- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.681
edibeeeeeee sana noldu ya, nedir bu depresif hal böle.. hiiiiiiççççç yakıştıramadım sanaaa.. senin kadar rahat biri nasıl böle herşeyi kafaya takar bi hale geldi anlamadım.. noldu yaw, bahar mı yaramadı sana..
bence şu süt olayını da artık bir sonuca bağla.. stres bu hale getiriyo seni bence.. inat etme başla azcık azcık şu ek gıdalara, çocukta rahatlasın azcık, sende.. sonuçta istediğin kadar emzirecen, yani emzirmeyi bırak demiyom yanlış anlama sakın, sadece bu kadar kafaya takmassan daha çok sütün olur, ek gıdayla ara öğün yap erdeme, bak bakalım huysuzluğu kesiliyo mu? ne dersin..
şu yemek olayına da gelince, bebişlere yemek yapmak o kadar kolay ki, 5 dak sürüyo ona bi öğün hazırlamak.. hatta sonra sonra daha da hevesleniyon, daha değişik nasıl bi kombinasyon yapsam bu çocuğa da ağzı bi şenlense diyosun..belki erdem sayesinde mutfağa ısınırsın ve kendinize de yemek yapmaya başlarsın misler gibi hı? her şeyde bi hayır vardır arkadaşım, bu kadar yıpratma kendini..
edibeeeeeee sana noldu ya, nedir bu depresif hal böle.. hiiiiiiççççç yakıştıramadım sanaaa.. senin kadar rahat biri nasıl böle herşeyi kafaya takar bi hale geldi anlamadım.. noldu yaw, bahar mı yaramadı sana..
bence şu süt olayını da artık bir sonuca bağla.. stres bu hale getiriyo seni bence.. inat etme başla azcık azcık şu ek gıdalara, çocukta rahatlasın azcık, sende.. sonuçta istediğin kadar emzirecen, yani emzirmeyi bırak demiyom yanlış anlama sakın, sadece bu kadar kafaya takmassan daha çok sütün olur, ek gıdayla ara öğün yap erdeme, bak bakalım huysuzluğu kesiliyo mu? ne dersin..
şu yemek olayına da gelince, bebişlere yemek yapmak o kadar kolay ki, 5 dak sürüyo ona bi öğün hazırlamak.. hatta sonra sonra daha da hevesleniyon, daha değişik nasıl bi kombinasyon yapsam bu çocuğa da ağzı bi şenlense diyosun..belki erdem sayesinde mutfağa ısınırsın ve kendinize de yemek yapmaya başlarsın misler gibi hı? her şeyde bi hayır vardır arkadaşım, bu kadar yıpratma kendini..
sevgili forum arkadaşlarım, yoldaşlarım..çok mutluyum çünkü oğlum kakasını yaptıHepinize ilginiz için teşekkür ederim..yas84, armut suyu işe yaradı çünkü verdikten 1 saat kadar sonra yaptı kakasını..ama sanıyorum artık ek gıdayı artık arttırmam gerekecek..
Iyi ki varsınız
iş hayatının o yogun temposundan eve düşünce bi haller oldu bana..yapamıyorum beceremiyorum dan baska laf gecmiyo zihnimden..cevremi de yoruyorum..onları üzdügüm için bende üzülüyorum..bu cuma işçi bayramını birleştirip bodruma tatil ayarlamıs kocam ..otele gidiyoruz..yine dönüste depresyona giricem..A llh ım işe mi baslasam bilmiyorum ki..zor durumdayım..gün gecirir moddayım..
iş hayatının o yogun temposundan eve düşünce bi haller oldu bana..yapamıyorum beceremiyorum dan baska laf gecmiyo zihnimden..cevremi de yoruyorum..onları üzdügüm için bende üzülüyorum..bu cuma işçi bayramını birleştirip bodruma tatil ayarlamıs kocam ..otele gidiyoruz..yine dönüste depresyona giricem..A llh ım işe mi baslasam bilmiyorum ki..zor durumdayım..gün gecirir moddayım..
