2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım ya bezini ıslatıyoda kilo az alıyor doktorlar sinirimi bozuyodu bu aya kadar kilo az alıyo diyolar bu ay ek gıda ile beraber 18 günde 350 grm almış

canım ya bezini ıslatıyoda kilo az alıyor doktorlar sinirimi bozuyodu bu aya kadar kilo az alıyo diyolar bu ay ek gıda ile beraber 18 günde 350 grm almış
bak kendinde diyosun ek gıdayla da aynı kiloyu almıs..demek ki sütün var..senin bebeğin fıtratı bu olabilir..yani beyin kas kemik gelişimi ile kilonun ne alakası var ya..cocuk ayda 2 cm uzuyo kafa cevresi normal buyuyo nöromuskuler sistem düzgün işliyo oyuncaga ona buna ilgisi varsa gülüyosa..materyallri o elden bu ele agıza sokuyasa...yanii bu cocuk gelişiyosa varsın kilo almasın ya...yani almıyoda degil ki..belki seninki de diş cıkarırken kilo kaybet micek belki seninki de katı gıdaya gecince herkesi sollicak..yani demek istedigim bebek keyifli ise üzmeyin canınızı ...yasayın hayatınızı..ama ac olur ağlar hareketleri yavaslar mutsuz olur o baska yani..

haklı olabilirsin bebek kilo almayınca doktor mama verin dedi biberonla ama ben kaşıkla verdim bu ay öyle ata ara mama ek gıda emzirdim hanım efendi şu an ağlayarak emziriyorum beğenmiyor gelen sütü zannedersem kaşıkla kolayına geldi

yav rdeism eskiden boyle dididk didik mi cocuk büyütülürdü..bi arkadas ağladı ağladı cocuk kilo almıyo diye milyonlar dayayıp özel bi doktora gitti cok ünlü bi prof a izmirde ..adam kilo alsın diye omega yı dayamıs 1 yasındaki bebek 10 kilodan bir ayda 7.500 e düstü..megersem kan tahlillerinde cocugun bütün degerleri mükemmelmiş..zayıf ama hiç bi sorunu yok.cocuga 1 ay fazla yüklenince böbrekleri cöktü diyalize baglanıyodu az kalsın hastanede yattı.hala toparlanmaya ugrasıyo ailesi..allah korusun yaa

canım benim ben ona 350 grm aldı ama birsürü şey veriyorum meyve sebze çorbası suyunu yoğurt muhallebi alsın yani 350 çok deyilki gelişimi iyi boyu 67 cm kilo 6 400

haklısın canım seni dinliycem bu gün hep emzircem her istediğinde allah korusun bebeklerimizi ben birazda pipiriğim gelen zayıf giden sütün yaramamış diyincede deliriyorum

haklısın canım seni dinliycem bu gün hep emzircem her istediğinde allah korusun bebeklerimizi ben birazda pipiriğim gelen zayıf giden sütün yaramamış diyincede deliriyorum

su sütün yaramamış diyenlere ben ne yin yarayacagını biliyorum ama rtük kapatır bu forum..hay gerizekalılar ya...tövbe tövbe...senin rahminde can bulmus bi şeye senin sütün nasıl yaramaz..akılsızlar

saol canım seninkinede maşşalah babada bende uzun olunca

cocugunla bu günlerin keyfini cıkar zaten seninki hepimizden buyuk bir damla elma suyunu hakediyor artık..bence senin sütün var..bende yok hissederken senin gibi hissediyodum da ondan biliyom..paşa gönlün bilir senin ve cocugunun paşa gönlü..bosveeerrr..ben ne zmaan tatile cıksam sütüm fıskırıyo..çünkü unutuyorum önemsemiyorum..olay kafada bitiyo..unut gitsin yani..

hz meryem hz isa yı yalnızca ve yalnızca hurma yiyerek emzirmiş..baska hiç bi şeyi yokmus..sadece hurma..Allah dünyaya getirdiğine rızkını veriyo..herseye ragmen yine süt yoksa vardır bi hayır demek lazım..kedi yavrsunu bile bosvermeyen Allah herhalde bizim meleklerimizi doyurur..

