2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bildiğm kadarıyla düzene girmesi zaman alıyomuş ...

canım ben bunu aldım ikeadan 450 × 388 - Gulliver Mama Sandalyesi - Sandalye Fiyatı 129 TL...yemek masamıda ordan aldım.tam mama sandalyesinin boyunda ve masaya bitişik dıruyo.. biz yemek yerken hep yanımızda duruyo.. 2 senedir kullanıyorum.. kullan at bişi diyil yer kaplamıyo kalabalık diyil klasik mama sandalyeleri çok büyük benim hoşuma gitmiyor...ben ilerde torunlara bile saklarım evin bi köşesine koy göze batmayan bişey dekor gibi ay nasılda seviyomuşum bak ne diller döktüm benden tavsiye

Ben de armut aldım, bakalım vericem inşallah iyi gelir.. Biraz da zeytinyağı verdim annem söyledi. bakalım işe yararsa yazarm, insan ne kadar üzülüyor o zorlandıkça benim canım acıyor sanki:S

Canım, bebiş yapabildi mi kakasını? Bu arada armut suyunu bana öneren yas84'tü.Sonra geldi aklıma..Umarım sana da iyi gelmiştir..
Adet düzensizliğini de ilk 6 ay normal..Yine de insan korkar tabi..Haklısın..

Geçmiş olsun oğluşuna..İnşallah daha iyidir bugün Ben biberonla su, meyve suyu veriyorum..Meme vermeyle alakalı bir problem yaşamadım..Benimki kaşık, biberon, meme..hiçbirini ayırmıyor..

kızlar günaydın...çok korkuyorum adetim gecikti..40ım çıktıktan sonra adet oldum ve şimdiye kadar 25gün içerisinde regl oluyodum.ama şimdi 33 gün oldu hala tık yok.çok kötü olur hem benim için hem oğlum için.ben de dayanacak güç kalmaz.oğlum çok hareketli bu halle zor yetişiyorum ona.aman allahım bi de 2 çocuğu düşünemiyorumm:18::18::18::18:..benim oğlum da emeklemeye başladı.fazla bir mesafe gidemiyoruz ama şimdilik....dua edinnn bana

Gecikmesi mevsimsel değişimle alakalı olabilir..Gerçi korkmakta haklısın, geçen ay 2 gün gecikti diye bende panikledim..Umarım en kısa zamanda olur..Bizi habersiz bırakma..
Bu arada oğluna da maşallah Benimki de emeklemeye gayret ediyor ama henüz emekledi diyemem

selam kızlar nasılsınız....bende memleketten yeni geldim...ek gıdaya başladık ama oglum yemiyor...meyve püresi, sebze corbasını denedim yediremedim bir türlü,sadece meyve suyu içirebiliyorum...bebelax devam sütünden yogurt mayaladım ama galiba beceremedim...çok duru oldu...acaba nerede hata yaptım ...devam sütünden yogurt mayalayan varsa lütfen bir tarif edebilirmisiniz...bakalım yogurt yiyecekmi kerata...çok zormuş bu ek gıda yahu...bende kolay olacagını düşünmüştüm oysaki...bu arada bende hasta oldum bogaz agrısı, öksürük, grip ne ararsan var yani...erdem kaanada geçti.ona hiç kıyamıyorummmm...yavrumun burnu tıkalı, öksürüyorda...kendimi suçluyorum...amma çok konuştum ya...hepinizi kocaman öptüm...

evet canım dr gittik bugün önemli değil dedi ek gıdadan olabilir dedi alerji damlası verdi mamayı değiştirecem artık aptamil ii gelmedi bebelac deniyecem bakalım rabiim herkesin çoçuğunu korusun benimkinide korusun

Amin Bebeğinin önemli birşeyi olmamasına çok sevindim..Umarım Bebelac iyi gelir..Ek gıdalara yeni yeni başladığımız için bir takım problemler yaşamamız olası tabi.. Allah yardımcımız olsun

Merabalar tekrar ben İzmirde yaşıyorum şimdiye kadar 2 çocuk doktoruna gittim ama ikisindende memnun kalmadım ,sizlerin memnun olduğu doktorların isimlerini alabilirmiyim ???

Canım, bebiş yapabildi mi kakasını? Bu arada armut suyunu bana öneren yas84'tü.Sonra geldi aklıma..Umarım sana da iyi gelmiştir..
Adet düzensizliğini de ilk 6 ay normal..Yine de insan korkar tabi..Haklısın..

