- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.061
gamze19 üfff ya nedir bu çilemiz bilmiyorum bu yaz gitmicez okula diye seviniyordum her sene müfredat değişiyor bir aylık eğitim alcaz çocuklar bize emanet yok böyle bişey yaaa sonra da bu ülkenin geleceğinden bişeyler beklicez çocuklara yazık valla ya deneme tahtası oldular
çok şanssızız yaaağustosta sadece bizlere mi verilecekmiş bu eğitim yoksa bundan sonraki yazlarda da böyle mi olacakmış haberin var mı canım yaa
valla sınıfcılar ve bize die duydum söylentidr inş.
inşallah....ama sanmam...
bu arada biz kızımla hergün bir kaç şarkı açıp dans ediyoruz yani o yatarak ben karşısında:) hem kilolardan kurtuluyoruz hem de keyif alıyoruz kiloları sıkıntı yapan arkadaşlara öneri:) açın müziği yapın istediğiniz hareketleri hem bebişler bayılıyor hem siz rahatlıyorsunuz en sonunda da kucağıma alıyorum biraz da onunla dans ediyorum benim kız anası gibi dansçı olcak müziğe bayılıyor
Gamze 3 akrep ha tehlikeli bi dırum:18: ua benim net bozukmu ne bu gün gidip gidip dduruyor
ben de balık burcuyum hem de bütün özellikleri mevcut:)
benim kız da kavgacı acep akrep burcu olmasından mı kaynaklanıyor
biraz ondan kaynaklanıo azimli ve inatcılar agzına grmeyen oyuncaklarla kavga ediolar üstünlük savaşı:) balıklar akreplerle süper anlaşır
evet iyi anlaşırız:) evet aynen dediğin gibi kavga ediyor ya bişi sorcam bebişimin resmini akliym dedim nerden eklicemi bulamadım
Hatırlanacağı üzere TRT Habere konuşan Dinçer, İhtiyaç duydukları kadar tatil için zaman ayıracağız. Ama onun dışında bir eğitim programı uygulayacağız demişti. Öğretmenlerin, bütün masrafları bakanlığın karşılayacağı bir eğitimden geçireceklerini dile getiern Dinçer En az bir ay süre ile öğretmenlerimizi eğitime tabii tutacağız. Bunu her öğretmeni değişik illere, tatil beldelerine taşıyarak yapmayacağız. Herkesi kendi ilinde, ilçesinde olacak ifadelerini kullanmıştı.
Dinçerin projesi hayata geçiriliyor. Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü afyon.meb.gov.tr adresinde 2012 hizmetici eğitim plani yazisinda belirtildiği üzere ildeki ögretmenlere tüm yaz boyu seminer konulmuş./m.b
Yayınlanan planda il genelindeki Tüm Öğretmenler/Tüm Yöneticiler yaz tatilinde Haziran/Temmuz/Ağustos aylarında rotasyonlu olarak seminere alınmış. Yani öğretmenlerin olmayan üç ay tatili de tamamen hiç edilmiş. Yetkililerin hangi gerekçe ile böyle bir uygulamaya gittiği diğer illerde böyle bir uygulama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.
öööffff beğeni tıklıcaktım beğenmedim ki dedim nedir bu yaaaa uydurup uydurup uygulatıyorlar o seminerlerde de ne öğreniriz biz şimdi sorma gitsin öğretmenliğe ilk başladığımızda da seminerler vardı hiç bişey hatırlamıyorum o seminerlerden boşu boşuna haftasonlarımızı yemişlerdi şimdi de yaz tatillerimizi iyiye gideceği yer de eğitim sistemi kötüye gidiyor hayır değse dicem tamam hadi yapsınlar da saçma sapan bi sistem getirdiler yine
konuya cevap ver kısmında gülen simgenin yanına tıkla resim ekle dosyasec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?