- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.361
allah korusun annemde şeker hastası.inşallah sonu hayırlı olur kaynananın ozzon tedavisi varmış koymadılarmı ona ?
merhabalar kızlar annem gittiiiiiama neyse bizde zaten haziran sonunda izne ayrılcaz bişey kalmadı demi oğluşum uyudu ay edibe şu medicalparktaki olayı okudumda ne ağladım yaa.allah kimselere vermesin düşman başına bile.allah sabır versin çok üzüldüm.bakalım bu haftasonu kayseriye gitcez herlade.tabi benm kociş caymazsa.çocuğu hasta ederiz deyip duruor işllhh bi aksilik yaşamayız.yaşarsak yandım kocann dilinden kurtulamam.şu saç dökülmesine çözüm bulan varmı?yakında kel kalabilirim.biotin alacaktım ama onuda emzirenler kullanamıormuş.bakalım napcazzz:44::44::44:
merhabalar kızlar annem gittiiiiiama neyse bizde zaten haziran sonunda izne ayrılcaz bişey kalmadı demi oğluşum uyudu ay edibe şu medicalparktaki olayı okudumda ne ağladım yaa.allah kimselere vermesin düşman başına bile.allah sabır versin çok üzüldüm.bakalım bu haftasonu kayseriye gitcez herlade.tabi benm kociş caymazsa.çocuğu hasta ederiz deyip duruor işllhh bi aksilik yaşamayız.yaşarsak yandım kocann dilinden kurtulamam.şu saç dökülmesine çözüm bulan varmı?yakında kel kalabilirim.biotin alacaktım ama onuda emzirenler kullanamıormuş.bakalım napcazzz:44::44::44:
şuan kayın babam doktorlarla konuşmaya gitti başın savdılar bu zamana kadar hiç bir hastane bakmıyo şuan da 2 aydan beri tedavi oluyodubakalım ne olcak bende netten baktım ozon birde necati özdemir diye bir doktor varmış acaba nerde allah sonumuzu hayır etsin
şuan kayın babam doktorlarla konuşmaya gitti başın savdılar bu zamana kadar hiç bir hastane bakmıyo şuan da 2 aydan beri tedavi oluyodubakalım ne olcak bende netten baktım ozon birde necati özdemir diye bir doktor varmış acaba nerde allah sonumuzu hayır etsin
kızlarkaynanam şeker hastası bilirsiniz ayağı patladı kesilme durumuu var ne olur emzirriken dua edin ismi nazmiye anlamadım bu nasıl hayat yaa
aynı dönemlerde aynı sorunları yaşıyoruz herhalde benim oğlum da geceleri çok iyi uyurdu 2-3 gündür huyu değişti çocuğun ağlıyarak uyanmalar 2-3 saat uyanık kalmalar hep mızıklamalar ne oldu anlamadım dişi çıkmak üzere o sıkıntı yapıyor diye düşünüyorum jel sürüyorum pek işe yaramıyor sanki kuzenim hemşire o oğluna çok sıkıntılı olduğu dönemlerde şurup veriyormuş ben de dün gece şurup vererek yatırdım şükür 3 gecenin sonunda uyanmadı bu gece sadece kalkınca mızıkladı bir de beşiğini salladım arada uyanmasın diyeiyi geceler kızlar oğlum daha yeni uyudu zorla uyuttum....son üç haftadır durumlar kötü.. Geceleri 4 saat kesintisiz uyuyan cocuğa bisey oldu saat bası bademde yarım saatte bir uyanır oldubeşinci ay kontrolumuz vardı doktorumuz bebeklerin bu aylarda annelerini istediklerini geceleri annesini kontrol ettigini söyledi ve sakn her uyandığında emzirme dedi yoksa allaye bir yasına kadar böyle devam eder pişpışla kendi uyumasını sağla dedi deniyorum olmuyor emmezse cok ağlıyor uykusu kaçıyor... Iki gündur ek gıdalara başladık tatlara alıştırıyorum..7 gün kuralı dedi doktor bir gıdaya 7 gün tattiracakmisim alerji yönünden sonra yeni bir gıda denenecek... Sulu gidalarla alıştırmamız başladı 6 aylık olana kadar ancak alisir o zaman katılara başlarız dedi.. Sabah ana öğün anne şutu öğleden önce meyve suyu öğlen ana öğün anne sütü öğleden sonra havuç patatesten olusan sebze çorbası ikindi saatleri yoğurt aksam yemeği anne şutu sekiz civarı kasık maması yatarken anne sütü bizim menü böyle...
