- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.641
Düşenin dostu olmaz der kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.....
Chromaggus, bebişler aynı gün doğmuş
Öncelikle bebişlerimizin ilk 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
Bu gün oğluşumla Forum Migros'a gittik..Oyuncaklarda indirim varmış..Çok kalabalıktı..Gerçi bebeklere uygun çok fazla birşey yoktu ama ben yine de birkaç şey aldım..Bu arada 3 gündür oğlum kaka yapmıyor..İlk kez başımıza geldi bu..Eğer kavanoz mamayı vermeden önceki gün yapmış olsa mamadan bilecektim bu durumu..Ama bir önceki günde yapmamıştı..Doktoru aradım.."Sade anne sütü vermeye devam et, bir haftayı geçerse gel" dedi..Umarım en kısa zamanda yapar..
Bizde haberler böyle..
Evet,aynı gün doğmuşlar.Aralarında kaç saat var acaba?Benim kızım öğlen tam 12.30'da doğdu.İsimler de kafiyeli:Bilgehan'la Karahan... Bir de sen Mersin'deydin sanırım.Benim eşim de Mersinli...Ne çok ortak yön buldum ha iki dakikada
slm kızlar haftasonu ttil birleştirip eşimin ailesnin yanına köye gttk cok güzeldi ya benim kız 2dk emip bırakıo köyde sütüm coştu sürekli aktı kaynanam agzına sadece sür yiyecek verme sütün cook emsn güvenir yiyecege bırakır dedi bende ona karar verdm evde savaş alanı gibi kocam iç cephe mantolama yapıo bi odaya sizi özledm kızımda herseyi agzına sokuyo birde dş kaşıntısı için köyde yeşil soğanın baş kısmını verdik şapur şupur sordu soğan acısı diş acısı alırmış cok sevdi
Kızlar ya, bugün 4. gün, benim oğlan hala daha kakasını yapmadı..Esasen doğru düzgün yapmayalı 6 gün oldu..Arada bir kere biraz yaptı diye içim rahattı, düzelir dedim ama düzelmedi..Birde bugüne kadar gazı hiç kokmayan çocuk şimdi bir kokutuyor ki..Ha bire pırt pırt yapıp duruyor..Umarım doktora gitmemize gerek kalamadan yapar..Canım çok sıkkın
Kızlar ya, bugün 4. gün, benim oğlan hala daha kakasını yapmadı..Esasen doğru düzgün yapmayalı 6 gün oldu..Arada bir kere biraz yaptı diye içim rahattı, düzelir dedim ama düzelmedi..Birde bugüne kadar gazı hiç kokmayan çocuk şimdi bir kokutuyor ki..Ha bire pırt pırt yapıp duruyor..Umarım doktora gitmemize gerek kalamadan yapar..Canım çok sıkkın
gamzecim bende 1ay oldu benim olğlanda aynen öyle 2 dk emiyo ve bırakıyo beni bırakıcak diye korkuyorum. hiç açlık belirtiside yok yetiyomu acaba emdiği süt ek gıda veriyorum ondan mı bilmiyorum doyuyo galiba diyip ek gıdayı kestim yine emmiyo 4 saati buluyo emzirirken karnından gurultular geliyo bende yeniden gaz damlası vermeye başladım bu gün itibariyle bakalım belki gazından dolayı ememiyodur diye fark olursa yazarım.doktora soruyorum oda diyo bu aylarda olabiliyo emme problemi suyuna git diyor ama kilo alımıda azldı bu ay 300 gıram aldı.napcam bilmiyorum.
asucum h. geldin bizde merak ettik bu kız nerelerde diye gamze ohh gezmişsin sütler coşmuş karaca benim bebişte 2. aydan 4. aya kadar hep 5 günü tamamlamadan kakakasını yapamıuodu şükür şimdi iyi
karaca seni yanlış bilgilendirmek istemem ama biz ek gıdaya başladıktan sonra kakamaız düzene girdi uykuları düzeldi doymadığını anlamış olduk şimdi şükür kakadada uykudada sorun kalmadı..Çok ortak yönümüz varmış gerçekten..Benim bebiş tam 9.10'da doğdu, çünkü doğduğu zaman doktora sordum saat kaç diye..Saçmaydı ama ameliyat şoku herhalde Ve evet Mersindeyim..Ben seviyorum bu şehri..Yaz erken geliyor ve uzun sürüyor..
Asu, anneciğine çok geçmiş olsun..Benim bebişte yaklaşık 2 saatte bir kalkıyor, emip yatıyor..Zor gerçekten de..Uyku düzeni diye birşey kalmadı..Gerçi oğluma farketmiyor..O emdiği an mışıl mışıl uyumaya devam ediyor da ben biraz zorlanıyorum sonrasında..Uykum kaçıyor..Tam ben uyuyorum, bu sefer de tekrar oğlum uyanıyor Bu da böyle bir dönem işte..Katı gıdalara geçince değişir sanıyordum ama anladığım kadarıyla sen geçmişsin katı gıdalara..Benim tezimde çürümüş oldu böylece...Demek katı gıdayla alakası yok..
kaç aylık bebeğin canım ben ak gıdalara başladım dün armut suyu verdim. ishal gibi hemen 2 kere kaka yaptı doktoruma sordum oda 2 hafta verme isl yapabir dedi sende denesen bi belki iş yarar. bu arda bemim bebeğim bu ayın 29 zunda tam 4 dü bitirp 5 şe giriyoruz.
asucum h. geldin bizde merak ettik bu kız nerelerde diye gamze ohh gezmişsin sütler coşmuş karaca benim bebişte 2. aydan 4. aya kadar hep 5 günü tamamlamadan kakakasını yapamıuodu şükür şimdi iyi
gezme sayılmazda organik beslenme galiba cnm köy havası falan asuuu iyiki geldi meraktan ölmüştüm
karaca seni yanlış bilgilendirmek istemem ama biz ek gıdaya başladıktan sonra kakamaız düzene girdi uykuları düzeldi doymadığını anlamış olduk şimdi şükür kakadada uykudada sorun kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?