2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım sikayetvar.com'a girip üye ol,sonra da ver veriştirben uzman oldum şikayet konusunda,hiç acımıyorum.işe de yarıyor,en azından bazı firmalar dikkate alıyor.

ya kızlar tarhana diyorsunuz ya hani.eve yaptığımdan tattırıyorum falan diyen var.tuzlu değil mi eve yaptığınız?bebişler için 1 yaşa kadar tuz çok zararlı,ben yanlış mı biliyorum?beni aydınlatın hele...:26:

kızlar merhaba,

oğlum doğdu doğalı foruma giremiyordum. geçen hafta işe başladım ve tekrar gireyim dedim iyiki girmişim..sizleri gördüğüme çok sevindim..artık ben de buralarda olacağım.. hepinizi öpüyorum:)

canım sikayetvar.com'a girip üye ol,sonra da ver veriştirben uzman oldum şikayet konusunda,hiç acımıyorum.işe de yarıyor,en azından bazı firmalar dikkate alıyor.

teşekkür ederim canım, ay sinirimi bozdu bu TİVİBU, 3 ü 1 arada güya tel. internet, TV, 3 ünden biri kesin yok hergün. 444 lü numarasından TTNET e şikayet ettim, türk tel. yazılı dilekçe ile şikayet ettim yok yok tel. hiç çekmedi aldığım günden beri, iyi oldu yazdığın netten şikayet edicem

çok doğru tuz çok zararlı, ben tuzsuz tattırıyorum, yediklerimizden sadece tarhana tattırdım bir kaşık tuz atmadan önce ayırdım verdim, ha bir de kahvaltıda tuzsuz lor verdim ama çok az, kahvaltılarda ve yemeklerde yanımızda oturup seyrediyor ama arkadaşların yazdığı gibi öyle ağzını şapurdatmıyo

Bende ayrı yapıyorum tarhanayı tuzsuz olarak ama hiç bişeye benzemiyoki nasıl yesinler tadı bile yok kemece kız bizim bıdıklar aynı kafada şapurtu mapurtu yok napcaz kız biz bunlarla ben sabahlarıda 2 kaşık labne peynir veriyom onu sevdi nedense minnacıkta yumurta sarısı sen buzluktaki sütleri sabahları kahvaltıyla bisküvi pekmez labne karıştır verdirt başka bişey gelmedi aklıma bide yoğurt denemişmiydin anne sütü ile

Son düzenleme:
Bende ayrı yapıyorum tarhanayı tuzsuz olarak ama hiç bişeye benzemiyoki nasıl yesinler tadı bile yok kemece kız bizim bıdıklar aynı kafada şapurtu mapurtu yok napcaz kız biz bunlarla ben sabahlarıda 2labne peynir veriyom onu sevdi nedense minnacıkta yumurta sarısı sen buzluktaki sütleri sabahları kahvaltıyla bisküvi pekmez labne karıştır verdirt başka bişey gelmedi aklıma bide yoğurt denemişmiydin anne sütü ile

yakaladım seni denisssss..
kaka sorumu mustehcen mi buldunuz ki..ek gıda sonrası degişimi sormustum ama hadi neyse..benim bebek hala sırtlarına kadar tasırıyoz..karı koca hala ishal olmadıgını savunuyoz ama hadi bakalım..
ne güzel seyler yediriyosun masallah..labne peynirin markasını alabilir miyim..

Allah ım daha cok yol kateecem denis..sen nasıl basladın kac gün ne kadar elma vwerdin elmadan taaaa pekmeze gelen yolculugun birer birer mi basladı..ne kadar sınırda verecegini nasıl anlıyosun cicim..

bilgisiz oldugum için soruyorum lütfen mazur görün..şimdi sütüm tamamen kesildi 6. ay diyelim..ben formül süt mü alayım yoksa ek gıdaya gectik diye almicam mı ..hiç bi bilgim yok da..

valla sizi bikere daha tebrik etmem lazım sabahtan beri abla yok bu bıdıkla rezil olduk şu an atağımda hanım uyuyo kaldırınca uyanıyo yemekte yapamadım ortalık anababa günü ahanda ablada çok şükür geldi yemeğe girişiyim bende artık ne bulursam atcam tencereye

kimi tebrik ettin cicisko..

ben kaynanama salçasız baharatsız tuzsuz tarhana yaptırdıydım ...haftaya falan vereyim..ama tadı berbat diyosan cocuk sogumasın ek gıda macerasından..napsak ki..

Allah ım daha cok yol kateecem denis..sen nasıl basladın kac gün ne kadar elma vwerdin elmadan taaaa pekmeze gelen yolculugun birer birer mi basladı..ne kadar sınırda verecegini nasıl anlıyosun cicim..

llabnenin yeşil olanı pınar labne ondan veriyorum pekmezi şu an yoğurta sadece koyuyorum sen daha yeni başlıyosun çok az tattırarak başla acele etme sakın

llabnenin yeşil olanı pınar labne ondan veriyorum pekmezi şu an yoğurta sadece koyuyorum sen daha yeni başlıyosun çok az tattırarak başla acele etme sakın

dur bakayım senin soganlar domatesle tencerede kaynasırken sana bi şey daha sorayım..mesela elma ile basladım 2 3 4 gün verdim 4.gün en cok ne kadar vericem cocugun aldıgı kadar mı..mesela tarhana 1. gün bi kasık 2. gün 3 kasık 4 ve 5 gün cocuk yediği kadar mı..

kimi tebrik ettin cicisko..

sizi kimi olcak tekbaşınıza bakıyonuz sıpalara kaynana yaparsa iyimiş o tarhana belki seninki severek yer bi dene istersen ben daha çok sebze çorbası vermek istiyom bide sevmediğini zorllamıycakmışız başka şeyler tattırıp tekrar sevmediği yemeğe döncekmişiz yazamıyomki telefondan şarjıda bitti meretin

bu arada kemece hos ve iyki geldin..sey...ben cay içmeye geliirim sana ankarada..bi de sey dicem kızlar ben bahceliden baska yerde bulunamam..cünkü eskisehirden gelicez 2 gün kalıp akraba arkadas falan filan 10 kapı yapıcaz cuma günü de ordan konyaya gecicez ..siz haftasonu beni hgesaba katmadan ayrıca görüsün görüstürün melekleri emi..benle beraber görüsmek isteyenlerden ricam cuma ya da persembe olması..uyar mı acep?

tamam tamama haydi yemegini yap ladyrose...ben beklerim..bugun benim koca gece 12de gelecek de..

Canım, ben elma suyu ile başladım..Elmayı cam rendede rendele, temiz bir tülbentten geçir..Sebze çorbası olarakta kabak, havuç ve patates..Havuç kat çünkü lezzet veriyor..Malum, tuz koyamıyoruz ya..Havuç hafiften tatlılık katıyor, hoş oluyor tadı..Yoğurtu ilk kez bugün verdim..Sevmedi pek..Bende az pekmez kattım..Şimdilik bu kadar verdim ben ama şunu söylemek istiyorum ki ölçü falan boş esasen..Tamamen çocuğun iştahına bağlı birşey..Benimki iştahlı..Bugün dondurma yiyordum, fenalık geçirdi tadına bakamayacağım diye..Az dokundurdum diline, dokundurmaz olaydım..Başladı ağlamaya..Zor attım elimden dondurmayı

Bu arada benim oğlumun kakası değişti..Günde 2 kez dolduran çocuk belli ki artık 4-5 günde bir yapacak hale geldi..Kabız olmasın yeter bana

evt canım aynen zorla

m saakın ne kadar yerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…