- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.661
armutu cam rendede rendele 4-5 kaşık ver tülbentten süzüp ne zararı olcak sonuşta doğal.
Umarım benimki de yapar..İlk kez başıma geldi diye sıkıntı yaptım, yoksa onun keyfi yerinde..Allah hiç kimsenin bebeğine sıkıntı göstermesin..
amin canım sıkıntısı yoksa yapar maraklanma ben çok yaşadım uzun süreli kaka yapmamsını rekor 8 gündü
gezme sayılmazda organik beslenme galiba cnm köy havası falan asuuu iyiki geldi meraktan ölmüştüm
fitil verdiğim halde 8 günde yaptı 2 gün fitili çıkaramadaı bunun üzerine ek gıdaya başladık bizim süki yetersiz beslenmedendi tabi çünkü idra tahlilinde bile kristalleşme vardı buda süt az geldiği içn bebeğe öyle çıktı tahlide karışık yazdım bebişin meyvesini vericem canım
tabi fıldır fıldır geziodur yaaaasu çıktı ortayada edibeyle kemece kayboldu bu seferde kemece 23 nisana hazırlıyodu kızınıda edibede yine gezmededir büyük ihtimal
gamze şu tarhanayı papıcamda biraz detaylı versen domatesleri soyucazmı bütün bütünmü haşlıycaz ne ladar haşlıycaz. hazır süzmemei kullanıym?
ya gezmedeydim..manisaya nikah sahitliği yapmaya gitcem dediydim ya..dügün cok hareketliydi..disco gibi valla..cocuk kucaktan kucaga elleyen elleyene..offff..sokak bebesi oldu cıktı..
asu hossss ve tekrar gelmene cok sevindim güzelim..
denis ciciş ne kadar uzun süre kaka yapmamıs..cok gecmiş olsun..kristal ciş ne demek bacım bi anlatıversene..
gamze sütüne maşşallah anam.bende gezmedeyken moralden hemen sütüm fıskırıyo..
ama artık fıskırsa da erdem ek gıda istiyo ya..biz yerken dudagını sapurdatıp aglıyo hep..ciç kakası normal olmasına ragmen..
ev berbat yaa...offf...erdem de habire ilgi istiyo...siz cocukları nereye koyup ta ev işi yapıyonuz ya...cıldırcam durmuyo ki bensiz yaaa...
Ben yazın kayınvalideye gidip kalacağız, millet çocuğumu sevip duracak diye şimdiden sıkılıyorum..Çok mu acaibim bilmiyorum ki..Senden örnek almak gerek valla..Peki birşey soracağım? Huyu değişmiyor mu ki? yani benim korkum yazın farklı ortama gireceği vakit huyu değişir mi? Bazen çok kızıyorum kendime. çocuğumu çok mu sakınıyorum ben acaba?:44:
ya gezmedeydim..manisaya nikah sahitliği yapmaya gitcem dediydim ya..dügün cok hareketliydi..disco gibi valla..cocuk kucaktan kucaga elleyen elleyene..offff..sokak bebesi oldu cıktı..
asu hossss ve tekrar gelmene cok sevindim güzelim..
denis ciciş ne kadar uzun süre kaka yapmamıs..cok gecmiş olsun..kristal ciş ne demek bacım bi anlatıversene..
gamze sütüne maşşallah anam.bende gezmedeyken moralden hemen sütüm fıskırıyo..
ama artık fıskırsa da erdem ek gıda istiyo ya..biz yerken dudagını sapurdatıp aglıyo hep..ciç kakası normal olmasına ragmen..
ev berbat yaa...offf...erdem de habire ilgi istiyo...siz cocukları nereye koyup ta ev işi yapıyonuz ya...cıldırcam durmuyo ki bensiz yaaa...
ohh gez valla nasıldı memlketim ben gidemedimmneyse iiki gitmedik oğlan hafif nezle oldu evde atlatıverdik.ben oğlanı ana kucağına yatırıp koltuğun üstüne koyuyorum oradan bana bakıor bende yapıorum.ama buğün ev soğuk yanıma alamıcam baikalım yemeği nasıl yapcaz. bak ben dedim kaka yapar anne sütü alan kabız olmazmış benmki artık 4-5günde yapıor.
ben dün ilk defa tarhana verdim annem yapmıştı maşşallah 6-7saat deliksiz uyudu.ama benmde sütüm çok vermeyi pek istemiorum ama napcaz bakalım.
fazla fazla iyi, hiç canını sıkma, her söylenene de kafayı takma..slm arkadaşlar oğlum 5.5 aylık ve 7.4kğ sizce nasıl herkes küçük diyor ama doğum kilosu da 2800 aslında 25 gün erkende doğdu 5 kasım da doğdu asıl doğum tarihi 29 kasımdı sizce nasıl.şimdiden tşkler
Düşenin dostu olmaz der kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?