2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
allah korusun annemde şeker hastası.inşallah sonu hayırlı olur kaynananın ozzon tedavisi varmış koymadılarmı ona ?

şuan kayın babam doktorlarla konuşmaya gitti başın savdılar bu zamana kadar hiç bir hastane bakmıyo şuan da 2 aydan beri tedavi oluyodu bakalım ne olcak bende netten baktım ozon birde necati özdemir diye bir doktor varmış acaba nerde allah sonumuzu hayır etsin

kız benim cocukla gitmediğim yer kalmadı bilirsin..valla uludag antalya ora bura..izmir de de bi aksam evde durmadık..Alıstırın artık büyüdü zaten..erdem e hiç bi sey olmadı onca gezide..dikkat ederseniz olmuyo ki..hem havalarda iyi artık..hadi gidin gezin ayol..
evet ya medical park taki olay beni de yıktı..cok cok üzüldüm anlatamam..

kız benim cocukla gitmediğim yer kalmadı bilirsin..valla uludag antalya ora bura..izmir de de bi aksam evde durmadık..Alıstırın artık büyüdü zaten..erdem e hiç bi sey olmadı onca gezide..dikkat ederseniz olmuyo ki..hem havalarda iyi artık..hadi gidin gezin ayol..

Sen ne kadar hoş bir insansın..Yani ne bileyim, annesi, babası için bile bu kadar fazla endişe etmeyen insanlar gördüm ben..Hakikaten senin gibi gelinleri olduğu için şanslılar..

Sen ne kadar hoş bir insansın..Yani ne bileyim, annesi, babası için bile bu kadar fazla endişe etmeyen insanlar gördüm ben..Hakikaten senin gibi gelinleri olduğu için şanslılar..

Sanırım forumda problem oldu, aynı mesajdan iki tane atmışım

Son düzenleme:
serap karaca denis....duyarlılıgınız ve cevabınız için cok tesekkür ederim..o bayanın ne cok destege ihtiyacı vardır su an..biz bebegimiz kucagımızda oldugu halde lohusalıkta zor anlar yasadık..kadını düsünemiyorum...sütü kesilsin diye ilaç vermisler..Allah buna sebep olanları ne yapsın..ne desem az..

Ne yazsam, ne söylsem boş..Yaşamayanın asla anlayamayacağı bir acı..Umarım buna sebep olanlar da karşılığını tez zamanda görürler..Giden can geri gelmeyecek ne yazık ki ama hiç değilse başka canlar yanmasın..

aynı dönemlerde aynı sorunları yaşıyoruz herhalde benim oğlum da geceleri çok iyi uyurdu 2-3 gündür huyu değişti çocuğun ağlıyarak uyanmalar 2-3 saat uyanık kalmalar hep mızıklamalar ne oldu anlamadım dişi çıkmak üzere o sıkıntı yapıyor diye düşünüyorum jel sürüyorum pek işe yaramıyor sanki kuzenim hemşire o oğluna çok sıkıntılı olduğu dönemlerde şurup veriyormuş ben de dün gece şurup vererek yatırdım şükür 3 gecenin sonunda uyanmadı bu gece sadece kalkınca mızıkladı bir de beşiğini salladım arada uyanmasın diye

canım benim oğlan da 1-2 haftadır dediğin gibi memeyi bir iki çekip bırakıyor öyle olunca emerken ben pışpışlıyorum sırtını hadi devam et dercesine öyle oldumu pek bırakmıyor yapmasam ağzına alıp bırakıyor belki 10-15 kere bu arada benim oğlan da 2-3 günde bir kaka yapmaya başladı koyu kıvamlı ve koyu yeşil ek gıdalar ve kan damlası yapıyor herhalde bu arada belki bilirsin ama pişik için hametan çok iyi bir krem kullanmıyorsan bir dene derim onu da bir de banyodan sonra iyice kurula bacak aralıranı falan(yapıyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim)

canım ben de hazır pek kullanmayı düşünmüyorum evde kendim mayalıyorum ama senin de aklında olsun doktor yoğurdun tadını pek sevmedi dediğimde pekmezle yedirmeye çalış demişti onu da sevmezse sütaşın babymix yoğurdu var ondan yedir demişti sende tatilde yoğurt işini öyle halledebilirsin

allah kavuştursancanım geçen hafta saçlarımı kestirmeye gitmiştim kuaförüm saçların çok dökülüyor büyük ihtimal kansızlık var demişti gerçekten de ömrümde hiç bu kadar saçım dökülmemişti hamilelik sonrası kan hapını doğru düzgün kullanmamıştım yarım kutu anca şimdi tekrar başlayacağım senin de sebebi öyle olabilir hem yanlış hatırlamıyorsam edibe de tekrar başlamıştı cildi kuruduğu için bizden bir can oluştu kolay değil vücudumuz yıprandı doğal olarak

kızlar Kaynanam şeker hastası bilirsiniz ayağı patladı kesilme durumuu var ne olur emzirriken dua edin ismi nazmiye Anlamadım bu nasıl hayat yaa
kubicim geçmiş olsun allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah

hoş geldin canım

aralık annelerine yazıyorum cnm.sen beni nerden tanıyosun cnm.evet erken doğumdan dolayı kasım annesi oldum.onların bebişleri benimkinden 1 ay küçük olduğundan fazla paylaşımda bulunamıyorum.burda hepicigimiz aynıyız rahat oluyor..

kızlar nerdesiniz yahuu sıpaları uyutmadınız mı dahaaa yoksa??benimki uyudu babada maça gitti nerdeyse gelecek artık yarın görüşürüz öpüorummm

Merhaba kızlarr...ne zamandır giremiyodum girsem de okuyup çıkıyodum.ilk önce ben hastalandm sonra eşim sonra kaçınılmaz olarak oğluşumm:2:,mincik burnunu otri bebeyle çekmektne burun delikleri genişledi artk
tam iyileştik doktorumuza gittk ,acaba boynunda hafif yamuklukmu var tortikolis olabilirmi dedi.Tortikolis şuymuş: anne karnında bi tarafa doğru durduğu zaman o taraftaki kas kanama yaparmışş ,o kas kısa kalırmış ve boyunda eğikliğe sebep olurmuşş çok korktkkk:18: sonra ultrasona girdk içimiz rahat olsn die neyseki bi problem yokmuş boşu boşuna telaşa kapıldık...
ek gıdaya daha geçmedik ,sadece dediki hip in bisküvisi varmış onu 30 cc anne sütüyle karıştırıp verirsen günde 1 tane alerjisi varmı yokmu anlarız dedi ama vermedm daha...boynu için başka bi doktora gtmiştk o da kaşığa alıştırmak için çeyrek elmayla başla dedi..arkadaşımın doktoru da meyve deil de ilk sebzeyle başla meyvenin tadını alınca sebzeyi hiç almaz demiş.Herkesin görüşleri farklı bilemedm napcagımı

neyli çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim bu arada biz elma ile başladık ama biraz ekşi elma ile, tatlıya alışmasın diye çok sevmedi sonra yoğurt yaptım onu sevdi allahtan, armut veriyorum arada onu da bazen yiyor bazen yemiyor. ben bir de zorlamıyorum yiyor dediklerim de en fazla 5 kaşık falandır. Başka bir şey de bu ay vermiyeceğim. sebze çorbalarına 5. ayda geçicem, her dr görüşü farklı her anne de farklı başlıyor zaten. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…