- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.001
bu arda hasta bebeklerimiz annelerimiz varmış onlarada şlfa diliyorum bi arkadaşımızda kuşburnu marmelatı tavsiye etmişti geçmişe dönemedim fazla hemen aldım enfeksiyona iyi geliyomuş sağolsun paylaştı bide ben eti cici ekmek aldım onda kahvaltısına katıyorum tadı az hoşuna gitti gibi bidw bisküvi olarak hippin bebe büskivisl güzel fazla tatlı deyil bunlarıda paylaşıyım istedim ben şimdi çıkıyorum hoşça kalın h bu arda karaca forum sayende vanlı kalmış herkezin sorusunu cevaplamışsın elinden geldiğince devam et canım sakın bırakma öpüldünüz.
hep omu ben bayacak ben onu baydım yerine yatırdım geldimodada bezi kalmıs sabahki cıkardıgımız resmen odayı kokutmus bunlar ayaklı koku yumagı hem cok tatlı hem cok baygın kokutabilolar
ben gider kızlar ev işi yapıyım girerm balkon yıkamam lazım öptüm tontişlerinizi
Hakikaten öyle..Gerçi o bile kötü gelmiyor insana..İnsan nasıl seviyor çocuğunu değil mi? Ne yapsalar tatlı geliyor..Uyandı benimki..Bağırıyor..
Günaydın arkadaşlar benim bebbiş öksürüyo hala ilaçlara devam bakalım arkadaşlar ben bu gün çorbaya başlıycam da tencerede yapıym düdüklüdemi hangisi daha iy olur yoksa vitamin kaybetmesin diye buhar makinesi mi almak gerek.siz nasıl yapıyosunuz.
kızlar günaydın:119:
nasılsınız? hepinizi öpüyorum, bugünlerde biraz yoğunum, alakasız zamanlarda nete giriyorum ama bir düzene girsin ev haftaya daha sık olacağız. sizler umarım iyisinizdir.
gamze bahar temizliği bitmiş darısı bizim başımıza,
karaca kulak için sabah dr a gittik diş değilmiş canım bizimki üşütmüş biraz ondanmış, inşallah seninki diştendir, iyi haberlerle dönersin inşallah dr dan
denis kızın inşallah daha iyi olur arkadaşım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
öpüyorum sizleri bizim ek gıda vaktimiz, bakıcıya göstermem lazım...
cnm bi anda mı kesildi sebebi var mı
Canım anneler..Kafam karmakarışık bir halde geldim sağlık ocağından..Yazacağım hepsini..umarım sıkılmazsınız okurken..
Ben en son 25 martta aşı için gitmiştim sağlık ocağına..Doktora kalça ultrason olayı yüzünden güvenim sarsılmıştı o gün..Hatta ferro sanol vermişti bebişe de başlamamıştım bile..Bir de o gün bıngıldağı biraz fazla açık, o yüzden d vitaminini 5 damlaya çıkar demişti..
Herneyse..sonrasında özel hastanede uzman bir doktora götürdüm oğlumu..İyice bir muayene etti..Bıngıldakla alakalı bir problem olmadığını, d vitamininin 3 damla yeteceğini, ferro sanola 6. ayda başlayacağımızı söylemişti..Yalnız bana rotavirüs aşısını olmamız gerektiğini, 6.ay kontrolüne gittiğimizde yapacağını söyledi..
Bugün sağlık ocağına aslında sırf boy ve kilo ölçümü için gittim, niyetim ebeyi görüp gelmekti, doktoru değil..Fakat olaylar farklı gelişti..Önce kilomuzu ölçtük..8.250 , boyumuz 67 cm çıktı..Ek gıda ile ilgili soracaklarımı sordum..Ebe bıngıldağa baktı ve doktora görünün siz dedi bana..Doktora girdik..ki asıl olay burda kopuyor zaten..
İçeri girdim, bebeği yatırdık..Doktor başını elledi, dedi "bıngıldak hala açık, 5 damla d vitamini devam"..Kafasını ölçtü..46,5 cm..Dedi " bu çocuğun kafası fazla büyümüş. Başını dik tutabiliyor mu?" "evet" dedim..Yok kusuyor mu, yok salya akıtıyor mu, yok ateşi var mı..Bir sürü soru yani..Oğlumun kafasını mıncırdı bi sürü..Çocuk başladı ağlamaya..Sinirlerim fırladı tabi..Aldım çocuğu..Dedim "ne demek bu şimdi" Endişe edecek birşey yok, ama kontrol etmeye devam edeceğiz diyor bana..Ferro sanolu verip vermediğimi de sordu..Vermedim deyince bir de orda söylendik birbirimize..Bir de rotavirüs olayımız var.."Artık yapılamaz, geç kalınmış" dedi.Zaten çok önemli değil o aşı diyor bana..Deli oldum..Bu arada eşimin de kafası biraz büyüktür..Hatta hamileyken ultrasonda görmüştü doktor, "bu bebeğin kafası biraz büyük ama genetiktir bu" demişti..Bilmiyorum ki..Kafam iyice karıştı..Gerçi bana büyük gibi de gelmiyor..Öyle olsa uzman doktor anlamaz mıydı?
