2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
biz hala şapka kullanıyoruz insanın gözü alısıyo böede cok sevimli oluyo cnm eski fotoları görünce saçlı hali cok komik gelio

benim oğluşumun saçları çok komikti..Kesmekle falan olacak gibi değildi yani..Ön kabarık, yanlar uzun,arkaları da yatmaktan dolayı keldi..Baktık ki oğlumun imajı zarar görecek, hepsini kırpıverdik..
Bu arada bende sivrisinek avındayım..Geçen gece bebişin yüzünü 3 yerden ısırmış adi sinek..Az önce yine gördüm odada..Resmen çocuğun başını bekliyorum..Uyuyor şu anda Sivrisineği öldürene kadar rahat yok bana

buralarda yok daha oyun parkında cibinlik olandan aldık kullanmadm daha sende öle kullansan .... yazık sivrisnege düşmanı baya inatcıı bizimde aynıydı saçlar önler göze giriodu dengesiz bnde kestm simdi süper oldu valla ...bu arada bizim sivrisineklere benm hassasiyetm var halaa izi var gcen yıl sokanlarınn

bu kız benim saçları yoluo nası canım acıo görsen her buldugu teli cekio bagrıom gülüo ben yarın sabah gelirim canm simdi cıkıom kocam ilgi istio kızıo cnm ,ii geceler

bu kız benim saçları yoluo nası canım acıo görsen her buldugu teli cekio bagrıom gülüo ben yarın sabah gelirim canm simdi cıkıom kocam ilgi istio kızıo cnm ,ii geceler

İyi geceler canım..Bende sivrisinek avıma gideyim bari..Eşim maç yorumlarına kilitlenmiş vaziyette çünkü

Kızlar biz ek gıdaya başladık, elma püresi, sebze çorbası, yoğurt ve muhallebi veriyorum.. Yalnız oğlum kabız oldu, çok katı ve seyrek yapıyo kakasını.. Ne yapmalıyım ben:S

Geçiş döneminde oluyor biraz ..benim oglumda da oldu.beraberinde anne sutu de alıyorsa 6-7gunden uzun sürmüyorsa,kaka yaparken ağlamıyorsa cok müdahale etme derim.kati gıdalar başlayınca eskisinden daha sert kaka yapması normal sonuçta sadece sut icmiyor kati da yiyor.benim oglum da ıkına ıkına yapıyor.hatta bazen kizariyor.ama ağlamıyor ,canı yanmıyor .sutun kakası cıvık oldugundan ıkinmadan yapıyorlar .eger sancı çekiyorsa ,taşlaşmis kaka varsa o zaman belki bozan yiyecekler verebilirsin.ben sebze purelerine mutlaka biraz z.yagi koyuyorum.bir de her kati beslenmeden sonra biraz su içiriyorum .yogurdu da mutlaka prebiyotikli olsun.eger evde yoğurt mayaliyorsan prebiyotik mayası alabilirsin.bir kere mayalarsin.sonra o yogurdu kullanarak mayalarsan hep prebiyotkli yoğurdun olur. Bağırsakları düzene girer.bir de doktorum bağırsaklarını düzene koyacak olan tahıllar demişti.her gun tahlili bir mama verirsen belki daha hızlı düzene girer.

Günaydın herkese
Dün gecenin bir yarısına kadar sivrisinek kovaladım..Sabahta oğlum erken uyandı..Bugün sağlık ocağına gideceğiz..Boy, kilo ölçümü yapılacak..Bir iki de sormak istediğim şey var ebeye..10-12 arası gelin demişti ama bebiş uyudu..Şimdi onun uyanmasını bekliyorum..Genelde uyumasını beklediğim için şimdi uyanmasını beklemek tuhaf geliyor

hadi bakalım inş hersey normaldir tontiş olmustur bebişin bu arada bende gece uyuyamadm gece 4te bi uyandım 5e kadar kızımda bi uyanmadı emzirsem die bekledim her gece 3 kez uyanan kkız bi kere uyandı sonra ben özledim ve ses cıkarttım uyandı kokladm sonra uykum geldi kokusu baydı beni

çok hoşsun..Gerçi hakikaten misler gibi kokuyorlar..Arada alıyorum yatağa, sarılıyorum..İstiyorum ki biraz öyle yatalım ama hemen ya saçımı çekiyor ya da parmağını gözüme falan sokuyor Az daha büyümesini beklemek gerekecek yani..

Günaydın canım..Valla saat 6 buçuktu uyandı bebiş Şimdi de uyudu tabiki Ben de gündüz hiç uyuyamıyorum ki..Keşke uyuyabilsem

benimki insaflı bi kac haftadır nırmalde kurulu saat 6.30 ta uyanırdı simdi 7,30-8.00 gibi kalkıo süper oluo bende gündz uyuyamıom ama benm kız uykuya düşkün benim gibvi simdi uyku geldi

aynen emerek uyusun o tatlılıgını görüyüm dom emio sızıo kolumda uyurken birden yumruk atıyo insan sarılır anam canım anam die

benimki insaflı bi kac haftadır nırmalde kurulu saat 6.30 ta uyanırdı simdi 7,30-8.00 gibi kalkıo süper oluo bende gündz uyuyamıom ama benm kız uykuya düşkün benim gibvi simdi uyku geldi

Benimkini esas uyandıran gaz oluyor esasında..Her sabah muhakkak 6 dan sonra gaz sancısı çekiyoruz..Bir iki pırttan sonra rahatlıyor ama o zaman kadar da uykusu açılmış oluyor tabi..

günaydın karaca ganzecik özledim sizi ne var ne yok bi bakayım dedim denizim az daha iyi iştahı pekolmsada baştakine göre şükür dişlerinde yerlerinin çizgisi baya beli oluyo hem hastalık hem diş onuda benide baya yoruyo bizide sağlık ocağı çağırdı 6. ay@ aşısına ama ilaç kullndığı için aşı olamazmış haftaya bakalım artık bu arada dün 6 aylık olduk

maşallah denise 6 ayına iştahına cnm bizde seni özledik hemen iyleşecek merak etme

Canım ya..Allah nice nice aylara, yıllara ulaştırsın sağlıkla Hem diş huzursuzluğu, hem de hastalığın aynı zamana denk düşmesi gerçekten çok kötü olmuş..Senin işin gerçekten zor, hem fiziki, hem manevi yorgunluk..Kolay değil..Allah yardımcın olsun..İnşallah bu kadar sıkıntının ardından iyi haberler alırsınız doktordan..Ben her aklıma geldiğin vakit dua ediyorum "doğumsal bir problem olmasın" diye..Hiç kıyamıyorum bebişlere..Burdan iyi haberlerini de alacağız en kısa zamanda inşallah

bu arda hasta bebeklerimiz annelerimiz varmış onlarada şlfa diliyorum bi arkadaşımızda kuşburnu marmelatı tavsiye etmişti geçmişe dönemedim fazla hemen aldım enfeksiyona iyi geliyomuş sağolsun paylaştı bide ben eti cici ekmek aldım onda kahvaltısına katıyorum tadı az hoşuna gitti gibi bidw bisküvi olarak hippin bebe büskivisl güzel fazla tatlı deyil bunlarıda paylaşıyım istedim ben şimdi çıkıyorum hoşça kalın h bu arda karaca forum sayende vanlı kalmış herkezin sorusunu cevaplamışsın elinden geldiğince devam et canım sakın bırakma öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…