2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
serap sen biberonda mı verion ben cay kasıgı kullanıom suyuda artık bardakla veriom icio

edibe ek gıdaya basla cocuk üzülmesin bak hem sende egleneceksin sadece bişey yapmıcan agzına değdir yediğinden sonra pirinc unu yogurt falan muz

merhabalar gamzeee..pirinç ununa pekmez mi koyuyosun ben sade yaptım dün ilk defa.sütümü sağdı onla yaptım.sen nerden geleceksin.ayrıca hafta sonu olsun benim adam hafta içi çalışıor yaa gelemem polatlıdan oğlanla hiç yalnız çıkmadım daha.

evet bende çay kaşığıyla veriorum benmki biberin sevmiorr.suyu benmkide bardakta içior çok sevinior hemde.üstünü başını ıslatıor ama olsun artık.bende yoğurt yapp veriorum.tarhana veriorum.meyve püresi arada.ama öle bir rutin yok ne zaman canım isterse olmadımı emziriveriorum

canım ben keçiören den gelicem uzak baya polatlı kadar sürüo 40 dk otobüsle bende cıkmadım bakalım ..pekmez koy pelte gibi luyo su ile yapıom ben o daha ii aslında ..simdi bezelye evrdim ama 3 kasıktan sonra tükürdü buda yeter aksama dogruda pirincv unu yaparım benimde rutinim yok

Ben de kaşıkla veriyorum..Valla artık hassas bakmayacağım olaya, çocuk doymuyor çünkü..Zaten bugün dolu dolu 5 ay bitti, 6'dan gün almaya başladık..İştahlı da maşallah Anne sütünü de senin yaptığın gibi rutine bağlamadan vereceğim Serap..En iyisi bu bence..

Gamze, size de kolay gelsin canım..Ne güzel, karı-koca güle oynaya iş yapıyorsunuz

tabi cnm ver gtsn benim süt yettiği halde hosumq gidio bide alıssın die bi aydır habire veriom onun yalanması hosuma gidiom saol cnm ugrasıoz amele cift olarak

bide nereye koyuyonuz demiş edib koymuyoz uyurken yapıoz yada mindere yüzüstü durursa oda benimki anakucagından poposuyla kendini asagıya getirip atıyo bırakamıom artık

saol canım..moral verdin bana..beceriksizim işte bazı konularda ..bunu kabullendiğim an kendimle barısık olarak devam edecem hayata inşallah..ben de eşimde ikimizde yengec burcuyuz..hem evin durumu batıyo hemde ööle devam ediyom yasamaya..napıyım kabullendim artık kendimi..süt olayı da üzülerek de olsa baska carem yok..yani Allh bu kadar veriyosa bu kadar veriyo...nasip i buymus veledin..bakalım daha ne kadsr emecek..dua edin gari..az da olsa emsin..aslında o istekle emiyo garibim de anasında iş yok..

cok cok gecmiş olsun hatırlıyorum enfeksiyon u da kristali okumamısım..valla minicik seyleri Allh koruyo..

karaca günaydınn selam vereyim dedi, canım kahvaltıya gidiyim ben
afiyet olsun cicim..

sana da afiyet olsun..bende burdan okuyayım sizyerken..ayrıca darısı bizim basımıza..halen hasta olmadım..hayırlı olsun..

bende bi tane elma verdim kocaman onu bitirdi üstüne de yarım saat emmişti.ayarı yok bizimkilerin..saka saka..bu arada istahlı cocuk her halükarda iştahlı secen de kacıncı ayda nerde ne sekilde secerse secsin yine istahsız ve secen olabiliyo..baksana üstüne ne versen yiyo erdem de seninki de masallah..aman sağlıkllı olsun mıy mıy yapmasınlar da ne kadar canı istiyosa o kadar yesinler..önemli olan sağlık afiyet..

yogurdu inet sütü ile yapıyosunuz di mi..tamam tamam elma ile basladım bu ay tattırma ayı olacak armut yogurt tarhana öle devam edecem zaten muzu eziyo musun nasıl veriyon..ay cok soru sordum ayol

Edibe, canım bak bugün daha moralli olduğun belli..Tabiki en güzeli kendini olduğun gibi kabul etmek..Aslında hepimiz için öyle değil mi? Kendine eziyet etme boşuna..Sen ev işinde muhteşem olmayabilirsin ama senin yaptıklarını yapamayan kimbilir kaç kişi vardır..Mesela sen bebişinle beraber kaç yer gezdin şimdiye dek..Belli ki pratik çözümler bulan ve pratik hareket eden bir insansın..Mesela bende de bu yok maalesef Bir de şu çok belli ki eşin seni böyle seviyor..Önemli olan da bu

Ya arkadaşlar ben ek gıdayla alakalı birşey soracağım..Şimdi, aralık annelerinden bir arkadaş 6 aydan sonra anne sütünün yetmediğini ve ilk eksiğin tahıl grubundan olduğunu söylemiş..Gece maması kavramı da burdan geliyormuş."buğday alerjik olabiliyor, pirinç de rafine beyaz...en iyisi yulaf." demiş..Ama annem de yulaftan ziyade pirinç unu diyor..O sebepten "pekmezli pirinç unu" tarifini benimde öğrenmem mümkün müdür acaba? Gerçi "Hipp organik iyi geceler yulaflı elmalı sütlü ek gıda" var bende..Ama bilemiyorum ki hangisi daha iyi..Doğal olan herhalde, değil mi?

