- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.101
ya bide kızlar haftasonu anem kızkardeşim ablam gelinimiz falan vardı hepsi birden bana bu ne kilo çok kilo almışsın anem, bu ne hal beni geçmiş sin falan derken bende moral sıfır gece sabaga kadar yatamaım ya heo böyle şişko kalırsam nolcakya ben oğlumu 58 kiloyladoğurmuştum yani hayatı boyunca hiç kilo sorunu yaşamadım nolur nasıl kilo vercem re#im yapmayı bile beceremiyorum yardım edin plss
kızlar ben bir yanlış yaptımaz daha kızım beni emmeyi bırakıyodu ona aptamil 4. aydan sonra ek gıda aldım karışık meyvalı sonra sadece emziiriyorumben 2günde birde su veriyorum sonra gece o mamadan sulu olarak biberona yaptım ve bu gün akşama kadar emmedi beni çok ağladı emmek istemiyo kendini arkaya doğru atıyo eşim uyarmışdı ağzına güzel şey gelirse bırakır diye sonra hiç bişey vermedim akşama kadar dedim açıkınca mecbur emcek şuan emiyo çok şükür ama nasıl aç durdu öle hala şoktayım şeyma sakin bir bebek ağlamadı bile ıhı ıhı diyo emcek yok şuan emiyo 6 aya kadar emzirmek istiyorum ben eksik kalsın istemiyorum 6 aydan sonra başlıcam doktorumu dinlicem inşallah çok meraklıyım çok hep merakımın yüzünden geliyo
benkız olsaidi acaba bir idrar yolu enfeksiyonumu geçiriyor diycem ama beli olmaz erkek bebeklerdede olabilir benim kızımda 3. Ayda çok iştahsızdı anlayamadık neden olduğunu tahli yaptırdı burdanda asunnunda aynı şey başından geçtiğini öğrendim onun üzerine bizim tahlilimizdede enfeksiyon çıkınca antibiyotik tedavisine başlandı şimdi daha iyi çok şükürOğlum çok iştahsız çok az emiyor bu da beni çok üzüyor iştahı nasıl yerine gelir bilen var mı?
senmgy ne kadar teşekkür etsem azdır hemen uygulamaya başladım
benkız olsaidi acaba bir idrar yolu enfeksiyonumu geçiriyor diycem ama beli olmaz erkek bebeklerdede olabilir benim kızımda 3. Ayda çok iştahsızdı anlayamadık neden olduğunu tahli yaptırdı burdanda asunnunda aynı şey başından geçtiğini öğrendim onun üzerine bizim tahlilimizdede enfeksiyon çıkınca antibiyotik tedavisine başlandı şimdi daha iyi çok şükür
Rica ederim Kuşum, sen başla, ben takipteyimHa bir de ara olarak yoğurdun içine dereotu, maydonoz doğrayıp yarım paket form bisküvisi kır. Yeşillik süt yapar. Yoğurt da bel çevresindeki yağları eritmede faydalı. İçini de açar serin serin, oohh
serap yıkarken falan kulağına su kaçırmamışsındır inşallah canım ufak bi su bile enfeksiyon yapabiliyo anne sütü az damlatsan belki iyi gelebilir canım benim bile kulağım ağırdığında az bişey süt damlatıyorum rrahatlıyodu blde edibe malum kimbilir hangi dağda tepede bayırdadırda asuyyu bilemiyorum bende merak ettim tuğbada ara sıra selam veriyor oda güneşi görüp coşanlardankızlar merhaba.ya biraz canım sıkkın oğluşum sağ kulağını tutup tutup çekior başına vuruor birde hafif hafif.birde gözlerini kaşıor gözleri için alarjimi oldu acaba diorumda kulağını anlamadım.öle diş falanda yok ortada acaba ondanmı desem.yarın doktora götürcem.aslında sıksık doktorada gitmek istemiorum ama evde duruncada içim rahat etmiorr.ayrıca edibe,asu,tuğba yoklar nerede bu kızlar acaba:26::44:
idrar yolu enfeksiyonu olduğunu pek sanmıyorum canım çünkü sünnet yaptırdık. benim oğlan da 3. aya girdiğimizden beri iştahsız şimdi dişi çıkıyor o hepten iştahsızlık yapmaya başladı. Gelişimi yavaşlar diye korkuyorum
kızlar merhaba.ya biraz canım sıkkın oğluşum sağ kulağını tutup tutup çekior başına vuruor birde hafif hafif.birde gözlerini kaşıor gözleri için alarjimi oldu acaba diorumda kulağını anlamadım.öle diş falanda yok ortada acaba ondanmı desem.yarın doktora götürcem.aslında sıksık doktorada gitmek istemiorum ama evde duruncada içim rahat etmiorr.ayrıca edibe,asu,tuğba yoklar nerede bu kızlar acaba:26::44:
Canım ekmek olarak tam buğday ekmeği tercih ediyorum. Ama bulgur pilavı yiyorsam ekmek yemiyorum.Her gün bulgur pilavı yemene gerek yok.Onun yerine iki ince dilim tam buğday ekmeği de olur. Ama mesela mercimekli bulgur pilavı, salata ve yoğurtla süper bi öğle öğünü yapabilirsin. Et ihmal etme, balık en az haftada iki kere ama buğulama tarzında. Et yiyemediysem ben, taze ot kavurup yumurta kırıyorum üzerine. Taze ot bulamazsan taze soğan yapraklarını az zeytinyağında kavurup iki yumurta kırarsın. Süper oluyor o da. Yoğurta birlikte yiyorum, yanına da iki dilim ekmek. Mantık şu ; her gün et, sebze, ölçülü meyve, yoğurt, süt, yumurta. Bunları ölçülü tükettikten sonra, abur-cubur yemedikten sonra kendiliğinden gidecek kilolar. Emziriyorsun zaten. Bir de vücudundan gelen sese kulak ver. Çok acıkısan aç durma hiç. Hemen sağlıklı bir şeyler atıştır abartmadan ama.Havuç, salatalık gibi şeylerde kalori çok yok. Bir süre sonra açlık krizleri geçecek. Yoğurdun içine sevdiğim baharatları koyup karıştırıyorum. Form bisküvisini batırarak yiyorum bazen, cips gibi. Yağsız patlamış mısır yenebilir mesela, patlamış haliyle bir su bardağı kadar. Sen yaratıcılığını kullan. Bol bol da su tabi. Günde altı öğün iyi geliyor. Zaten süt üretimin için aç kalmaman lazım.canım ya ekmek yiyomusun sabah kahvaltısı hariç öğlen akşam onu yazmamışsın bide hergün böyle devam ediyim deyilmi sebze çeşitleri değişiyo bulgur plavı aynımı kalıyo bunlarıda belirtsen sevinirim :26:dediklerini yazıp buzdolabına astım bile
Oğlum çok iştahsız çok az emiyor bu da beni çok üzüyor iştahı nasıl yerine gelir bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?