kesinlikle edibeye katılıyorum canım, süt emzirdikçe bebeğin ihtiyacına isteğine göre gelirmiş, gerçi bebeğin benimki gibi iştahsız bir bebekse emzirmek de zor da en azından uyurken deneyebilirsin, süt arttıkça onun her emişinde daha tazzikli geliyor emme süresi aynı olsa da daha fazla süt içmiş oluyor, ama nedense dönem dönem sütü azalıyor insanın benim de dün moralim çok bozuktu pelte gibiydi göğüslerim sık sık emzirmeye çalıştım humana stil tea, maltana, hurma, bulgur pilavı, mercimek gibi şeylere dadandım bugün yine iyi şükür aslında asıl önemli olan sütün tekrar geleceğine inanmak bunu kafaya takmamak o zaman daha çabuk geliyor ve bence süt yapıcı şeyler de çok önemli ama bir de sütün kalitesi çok önemli hergün muhakkak yumurta yenmeli tavuk da süt yapıyormuş bu arada ben hurma ve ceviz badem fındık aldım kavrulmamış ama günde 3er 4er tane onlardan yemeye çalışıyorum düzenli her gıdadan beslenmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
starda şu anda melek var onu izlesenize tarımsal kimyasal ilaçlamayla meyvelerin ne kadar tehlikeli olduğunu konuşuyorlar

edibe sen çok yaşa, süt konusunda yazdıkların çok iyi geldi

bu arada evdeki tüm meyve ve sebzeleri sirkeli sudan geçirmeden kullanmayın

bir de dün anne sütünden başarısız bir yoğurt denemem olmuştu, bugün yine dondurucudan süt çıkardım muhallebi yapıcam bakalım hadi hayırlısı

bu arada tatilde acayip kuruyunca bütün derim kayış gibi olunca sac derim kanayana kadar kasınınca bebegin bi şekilde beni acayip sömürdügünü yeterli beslenemediğimi anladım ve decavit ve ferrosanol a yeniden bi kutu basladım malesef..o günden beri sütüm arttı nedense..yani yapın demiyorum da..paylaşayım dedim..cünkü artık derim kanıyodu kuruluktan..kremlerde kar etmiyodu

merhaba kızlar biz buğün doktordaydık.kulağı ve gözü için gittik.alerjik dedi.zaten babada bendede çok alerjiğizdir heralde oğlumdada alerji olacak.şurup verdi ama pek kullanmamı tavsiye etmedi.kilo alımı ii ek gıdaya geçme dedi.aslında bizim doktorda mamacı bir doktor ama benm oğlan epey kilo alınca bişey diyemedi.bende şu süt yaramamış diyenleri deli oluorum insanları üzmeye ne hakları var.ne kadar hassas bir dönem hem gerçektende nasip emmesede doyar bir şekilde önemli olan bizlerin sağlıklı olup onların yanında olabilmemiz.benim oğluşum 7.50 kilosu 66cm de boyu.ii değilmi zamanına göre.annem yoğurt falan verelim dior ama ben vermicem kilosu güzel.1ay daha emsin bakalım.demir ilacınıda kullanın mutlaka dedi.bayya konuştu doktor bende kullanıcam pek dikkatli vermiodum

maşşallaah dobişine sakın birşey verme kilosu çok iyi ek gıda alınca emmeleride azalıyo ona göre

Selam hanımlar.

Bence bu kilo alma işini hiç dert etmeyin.Siz bebeğiniz ağladıkça dayayın ağzına yeter.Benim kızım 6000 gr'dı 4.ay aşısına gittiğimizde.Şu anda da sanırım 6300-6400 civarı.

Bizim minnoş da 2.ayında sadece 480 gr almıştı 800-900 alması gerekirken.Ben o gün bugündür kızım her ağladığında emziriyorum,aç olmasa bile keyif için az çok emiyor.İlk başta çok dert ettim,sütüm az mı diye.Elektrikli pompa alıp her emzirmeden sonra sağdım,süt arttırıcılar,bulgur pilavları,hoşaflar tükettim bol bol ama sütüm ne arttı ne azaldı.Ben de bıraktım dert etmeyi,sadece kızımı sık sık emzirdim vee işe yaradı.Kızım sağlıklı çok şükür.

Ben e.a.s.y falan dinlemiyorum.Benim kızım kurmalı oyuncak değil,canı isterse emer,isterse uyur,uyanır.Biz saatli mi yemek yiyip yatıp kalkıyoruz?Hayır.Ama hepimizin bir düzeni var değil mi?Çocuk kendi uyku düzenini kendi oluşturuyor zaten siz saat ayarlayın ya da ayarlamayın.Karnı aç olunca da deli gibi ağlıyor.Yani işleri biraz oluruna bırakmak en iyisi.

Hadi hepinize sağlıklı,keyifli günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…