2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayyy kızlar daha bir saat olmadı kızım dönmeyi pek istemiyor daha çok kalkmak istiyor diyordum şimdi fır dönüyor az önce altını açtım bi döndü sonra başladı dönmeye ben dönünce alkışlıyom o da dönüyo:)

bu arada ben de sürekli uyutma stresi var yaa saatli uyuyordu benim kız bi de kendi kendine uyuyor son günler de düzeni bozuldu eşim diyor ki sürekli uyutmaya çalışıyorsun kafayı yicem :)biraz daha sakin olmam ve oluruna bırakmam lazım galiba

ya süreklide uyumasınlar güzel bi öğle uykusu yeterli ama cnm şöyle bişey var 6 aydan sonra cocuklar yetişkinler gibi uyku düzenine gecmeye calısıomus gündüz 2-3 saat uyku yetiyomus

hehee bu defa uyuttum galiba.bizimki de çok uykusu geliyo ama inat ediyo resmen uyumicam diye. bize büyüdüğünümü ispatlamaya çalışıyo ne. nehirada bebişlerimiz aynı gün döndü. zaten kusmaları da birbirlerine benziyodu

minik kızına, hızlı ilerliyor tabi alkışlar falan ver gazı bu aralar her an her şeyi yapabilirler, düşmemeleri için çok dikkatli olmak lazım:18:

kızlar merhabaaa..
nasılsınız bakalım, şöle bi okudum da bugünkü sohbetinizi maşallah bebişler dönüyomuş.. benimki bazen canı iserse dönüyo, genelde oturmak istiyo, tabi çok fazla oturtmuyorum.. ek gıdalara başladık biz, yavaş yavaş tadıyoruz 6. ay bitene kadar böle tatma ve alışma dönemi geçireceğiz.
bide kan ilacı başladık bizde 2 gündür, ancak sanki siz damla falan diyodunuz, kusuyo ediyo falan diye öle hatırlıyom sanki.. bizimki damla değil, baya şırıngayla çekiyoz 1,5 ml basıyoz ağzına sabah akşam, sadece 20 gün kullanacaz ve kusmuyooo..
bu ay sadece 500 gr almış oğlum çok canım sıkıldı, hep 1 kilo alıyodu..doktor gayet normal artık yavaşlayacak kilo alımı gayet sağlıklı falan diyo ama ben yine de üzüldüm azcık.. oğlumun şen kahkahaları hiç eksilmesin de evimden, herşey kabulümdür, şükrediyorum sürekli varlığı için..
böle işte, izmite yine kış geldi bugün, çok üzgünüm, bugün için planlarım vardı ama hepsi yattı, evdeyiz, oğluşumda uyuyo.. evin tadını çıkarıyo çocuk..

hoş geldin can tuba, biz ferro sanol kullanıyoruz alışma döneminde yaklaşık 1 ay kustu sürekli ama biz de refü de var yeni yeni biraz alıştı gibi, sizin ilacın adı ne?

hoş geldin can tuba, biz ferro sanol kullanıyoruz alışma döneminde yaklaşık 1 ay kustu sürekli ama biz de refü de var yeni yeni biraz alıştı gibi, sizin ilacın adı ne?

bize de sağlık ocağında onu verdi ebemiz, ama oğlumun doktor amcası ferrozinc G diye bi ilaç verdi, dediğim gibi sadece 20 gün kullanıp bırakacaz.. bana daha mantıklı geldi 20 gün oluşu, diğerini ebe 1 yaşına kadar kullanacak demişti.. öle işte..

