- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.161
benim şu süt işinden anladıgım cocugu mecbur bırakıp ac halde memeyi çektirmek ve gece emzirmeleri..bu aya kadar bazı zamanlar sütüm azaldı gibi hissetsem de bebek in bezini bos bos degiştirsem de yılmadım bi şey vermeden sadece memeyi dayadım..yavrum ceke ceke getirdi sütü..allah a sükür bugune geldik..acıksın ve iyice kuvvetli çeksin ..gelir sütün..hem belki vardır..pompalar kesin net dogruyu söylemiyo ki her zmaan..yok denen gögüsten içirdigin gün cocuk kac kere bez kirletiyo..aralıksız 6 saat uyuyo..süt olmayan gögüsle böyle doyar mı..sütüm yok deme bencce..cektir bos bos ceksin diret..olusur hemen..
bak kendinde diyosun ek gıdayla da aynı kiloyu almıs..demek ki sütün var..senin bebeğin fıtratı bu olabilir..yani beyin kas kemik gelişimi ile kilonun ne alakası var ya..cocuk ayda 2 cm uzuyo kafa cevresi normal buyuyo nöromuskuler sistem düzgün işliyo oyuncaga ona buna ilgisi varsa gülüyosa..materyallri o elden bu ele agıza sokuyasa...yanii bu cocuk gelişiyosa varsın kilo almasın ya...yani almıyoda degil ki..belki seninki de diş cıkarırken kilo kaybet micek belki seninki de katı gıdaya gecince herkesi sollicak..yani demek istedigim bebek keyifli ise üzmeyin canınızı ...yasayın hayatınızı..ama ac olur ağlar hareketleri yavaslar mutsuz olur o baska yani..canım ya bezini ıslatıyoda kilo az alıyor doktorlar sinirimi bozuyodu bu aya kadar kilo az alıyo diyolar bu ay ek gıda ile beraber 18 günde 350 grm almış
yav rdeism eskiden boyle dididk didik mi cocuk büyütülürdü..bi arkadas ağladı ağladı cocuk kilo almıyo diye milyonlar dayayıp özel bi doktora gitti cok ünlü bi prof a izmirde ..adam kilo alsın diye omega yı dayamıs 1 yasındaki bebek 10 kilodan bir ayda 7.500 e düstü..megersem kan tahlillerinde cocugun bütün degerleri mükemmelmiş..zayıf ama hiç bi sorunu yok.cocuga 1 ay fazla yüklenince böbrekleri cöktü diyalize baglanıyodu az kalsın hastanede yattı.hala toparlanmaya ugrasıyo ailesi..allah korusun yaa
canım benim ben ona 350 grm aldı ama birsürü şey veriyorum meyve sebze çorbası suyunu yoğurt muhallebi alsın yani 350 çok deyilki gelişimi iyi boyu 67 cm kilo 6 400
haklısın canım seni dinliycem bu gün hep emzircem her istediğinde allah korusun bebeklerimizi ben birazda pipiriğim gelen zayıf giden sütün yaramamış diyincede deliriyorum
massallah bak benim ki 7.500 ama boyu 65 yani..bıdık bak..senin boyu ne kadar güzel..
saol canım seninkinede maşşalah babada bende uzun olunca
haklısın canım seni dinliycem bu gün hep emzircem her istediğinde allah korusun bebeklerimizi ben birazda pipiriğim gelen zayıf giden sütün yaramamış diyincede deliriyorum
starda şu anda melek var onu izlesenize tarımsal kimyasal ilaçlamayla meyvelerin ne kadar tehlikeli olduğunu konuşuyorlar
hz meryem hz isa yı yalnızca ve yalnızca hurma yiyerek emzirmiş..baska hiç bi şeyi yokmus..sadece hurma..Allah dünyaya getirdiğine rızkını veriyo..herseye ragmen yine süt yoksa vardır bi hayır demek lazım..kedi yavrsunu bile bosvermeyen Allah herhalde bizim meleklerimizi doyurur..
merhaba kızlar biz buğün doktordaydık.kulağı ve gözü için gittik.alerjik dedi.zaten babada bendede çok alerjiğizdir heralde oğlumdada alerji olacak.şurup verdi ama pek kullanmamı tavsiye etmedi.kilo alımı ii ek gıdaya geçme dedi.aslında bizim doktorda mamacı bir doktor ama benm oğlan epey kilo alınca bişey diyemedi.bende şu süt yaramamış diyenleri deli oluorum insanları üzmeye ne hakları var.ne kadar hassas bir dönem hem gerçektende nasip emmesede doyar bir şekilde önemli olan bizlerin sağlıklı olup onların yanında olabilmemiz.benim oğluşum 7.50 kilosu 66cm de boyu.ii değilmi zamanına göre.annem yoğurt falan verelim dior ama ben vermicem kilosu güzel.1ay daha emsin bakalım.demir ilacınıda kullanın mutlaka dedi.bayya konuştu doktor bende kullanıcam pek dikkatli vermiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?