- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.241
edibe evet manisalıydık ama şimdi ankardayım gitmedim annemlere.ohh git bakalım olsun ne giysen yakışır şimdi herkes annelik çok yakışmış diyecek sanabenim oğlanda gece en az 2defa uyanıor birazdan gece uykusuna yatırcam uykusu geldi zaten.ya bizde demir kabızlık yapacak heralde buğün fitil verdim yaptı ve acaip rahatladı ondan hemen uyuyaacak heralde.sizdede demir ilacı böyle bir etki yarattı mı?
aksine habire sıvı kaka yapıyo 2 haftadır demir vermeme ragmenedibe evet manisalıydık ama şimdi ankardayım gitmedim annemlere.ohh git bakalım olsun ne giysen yakışır şimdi herkes annelik çok yakışmış diyecek sanabenim oğlanda gece en az 2defa uyanıor birazdan gece uykusuna yatırcam uykusu geldi zaten.ya bizde demir kabızlık yapacak heralde buğün fitil verdim yaptı ve acaip rahatladı ondan hemen uyuyaacak heralde.sizdede demir ilacı böyle bir etki yarattı mı?
ben daha demir vermemiştim 6.ay meselesini sevdm ii bari gec kalmamısım alacagım bende bu hafta eczaneden ferrosanol muydu adı ne kadar verilio:26:
canım günde 10damla falan verion.bana sağlık ocağı verdi.ama şu kabızlık canımı sıktı zaten sağlık ocağıda sölemişti
saol cnm ferrosanal mıydı bu arada ankaradaydın demi biz ankaradakilerle ne zaman buluscaz edibe ne zaman gelecekti ankaraaya mayısta mı acaba bulusalım o gelince 13 mayısolmasın ama annemler gelcek
evet canım ferrasanol.ah keşke buluşsak ben polatlıdaym ama eşim her hafta sonu ankarada 1yıl kursu var onla gelrmm.ay hepinizi merak ediorummm
ok kararlaştıralım benm kardeşte orada zaten.şimdi ben yatıorum yine konuşalımm oğluşum uyudu zaten kocişte yok nbttee hepinize ii gecelerrrr
ya bide biryerde okudum ben 4,5 aylık kızım artık geceleri kesibtisiz uyur gece emzirmeyi bırakın yazıyodu. oda kafamı karıştırdı açıkçası. ama kucagımda tutsam uyuyacak gibi yatagınıda sevmiyor olabilir diye düşünmüyor degilimm. bide gündüzleride emmek istemiyor iştahsız bu aralar kilo alımıda yavaşladı galiba. dertler bitmicek gibi...
Edibeciğim ve denisciğim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben pek iyi bir gece geçirmedim gece boyunca başım ağrıdı parol da çok hafif bir ağrı kesici 1 den fazlada içmedim, papatya çayı içip yattım, tabi yarım saat sonra oğlan uyandı, emzir, altını değiştir uyut , eşim gece nöbetçiydi sabah kıza ve ona kahvaltı hazırla okula gönder birden sabah oldu dinlenemedim pek, birde üşüttüm herhalde boğazımda az ağrıyor, oğlan sabah uyanınca yine emmedi beyfendi, sütüm fışkırıyor çok şükür, belki tazikli aktığından emmiyor diiye biraz sağdım biraz üstüm ıslandı. Biraz önce 1 2 fırt aldı
yasmin84 maşallah bebeğine, doğum kilosuna göre iyi almış bence. zaten normalin alt sınırı 500 gr, benimki geçen ay 350 gr aldı, az kilo aldı diye üzüntünü anlıyorum nede olsa minnak doğmuş yavru hemen toparlansın istiyorsundur, sütünü alıyorsa bol bol ver bence birde dr un ne güzel liste vermiş uygularsın toparlanır biran önce. Sakıncası yoksa beslenme listesini paylaşabilir misin?
kızlar birde alakasız bir konu ama aranızda brezilya fönü ile saçını düzleştiren var mı? grupanyada indirim var alsam mı bilemedim, belki kendimi daha iyi hissederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?