- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.701
slm cicişler bencede 7-8 haziran rezervasyon yapalım kızılayda mı buluısuyoz nerde bulusalım bende otobüse atlar gelirim kuzumla araba bakıoz ama daha alamadık:)
kız edibe aman sende ne takıntılı kızsn bende cok tembeelim 11 e kadar bebeyi uyutma savaşı yapıom sonra kalkıp 5e kadar hic bişey yapmayıp kalkıp bi corba salata yada bi cesit yemek 4güne bi falan süpürge acıom hele bu hafta evde insaart var eşim mantolama yapıo düşün bide amele olduk ikimiz cok eglenioruz o ayagında kundurayı söylüo keşke bizde aileden zengin olsaydıkta ev yatırımı yapıp 5yılımızı böle fakir gureba gecirmeseydk ama kısmet bak ii yönleri düşün
dün duşa girdim bebişi uyuttum bi geldim ses yapmıonm benim sıpa babasının kucagında muz yiyo bugün maş kakası baya katıydı pekmezli pirnc ununada devam ediom bugün yerse bezelye vercem ezip
serap mrb cnm
serap sen biberonda mı verion ben cay kasıgı kullanıom suyuda artık bardakla veriom icio
edibe ek gıdaya basla cocuk üzülmesin bak hem sende egleneceksin sadece bişey yapmıcan agzına değdir yediğinden sonra pirinc unu yogurt falan muz
merhabalar gamzeee..pirinç ununa pekmez mi koyuyosun ben sade yaptım dün ilk defa.sütümü sağdı onla yaptım.sen nerden geleceksin.ayrıca hafta sonu olsun benim adam hafta içi çalışıor yaa gelemem polatlıdan oğlanla hiç yalnız çıkmadım daha.
evet bende çay kaşığıyla veriorum benmki biberin sevmiorr.suyu benmkide bardakta içior çok sevinior hemde.üstünü başını ıslatıor ama olsun artık.bende yoğurt yapp veriorum.tarhana veriorum.meyve püresi arada.ama öle bir rutin yok ne zaman canım isterse olmadımı emziriveriorum
Ben de kaşıkla veriyorum..Valla artık hassas bakmayacağım olaya, çocuk doymuyor çünkü..Zaten bugün dolu dolu 5 ay bitti, 6'dan gün almaya başladık..İştahlı da maşallahAnne sütünü de senin yaptığın gibi rutine bağlamadan vereceğim Serap..En iyisi bu bence..
Gamze, size de kolay gelsin canım..Ne güzel, karı-koca güle oynaya iş yapıyorsunuz
saol canım..moral verdin bana..beceriksizim işte bazı konularda ..bunu kabullendiğim an kendimle barısık olarak devam edecem hayata inşallah..ben de eşimde ikimizde yengec burcuyuz..hem evin durumu batıyo hemde ööle devam ediyom yasamaya..napıyım kabullendim artık kendimi..süt olayı da üzülerek de olsa baska carem yok..yani Allh bu kadar veriyosa bu kadar veriyo...nasip i buymus veledin..bakalım daha ne kadsr emecek..dua edin gari..az da olsa emsin..aslında o istekle emiyo garibim de anasında iş yok..edibe ne bu şiddet bu celal diyicem ama sakinleşmişsin neyse hiç inanmıyorum senin beceriksiz biri olduğuna öyle olsa mesleğinde bu kadar güzel yerlere gelmezdin artı kocan sana bu kadar aşık olupta bi dediğini 2 etmezdi biiyosun erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer üstüne üstlük gelenin gidenin eksik deyil ne sofralar kuruyosundur sen onlara şimdi kıza bak biz ona imreniyoruz hem geziyo hem bebek bakıyo hem doktor allahım sen başka ne ne istiyosunn kızım sütüde az üretiver nolmuş yani aa hayret ediyodum bu ne beceriklilik oysa bas bas bağrıyo beceriksizim diyeeedibe burcun ne canım senin kocanınki ne ?
