- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.101
kesinlikle cnm bende öle düşünüyorum ben baya fedakarlık yapcam kocamı atlatıp gelcem çünkü bide 2 vasıta yapcam biraz zor olcak ama sizinle bi gün icin herseyi yaparım can kuzular kızınıda geetir o cadıyıda sevcemmmm
ozaman dioruz ki 7 haziran cumartesi saat 11 antares etlik
canım çok şükür iyl bekliyoruz baklım perşembe kültür nasıl çıkcak
tamam tatlım da 7 haziran perşembe, 9 haziran cumartesi ediyor, ben gelirim inşallah...istersen diğerleri de fikrini yazsın, özelden de yazışabiliriz
yaa size doyamadım ben çıkıyom bizim fil kulaklıda kalktı yine kız ne güzel isim bulmuşsun gamzee tam uydu valla
kızlar merhaba,
benim oğlum cicibebeyle anne sütü yemeyi sevdi ama cicibebe bana çok sağlıklı gelmiyor onun yerine evde kek yapsam diyorum çok çok az şekerli ve yağlı onu çatalla ezip, sütle yedirsek sizce nasıl olur? kek konusunu bilen var mı?kaçıncı aydan itibaren verilebilir?
asu merhaba, annen nasıl oldu?keyifler nasıl?[/QUOT
ay kızlar inanın hepnzı coook ozledmm
annem daha ıyı
annemı oyle bel fıtgı agrıları cektgını gordukce hep kendme cekı duzen verdm
aman arkadaslar sizde belinze cok dıkkat edn nolur
hıç bir seklde agr kaldırmayn, comelmeden egılmeyn sakın...............
neyse soran herkse teşekkurlerr.....
iki gundr evi temzlyrdm bir bucuk aydr bensz harap olms canm evm
gecmşi okuyamdm galıba cok sey kacrdm. ek gıdalardan bahsetmsnzben arada tarhana veryrm. henz başka seyler vermdm. artk eskısı gıbı cok kılo almyr bebeğim. ama neşesi bol BEDİŞİMİN
eskııs gıbı sık girilmyr galıba. bbekleri buyuttnz tabiiii. bıcırklar durmuyordr yerlernde. bizimki bi yemek ble yaptrmyr. bir de cok cabuk sıkılyor yaaaa. bi oynadığı oyuncakla bı daha oynamıyor. başka seyler aryr hep. yemek yerken kucagımda oturyr ama masada uzanmadığı şey kalmyr. bu aksamda vişne suyuna uzandı kaşla göz arası. tabiii ki döktüüüüyaramazzzz
hadı uyutn bebelernzi de azck muhabbet edekkkk
kızlar merhaba,
benim oğlum cicibebeyle anne sütü yemeyi sevdi ama cicibebe bana çok sağlıklı gelmiyor onun yerine evde kek yapsam diyorum çok çok az şekerli ve yağlı onu çatalla ezip, sütle yedirsek sizce nasıl olur? kek konusunu bilen var mı?kaçıncı aydan itibaren verilebilir?
Kızlar burda yazışıyoruz ya hepinizi farklı hayal etmişim herhalde, şimdi senemgy fotoğrafını gördüm çok güzelmişsinhakikaten kızın da sana benziyor ten rengi sanırım baba, Gamzenin dediği gibi, ben seni hayalimde niyeyse esmer bi hatun olarak canlandırmışım. Bu arada kuzucuğa tekrar maşallah dediklerini de inşallah uygulayacağım, sağol.
Gamze seni de kumral beyaz tenli bir hatun olarak canlandırmışım kafamda, sen yazınca esmerim diye yine şaşırdım niyeyse tutturamadım yine, bakalım birbirimizi görünce ne yapcaz...
kızlar merhaba,
gamzcm bulşma işi tabıkı bana da uyar.
ama kararlaştrdgnz yeri ben bilmyrm. uzuk mı cok merkezeee????
cnm profilinde albümü olanlar var ona bakıoruz profiline giripKızlarrr birbirinizin fotoğraflarını nereden görüyosunuz facebooktan falan mı???
bende çizelge istiyorum ama link i yapıştıracak yer bulamadım profilde..bana yardım edermisiniz.
Günaydnnn...ne güzel buluşma planları yapıyosunuzz istanbuldakilerde ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?