- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.981
biz hala şapka kullanıyoruz insanın gözü alısıyo böede cok sevimli oluyo cnm eski fotoları görünce saçlı hali cok komik gelio
benim oğluşumun saçları çok komikti..Kesmekle falan olacak gibi değildi yani..Ön kabarık, yanlar uzun,arkaları da yatmaktan dolayı keldi..Baktık ki oğlumun imajı zarar görecek, hepsini kırpıverdik..
Bu arada bende sivrisinek avındayım..Geçen gece bebişin yüzünü 3 yerden ısırmış adi sinek..Az önce yine gördüm odada..Resmen çocuğun başını bekliyorum..Uyuyor şu andaSivrisineği öldürene kadar rahat yok bana
bu kız benim saçları yoluo nası canım acıo görsen her buldugu teli cekio bagrıom gülüoben yarın sabah gelirim canm simdi cıkıom kocam ilgi istio kızıo cnm ,ii geceler
Kızlar biz ek gıdaya başladık, elma püresi, sebze çorbası, yoğurt ve muhallebi veriyorum.. Yalnız oğlum kabız oldu, çok katı ve seyrek yapıyo kakasını.. Ne yapmalıyım ben:S
günaydın karaca uyumayan veletler belli oldu insan i 12ye kadar uyur nerdee
Günaydın herkese
Dün gecenin bir yarısına kadar sivrisinek kovaladım..Sabahta oğlum erken uyandı..Bugün sağlık ocağına gideceğiz..Boy, kilo ölçümü yapılacak..Bir iki de sormak istediğim şey var ebeye..10-12 arası gelin demişti ama bebiş uyudu..Şimdi onun uyanmasını bekliyorum..Genelde uyumasını beklediğim için şimdi uyanmasını beklemek tuhaf geliyor
hadi bakalım inş hersey normaldir tontiş olmustur bebişin bu arada bende gece uyuyamadm gece 4te bi uyandım 5e kadar kızımda bi uyanmadı emzirsem die bekledim her gece 3 kez uyanan kkız bi kere uyandı sonra ben özledim ve ses cıkarttım uyandı kokladm sonra uykum geldi kokusu baydı beni
Günaydın canım..Valla saat 6 buçuktu uyandı bebişŞimdi de uyudu tabiki Ben de gündüz hiç uyuyamıyorum ki..Keşke uyuyabilsem
çok hoşsun..Gerçi hakikaten misler gibi kokuyorlar..Arada alıyorum yatağa, sarılıyorum..İstiyorum ki biraz öyle yatalım ama hemen ya saçımı çekiyor ya da parmağını gözüme falan sokuyor Az daha büyümesini beklemek gerekecek yani..
benimki insaflı bi kac haftadır nırmalde kurulu saat 6.30 ta uyanırdı simdi 7,30-8.00 gibi kalkıo süper oluo bende gündz uyuyamıom ama benm kız uykuya düşkün benim gibvi simdi uyku geldi
günaydın karaca ganzecik özledim sizi ne var ne yok bi bakayım dedim denizim az daha iyi iştahı pekolmsada baştakine göre şükür dişlerinde yerlerinin çizgisi baya beli oluyo hem hastalık hem diş onuda benide baya yoruyo bizide sağlık ocağı çağırdı 6. ay@ aşısına ama ilaç kullndığı için aşı olamazmış haftaya bakalım artık bu arada dün 6 aylık olduk
günaydın karaca ganzecik özledim sizi ne var ne yok bi bakayım dedim denizim az daha iyi iştahı pekolmsada baştakine göre şükür dişlerinde yerlerinin çizgisi baya beli oluyo hem hastalık hem diş onuda benide baya yoruyo bizide sağlık ocağı çağırdı 6. ay@ aşısına ama ilaç kullndığı için aşı olamazmış haftaya bakalım artık bu arada dün 6 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?