- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.121
ama size darılıyorum cünkü bana hala mama sandalyesi öneriniz yok..doktor nörolojik muayenesini yaparken bu tosunu oturt artık yanlarına yastık koyup dedi..
cnm ikea nın mama sandalyesinden herkes memnun bebişine maş ve geçmiş olsun cnm bende oturtyodum ama akrabaalr oturmayn falan dio vazgeciom neyse ii gezmişsin antalyalar falan bizim kız babasının kucagnda oturup fener maçını izlio uyumak istemio zorlamı dio bende bu gece izin verdm
antalyadaydım tatilde..döndüm şimdi eve..bugun aksam itibari ile izmirdeyim..
benim ufaklık alerji olduydu yanakları kızardıydı sadece anne sütü olmasına ragmen doktora götürdük bebegi antalyada..doktor muayene etti ve bana edibe cocukların ve bebeklerinde bir düzeni vardır bundan haberin var mı dedi..çingen gibi gezersen cocugun feleği sasar demek istedi herhal..neyse eve döndük..sık banyo yaptırcam ve anne sütüne devam dedi..18 günde 400 gram almıs.. 5. ay sağlık ocagı cagırmadıydı..yani kilo neyim takibi olmicak..6.aya kadar sadece anne sütü devam bizde..hayırlısı bakalım..
atopik dermatit olduk yok yere yaaa...görende cocuga lahmacun falan yediriyom sanır..bi gece ısırganlı gözlemenin dibine vurmustum ondan mı oldu acep..
ha neyse...oldu bitti iste...
daha sık girer muhabbettinize ortak olurum inşallah..
hos geldim...
Tesekkur ederim gecmis olsun dilekleri icin gidin gezin valla benim icinde ben Kayseri'yi cok seviyorum pastirmaydi sucuktu mantiydi yaglamaydi derken rüyama giriyo valla. Benim icinde gezin.kızzz gezentii hoşgeldin.bende daha buğün dedim yine nerelerde bakalım bizim kız diye.tekrar hoşgeldin.maşşallah sanada oğluşunada biz vazgeçtik anneanneye gitmekten.kaldık evimizde çok rahatız ya düzen bozulur diye korkuorum.neyse ama haftasonu kayseriye gitcez.işllh.bende alırsam ıkeadan alcam.mama sandalyesini.oğluşunada acil şifalar diliorum.rabbim yavrularımızı korusun
gece kuşları denis ve tarrionar nasılsınız? Benim başım ağrıyorbir parol içtim gubidik kuşu gibi bekliyorum bakalım
iyi akşamlar kızlar benim kızım dün 5 aylık oldu.bu ay 630 gr.almış dr.az buldu bize yemek listesi verdi.saatlerini geçirme dedi.1450 gr.doğdu şimdi 5780 gr olmuş sizce azmı almış?
gece kuşları denis ve tarrionar nasılsınız? Benim başım ağrıyorbir parol içtim gubidik kuşu gibi bekliyorum bakalım
kızlar kıyamam ben bu memeyi reddeden bebişlerin analarına.. ya kızlar üzülmeyin, sonuçta sizde süt var ama emmiyosa yapacak bişi yok yani dimi, ben hiç emmemişim, herkes kısmetini emer demi ama.. sizde ek gıdalara başlayın bence, ısrarcı olmamak lazım.. mesela sütünüzü sağıp ek gıdalarına karıştırın, nasıl fikir ama.. mesela meyveyi robottan geçin, içine biraz cici bebe büsküvisi biraz anne sütü, karıştırın... hımmmm tadından yenmez..yani bunun gibi yaratıcı olun azcık, ille memeden emmek zorunda değil ya.. dolaylı olarak yedirin.. hı olmaz mı?