Kızlar merhaba :119: hepinizi öpüyorum özlemişim
ne çok şey yazmışınız allah muhabbetinizi artırsın, merak ettim şöle bi bakim gelcem

gamzemm kolay gelsin sana dikkat et bebişi hasta etme 6 aya az kaldı süt oldumu olmadımı bitti derken iştahsızlık başladı bizde topiğimizin bebekleri maşallah iştahlı gibi bizim sıpanın iştahını nasıl açıcaz bakalım

Kızlar merhaba :119: hepinizi öpüyorum özlemişim
ne çok şey yazmışınız allah muhabbetinizi artırsın, merak ettim şöle bi bakim gelcem

h. g gözüm yollarda kaldı merak ettim seni valla nolcak benim bu halim biraz girmiyim nete diyorum dayanamıyorum sizlersiz bağımlılık yaptınız bende

Çok iyi fikir oluyo yazdıklarınız ya bayılıyorum.. Ben de ek gıdaya başladım oğluma, merak ediyorum birkaç şey sorucam cevaplarsanız çok memnun olurum..

Yoğurt inek sütünden mi mayalıyosunuz? Ben mamadan mayalıyorum ama gereksiz mi acaba.?

Tarhana veriyoruz diyosunuz, 6.aydan sonra falan değil mi daha erken gibi geliyor.

Pekmez için de kahvaltıyla birlikte diye biliyorum ama siz veriyomuşsunuz?

Bir de ben akşam öğünü olarak milupanın sütlaçını veriyorum. arada bir kendim de yapıyorum pirinç unuyla ama. Doktorumuz bir tek muhallebiyi hazır ver dedi. Acaba onu da hazır vermesem mi içime kurt düştü?

Bu arada Edibe hiç kendini üzme, ben de çalışıyorum ve malesef ev hanımları gibi yapmamız mümkün değil hiçbişeyi... Ben de bir gün çok hamarat oluyorum, yemekler tatlılar, bir gün kolumu kaldırmak istemiyorum, hazır söylüyoruz dışarıdan. Eşin bu konularda anlayışlıysa hiç takma...

Benim oğlum da sütümün azlığı sebebiyle 10 gün önce emmeyi tamamen bıraktı. Başta çok takıyodum ama bu kadar emmesine bile şükrediyorum. Maşallah gelişimi de çok iyi...
Önemli olan sağlıklı olmaları..

kızlar ağlıcam ya bir sürü alıntı yapa yapa cevap yazdım tam gönderecekken net gitti, ya ben bu TİVİBU yu şikayet etcem bi arkadaş netten bi mağzayı şikatet etmişti, n yapmak lazım netten şikayet etmek için, çok kızdım ya

özet geçicem yazdıklarımı alıntı yapamıycam,unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasın

bir süredir giremedim şu TİVİBU yüzünden netimiz sık sık kesildi özellikle ben boş vakit bulup girecekken, oğlan tepemdeydi salyalarıyla, kız evdeydi ona nete girme derken ben giremiyom, cuma, cumt. misafir vardı

sevdalinka84, kubi kayınvalidelerinize geçmiş olsun, allah size sabırlar versin
asu senden haber almak ne güzel, annene geçmiş olsun
cantuba tarif için teşekkürler,
gamze kolay gelsin bıcırıkla tadilat
edibe ben de sendenim 12 yıldır evliyim hala iki iş üst üste gelse beceremem, bu arada seni ank. bekliyoz heycanla, ben bah. evler de oturuyorum çok yakınım 7. caddeye, eve de beklerim buyrun gelin bi çayımızı için en azından, buluşma konusunda ben sizlere uyarım.
karaca83 sevincini çok iyi anlıyorum bizimki rutine bindirdi 4 günde bir yapıyor

bu arada ek gıda konuşulmuş bol bol, ya benim bir sürü derin dondurucuda sütüm var paşa biberon almıyor, kaşıkla beğenmiyor napıcam şaşırdım valla, bana acil anne sütü katılarak yedirilen tarifler lazım, alıştırayım ki işe başlayınca bakıcı ne yedireceğini bilsin

bir de benim oğlum çok hareketlendi, yemez, uyumaz, susmaz moddayız, çığlık çığlığa her işini gördürüyo, şimdi beni tekmelerken bunları yazıyorum, çocuk anladı herhalde onu şikayet ettiğimi

sn7, yoğurdu hazır günlük sütten hergün 100 ml falan yapıyorum 4-5 saat bekleyince oluyor, birde buz dolabına koymadan hemen yediriyorum ben, yarısını falan anca yeni yeni yiyor. Tarhana yı ilk kez geçen hafta eve yapınca sofra da tattırdım o kadar. Ben biraz ağırdan mı alıyorum ne, forumda ki arkadaşların bebişlerine maşallah.Birde kızlar muz şimdilik erken demişti ama vermeye başlamışlar ben vermedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…