır kilo kabı yaparmış
sağol canım, zaten herşeyin çocukların ağzına tıkılmasından hoşlanmıyorum ben, sıralı olarak alerji yapmacak yiyeceklerden başlayarak her gün bir çeşitle artırarak gidiyorum, 2 hafta olacak biz geçeli hergün bir kaşık artırdım ama yediği en fazla 2-3 kaşık diliyle ittirince bırakıyorum vermeyi, öncesinde de anne sütü veriyorum hep
canım ek gıda konusunda bize sağlık ocagından bilgi broşürü verdiler gıdayı acken verip sonrasında anne sütü vermek lazımmıs sninki tok oldugu icin diliyle itityodur zaten 3 cay aksıgı yetiyoda ama acken verip sonra emzirsen hem su ihtiyacı karsılanır ama arada su veriorum ben
bize vermediler nedenki acaba?
unutmuslardır cnm gidince söyle verirler
tamam canım istiycem bu sefer gittiğimde he bide bizi 5. ayda çağırmadı sağlık ocağı aşı yokmuş bu ay kiloyuda merak ederseniz getirin tartalım dediler:44:
kızlar emici pedli yıkanabilir cocuk bezleri kullanan var mı
unutmuslardır cnm gidince söyle verirler
hiç duymadım canım nerde satılıyor o markası neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?