ya eşimin kurumundan ziyade (onu buluşunca söylerim) çift maaş olunca oluyo..bi de biz para biriktirmiyoz..yatırım falan yapsak böyle gezemeyiz..anne babalarımız bolcana yapmıs..biz yapmıyoz o yüzden:)) cevabın için cok tesekkür ederim canım..gercekten cok üzgün ve depresif bi moddaydım..iyiki varsınız..ya edibe ne şanslısın bak yine gezmeye gidiosun.biz dedik dedik bi kayseriye gidemedik.hem gerçekten ev işleri öle abartıldığı gibi zor değil.ben öle hergün temzlk yapayım yemek yapayım demiorum.canım isterse yapıorum.annem dolaba bişeyler koydu onları çıkarıveriorum.hem nolcak insan her şekilde doyar.bak keyfine önemli olan senn kafanın rahat olması.birde ayıptır sorması eşin ne iş yapıor canımm.allah daha çok versinde maşşalllah her hafta bir yerlerdesinizz ne mutlu yaaaa
ya biliyorum yeni katıldın ve iyiki geldin..basımdaki dertlerden hosgeldin bes gittin diye yazamıyorum bile buraya..farkındayım canım..bebeginde sende foruma hosgeldiiniz.biraz zaten eşim böyle diye nazlanıyorum sanırım.adam huyuma suyuma gitmese böyle mi olurum..nerdeyse adamı delirtcem..ne istesem yapmaya calısıyo hala erdem i o yıkıyo altını o degistiriyo..kaşınıyom işte.ben var ya içten tembelim dogustan..ya edibe ben yeni katıldım aranıza ben kıskandım seni valla. ben doğdu doğalı yani 5 aydır istanbul dışına çıkmadım.kocam mutfakta tıkınıyo hafto sanlarıda fosur fosur uyyo valla adama 2 çakacam şimdi adamda bana diyecek noluyo karıne güzel işte gezdiriyo seni sende bunalıma giriyon.bence sen evinde vakit geçir fazla dışarda vakit geçirince evinden soğuyo insan yeni evliyken bende senin gibiydim şimdi sıkıldıkca çıkıyom bebeleri alıp ikea favorim iş öle.:26:
saol canım cevabın için..işte ne bileyim sizleri okuyorum bu hamarat kızlara bayılıyorum..herseye sahibim de neden böyle olamıyorum..eşim yardımcı bile almaaya hazır eve..inan onu arastırmaya bile üseniyorum..üzerimde ölü topragı var..becerikli bayanların yarısı kadar olsam yeter..pırlanta gibi ev falan istemiyorum..kabullenemedim ev hanımlıgındaki bu sınıfta kalısımı.yediremedim kendime herhalde..bu arada benim kızkardesimin ismide bilge..en sevdigim isimlerden..kızım olursa teyzesi falan dinlemem ismini şah bilge koyacam insallah..aman dur ya ben 2. cocuk falan yapmıcaktım..unuttum..ben anca isim koyarım..ona enerji harcanmıyo ya..tembel edibe..Amaaan Edibe dert ettiğin şeye bak.Boşver gitsin ya.Herkes becerikli değil,becerikli olmak zorunda da değil.Ben mesela...Yaparsam işimi çok iyi yaparım ama..yaparsam yaniBu aralar Bilgehan da aynı Erdem gibi.Bensiz 2 dk durmuyor kız.Hatta benimle de durmuyor,ille gezecek ya da balkona çıkıp gelene geçene bakacak,kuşları izleyecek.Ben çalışıyorum bir de.Düşün artık evimin halini.Allah'tan böyle işleri hiç dert etmeyen bir kocam var.Saldık herşeyi.Sadece kızımızla ilgileniyoruz ikimiz de.Olur da arada birkaç saat uyanmadan uyursa bir süpürüyorum,malum fena halde saçım dökülüyor,belki yemek yapıyorum.Bir gün pizza söylüyoruz,bir gün hazır mantı haşlıyoruz,doğranmış patates kızartıp köfte patates yiyoruz.Öyle yani.Evime misafir giremez.Hatta inanır mısınız o kadar dağınık bırakıp çıkıyorum ki bazen kapıda komşular olur da rezil olurum diye evdeki tüm kapıları kapatıp hızlıca açıp kapıyorum sokak kapısını. Ohaa yani,diye kıkırdayıp iniyorum merdivenleri.Napalım yani,ölelim mi?Bir ara ben de çok dert ediyordum.Bir de eşime hayatı zindan ediyordum,sürekli söylene söylene "hiçbir iş yapamıyorum,evi b** götürüyor" diye.
Dert etme yani,biz de pasaklı,beceriksiz olalım,nolcak?Ev bizim,hayat bizim,pöfff yani...
ya arkadaşım ben dediydim sana çok sevindim.bebişi öp yanaklarından
karaca günaydınn selam vereyim dedi, canım kahvaltıya gidiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?