2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ama size darılıyorum cünkü bana hala mama sandalyesi öneriniz yok..doktor nörolojik muayenesini yaparken bu tosunu oturt artık yanlarına yastık koyup dedi..

cnm ikea nın mama sandalyesinden herkes memnun bebişine maş ve geçmiş olsun cnm bende oturtyodum ama akrabaalr oturmayn falan dio vazgeciom neyse ii gezmişsin antalyalar falan bizim kız babasının kucagnda oturup fener maçını izlio uyumak istemio zorlamı dio bende bu gece izin verdm

tabi caım..aferrin kız..sana bayılıyom bazen..düsüncelerine..robot mu bunlar tracy hooggg un robotları...onlarda insan..her gün her gece aynı seyi yapmak istemeyebilir yavrucak..babasının kokusunu almıs ne diye uyucak gidipte...oturcak azcık..valla tüm türkiyede fink attım degişmedi huyu cocugun..bi 2 gün memeyi reddetti..bende ısrarla direttim geri döndü özlemle..onun haricinde canlı müzik bile dinledi bizimle ..oturdu ..gezdi..bu ne ya...bunlarda insan yaaa...bunlarında istekleri var..ille bizim dedigimiz mi olacakmıs..affferin ipek e..

kızzz gezentii hoşgeldin.bende daha buğün dedim yine nerelerde bakalım bizim kız diye.tekrar hoşgeldin.maşşallah sanada oğluşunada biz vazgeçtik anneanneye gitmekten.kaldık evimizde çok rahatız ya düzen bozulur diye korkuorum.neyse ama haftasonu kayseriye gitcez.işllh.bende alırsam ıkeadan alcam.mama sandalyesini.oğluşunada acil şifalar diliorum.rabbim yavrularımızı korusun

gece kuşları denis ve tarrionar nasılsınız? Benim başım ağrıyor bir parol içtim gubidik kuşu gibi bekliyorum bakalım

iyi akşamlar kızlar benim kızım dün 5 aylık oldu.bu ay 630 gr.almış dr.az buldu bize yemek listesi verdi.saatlerini geçirme dedi.1450 gr.doğdu şimdi 5780 gr olmuş sizce azmı almış?

Tesekkur ederim gecmis olsun dilekleri icin gidin gezin valla benim icinde ben Kayseri'yi cok seviyorum pastirmaydi sucuktu mantiydi yaglamaydi derken rüyama giriyo valla. Benim icinde gezin.

iyi akşamlar kızlar benim kızım dün 5 aylık oldu.bu ay 630 gr.almış dr.az buldu bize yemek listesi verdi.saatlerini geçirme dedi.1450 gr.doğdu şimdi 5780 gr olmuş sizce azmı almış?

Valla dogum kilosuna gore mı az almis dedi doktorun 650 gram bı ay icin acayip iyi cunku ama en iyisini doktorun bilir canım. Masallah kuzuna..

Edibeciğim ve denisciğim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben pek iyi bir gece geçirmedim gece boyunca başım ağrıdı parol da çok hafif bir ağrı kesici 1 den fazlada içmedim, papatya çayı içip yattım, tabi yarım saat sonra oğlan uyandı, emzir, altını değiştir uyut , eşim gece nöbetçiydi sabah kıza ve ona kahvaltı hazırla okula gönder birden sabah oldu dinlenemedim pek, birde üşüttüm herhalde boğazımda az ağrıyor, oğlan sabah uyanınca yine emmedi beyfendi, sütüm fışkırıyor çok şükür, belki tazikli aktığından emmiyor diiye biraz sağdım biraz üstüm ıslandı. Biraz önce 1 2 fırt aldı

yasmin84 maşallah bebeğine, doğum kilosuna göre iyi almış bence. zaten normalin alt sınırı 500 gr, benimki geçen ay 350 gr aldı, az kilo aldı diye üzüntünü anlıyorum nede olsa minnak doğmuş yavru hemen toparlansın istiyorsundur, sütünü alıyorsa bol bol ver bence birde dr un ne güzel liste vermiş uygularsın toparlanır biran önce. Sakıncası yoksa beslenme listesini paylaşabilir misin?

kızlar birde alakasız bir konu ama aranızda brezilya fönü ile saçını düzleştiren var mı? grupanyada indirim var alsam mı bilemedim, belki kendimi daha iyi hissederim:)

Son düzenleme:

ne kadarmış fiyatı canım

Son düzenleme:
çok ucuzmuş 250 falandı en az biliyosun saça perma ilaçlarını sürerek düzleşirtiriyorlar

evet canım, yazın rahat ederim diye düşündüm ama şimdi netten araştıdım biraz mulak kaldım. Deniz,terlemek falan iyi gelmiyormuş bir de asıl önemlisi ben bebek emziren bir kadınım çok kimyasal var değmez gibi

çok ucuzmuş 250 falandı en az biliyosun saça perma ilaçlarını sürerek düzleşirtiriyorlar

evet canım, yazın rahat ederim diye düşündüm ama şimdi netten araştıdım biraz mulak kaldım. Deniz,terlemek falan iyi gelmiyormuş bir de asıl önemlisi ben bebek emziren bir kadınım çok kimyasal var değmez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…