- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.321
benimkide uyanıp uyanıp duruyor ben pcden giremiyom oğlum fırsat vermiyor cepten giriyorum böyle daha rahat alıştım baya hem cimcimeyi sallıyorum hemde forum a bakıyorum benimkide kucakcı
1 haftadır diyetteyim 700 grm gitmiş tek
ha bu arada ankaralı annişler, her zaman her yerde sizinle buluşmaya hazırım, yalnız çok yaza da kalmıyalım herkes bir yere dağılır, neyse edibenin tarihte bir belli olsun görüşürüz tekrar
Can atıyoruz oglumla sizinle buluşmak icin. Belli olur Olmaz haber vericem . Yer hususunu da ifşa Olmamak icin ( yani olası internet avcıları) anlamında Burdaki annelerde ilgili degil yanlıs anlaşılmasın güvenlik dolayısıyla özelden konuşalım..
Gamzeyle benim oğlan hep ayni gidiyo.. Benimkide 1 saat once anca uyudu.. Resmen sizle oturup çay iccem defi.. Babası yatak odasına gecti onu yatağına koydu kendi yatti anca uyudu bende ütü yapayım derken telefondan okuyorum sizi iste ara vere vere..oki tatlımErdem paşa nasıl?
bu arada gamze kızı uyutamadı herhalde, ya da ipek onu uyuttu
allah seni, becerikli hatun ütü ile yakma kendini cepten burayı okuyacağım diyeGamzeyle benim oğlan hep ayni gidiyo.. Benimkide 1 saat once anca uyudu.. Resmen sizle oturup çay iccem defi.. Babası yatak odasına gecti onu yatağına koydu kendi yatti anca uyudu bende ütü yapayım derken telefondan okuyorum sizi iste ara vere vere..
İyi geceler kızlar oğlum daha yeni uyudu zorla uyuttum....Son üç haftadır durumlar kötü.. Geceleri 4 saat kesintisiz uyuyan cocuğa bisey oldu saat bası bademde yarım saatte bir uyanır oldubeşinci ay kontrolumuz vardı doktorumuz bebeklerin bu aylarda annelerini istediklerini geceleri annesini kontrol ettigini söyledi ve sakn her uyandığında emzirme dedi yoksa allaye bir yasına kadar böyle devam eder pişpışla kendi uyumasını sağla dedi deniyorum olmuyor emmezse cok ağlıyor uykusu kaçıyor... İki gündur ek gıdalara başladık tatlara alıştırıyorum..7 gün kuralı dedi doktor bir gıdaya 7 gün tattiracakmisim alerji yönünden sonra yeni bir gıda denenecek... Sulu gidalarla alıştırmamız başladı 6 aylık olana kadar ancak alisir o zaman katılara başlarız dedi.. Sabah ana öğün anne şutu öğleden önce meyve suyu öğlen ana öğün anne sütü öğleden sonra havuç patatesten olusan sebze çorbası ikindi saatleri yoğurt aksam yemeği anne şutu sekiz civarı kasık maması yatarken anne sütü bizim menü böyle...
Kerem dün misafirlerimiz gittikten sonra bir ağladı, bir ağladı bizde klasik olarak nazara bağladık ama susmuyor, tabi çocuk bir yandan da ıkınmaya zorluyor kendisini 5. gün olmuştu kaka yapmayalı.son 1 aydır 4*5 günde bir yapıyordu ama halinden memnundu, sıkıntı olmuyordu. Napıcağımızı şaşırdık, masajlar, zeytin yağlar, gazi acil yakın götürdük artık, fitil ile yaptırdılar 5 dk, çocuğum rahatladı, yazık emdi doya doya ve baygın gibi uyudu hemen. Bizim bu gündüz emme isteksizliği falan bu gaz ve bağırsak hareketlerinin yavaş olmasından herhalde ya, dikkat ettim ne zaman çocuk çıkarsa o gün daha iyi besleniyor. bizim gibi olan var mı? bir de serap yazmıştı sanırım ferro sanol kabız yapıyor diye o da olabilir, bu arada biz 6 damla veriyoruz, serap 9 yazmış benim bildiğim kiloya göre damla sayısı:26:
Gecmis olsun dis çıkarırken vücut direnci azaldığı ve tüm eforu o bölgeye harcadığı icin beraberinde grip gibi hastalıkların kolayca yakalanilmasi kaçınılmaz oluyo. Allah bebislere sabır versin ..iyi geceler cuma dan beri oğlum hasta grip olmuş gecesinde de ciya cyak bağırdı kakıldı kaldı karnı çok sertleşmişti çok korktum o çığlıkları asla unutamıcam acile gittik soğuk hava verdiler kaka yaptı sonrada rahatladı yavrum azcık ateşlendi şimdi bende hastayım ana oğul öksürüyoruz yutkunamıyorum boğazım ağrıyor kuzum diş sıkıntısıda var kulağını çekiştiriyor dr birşey yok demişti acil in dr ilacın ikisini verme dedi burnuna fısfıs sıkıyorum sekrol du galiba dü verdiğim başka bir şurubu iki üç saat sonra yine bağırdı karnı sertleşti msj yaptım öyle rahatladı bugün hiç vermedim iyi şükür çok dikkat edin diş faslı ile hastalık çok yıpratıcı iyi geceler hepinize yatıp dinleneyim.
Gecmis olsun dis çıkarırken vücut direnci azaldığı ve tüm eforu o bölgeye harcadığı icin beraberinde grip gibi hastalıkların kolayca yakalanilmasi kaçınılmaz oluyo. Allah bebislere sabır versin ..iyi geceler cuma dan beri oğlum hasta grip olmuş gecesinde de ciya cyak bağırdı kakıldı kaldı karnı çok sertleşmişti çok korktum o çığlıkları asla unutamıcam acile gittik soğuk hava verdiler kaka yaptı sonrada rahatladı yavrum azcık ateşlendi şimdi bende hastayım ana oğul öksürüyoruz yutkunamıyorum boğazım ağrıyor kuzum diş sıkıntısıda var kulağını çekiştiriyor dr birşey yok demişti acil in dr ilacın ikisini verme dedi burnuna fısfıs sıkıyorum sekrol du galiba dü verdiğim başka bir şurubu iki üç saat sonra yine bağırdı karnı sertleşti msj yaptım öyle rahatladı bugün hiç vermedim iyi şükür çok dikkat edin diş faslı ile hastalık çok yıpratıcı iyi geceler hepinize yatıp dinleneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?