- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.141
çok ucuzmuş 250 falandı en az biliyosun saça perma ilaçlarını sürerek düzleşirtiriyorlar
kampanya yapmışlardır zaten maliyeti en fazla 10 15 milyonna geliyor onlara makinesi pahallı diye bide yeni ve gerekli olduğundan çok para istliyorlar y aptır bence ben geçen sene boş vaktimi değerlendirmek için kuoforlük kursuna gitmiştim ordan biliyorum
kk nün mü pc nin mi birinin azizliğine uğradım double press olmuş, cevaplaya defalarca basınca özür:)
denis ne güzel, sen anlıyorsun o zaman bu işlerden, canım emziren kadınlar yaptırabilir mi? Benim ilk çocuğumdan beri saçımda boya bile yok, çocuklardan sonra iyice doğal şeyleri sevmeye başladım, eve bile hazır şeyler sokmam, mümkün olduğunca dışarda bile yemek yemeyi sevmeyen bir insanım.Bu kadar kimyasal gözümü korkuttu birde 6 ay gider yazıyor biraz palavra gibi, yorumları okudum en fazla 2 ile 4 ay kullanıyormuş hanımlar özel şamp. ve saç kremi ile ki onlarda dünyanın parası, düşün yani kampanya fiyatından pahalı
günaydıııınn...benim saclarım dümdüz ben de ondan sıkıldım söööyle dalgalı olsa jole sürsem güzel güzel jöle koksa parlasa...1 2 kez perma yaptırdım ama bozuk bonus gibi yaptılar olmadı nedense.ne önerirsiniz..
günaydıııınn...benim saclarım dümdüz ben de ondan sıkıldım söööyle dalgalı olsa jole sürsem güzel güzel jöle koksa parlasa...1 2 kez perma yaptırdım ama bozuk bonus gibi yaptılar olmadı nedense.ne önerirsiniz..
iri dalga perma yaptırsana sardıkları bigudi büyük olcak küçükle yapınca bonus oluyor
canım gece 2 de ve 5 te hep emziritorum kemeceninki gibi gündüz almıyor oda süt az geldiği içln zannedersembu arada deniz sen sütünü artırmak istiyodun sanırım sana nacizane tavsiyem gece emzirmeleri..gece ekstradan 00 03 ve 06 saatlerinde emzir 4 gün bu sekilde cocuk uyuyoken emmesini sağla gündüzleri ne zaman isterse o zaman ver ama gece 3 kere ver 4 . günün sonunda sütün artıyo..bunu daha önce paylaştımmı bilmiyorum ama gece benim paşa ve ben uyuyakalsak ertesi günlerde göğüs sönüyo..o an itibari ile gele cektirmeye baslıyom yeniden eski hacmini 3 güne alıyo yanii...
ah ah edibe, ne güzel şöle bir tarayıp çıkıyorsundur, savur saçlarını bebek kim tutar seni
keşke benim saçlarımda öle dümdüz olsaydıbenimki kalın telli ve dalgalı, allahtan fön iyi tutuyor ve çok aşırı kıvırcık değil ama kabaran bi saç, zavallılar işe giderken fönleniyorlardı en azından, doğum sonrası sadece 3 kere föne gittim oda zaruriyetten
ha bu arada bu brezilya fönü hem düzleştirmek hem de su dalgası yapmak için kullanılıyormuş
ah ah edibe, ne güzel şöle bir tarayıp çıkıyorsundur, savur saçlarını bebek kim tutar seni
keşke benim saçlarımda öle dümdüz olsaydıbenimki kalın telli ve dalgalı, allahtan fön iyi tutuyor ve çok aşırı kıvırcık değil ama kabaran bi saç, zavallılar işe giderken fönleniyorlardı en azından, doğum sonrası sadece 3 kere föne gittim oda zaruriyetten
ha bu arada bu brezilya fönü hem düzleştirmek hem de su dalgası yapmak için kullanılıyormuş
kk nün mü pc nin mi birinin azizliğine uğradım double press olmuş, cevaplaya defalarca basınca özür:)
denis ne güzel, sen anlıyorsun o zaman bu işlerden, canım emziren kadınlar yaptırabilir mi? Benim ilk çocuğumdan beri saçımda boya bile yok, çocuklardan sonra iyice doğal şeyleri sevmeye başladım, eve bile hazır şeyler sokmam, mümkün olduğunca dışarda bile yemek yemeyi sevmeyen bir insanım.Bu kadar kimyasal gözümü korkuttu birde 6 ay gider yazıyor biraz palavra gibi, yorumları okudum en fazla 2 ile 4 ay kullanıyormuş hanımlar özel şamp. ve saç kremi ile ki onlarda dünyanın parası, düşün yani kampanya fiyatından pahalı
su dalgası iri perma bigudileri ile oluyor
canım gece 2 de ve 5 te hep emziritorum kemeceninki gibi gündüz almıyor oda süt az geldiği içln zannedersem
daha neler canım ya bir sürü öyle ürün var düzleştirmez ama bi dene istersen canım ya fön yasa düzleştiriceksin bu ara sonrada brezilya fönü yaparsın napaksın seviyosan başka bildiğim bişey aklıma gelmedidenis ben napıyım ya? düzleştirici ile evde yapıyorum ama çok zor oluyor, kendime fönde çekemiyorum, eee şimdi zaman da yokböylede hiç hoşuma gitmiyor
hani şu muhteşem yüzyıl şampuan reklamlarında Jamal Hammadi varya ona mı gitsem nehakkaten düzleştirici şampuan saç kremi falan işe yarıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?