2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Gamzeeeee, sabah sabah enerji yükledin bizi, sen çok yaşa emiiyiki bahar geldigezelim, gezdirelim bebişleri

bi ara sönmüştüm valla tekrar sahnelere döndüm bugünde 13:30 gezmeye gidiom aksam dediikoduları anlatırım bu arada bu gece full burdayım anlarsınız ya ayrıca kilo vermeye basladım velet beni sömürme dönemine girdi şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çok teşekkürler :) Canım, kızım tam 4 saatte bir içiyor. Daha doğrusu o kadar içince 4 saat acıkmıyor. 3 saatte bir içiyorsa bebeğin, daha az içebilir. Annem öyle alıştırdı. Ben yokken 450 civarı içmiş oluyor. Ama emdiklerinde sağdığından daha çok çıkar. Yarısı kadar daha fazla çıkar. Nehir benden emerken de iki memeyi birden emiyor. Öyle tek meme yetmiyor. Ama uzun süre de acıkmıyor sonra.
senem bu şapkadan bizde aradık bulamadık nerde var ne marka ya:26:
LCW da var canım aynılarından. Netten de bulabilirsin. Bulamazsan ben buradan alır, sana gönderirim.

saol cicim ya bende lcw uzun zamandır bakmıodum dur sipariş veriyim cok saol yerim o boncuk gözlü kızını

Kızlar burda yazışıyoruz ya hepinizi farklı hayal etmişim herhalde, şimdi senemgy fotoğrafını gördüm çok güzelmişsin hakikaten kızın da sana benziyor ten rengi sanırım baba, Gamzenin dediği gibi, ben seni hayalimde niyeyse esmer bi hatun olarak canlandırmışım. Bu arada kuzucuğa tekrar maşallah dediklerini de inşallah uygulayacağım, sağol.
Gamze seni de kumral beyaz tenli bir hatun olarak canlandırmışım kafamda, sen yazınca esmerim diye yine şaşırdım niyeyse tutturamadım yine, bakalım birbirimizi görünce ne yapcaz...

banada uyar snece nereler olsun fkir ver kararlatıralım ben diorum ki kaçış yok alışveriş merkezi olsun sen nere olsun dersin

aslında iyi fikir, bebek bakım odası falan olur, bizde teras gibi açık alanında otururuz çocuklarla, tek sıkıntı kalabalık ve gürültülü olabilir, sence nereler uyar tabi ulaşım açısından da herkese kolay olmalı:26:

ay keşke kumral olsaydım daha güzel olurdum ama böle idare ederm bide tombik olmasam daha dogrusu fazlalıkları versem görüşünce baakrız birbirimize ben size değil bebişlerinize bakıp öpücem onlarııı ben sizi hayal edmedm ama neşeli diorum sadece

şöyle bişey var canım üst katı olan havalı bi yer olabilir o zaman sakim oluyo etlik antares yemek bölümünden hariç bide lokanta bölümü var yukarıda havalı hem bide içerde durmayalım dersek dışarda oskar var ada gibi kahvaltısıda harika şöyle 11 gibi falan gitsek kahvaltı yapsak süper kahvaltıları var

allah sana yakışanı vermiştir bitanem,sizin herhaliniz güzeldir eminim anne kız burda görücüye çıkmıyoruz ya, benimki sadece aklımdan geçeni size aktarmaktı
ben de senin İpeğini sevicem sevicem...bu arada ben de esmerim eşimde kumral renkli gözlü

bu arada diğer Ankaralılar nerdesiniz? bu tarih size de uyuyor mu?

biz kararlaştıralım özelden mesaj atarız onlara hem burdanda sürekli yazarız yeri onlara göre ayarlarız ben her girdiğimde yeri ve zamanı güncel tutar yazarım

olabilir canım oraları tam bilmiyorum ama gelmeye çalışırım bir şekilde, mekan rahatsa neden olmasın

sana etlik uyar mı ASU cankayadaydı annesinde şu ara o zamna kadar gelir etlik onada uyabilir sorarız serap polatlıdan gelecek eşi o taraftan kolay geelir ama baska yer derseniz oda bana uyar bana cok kolay oldugu icin deil yanlıs anlamayın cünkü 2 vasıta bana sadece rahat edilebilir gibi geldi

senin baska begendigin yer var mı kızılay falanda kolay bi yer kolay ulurlarda orada mekan bilmiorum ben pek bide bebek bakım odası sorun tabi

canım kızılay ulaşım için iyi olabilir herkes için ama rahat edemeyiz, hem çok kalabalık hemde bebek bakım odası falan olan mekan bulmak zor, diğerlerinin fikri de önemli, ben uymaya çalışırım etlikte olsa gelirim, tarih ve yer konusunda herkes biraz fedakarlık yapacak artık, yoksa herkesin bir planı muhakkak olur, geciktirmeden görüşelim yaz aylarında kimseyi bulamayız

gamzeciğim size uyarsa kentpark falanda olabilir, hafta sonu bile kalabalık değil, ulaşımı kolay,ama dediğim gibi ben uyarım

ayy ne güzel buluşcaksınız bizim içinde öpün bebekleri ama bende çok merak ediyorum hepinizi aslında telofonda bile sesinizi duysam o bile mutlu eder beni bide kızlar bebeklerinizin hisleri kuvvetlimi benimki sabah emerken baba abla çok sessiz onu kapıdan izliyolar hemen dönüp bakıyor hani akreplerin hisleri kuvvetli olur derlerya bi kaç bişey dikkt ettimde olabilirmi diyorum bide buluşcaksınızya hani 6 7 tane akrep bebeği he bide gamze baya komik olur ama he

kesinlikle cnm bende öle düşünüyorum ben baya fedakarlık yapcam kocamı atlatıp gelcem çünkü bide 2 vasıta yapcam biraz zor olcak ama sizinle bi gün icin herseyi yaparım can kuzular kızınıda geetir o cadıyıda sevcemmmm

ozaman dioruz ki 7 haziran cumartesi saat 11 antares etlik

ay canım benim kızlarla bulusalım senlede kızlarımızla msnden görüntülü görüşürüz merak etme ay akrep bebek arasında bende bayılrm heralde benim gibi mülayim akrep nerdeee evt cok duyarlı ve algıları cok oluyo ben her bişey yatişirim etrafta görsen kızımda aynı gece odada gezsek bile ses cıkarmıyoruz odada biri var die kımıldanıo nefes alırken bile seviyelii alıorum fil kulakları duyacak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…