2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amin canım sıkıntısı yoksa yapar maraklanma ben çok yaşadım uzun süreli kaka yapmamsını rekor 8 gündü

Hakikaten çokmuş 8 gün..Gerçi eğer o minik kaka olayımızı saymazsak bugün bizimde 6 gün..Sayarsak 4 gün..Peki kendiliğinden mi yaptı 8 gün sonra yoksa birşey mi verdin?

fitil verdiğim halde 8 günde yaptı 2 gün fitili çıkaramadı bunun üzerine ek gıdaya başladık bizim yetersiz beslenmedendi tabi çünkü idrar tahlilinde bile kristalleşme vardı buda süt az geldiği için bebeğe öyle çıktı tahlide karışık yazdım bebişin meyvesini vericem canım

Son düzenleme:

Kıyamam ben ona Ben anladım canım cevabını

asu çıktı ortayada edibeyle kemece kayboldu bu seferde kemece 23 nisana hazırlıyodu kızınıda edibede yine gezmededir büyük ihtimal
tabi fıldır fıldır geziodur yaaa

gamze şu tarhanayı papıcamda biraz detaylı versen domatesleri soyucazmı bütün bütünmü haşlıycaz ne ladar haşlıycaz. hazır süzmemei kullanıym?

süzme yogurt kullan canım domatesler soyulur ben vermedim tarifi can tugba verdi ama böle yapılır canım benim annem yapıo

bizim kız sabah kak yaptıgı halde yine yapamadıgı icin zırladı zırladı uyudu ama ayagınmda sallanarak beşiğe bırakınca aglıo bacagımda yatıo bakalım bizim evi kiim toplucak

ya gezmedeydim..manisaya nikah sahitliği yapmaya gitcem dediydim ya..dügün cok hareketliydi..disco gibi valla..cocuk kucaktan kucaga elleyen elleyene..offff..sokak bebesi oldu cıktı..
asu hossss ve tekrar gelmene cok sevindim güzelim..
denis ciciş ne kadar uzun süre kaka yapmamıs..cok gecmiş olsun..kristal ciş ne demek bacım bi anlatıversene..
gamze sütüne maşşallah anam.bende gezmedeyken moralden hemen sütüm fıskırıyo..
ama artık fıskırsa da erdem ek gıda istiyo ya..biz yerken dudagını sapurdatıp aglıyo hep..ciç kakası normal olmasına ragmen..
ev berbat yaa...offf...erdem de habire ilgi istiyo...siz cocukları nereye koyup ta ev işi yapıyonuz ya...cıldırcam durmuyo ki bensiz yaaa...

Sevgili forum arkadaşlarım, yoldaşlarım..Çok mutluyum çünkü oğlum kakasını yaptı Hepinize ilginiz için teşekkür ederim..Yas84, armut suyu işe yaradı çünkü verdikten 1 saat kadar sonra yaptı kakasını..Ama sanıyorum artık ek gıdayı artık arttırmam gerekecek..
İyi ki varsınız

Ben yazın kayınvalideye gidip kalacağız, millet çocuğumu sevip duracak diye şimdiden sıkılıyorum..Çok mu acaibim bilmiyorum ki..Senden örnek almak gerek valla..Peki birşey soracağım? Huyu değişmiyor mu ki? yani benim korkum yazın farklı ortama gireceği vakit huyu değişir mi? Bazen çok kızıyorum kendime. çocuğumu çok mu sakınıyorum ben acaba?:44:

alısıyo canım ilk gün yadırgıyo sonra o da alısıyo..ama ilk gece uyurken her tatilde bizi ve kendini biraz üzdü..sonra sabaha uyandıgı yere alısmıstı

ohh gez valla nasıldı memlketim ben gidemedimmneyse iiki gitmedik oğlan hafif nezle oldu evde atlatıverdik.ben oğlanı ana kucağına yatırıp koltuğun üstüne koyuyorum oradan bana bakıor bende yapıorum.ama buğün ev soğuk yanıma alamıcam baikalım yemeği nasıl yapcaz. bak ben dedim kaka yapar anne sütü alan kabız olmazmış benmki artık 4-5günde yapıor.
ben dün ilk defa tarhana verdim annem yapmıştı maşşallah 6-7saat deliksiz uyudu.ama benmde sütüm çok vermeyi pek istemiorum ama napcaz bakalım.

