- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.281
Canım, sen kızının saçlarını makinayla mı kesmiştin? Biz oğlumun saçlarını makasla kestik, düzelttik falan ama yine de hepsi ayrı telden çalıyor..Bizim oğlan da kabak olmadan düzelmeyecek o saçlar
ben buralardayım
ben buralardayım
hiç buralarda deilsn başka forrumlardasın galba hıh
Doktor," meme verdiğin sürece bir yıla kadar adet olmaman normal" demişti..Gerçi oldum ben..Yine de içinin rahat etmesi adına test yapabilirsin..İnsan cidden korkuyor çünkü..Ben hala adet olmadım bunun emzirmekten bı alakası var mı sizce. Korkmaya basladim artik doktora gitsem mı dogum esnasında falan bı sey olmamıştır di mı hasta olmadığım icin her tarafım sis hala yüzüklerim falan olmuyo.
Selams.. Tatilde benim bidik in ağzına pekmez ve hazir yoğurt sokusturdu dedesi ve o yoğurda karsı alerji falan olmadı herhalde inek sutu ve ürünlerine alerjisi yok demek mı oluyo..
Bende oğluma yavaş yavaş ek gıda vermeye başlamıştım..Elma suyu, sebze çorbası, milupa pirinçli mama, yoğurt..Verdiklerim bunlardı, üstelik güzel güzel yiyordu..Doktor henüz başlama, kilosu iyi deyince kestim hepsini...Şimdi sadece anne sütü..6. ayda liste verecekmiş doktor..Ben de fazla hassas olma taraftarı değilim gerçi..Yani ne bulursa yesin demiyorum tabi ama ne bileyim..Tabiki mümkün olduğunca herşeyin doğalı..Ama şu var ki bende annemin sütü olmadığı için mamayla büyümüşüm..İnek sütü 12. aya kadar vermeyin diyorlar ama zamanında içmişiz, gayette sağlıklıyız..Çok aşırı hassas olmakta olmamak kadar zararlı..
İnsallah gider sislikler canım yoksa gitmezse bu bola izmandut gibi olucam. Tek umudum regl. Sut olsun diye bı ara insan midesini asmıştı midemedibe görümcemin bebeği 9 aylık oldu hala regl falan olmamış doktor onada demiş 1 senede olmayabilirsin ne güzel olınca o şişlikler gidicek daha ince olucaksın
insallah oburluktandir. Bı yemek yerken ağzını sapirdatiyo bı görseniz bende daha hic diyete ve spora başlamadım bı ara bende çöküntüye Ruhi bunalıma yol acmıştı ya sut var mı yok mü olayı...edibe bende olmadım merak etme bence bişey yoktur biraz rahat oll.ama bende merakla bekliorum olmayı çünkü acaip sıkıntım var.çok terliorum sıkılıorum heralde adet olmamaktan.ayrıca benm kilolar kendi kendine gidior heralde biraz göbeğim kaldı.ne yalan söyleyeyim hiç rejim yapamıorum.bu zamana kadar yapmadığım için çok zor gelior. benm oğlanda çok istekli bişeyler yemeye,ben arada kendi yaptığm yoğurttan veriorum azcık arada elma püresi, ama çok az veriorum çok iştahla yiyor.kahvaltıdada azcık azcık peynir pekmez falan veriorum herşeyn tadını sevior.turşu verdim bir kere belki sevmez diye onu bile sevdiibenm oğlan biraz obur olacak heralde.hamileyken çok dua etmiştim iştahlı olsun,yiyen çocuktan zarar gelmez dedm durdum herlade ondan hepinzi öptümmmm
1sene temiz ve guzel bı rakam sorun yoksa iyi yani su yaz Hergün adet olmadan denize girsem mükemmel olurDoktor," meme verdiğin sürece bir yıla kadar adet olmaman normal" demişti..Gerçi oldum ben..Yine de içinin rahat etmesi adına test yapabilirsin..İnsan cidden korkuyor çünkü..
Anladım canım cok saol dedesi ağzına market yoğurdunu tıkadı cocuk direk gdo ile başladı ya komediyoğurt olarak süt alerji yapmıyormuş bende bayadır veriyorum o şapurdatma olaylarıda oburdur ondan bizimki iştahsız kızya kibar biraz sofra yemek falan hiç umrunda deyil
haklısın canım büyüdüler baya tatlıyı çok seviyor bizimkide kaşık mamalarından versen az nolcakki canı yarın öbür gün hamburger istemiyecekmi çukulata yemiemiyecekmi pirinç unu kof kilo yapıyor bence hazır kaşık mamalarında d vitamini falan da var yinede sen bilirsin şimdi koruyosun büyüyünce engellenemiyorlarki
Ben hala adet olmadım bunun emzirmekten bı alakası var mı sizce. Korkmaya basladim artik doktora gitsem mı dogum esnasında falan bı sey olmamıştır di mı hasta olmadığım icin her tarafım sis hala yüzüklerim falan olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?