canım benim oğlan da 1-2 haftadır dediğin gibi memeyi bir iki çekip bırakıyor öyle olunca emerken ben pışpışlıyorum sırtını hadi devam et dercesine öyle oldumu pek bırakmıyor yapmasam ağzına alıp bırakıyor belki 10-15 kere bu arada benim oğlan da 2-3 günde bir kaka yapmaya başladı koyu kıvamlı ve koyu yeşil ek gıdalar ve kan damlası yapıyor herhalde bu arada belki bilirsin ama pişik için hametan çok iyi bir krem kullanmıyorsan bir dene derim onu da bir de banyodan sonra iyice kurula bacak aralıranı falan(yapıyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim)canım cok gecmis olsun ya.. Topukta genel itibari ile - aman ozel birini kastetmiyorum- lutfen yanlıs anlaşılmasın- meleklerimizin bı farklılaşma bı huy değiştirme halleri var bu sıralar farkında mısınız..
Sadece dis çıkarmaya mı bağlıyorsunuz peki?? Büyüme sancisi mı acaba..
2 gundur erdem meme emerken 2 çekip bırakıyor 2 çekip bırakıyor kafayı geri ittiriyor o an memede sut varken elini sulu sulu emiyo.. Yarım saat sonra meme veriyorum icmek istiyo karnı ac ana yine ayni seyi yapiyo.. Memede uyuyakaliyo ve yatağına alır almaz uyaniyo.. Ben bunu sutum yine azaldı diye düşündüğüm icin ve sizleri sut konusundaxartik rahatsız etmemek istediğim icin paylasmamistim.. Ama bazende memeyi sıkımda sut geliyo acaba az mı geliyo goguslerim de acayip küçüldü derken oyle geçip gitmiştim yani..genel bı büyüme degisim aşamasında galiba bidiklar.. Bizde daha hic kaka yapamama sorunu olmadı her bez kakali ama gunde bir kez yemyeşil oluyo kuru oluyo kaka falan filan.. Eklem yerleri ve poposundaki pişik her gun banyo yaptırmamıza rağmen şişmanlıktan terleri icin kanarcasina pişik.. Doktorda dahil herseyi denedik artik pes ettik bu konuda.. Rutin temizliği yapıyoruz ve büyümesini bekliyoruz adamın..
Benim hemşirede hic bı sey bilmemesine rağmen 9 damla ver demişti ben ona güvenmeyiz kilosu kadar veriyorum erdem e damlayı .. Oyle demişti doktor arkaadim
canım ben de hazır pek kullanmayı düşünmüyorum evde kendim mayalıyorum ama senin de aklında olsun doktor yoğurdun tadını pek sevmedi dediğimde pekmezle yedirmeye çalış demişti onu da sevmezse sütaşın babymix yoğurdu var ondan yedir demişti sende tatilde yoğurt işini öyle halledebilirsinkızlar günaydın.size bişeyler danışmak istiyorum.aranızda tatil planı yapan vardı.biz de düşünmeye başladık.ama korkuyorum bebekle nasıl olcak diye.8-9aylık olacaklar o dönemde yani inşallah herşeyi yiyiyor olacaklar.sabah kahvaltı,öğlen çorba,akşam yemek,yoğurdu meyve suyu derken gün bitiyo.tatilde bunları karşılıyamamktan korkuyorum.yoğurdunu ben evde yapıyorum şimdi.orda otel odasında nasıl mayalanacak o yoğurt.bi de biz tek bir otele bağlı kalmayı düşünmüyoruz.o zaman nasıl olacak.uykusu geldiğinde hemen koştur koştur odaya mı gidilmek zorunda.ben burdayken bile nerdeyse valizle dolaşan birisiyim.yok ana kucağı yok çantası yoğurdu derken elimde kaç tane çanta oluyo.oraya ne götürülmeli.bebek arabasını almayı düşünüyorum.gece çıkarsak rahat olur diye.ne dersiniz ne yapmalı.