cok cok gecmiş olsun hatırlıyorum enfeksiyon u da kristali okumamısım..valla minicik seyleri Allh koruyo..kristalleşmeyide anttım sanıyodum size ben hani idrar yol enfeksiyonu geçirmiştiya bebiş o ara çok iştahsızdı emmiyodu ondan vucudu bide böbrekleri susuz kalmış bunun üzerine böbrekteki tuzlar v.s bunlar idrarda kristal olarak görünmüş allah korusun fark etmesek bunlar kum taş olyo ilerde bende merak edrdim@ bazı küçü cük bebeklerin böbreğinde kocaman taşlar nasıl olur diye alahım sen koru bütün bebekleri yarabblm
afiyet olsun cicim..karaca günaydınn selam vereyim dedi, canım kahvaltıya gidiyim ben
sana da afiyet olsun..bende burdan okuyayım sizyerken..ayrıca darısı bizim basımıza..halen hasta olmadım..hayırlı olsun..Günaydın canım..Bende dışardan yeni geldim, bebişi yatırdım, şimdi bir gözüm internette, bir yandan da düşünüyorum öğlen ne yesem diye..Kahvaltıyı çoktan yaptım..Dün hafif belirtim vardı ama gece ağrım çoğaldı..Regl oldum..Oğlum da sağolsun 4 kere kalktı emmeye..Ağrı bir yandan, uyku bir yandan,oğlum bir yandan..Sabahta 7 yoktu henüz uyandı..Bizde durumlar böyle yani..Havuç, kabak, patates, bezelye aldım, oğluma sebze püresi yapayım ..Hatta iyisi mi çok yapayım, kendimde yiyeyim
bende bi tane elma verdim kocaman onu bitirdi üstüne de yarım saat emmişti.ayarı yok bizimkilerin..saka saka..bu arada istahlı cocuk her halükarda iştahlı secen de kacıncı ayda nerde ne sekilde secerse secsin yine istahsız ve secen olabiliyo..baksana üstüne ne versen yiyo erdem de seninki de masallah..aman sağlıkllı olsun mıy mıy yapmasınlar da ne kadar canı istiyosa o kadar yesinler..önemli olan sağlık afiyet..günaydın kızlar gerçi bizede çoktan günaydın oldu.hatta oğlum 2.uykusuna yattı bile.ay edibe ankaraya gelior.işllh görüşebliriz ben polatlıdaym ya.eşim getrr beni işllhh onunda kursu var zaten kızılayda.takılırız birlikte sizleri çok merak ediorum.bende şu ek gıda işini anlamıorum.ben oğlana çorba verdim arkasından emdi.pirinç unu verdim yine emdi.anlamıorum benm sıpa biraz obur olacak heraldeanası gibii
slm cicişler bencede 7-8 haziran rezervasyon yapalım kızılayda mı buluısuyoz nerde bulusalım bende otobüse atlar gelirim kuzumla araba bakıoz ama daha alamadık:)
kız edibe aman sende ne takıntılı kızsn bende cok tembeelim 11 e kadar bebeyi uyutma savaşı yapıom sonra kalkıp 5e kadar hic bişey yapmayıp kalkıp bi corba salata yada bi cesit yemek 4güne bi falan süpürge acıom hele bu hafta evde insaart var eşim mantolama yapıo düşün bide amele olduk ikimiz cok eglenioruz o ayagında kundurayı söylüo keşke bizde aileden zengin olsaydıkta ev yatırımı yapıp 5yılımızı böle fakir gureba gecirmeseydk ama kısmet bak ii yönleri düşün
kolay gelsin canım eşinle sana..bi de bahceli de bulussak olmaz mı ben cok bilmiyom ankarayı..hem sizleri arkadasta muayene ettircektik hani..
dün duşa girdim bebişi uyuttum bi geldim ses yapmıonm benim sıpa babasının kucagında muz yiyo bugün maş kakası baya katıydı pekmezli pirnc ununada devam ediom bugün yerse bezelye vercem ezip
su pekmezli pirinç unu tarifini bana özelden yazar mısın canım ya.bi de yemeklerinizi tuzsuz mu yapıyonuz ki ona da veriyon..ezip mi veriyon suyundan mı veriyon
serap mrb cnm
yogurdu inet sütü ile yapıyosunuz di mi..tamam tamam elma ile basladım bu ay tattırma ayı olacak armut yogurt tarhana öle devam edecem zaten muzu eziyo musun nasıl veriyon..ay cok soru sordum ayolserap sen biberonda mı verion ben cay kasıgı kullanıom suyuda artık bardakla veriom icio
edibe ek gıdaya basla cocuk üzülmesin bak hem sende egleneceksin sadece bişey yapmıcan agzına değdir yediğinden sonra pirinc unu yogurt falan muz
Kızlar merhaba :119: hepinizi öpüyorum özlemişim
ne çok şey yazmışınız allah muhabbetinizi artırsın, merak ettim şöle bi bakim gelcem
h. g gözüm yollarda kaldı merak ettim seni valla nolcak benim bu halim biraz girmiyim nete diyorum dayanamıyorum sizlersiz bağımlılık yaptınız bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?