benim kinin kendini kac kere pusetten devirip yere atmıslıgı var..yanımda bile pusette tutamıyorum..depresyona girdim yaa...tuvalete gişdemiyorum artık durmuyo durmuyo..
su anne sütüne de yani benim sütüme de baslıcam artık..küfrü basacam haa..manisada sütyenlere sıgdıramadıgım gögsüm eve geldik 70 beden oldu resmen..ne oluyo bana ben nasıl bi mahlukatım anlamdım..var olan süt nasıl bu kadar hemen sonlanır..dün cocuk aclıktan sinir krizi gecirdi resmen..4 cocuk istiyodum yok bitti..bir bile fazla bana..süt olayını bile beceremeyen bi insanım..yeter artık yaa..

bazıları öss de türkiye derecesi yapar..istedigi herseye koca iş kariyer para sahip olur..hersey ayagına serilir de bi tanecik evi evirip ceviremez..yok ev hanımlıgı bana göre degilmiş.hamaratlık falan filan..olmuyo yapammıyorum...yemek yapmaktan acizim işte..bi de cocuk..ben anca calısayım diş çekeyim dolgu ameliiyat dikiş at hastayla kavga et..falan filan..beceriksizin tekiyim evde.. olmuo...olmicak ta..
kendine yemek yapamayan insan cocugu nasıl ek gıdaya gecircek acaba...bana bi cocu bile fazla..

bazıları öss de türkiye derecesi yapar..istedigi herseye koca iş kariyer para sahip olur..hersey ayagına serilir de bi tanecik evi evirip ceviremez..yok ev hanımlıgı bana göre degilmiş.hamaratlık falan filan..olmuyo yapammıyorum...yemek yapmaktan acizim işte..bi de cocuk..ben anca calısayım diş çekeyim dolgu ameliiyat dikiş at hastayla kavga et..falan filan..beceriksizin tekiyim evde.. olmuo...olmicak ta..
kendine yemek yapamayan insan cocugu nasıl ek gıdaya gecircek acaba...bana bi cocu bile fazla..

Edibe, benim oğlum da hiç durmuyor..Hiçbirşeyle de oyalayamıyorum..İlla kucakta olacak..Bir de aşırı mızmız oldu..Böyle değildi..Hatta acaba diş mi çıkaracak, belirti mi veriyor dedik ama henüz yok birşey..Bu arada tahminim o ki sen gezmedeyken daha rahat olduğun için süt çoğalıyor, eve gelince de ev işi, bebişin durmaması falan derken süt azalıveriyor..Gerçi dediğim gibi sadece bir yorum benimki..Ama benim için çok geçerli bu..Sinirlerim vücudumu inanılmaz etkiler benim..Hep de pürneşe olamıyor ki insan Senin canın çok sıkılmış, haklısın da..Her insanın bir yapısı var..Sen muhteşem bir ev hanımı olmak zorunda değilsin..Sen Edibe tipi bir ev hanımısın Herkesin tarzı farklıdır..Kendini yıpratma..Üstelik ben senin iyi bir eş ve anne olduğuna da eminim..
Serap, evet canım, anne sütü alan kabız olmuyormuş.Gayet rahat yaptı. Gerçi bundan sonra bende panik olmam..İlk kez başıma geldi diye herhalde fazla tepki verdim..

Bu arada sarı balgamsı kaka benimde başıma geldi..Oğluşum çok kaka yaptığı bir gün olmuştu..Korkmuştum hatta ama bir sonraki kakasında yoktu birşey..Muhtemelen senin bebişin de bir sonraki kakasında olmayacaktır..

fazla fazla iyi, hiç canını sıkma, her söylenene de kafayı takma.. de sen içinden öyle dediklerinde, kıskanç insan çook, Allah korusun..
Düşenin dostu olmaz der kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.....

kız noldu sana böle, bu ne şimdi böle, canını kim sıktı senin, nie böle düşünüyon bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…