Oğlum bu sabah 5 buçukta uyandı, 2-3 saat zorlandı, dayanamayıp fitil yaptım öyle yapabildi kakasını. Rahatlayınca uyudu sonra.. Kakası sıvıydı ama fitille mi alakalı, armut suyuyla mı zeytinyağıyla mı bilmiyorum:):) teşekkür ederim yine de birkaç gün armuta devam etmeyi düşünüyorum..

Bu arada adet oldum bu sabah, 10 gün gecikti ama neyse ki bişey yokmuş:)

slm kızlar okuyorum ama bi türlü yazamadım tadiat falan derken....bahar temizliği bitti...

sizde maşallah forumda hareket yok karaca83 alkış sen olmasan tık yok... bu arada denissssssssdenis3 geçmiş olsun tatlım kuzuna merak etme hiçbişey olmaz bebişin sadece kız cocuklarının yasadıgı seyi yasıo bunuda atlatacak

cantugba ,nuyanuya,himmel,kubi,edibe,serap,sevdalinka asuuuuuuuuuuuuu nerdesnz girin şu foruma ve diğer sevgili arkadaslar bekliorum ,,

bu arada benim kuzu emekleme gayretinde ama daha beceremedi bacagınıda atıyo ama koca poposunu kaldıramıo

kızlar bu arada kız cocugu olanlar kızlarınız kac kilo oldu ???:26:

benim velet yogurt ve bilumum yogurt ürünlerini yemio ama kırmızı mercimek corbasına bayıldı acayip yiyo agzının tadı var bu kzıın işine gelmeyince yemez sofraya beraber oturuyoz ben agzıma götürünce kızıo nie bana yok die niye herkes eline bişey alıo bana yok dio bende ekmek veriom ama dikkat ediorum ekmek bogaza yapışır aklınızda olsun bugün et bile emdi yani düşünün

gamze..Canım valla kendimi her lafa atlıyormuş gibi hissediyorum bazen Gerçekten de herkes kayboldu bir anda..Sanıyorum bahar geldi diye herkes geziyor..Gerçi bizde çıkıyoruz ama burdan da kopamıyorum işte
Evin işinin bitmesine sevindim..Misler gibi oturursunuz artıkKızına da maşallah
Bu arada ben oğlumun saçını sıfırladım ya..Senin bebişin saçı ne kadar zamanda uzamıştı, merak ettim..Pek kabak oldu oğluşum..Kısa zamanda uzar inşallah

nuteella, inşallah bir daha fitile gerek kalmaz..Hiç kıyamama ben ona Adet olmana da sevindim..Bilirim olmama korkusunu

Denis, inşallah kızın daha iyidir..Habersiz bırakma bizi..

bi ara o her lafa atlama mevzusu bendede korku olusturmustu ama bosver topik canlı olsun bende atlarım önemli olan fikir paylasımı ..saçç konusu karaca cancagızım bizim kızın sacı siyah kafanın siyahlasması bi hafta da hemen oluo diken diken simdi bizimki 3hafta oldu sanırım epey uzadı esmerse hemen uzuyo biğzimkiğ beyaz tenli saclar siyahtı dogdugunda simdi acık kahve cıkıoo

nutella adet olma korkusu yasaman cok normal bebişle tekrar hamile kalmak zor olur bende bazen korkup test yapıom ben daha hiç adett olmadım annem 1yıl sürecek sanırım dio sütün nasıl bu arada nutellaa

Gamze, benim oğluşumun da saçı muhtemelen daha açık bir renk çıkacak..Doğduğu vakit kapkaraydı Tam da sıfırlayamamışız aslında..Arada minik minik saçı kalmış garibimin Umarım çabuk uzar..Şimdilik dışarı şapkasız çıkarmayacağız artık Biraz da bu imajla gezsin..
Adet olana kadar kimseye rahat yok valla..Ben birkaç gün gecikse dahi panik yapıyorum..Umarım bütün bekleyenler en kısa zamanda adet olsun

biz hala şapka kullanıyoruz insanın gözü alısıyo böede cok sevimli oluyo cnm eski fotoları görünce saçlı hali cok komik gelio

nutella adet olma korkusu yasaman cok normal bebişle tekrar hamile kalmak zor olur bende bazen korkup test yapıom ben daha hiç adett olmadım annem 1yıl sürecek sanırım dio sütün nasıl bu arada nutellaa

Sütüm kesildi malesef yakın zamanda. Ama 5 aya yakın emdi, sağıp verdim.. Buna da şükürrr..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…