2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tamam tatlım da 7 haziran perşembe, 9 haziran cumartesi ediyor, ben gelirim inşallah...istersen diğerleri de fikrini yazsın, özelden de yazışabiliriz

tamam tatlım da 7 haziran perşembe, 9 haziran cumartesi ediyor, ben gelirim inşallah...istersen diğerleri de fikrini yazsın, özelden de yazışabiliriz

tamam cnm 9 haziran cumartesi yaptık etlık antares saat 11 hem cok sıcak baslamadan ii olur ben asuya msj attm vakit bulunca dgerlernede atarm

kızlar merhaba,

benim oğlum cicibebeyle anne sütü yemeyi sevdi ama cicibebe bana çok sağlıklı gelmiyor onun yerine evde kek yapsam diyorum çok çok az şekerli ve yağlı onu çatalla ezip, sütle yedirsek sizce nasıl olur? kek konusunu bilen var mı?kaçıncı aydan itibaren verilebilir?

merabalar kek için erken galibada evde bisküvi yapabilrsin canım.o daha iyi bebe bisküvisi gibi içne pekmez filan katılıyo...onu bi öğreb forumlarda okuyodum bende yapıcamda henüz erken...

arkadaşlar buluşuyosunuz hee ne güzel istanbuldakiler biz ne duruyoruz bizimde kasım bebişlerimiz var bizde buluşalım istanbul anadolu yakasındayım ben buluşlım diyorum....

gamzcm bulşma işi tabıkı bana da uyar.
ama kararlaştrdgnz yeri ben bilmyrm. uzuk mı cok merkezeee????

Aslında mantık olarak bana çok ters gelmedi. Bebe kurabiyesi tarifleri var nette ama hepsinin yorumlarında ıslatınca kolay ezilmediği ve sert olduğu yazılıyor. Ben de un, pekmez ve tereyağıyla kurabiye yapıp soğuttuktan sonra rondodan geçirip kaşık kaşık mamalarına koysam mı diyorum. Kek de aynı malzemelerle yapılırsa neden olmasın. Ya da evde tuzsuz ekmek yapıp dilimleyerek fırında kurutsak ve rondoda çekip galeta unu gibi kaşık kaşık kahvaltılarına falan eklesek. Sesli düşünmek derler ya, ben de yazılı düşündüm Beyin fırtınası yapıyorum

Çok teşekkür ederim Canım

gamzcm bulşma işi tabıkı bana da uyar.
ama kararlaştrdgnz yeri ben bilmyrm. uzuk mı cok merkezeee????

cnm meraba hosgeldn evine ve bize annen iyidir inşallah cok uzak deil aslında cok bilinen bi yer etlik duymussundur sende kolay bulursun die orayı sectm aslında kızılay sana daha uyardı ama oralarda alısveriş merkezi yok bebek odası olan biyer biliosan oralarda olur

Kızlarrr birbirinizin fotoğraflarını nereden görüyosunuz facebooktan falan mı???
cnm profilinde albümü olanlar var ona bakıoruz profiline girip
bende çizelge istiyorum ama link i yapıştıracak yer bulamadım profilde..bana yardım edermisiniz.

cnm profilini düzenle kısmına gir orda çizelge var alt alta oku bulursun yanında kalem işareti var tıkla cizelgenş yapıştır

cnm profilini düzxenle kısmına gir alt alta oku cizelge kısmını okuyunca yanındaki kalemi tıkla yapıştır yaptıgın cizelgenin linkini ve kaydet

Günaydınlar herkese

Dün ne güzel sohbetler olmuş..Ben dün kuafördeydim..Saçlarımı kestirdim.Oğlum çeke çeke bir hal olmuştu..
Biraz alışveriş yaptım..Hava iyice ısındı burda..Çok şükür..

Ankara'da ya da İstanbul'da olsaydım keşke..Tanışma imkanımız olurdu..Ama Mersin'de yaşayan kimse yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…