allah kavuştursancanım geçen hafta saçlarımı kestirmeye gitmiştim kuaförüm saçların çok dökülüyor büyük ihtimal kansızlık var demişti gerçekten de ömrümde hiç bu kadar saçım dökülmemişti hamilelik sonrası kan hapını doğru düzgün kullanmamıştım yarım kutu anca şimdi tekrar başlayacağım senin de sebebi öyle olabilir hem yanlış hatırlamıyorsam edibe de tekrar başlamıştı cildi kuruduğu için bizden bir can oluştu kolay değil vücudumuz yıprandı doğal olarakmerhabalar kızlar annem gittiiiiiama neyse bizde zaten haziran sonunda izne ayrılcaz bişey kalmadı demi oğluşum uyudu ay edibe şu medicalparktaki olayı okudumda ne ağladım yaa.allah kimselere vermesin düşman başına bile.allah sabır versin çok üzüldüm.bakalım bu haftasonu kayseriye gitcez herlade.tabi benm kociş caymazsa.çocuğu hasta ederiz deyip duruor işllhh bi aksilik yaşamayız.yaşarsak yandım kocann dilinden kurtulamam.şu saç dökülmesine çözüm bulan varmı?yakında kel kalabilirim.biotin alacaktım ama onuda emzirenler kullanamıormuş.bakalım napcazzz:44::44::44:
kubicim geçmiş olsun allah tez zamanda acil şifalar versin inşallahkızlarKaynanam şeker hastası bilirsiniz ayağı patladı kesilme durumuu var ne olur emzirriken dua edin ismi nazmiye Anlamadım bu nasıl hayat yaa
hoş geldin canım
Kızlar merhaba,
nasılsınız? kaç gündür giremedim aklım sizdeydi, özledim sizi
Cuma ve Cumartesi misafirim vardı, yoğundum, bugün de kızımla takıldık canım kuzum kardeşi de olduktan sonra iyice her işini kendi yapar oldu, şimdi bir de bana yardım ediyor, bugün kıyamadım kaç zamandır sinemaya gidelim diyordu, gittik sonunda iyi oldu, valla bana da iyi geldi. Bu arada ilk çocuğu kız olan anneler çok şanslısınız benim gibi büyüyünce size çok yardım edecekler, arkadaş yoldaş olacaklar
Kız can tuba kıyamam ya, veda mesajı gibi yazmışsın, bak ben seni çok seviyorumhani sizde de var mı bilmiyorum, buraya girdiğinizde yazdıkları hoşunuza giden tipler, işte sen benim için öylesin duyarlısın, bişe sorsak cevapsız bırakmazsın, biz yokken sen bu topikteydin yapma ya, şurda herkes kendi doğrularını paylaşıyor herkes kendine uyanlardan faydalanıyor sonuçta herkes kendi tarzında çocuk yetiştiriyor.
yasmin84 beslenme listeni paylaştığın için telekkür ederim, bu arada ben seni aralık 2011 annelerinde tanıyorum erken doğum yaptın benim gibi kasım annesi oldun
edibe kız kıskananlar çatşasın
denis az yada çok vermişsin en azından, haftaya daha çok olur inşallah Nazar
gamze sen varken ben yoktum üzüldüm bak şimdi
yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz:119:
bu arada adaşlarım nerde? asu nerde? merak ettim:26:
Merhaba kızlarr...ne zamandır giremiyodum girsem de okuyup çıkıyodum.ilk önce ben hastalandm sonra eşim sonra kaçınılmaz olarak oğluşumm:2:,mincik burnunu otri bebeyle çekmektne burun delikleri genişledi artk
tam iyileştik doktorumuza gittk ,acaba boynunda hafif yamuklukmu var tortikolis olabilirmi dedi.Tortikolis şuymuş: anne karnında bi tarafa doğru durduğu zaman o taraftaki kas kanama yaparmışş ,o kas kısa kalırmış ve boyunda eğikliğe sebep olurmuşş çok korktkkk:18: sonra ultrasona girdk içimiz rahat olsn die neyseki bi problem yokmuşboşu boşuna telaşa kapıldık...
ek gıdaya daha geçmedik ,sadece dediki hip in bisküvisi varmış onu 30 cc anne sütüyle karıştırıp verirsen günde 1 tane alerjisi varmı yokmu anlarız dedi ama vermedm daha...boynu için başka bi doktora gtmiştk o da kaşığa alıştırmak için çeyrek elmayla başla dedi..arkadaşımın doktoru da meyve deil de ilk sebzeyle başla meyvenin tadını alınca sebzeyi hiç almaz demiş.Herkesin görüşleri farklı bilemedm napcagımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?