2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın canlar inş. buluşuruzda siz napıosunuz ay dün gece gezmeden 11de geldm ne gezdm ama kızımda iyice hırslandı diş cıkaramadıgı için agzına her buldugunu sonuna kadar sokuyo oda agzını acıtınca bi saat aglıo

Maşallah size Gezin valla, iyi ediyorsunuz..Diş çıkarana kadar çekeceğiz herhalde bunu..Bizimki de öyle..Hiçbirşey bulamasa elleri ağzının içinde

Maşallah size Gezin valla, iyi ediyorsunuz..Diş çıkarana kadar çekeceğiz herhalde bunu..Bizimki de öyle..Hiçbirşey bulamasa elleri ağzının içinde

saol cnm bu ara bide bir iştahlı elimde agzıma soktugum seyi yiyebileyim dio bide görsen aslında ac falan deil sırf yiyecek tadını alıyo ya ben vermeyim biraz daha diom ama bu ortalıgı yıkıo siz yiyosunuzda ben nie yemiom die görsen agzına bisey tıkınca ohh cekio rahatlıo resmen dün bi sürü tarhana icirdim koca bardak su icti baya bi simit emdi bugün kakasında susam doluydu gecen gün yaş kek yedi valla yediğinden değil aslında hoşuna gidio cocugun agzında bişeylerle ugrasmak

Canım ya, resimdeki kızın herhalde..Maşallah ona yerim onu ben

Canım ya, resimdeki kızın herhalde..Maşallah ona yerim onu ben

evet cnm çirkin fotolarını koyuyorum aslında nazara inanırım ama sakınmazdım kızımı ama dün en iyi niyetli halalarım bile maşallah dediği halde bebiş ağlama krizleri yaşadı habire hiç ağlamaz normalde

Valla ben inanırım nazara..Muhakkak nazar boncuğu veya ayetel kürsi tak bence.. Şimdi daha bir dışarı çıkmaya falan da başladık, iyice göz önünde olacak bebişler.. Yaz günü kollar falan da açık..Tam mıncırmalık olacaklar..Nazar değimesin bebişlerimize Gamze, kızın kalabalık ortama girince yabancılık çekiyor mu? Ağlama durumları falan yani..Var mı?

ah canım ya sorma sorma ben,im kucaımdaysa herkese gülücük sacıyo sonra biri alacak olsa aglıo gitmio arkası dönükken baskasına verip bi baska iş yapım die kacıom hemen hissedio aglıo acayip anneci olmus diolar ama bu normal canım her bebek tamda bu dönemde yapar bunu ama beni baya zorluoo bide işe baslasaydım mahvolurdum haziranda onuda alıp gidecegim işe geçen halasına bıraktım kuaföre gttm halasının yüzüne bakıp bakıp bir saat avaz avaz ağlamış sonrada inleyerek halası zorla uyutmuş

Benimkiyle aynı demek ki..Benim kucağımda iyi de başkası sevmek için uzansa dahi huzursuz oluyor..Yazın eşimin memleketine gideceğiz..Çokta kalabalıklar..Şimdiden düşünüyorum, nasıl olacak diye..Gerçi alışması da lazım ama zorla da olmaz ki..Bana da diyorlar "ana kuzusu olmuş" diye ama bebiş bu, ana kuzusu olmayacak ta ne olacak..

öle tabi... benim ailem cok kalabalık bu hafta sonu annemler gelio dügün var gecen hafta bi dügüne gttk dügün salonunda her gördüğü adama agladı sonra alıştı..bu hafta napcak bakalım sonra da annemlerle coruma gidiorum ordada bebek görmeye geelcekler cok kalabalıgız alıscak mecbur hadi seninki annesiyle hep beraber ama bzimki alışmak zorunda ben calısmaya baslayacagm eylülde ama o zamna kadar da büyür alışır diorum bakalım.. bu arada dün halamın torunu vardı 10 günlük cok şekerdi benim kızı onun yanında görünce ne kadar büyümüş dedim ya ne zaman atlattık o günleri dedim en güzel zamanları bebeklerimizin

Ailenin kalabalık olması şans bence..Biz kalabalık olmadığımız için oğlum insana çok fazla alışık değil..Gerçi artık hergün çıkarıyorum dışarı ama birebir insanlarla olmak gibi olmuyor tabi..Yazın ister istemez insanlarla sürekli içiçe olmak zorunda kalacak..Haliyle de alışacaktır..Tabi senin durumun farklı, çalışacağın için..Peki sen çalışırken kızına kim bakacak?

halası bakacak özellikle bu taraftan aldık evi iki sokak var aramızda inş. kısmet olursa yakında araba almayı planlıoruz onunla kızı bırakıp okula gidip hic zaman kaybetmeden kzııma kavusmak istiorum .. aslında görsen halası cok becerikli canı gibi bakar ama kızım en cok halasında aglıo bana hic benzemio bana benzeyen insanlarda daha sakin duruo ama halada inletio ortalıgı ki her hafta görüşüyoruz ona alışması lazımken sadece ona alışamadı

tunaydn herkeseeee

ben de bu bebek bakma muhabbetını actm anneme
yazık ben ona baktm dıye hıc bsey demedı anneck
bakarm dedi ben de cooooooooooook sevndm
en azından kış donemini annemle atlatsak
ikinci donem de kandırırm ben onu yıne

zaten sonra 3 yıl hep kızımla olcam

tarioronar ........

anlamı ne cok merak edyrm boyle değişik kullanıcı ısımlerını
bı de ezberleyebılsem bariii
en azndan anlamını ogreneym de oyle akılda kalsınnnnn

asu senin adına sevindim hadi bakalım yurt dısında zaten sen bakacaksın annen baakcak ama baban inş. hayattadır oda mı gelcek geniş aile şeklinde mi yaşayacaksınz cok eğlenceli

asu senin adına sevindim hadi bakalım yurt dısında zaten sen bakacaksın annen baakcak ama baban inş. hayattadır oda mı gelcek geniş aile şeklinde mi yaşayacaksınz cok eğlenceli

yok cnm ya sadece annem. babam işlerini kımseye bırakıp gelmezzzz. 65 yaşında ama hala işlern başındaaa

yok cnm ya sadece annem. babam işlerini kımseye bırakıp gelmezzzz. 65 yaşında ama hala işlern başındaaa

maş babana hep böle sağlklı olsun bizimkide calısıo ama dio devretcem bu işleri bıktım istediğim zaman torunumu görmeye gidemiom die ağlıo telefonda babam cok duygusalddır gelsinde bu hafta sonu inş. hasret bitsin ...

bu arada canım kızın cok seker maş. seni cok güzel hayal etmeye başladım he anasına bak kızını al misali şu 9 haziran bi gelsee benimde yaptırmadığım bozuk diş yapımla buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…