2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çok ucuzmuş 250 falandı en az biliyosun saça perma ilaçlarını sürerek düzleşirtiriyorlar

evet canım, yazın rahat ederim diye düşündüm ama şimdi netten araştıdım biraz mulak kaldım. Deniz,terlemek falan iyi gelmiyormuş bir de asıl önemlisi ben bebek emziren bir kadınım çok kimyasal var değmez gibi

kampanya yapmışlardır zaten maliyeti en fazla 10 15 milyonna geliyor onlara makinesi pahallı diye bide yeni ve gerekli olduğundan çok para istliyorlar y aptır bence ben geçen sene boş vaktimi değerlendirmek için kuoforlük kursuna gitmiştim ordan biliyorum

kk nün mü pc nin mi birinin azizliğine uğradım double press olmuş, cevaplaya defalarca basınca özür:)

denis ne güzel, sen anlıyorsun o zaman bu işlerden, canım emziren kadınlar yaptırabilir mi? Benim ilk çocuğumdan beri saçımda boya bile yok, çocuklardan sonra iyice doğal şeyleri sevmeye başladım, eve bile hazır şeyler sokmam, mümkün olduğunca dışarda bile yemek yemeyi sevmeyen bir insanım.Bu kadar kimyasal gözümü korkuttu birde 6 ay gider yazıyor biraz palavra gibi, yorumları okudum en fazla 2 ile 4 ay kullanıyormuş hanımlar özel şamp. ve saç kremi ile ki onlarda dünyanın parası, düşün yani kampanya fiyatından pahalı

günaydıııınn...benim saclarım dümdüz ben de ondan sıkıldım söööyle dalgalı olsa jole sürsem güzel güzel jöle koksa parlasa...1 2 kez perma yaptırdım ama bozuk bonus gibi yaptılar olmadı nedense.ne önerirsiniz..

evt canım 6 ay gitmiyor blde dediğim gibi dlrek anne sütüne geçer solıman bile yetiyor yani bizi hoca pek önermiyordu düşün saçın pigmentini bozup dümdüz yapoyor nasıl oluyo kimyasallarla direk perma ilaçlaryla yapılyor

iri dalga perma yaptırsana sardıkları bigudi büyük olcak küçükle yapınca bonus oluyor

bu arada deniz sen sütünü artırmak istiyodun sanırım sana nacizane tavsiyem gece emzirmeleri..gece ekstradan 00 03 ve 06 saatlerinde emzir 4 gün bu sekilde cocuk uyuyoken emmesini sağla gündüzleri ne zaman isterse o zaman ver ama gece 3 kere ver 4 . günün sonunda sütün artıyo..bunu daha önce paylaştımmı bilmiyorum ama gece benim paşa ve ben uyuyakalsak ertesi günlerde göğüs sönüyo..o an itibari ile gele cektirmeye baslıyom yeniden eski hacmini 3 güne alıyo yanii...

ah ah edibe, ne güzel şöle bir tarayıp çıkıyorsundur, savur saçlarını bebek kim tutar seni

keşke benim saçlarımda öle dümdüz olsaydıbenimki kalın telli ve dalgalı, allahtan fön iyi tutuyor ve çok aşırı kıvırcık değil ama kabaran bi saç, zavallılar işe giderken fönleniyorlardı en azından, doğum sonrası sadece 3 kere föne gittim oda zaruriyetten

ha bu arada bu brezilya fönü hem düzleştirmek hem de su dalgası yapmak için kullanılıyormuş

canım gece 2 de ve 5 te hep emziritorum kemeceninki gibi gündüz almıyor oda süt az geldiği içln zannedersem

herkes kendi saçından memnun değil herhalde benim saçım da dümdüz insan bir yerden sonra sıkılıyor dalgalı fön çektiriyorsun hemen iniyor aşağıya düz fön çektirsen normalden hiç farkı olmuyor o da kötü yani

O kadar 1000. sayfaya yazmaya çalıştım şansıma 1001. sayfa denk geldi :)

Son düzenleme:

su dalgası iri perma bigudileri ile oluyor

evt canım 6 ay gitmiyor blde dediğim gibi dlrek anne sütüne geçer solıman bile yetiyor yani bizi hoca pek önermiyordu düşün saçın pigmentini bozup dümdüz yapoyor nasıl oluyo kimyasallarla direk perma ilaçlaryla yapılyor

su dalgası iri perma bigudileri ile oluyor

denis ben napıyım ya? düzleştirici ile evde yapıyorum ama çok zor oluyor, kendime fönde çekemiyorum, eee şimdi zaman da yok böylede hiç hoşuma gitmiyor
hani şu muhteşem yüzyıl şampuan reklamlarında Jamal Hammadi varya ona mı gitsem ne hakkaten düzleştirici şampuan saç kremi falan işe yarıyor mu?

canım gece 2 de ve 5 te hep emziritorum kemeceninki gibi gündüz almıyor oda süt az geldiği içln zannedersem

benim şu süt işinden anladıgım cocugu mecbur bırakıp ac halde memeyi çektirmek ve gece emzirmeleri..bu aya kadar bazı zamanlar sütüm azaldı gibi hissetsem de bebek in bezini bos bos degiştirsem de yılmadım bi şey vermeden sadece memeyi dayadım..yavrum ceke ceke getirdi sütü..allah a sükür bugune geldik..acıksın ve iyice kuvvetli çeksin ..gelir sütün..hem belki vardır..pompalar kesin net dogruyu söylemiyo ki her zmaan..yok denen gögüsten içirdigin gün cocuk kac kere bez kirletiyo..aralıksız 6 saat uyuyo..süt olmayan gögüsle böyle doyar mı..sütüm yok deme bencce..cektir bos bos ceksin diret..olusur hemen..

daha neler canım ya bir sürü öyle ürün var düzleştirmez ama bi dene istersen canım ya fön yasa düzleştiriceksin bu ara sonrada brezilya fönü yaparsın napaksın seviyosan başka bildiğim bişey aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…