bide şu ek gıdalara başlayıp hazır mama kullananlara kızıyorumhemde çoook.. ne kadar olursa olsun onlar hazır gıda, bozulmasınlar diye içlerinde mutlaka katkı maddesi var, bebeklerimizi daha minicikken kimyasallarla tanıştırmayalım lütfen, sağlıklı nesiller için doğal beslenme çok önemli, poponuzu kaldırıp mama yapın,sebze çorbası yapın, meyve püresi yapın, yoğurt yapın.. hem zayıflayamayan şu annelerede soruyorum, nasıl besleniyorsunuz.. mutfağınızın ne kadarında hazır gıda var, buzdolabınızda hazır gıdalar ne kadar yer kaplıyo.. bu kimyasallar yüzünden obez olacanız ben diyim.. lütfen ama lütfen, hazır gıda tüketmeyin, tükettirmeyin..[/Q
can tuğba bu söylediklerinde haklısın fakat üzerime aldım bazılarını. canım kilo verememe olayına gelince ben doğum yaptıktan sonra sadece 3 4 kilo fazlalığım vardı düşün aile hekimine gittim o bile inanamadı doğum yaptığıma o kadar zayıftım hamileliğimde 9.5 kilo almıştım sadece ama gel görki sütüm olmadı bunun sebebide hamileliğimin sonunda ve lahusalığım boyunca aşırı stres ve gerginlikler yaşadım ailevi . bilyosun süt hücreleride bu zamanlarda oluşuyo bu stresle bende süt müt kalmadı çocuk aç bunun üzerine artık napcağımı şaşırdım korkudan sütüm hepten gitcek diye kızkardeşiiim eczacı artık kız ne varsa getirdi malt kapsülleri vitaminler malt içecekleri hummanalar hip artık ne bulduysam yedim içtim zannetmiyorum aranızda hala benim gibi karışık komposto yapıp içen olduğunu ve 12 kilo aldım. 1 haftadır karatay diyeti bilmem ne diyeti derken zorla az çok olan sütümde gitmek üzereyken burdan bağırdım artık sağolsun sanmgy çığlığımı duydu kız yardım etmeye çalıştı ama gitmiycek gibi kemecenin dediği gibi 35 yaş üstü faktörü ve üstüne üstlük tüplerde bağlandı gamzeninde dediği gibi hormonlar altüst bakalım sonum nolcak yani 3 çocukla popo kaldırmamak biraz güç olsa gerek bunuda üzerime almamın sebebi burdan ben belirtmiştim hiçte hoşuma gitmemesine rağmen anne sütüne destek mama ve ek gıda verdiğimiişte böyle.
Edibeciğim ve denisciğim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben pek iyi bir gece geçirmedim gece boyunca başım ağrıdı parol da çok hafif bir ağrı kesici 1 den fazlada içmedim, papatya çayı içip yattım, tabi yarım saat sonra oğlan uyandı, emzir, altını değiştir uyut , eşim gece nöbetçiydi sabah kıza ve ona kahvaltı hazırla okula gönder birden sabah oldu dinlenemedim pek, birde üşüttüm herhalde boğazımda az ağrıyor, oğlan sabah uyanınca yine emmedi beyfendi, sütüm fışkırıyor çok şükür, belki tazikli aktığından emmiyor diiye biraz sağdım biraz üstüm ıslandı. Biraz önce 1 2 fırt aldı
yasmin84 maşallah bebeğine, doğum kilosuna göre iyi almış bence. zaten normalin alt sınırı 500 gr, benimki geçen ay 350 gr aldı, az kilo aldı diye üzüntünü anlıyorum nede olsa minnak doğmuş yavru hemen toparlansın istiyorsundur, sütünü alıyorsa bol bol ver bence birde dr un ne güzel liste vermiş uygularsın toparlanır biran önce. Sakıncası yoksa beslenme listesini paylaşabilir misin?
kızlar birde alakasız bir konu ama aranızda brezilya fönü ile saçını düzleştiren var mı? grupanyada indirim var alsam mı bilemedim, belki kendimi daha iyi hissederim:)
ne kadarmış fiyatı canım
çok ucuzmuş 250 falandı en az biliyosun saça perma ilaçlarını sürerek düzleşirtiriyorlar
çok ucuzmuş 250 falandı en az biliyosun saça perma ilaçlarını sürerek düzleşirtiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?