Sonuçta çıktım geldim eve..Oğlum ağladı, ben ağladım..Karşılıklı ağlaştık yani..Şimdi bebiş uyudu..Benimde sinir sistemim bozuldu..İki farklı doktor, iki farklı şeyler söylüyor..Kime güveneceğimi şaşırdım kaldım..Daha önce de demiştim.."Doktoruma güvenmek istiyorum çünkü çok danışacak kimsem yok" diye..
Herneyse..çok konuştum ama anlatmasam dayanamazdım..Bizden böyle kısacası..
Kemece, canım benimkini ebeye sorduğumda "diş belirtisi" dedi ama ona da inanamıyorum ki artık..Size çok geçmiş olsun
Gamze, valla geldim ama pek hoş bir geliş olmadı maalesef..
Canım anneler..Kafam karmakarışık bir halde geldim sağlık ocağından..Yazacağım hepsini..umarım sıkılmazsınız okurken..
Ben en son 25 martta aşı için gitmiştim sağlık ocağına..Doktora kalça ultrason olayı yüzünden güvenim sarsılmıştı o gün..Hatta ferro sanol vermişti bebişe de başlamamıştım bile..Bir de o gün bıngıldağı biraz fazla açık, o yüzden d vitaminini 5 damlaya çıkar demişti..
Herneyse..sonrasında özel hastanede uzman bir doktora götürdüm oğlumu..İyice bir muayene etti..Bıngıldakla alakalı bir problem olmadığını, d vitamininin 3 damla yeteceğini, ferro sanola 6. ayda başlayacağımızı söylemişti..Yalnız bana rotavirüs aşısını olmamız gerektiğini, 6.ay kontrolüne gittiğimizde yapacağını söyledi..
Bugün sağlık ocağına aslında sırf boy ve kilo ölçümü için gittim, niyetim ebeyi görüp gelmekti, doktoru değil..Fakat olaylar farklı gelişti..Önce kilomuzu ölçtük..8.250 , boyumuz 67 cm çıktı..Ek gıda ile ilgili soracaklarımı sordum..Ebe bıngıldağa baktı ve doktora görünün siz dedi bana..Doktora girdik..ki asıl olay burda kopuyor zaten..
İçeri girdim, bebeği yatırdık..Doktor başını elledi, dedi "bıngıldak hala açık, 5 damla d vitamini devam"..Kafasını ölçtü..46,5 cm..Dedi " bu çocuğun kafası fazla büyümüş. Başını dik tutabiliyor mu?" "evet" dedim..Yok kusuyor mu, yok salya akıtıyor mu, yok ateşi var mı..Bir sürü soru yani..Oğlumun kafasını mıncırdı bi sürü..Çocuk başladı ağlamaya..Sinirlerim fırladı tabi..Aldım çocuğu..Dedim "ne demek bu şimdi" Endişe edecek birşey yok, ama kontrol etmeye devam edeceğiz diyor bana..Ferro sanolu verip vermediğimi de sordu..Vermedim deyince bir de orda söylendik birbirimize..Bir de rotavirüs olayımız var.."Artık yapılamaz, geç kalınmış" dedi.Zaten çok önemli değil o aşı diyor bana..Deli oldum..Bu arada eşimin de kafası biraz büyüktür..Hatta hamileyken ultrasonda görmüştü doktor, "bu bebeğin kafası biraz büyük ama genetiktir bu" demişti..Bilmiyorum ki..Kafam iyice karıştı..Gerçi bana büyük gibi de gelmiyor..Öyle olsa uzman doktor anlamaz mıydı?
Sonuçta çıktım geldim eve..Oğlum ağladı, ben ağladım..Karşılıklı ağlaştık yani..Şimdi bebiş uyudu..Benimde sinir sistemim bozuldu..İki farklı doktor, iki farklı şeyler söylüyor..Kime güveneceğimi şaşırdım kaldım..Daha önce de demiştim.."Doktoruma güvenmek istiyorum çünkü çok danışacak kimsem yok" diye..
Herneyse..çok konuştum ama anlatmasam dayanamazdım..Bizden böyle kısacası..
Kemece, canım benimkini ebeye sorduğumda "diş belirtisi" dedi ama ona da inanamıyorum ki artık..Size çok geçmiş olsun
Gamze, valla geldim ama pek hoş bir geliş olmadı maalesef..
nuteella, ilgin için sağol canım..Ayın 28'inde aşılarımız var..Yine uğrayacağım doktora..Gerçi beni apar topar kalça ultrasonuna yollamış birisidir kendisi, beyinle alakalı çok şüpheli birşey görse hemen ultrason isteyeceğine eminim..Bu ay biraz fazla büyümüş kafası..Doktor bilgisayarında oğlumun çizelgesini gösterdi..Ay, ay, kafa gelişimini kendi gözlerimle gördüm..Beni muayenehanede görmeliydiniz..Incık cıncık sorup durdum
gamze, canım, ne diye kızayım..Hemen kocamı arayıp olanları bir bir anlattığımda o da " ben de öyleyim..genetiktir" dedi..Üzerinde bile durmadıZaten dediğim gibi ayrıntılı ultrasonda bile çıkmıştı da, uzman doktor " genetik" demişti..Olsun artık..
Bugünde Ferro sanol'a başladım..Hayırlı uğurlu olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?