- 19 Mayıs 2011
- 160
- 0
- 316
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.721
kızlar ağlıcam yabir sürü alıntı yapa yapa cevap yazdım tam gönderecekken net gitti, ya ben bu TİVİBU yu şikayet etcem bi arkadaş netten bi mağzayı şikatet etmişti, n yapmak lazım netten şikayet etmek için, çok kızdım ya
canım sikayetvar.com'a girip üye ol,sonra da ver veriştirben uzman oldum şikayet konusunda,hiç acımıyorum.işe de yarıyor,en azından bazı firmalar dikkate alıyor.
ya kızlar tarhana diyorsunuz ya hani.eve yaptığımdan tattırıyorum falan diyen var.tuzlu değil mi eve yaptığınız?bebişler için 1 yaşa kadar tuz çok zararlı,ben yanlış mı biliyorum?beni aydınlatın hele...:26:
valla sizi bikere daha tebrik etmem lazım sabahtan beri abla yok bu bıdıkla rezil olduk şu an atağımda hanım uyuyo kaldırınca uyanıyo yemekte yapamadım ortalık anababa günü ahanda ablada çok şükür geldi yemeğe girişiyim bende artık ne bulursam atcam tencereye
Allah ım daha cok yol kateecem denis..sen nasıl basladın kac gün ne kadar elma vwerdin elmadan taaaa pekmeze gelen yolculugun birer birer mi basladı..ne kadar sınırda verecegini nasıl anlıyosun cicim..
llabnenin yeşil olanı pınar labne ondan veriyorum pekmezi şu an yoğurta sadece koyuyorum sen daha yeni başlıyosun çok az tattırarak başla acele etme sakın
kimi tebrik ettin cicisko..
tamam tamama haydi yemegini yap ladyrose...ben beklerim..bugun benim koca gece 12de gelecek de..
sizi kimi olcak tekbaşınıza bakıyonuz sıpalara kaynana yaparsa iyimiş o tarhana belki seninki severek yer bi dene istersen ben daha çok sebze çorbası vermek istiyom bide sevmediğini zorllamıycakmışız başka şeyler tattırıp tekrar sevmediği yemeğe döncekmişiz yazamıyomki telefondan şarjıda bitti meretin
dur bakayım senin soganlar domatesle tencerede kaynasırken sana bi şey daha sorayım..mesela elma ile basladım 2 3 4 gün verdim 4.gün en cok ne kadar vericem cocugun aldıgı kadar mı..mesela tarhana 1. gün bi kasık 2. gün 3 kasık 4 ve 5 gün cocuk yediği kadar mı..
evt canım aynen zorladur bakayım senin soganlar domatesle tencerede kaynasırken sana bi şey daha sorayım..mesela elma ile basladım 2 3 4 gün verdim 4.gün en cok ne kadar vericem cocugun aldıgı kadar mı..mesela tarhana 1. gün bi kasık 2. gün 3 kasık 4 ve 5 gün cocuk yediği kadar mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?