- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.061
canım merhabane güzel bir düzen oturtmuşsun maşallah, annen de fedakarlık yapmış sizin için hakkı ödenmez. Benim annem bana çok yakın oturuyor aslında 5.dk mesafede ama o kadar yoğun ki bize vakit kalmıyor geçen hafta sadece 2 sefer geldi o da 5 er dakika falan durup gitti, sorma bu konuda çok dertliyim ama neyse diyorum buna da şükür allah başımızdan eksik etmesin. ilk çocuğumda da işimden istifa edip bakmıştım, 3 yaşındayken tekrar kpss, kpds falan bu işe girdim bundan istifa etme lüksüm yok, yaşımda ilerledi,bunu da böyle idare edicem artık ama söz verdim gücüm yeterse iki çocuğumunda çocuklarına yardım edeceğim ne kadar isterlerse yanlarında kalacağım çünki benim için çok çok zor oldu, herşeyi tırmalayarak kendi başıma yaptım, yapıyorum.
Benimki biberon almıyor inşallah senin kızın gibi alışır, bir de senin kız tersten gitmiş emmeye başlamış, iyi olmuş işe başlaman. Bugün sağılmış 180 ml lik süt bıraktım kadın 100 ml falan zorla biberonla ve cicibebe ile karıştırıp kaşıkla yedirmiş, bir de iyi yedi ama yinede ağlıyor doymadı diyor80 ml si duruyordu, ben 6 saat falan dışarıda kaldım düşün çok az gibi, sen bir seferde 220 ml içecek şekilde 440 ml mi bırakıyorsun?
Bakıcıya sarılmasından onun benim yerimi almasından korkmuyorum ben ya, arasıra kıskansam daoğlumun özgüven gelişimi için hiç müdehale etmiyorum kadına, inşallah çok sever ikisi de birbirini. Allah yanıltmasın. Dediğin gibi inşallah düzenim oturur, sağol yazdıkların için...
Merhaba canlarım
Bu sabah doktora gittik, oğlumu güzelce muayene etti..Başını ölçtü..Sağlık ocağının 46,5 cm dediği baş, 45 cm çıktı..Yani geçen aydan bu yana 0,5 cm büyümüş..Yine de içimiz rahat etsin diye ultrasonla da baktırdık..Herşeyi normal çıktıÇok mutluyum
Doktor çıkışı oğluşumu Forum'a götürdüm.Ona oyuncaklar, kıyafetler aldım..Bu arada doktor henüz ek gıdayı sadece tattır, öğün olarak verme dedi..6. ayı bekleyecekmişim..Gerçi zaten tattırıyorum..
Bu arada oğlum artık sürekli yüzükoyun uyumaya başladı..Gece sürekli kalkıp kontrol ediyorum..Aklım takılıveriyor çünkü..Bir de herşeye elini atıyor..Televizyon kumandası, klavye vs..Gitgide daha fazla hareketli olmaya başladı bebiş..Çok şeker
Denis, sanırım bu hafta gideceksin doktora sende..Umarım çok güzel haberlerle dönersin canım
günadın gamze ana kız bizim gibi sabah kuşumusunuz
senemgy profilindeki resim senin fıstığın fotoğrafı mı?
Evet Canım. Benim kuzunıun fotoğrafı.
Günaydnnn...
Gamzecim ne güzel geldin neşeli neşelicanım sıkkın sıkkın oturuyodm içim açıldı valla
zaten sana cok benzio cnm
Çok sevindim benzettiğine :) Kızım babası gibi esmer oldu ama yüzü bana benziyor. Fakat esmerliğinden dolayı ilk bakışta herkes babasına benziyo deyince bozuluyorumYa şaka bi yana sağlıklı, mutlu olsun, önemli değil gerisi.
günaydın kızlar:119:
gününüz bebeklerinizle çok güzel geçsin...
Çalışan anne de olsak, evde de baksak değişmeyen şey, çocuğumuz için hareket etmemiz ve onlar için en iyisini istememiz. Sadace zamana ve duruma göre en iyiler değişiyor, hepsi bu. Benim kızım doğduğunda meme ememedi. Ben her gün denedim. Ama bu arada sağıp verdim sürekli. Biberonla tabi. Sonra bir gün memeden emebilmeye başladı. Her gün sayıyı arttırdı. Sonra da ben evdeyken sadece meme almaya başladı. Hatta şu anda ben eve geldiğimde annem biberonla sütünü veriyorken, beni görünce diliyle itip ağlamaya başlıyor. Annem dalga geçiyor bizimle, sanki seni aldatırken yakalanmış gibi yapıyor diyeBen iki biberon yapıyorum, 225'er cc'lik. Genelde 5 cc falan kalıyor dibinde. Ama bir tek annem o kadar içirebiliyor. Bazen diliyle itiyormuş. Bırakıyorum, birlaç dakika sonra tekrar deniyorum, alıyor diyor annem. Kayınvalidem, diliyle itince doydu diye bırakıyor, 150 cc içirebiliyor ancak. Bakıcıya da tembih et bence. Bi de biberona alışması zaman alabilir. Artık kaşıkla, mamaların içinde falan nasıl olursa versin.
Ama imrendim doğrusu kıskanmamana. Belki ikinci bebek daha olgun yapıyordur insanı. Ben emzirme meselesi yüzünden çok zor günler geçirdim. Hiç mama vermedim kızıma ama mama vermeyeceğim diye resmen harap oldum. Gende 9 kez süt sağdım; 2.5 saatte bir, gece gündüz. İki ay hiç uyumadım desem yeridir. Biter sütün emmezse dediler. İnat ettim, sağa sağa bi buzluk doldurdumŞimdi sabah emzirdikten sonra sağıyorum. Bir de iş yerinde üç kez sağıyorum ertesi gün için. Emzrime iznimi bu sağım seanslarına saydılar. Allah hepimize kolaylık versin, sağlıklı bakan güzel gözlerine feda olsun emeklerimiz.
Evet Canım. Benim kuzunıun fotoğrafı.
kızlar ankara camiası olarak buluşma günü ayarlamaya başlayalım ancak ayarlarız olur mmu hadi bakalım ben haziranın ilk haftası bulusalım diorum hafta sonu güzel olur ama edibe ortada yok ama oda gelecek haziranın ilk haftası 8 haziran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?