cnm abartma ya yarım kilo aldı diye her ay bi kilo mu alınır tontiş mi yapcan bebişi kan değerleri düşük mü cıktı test yaptıracaktın ben vermiom daha vermek istemiyorum

hııımmmmm ben bi araştırayım bunu. çok mantıklı çocuk 20 günden sonra bir daha bişi içmeyecek hele ferro sanol igrenç bişi 1 yaşına kadar yazık

cnm abartma ya yarım kilo aldı diye her ay bi kilo mu alınır tontiş mi yapcan bebişi kan değerleri düşük mü cıktı test yaptıracaktın ben vermiom daha vermek istemiyorum
evet tatlım kan testinde demir normal aralıkta ancak alt değere yakın çıktı.. bide kan oranıda aynı çıktı, yani normal aralıkta ancak alt değere yakın.. o yüzden başladık hemen ilaca.. sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde normal bu durum dedi doktor.. bende hiç kullanmak istemiyodum ama kan testini görünce tamam dedim başlayalım.. iyiki yaptırmışız yoksa bende eşimde halaa aman gerek yok, turp gibi bu çocuğun bişiyi yoktur diyoduk.. ama öle değilmiş işte..

bende yaptıryım mı yada direk verim en iyisi

hııımmmmm ben bi araştırayım bunu. çok mantıklı çocuk 20 günden sonra bir daha bişi içmeyecek hele ferro sanol igrenç bişi 1 yaşına kadar yazık
ya sen doktoruna danış, kan testini yaptır öle başla, öle kendi kendinize başlamayın bence gamzecim sana da lafım.. belki size 10 gün kullandıracak belki 1 ay.. yani öle ezbere olacak bişi değil bu ilaç sonuçta.. ok..

oki tatlım, araştırayım derken dr a sormayı kastetmiştim yoksa ben korkağın tekiyim kendi başıma bi ilacı alıp asla veremem bebişime

Ya arkadaşlar ben bu demir olayını anlamadım. Benim bildiğim kadarıyla anne sütü demirden yana eksik ve anne sütü ile beslenen bebeklere veriliyor demir. Tahlile gerek duymadan veriliyor çünkü bu eksiklik net bişey. Formül mamalarda ise demir var ve bununla beslenen bebeklerde gerek kalmıyor vermeye. Bana sağlık ocağı verdi, doktorum da devam dedi. Bunu ilaç olarak görmemek lazım. Siz verme işini de vermeme işini de doktorunuza danışın derim.Demir eksikliği gelişimi engeller çünkü.

günaydınn herkeze kaynatmışsınız bakıyorum heh forum canlansın biraz o neydi gelen giden yokkızlar sahi bizimki ne saç bırakıyo bende nede dudak çekip çekip hain hain keyiflenip gülüyo. Bide kapo zilini öğrenmiş resmen gözü kapıda abi abla nın gelceğini anlıyo sıpacık hatta dün meme emiyordu kapı çaldı dikildi gözü kapıda bi baktı baba nasıl uçuşuyo gülmekten öldük ona kemece gerçekten kızlar daha cilveli oluyo bu aylarda erkekler durgun olur amaa bi 9 10 aylık olsunlar artık erkek çocuklarını tut tutabilirseniz kızlar bide sizlerin burçlarınızı merak ettim benimki oğlak sizinkileride yazarsanız sevinirim

günaydın:119:

denis yoktun bir süre yoksa eşinin izni bitti mi senin kızda abla olanlardan yerim ben onu, oyuncu olmuş bu arada ben teraziyim

senemgy haklısın bu demir konusunda dr görüşü alarak muhakkak kullanmak lazım. ama yurt dışında demir ve d vit. gibi ilaçları direk vermiyorlar bizde hemen dayıyorlar ilaçları o can sıkıcı

can tuba, kendimle ters düşmüşüm kel almıştım eczaneden tabi dr sormadan kullanmadım, bitkisel bişi olmasına rağmen dr diş çıkmaya yakın sürün sürekli sürmeyin demişti, öptüm seni

evt canım izni dün bitti zaten iyikide biti
yoksa 2 ölü 1 yaralı birbirimize bulaşıyoruz gıcık ediyo beni neyse bu demir damlası gerçekten önemliymiş biyerde okudum ferosanoldan başka bütün kan ilaçlarında paraben varmış bunuda öğrenmiş oldum gerçi .ok şeyde var ama aklınızda bulunsun siz yinede verdiğiniz ilaçların prespektüsünü iyice okuyun en yüksek demir emilimi ferasanoldaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…