2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
İyi günler bayanlar..
Oglum 6aylik oldu .o nedenle arada sabahları kahvaltı deniyorum fakat ne denediysem yemiyor bir türlü .hazir mama aldım peynirli pekmezli ,kendim evde karıştırdım ,teker teker verdim,anne sütüne kattım ama yemedi.var mıdır deneyip benim gibi başaramayan?yada yediren varsa nasıl yedirdi?fikirlerinize ihtiyacım var.hepinizin bebeklerine bol iştahli gunler..

cnm benim kızım 1 aydr yiyo ve ama sevmediği seyler var tabi önce sevdirecek seylerle baslayıp yiyeceklerin tadını almasını saglayacaksn mesela parmagınla basla önce sofraya kucagına oturt parmagınla pekmez ver agzına degdir yalanır o sonra isteyecek hep tatlı seylerden basla derim benimki baya alıstı

bana benzemyr malaesf cnm. aynı babasıııı.....

senn ipeğin de buyumuş görmeyeli kilo da almış

gamze ipeğin saçlarını mı kestn ben mı yanlış yorumladm acaba?

bana benzemyr malaesf cnm. aynı babasıııı.....

senn ipeğin de buyumuş görmeyeli kilo da almış

saol cnm evet büyüdü kilosuda ii şükür ben ek gıdada tadıyo daha dogrusu ben tattırıom ona kalsa yerde vermiom saçını kestik cnm bi ay oldu ancak böle cıktı şapka takıoz genelde

tarioronar ........

anlamı ne cok merak edyrm boyle değişik kullanıcı ısımlerını
bı de ezberleyebılsem bariii
en azndan anlamını ogreneym de oyle akılda kalsınnnnn

Canım benim nickimi eşim bulmuştu elf dilinde gercek adım ve soyadım mis :))) benimde hoşuma gitti :))
Kızlar bebekler nasıl uyuyor benimki beşiğinde saat bası en fazla iki saatte bir kalkıyor kucağıma yanıma alırsam uç dört saat kesintisiz uyuyor yanima alışsın istemiyorum cok fena halim uykusuzluktan bittim
Ek gıdaya isteksiz memede olmayı tercih ediyor yarım kase çorba zor iciyor kasık mamasından yarım kase icirebiliyorum istemeğinde asla ağzını acmıyor ( bende durumlar böyle

yarım kase iciosa daha ne ama memede bırakma artık emince yerine bırak yanına alıstırm agercekten benimkide 2 saate uyanır geneld

yarım kase iciosa daha ne ama memede bırakma artık emince yerine bırak yanına alıstırm agercekten benimkide 2 saate uyanır geneld

Memeden çıkınca cok bağırıyor gecenin bir vakti uykumu memeden ben çekersem atlayarak uykusunu dağıtıyor ama cok kOmik oluyor göz kapanışdan açık bağırıyor:))) aynı gün doğan arkadasın kızı aksam dokuzdan sabah sekize kadar kesintisiz uyuyormuş bana doymuyordur dedi kasık mana veriyorum yatmadan yine sık kalkıyor...

Aynı benim oğlum işte..Her gece defalarca kalkıyoruz..Memede uyumak iyi de yatağına koymaya mecburum tabi..Merakla bütün gece kesintisiz uyuyacağı zamanı bekliyorum..Bir kere kalkmasına bile razıyım yani

Her bebeğin damak tadı farklı sanıyorum..Meyve püresi verebilirsin ya da cici bebe tarzı birşeyler..Ben bugün Hipp'inkini aldım..Denis'te bahsetmişti ondan..Gerçi ben ek gıda konusunda usta sayılmam ama yine de fikrimi söylemek istedim

Ne bileyim iste insan sağlıklı seyler yesin istiyor.hani kahvaltı ya labne yesin,yumurta sarısı,pekmez yesin istiyor.yoksa sadece meyve puresini yiyor.caninin istediğine ağzını güzel acıyor da istemediğine kızılca kıyamet kopuyor.zorlamamaya çalışıyorum .bakalim öyle boyle alışacak..Benim oglum da uykusuzluk grubundan.dun gece neredeyse gözümü kırpmadan artik cildiracaktim .yarim saate uyandı mıdır mıdır ,kucağıma alıyorum yatağından kucağımda uyuyor bırakınca gene aynı .o kadar huysuz ki..anlatılmaz yaşanır ..simdi de basım çatlayacak gibi ağrıyor ..Allah yardımcımız olsun..

bebeklern ara ara ole huzursz doemleri oluyor. ben annemde kaldm br bucuk ay. orda geceleri cok sık uyanıyordu ve de gec yatıyordu. ankara ya geleli bi kaç gun oldu 8-8:30 gibi uyuyor. gecede 1 yada 2 kez kalkıyor. umarm bole devam eder. bizim kız da gunduzleri cok huzursuz. diş cıkarma donemındeler a ben ona yoruyorm. kolay değil sonuçta. etin içinden kemik cıkaryr kucucuk bunyeleri. merak etme bu gunler de gececek

Haklısın tabi ama zamanla alışır sanıyorum..Ne de olsa herşey çok yeni onlar için..Zorlamamakla iyi ediyorsun..Şimdilik bende sadece meyve püresi ve sebze çorbası veriyorum..Yoğurt verdim ama sevmedi..Bakalım yumurtaya, peynire nasıl tepki verecek..
Yalnız uykusuzluk hakikaten çok zor. Tam çok şükür uyudu dediğin an uyanması insanı çok zorluyor..Bizim henüz düzenimiz yok..Bazen 5 kere kalkıyor, bazen 2..Gündüz uykumuz zaten 1-2 saati geçmiyor..Kısacası benim bebiş uykuyu sevmiyor..Yorgunluktan baygın düşüyor artık..Anca öyle uyuyor..

kızlar merhaba

nasılsınız? nerelerdesiniz? neyli dışında kimse bişi yazmamış, özellikle karaca ve gamze öyle alıştırıp alıştırıp gitmek yok fanlarınız sizi özler sonra

ben dün giremedim, misafirim vardı öğleden sonra, annemin komşuları bebek görmeye geldiler, yine özlemişler oğlumu, biz bu bebek görmede 3. tura döndük galiba yaaaaaa

ama bişi sööliyim mi hiiiiçççç yorulmadım, 6 çeşit bişi hazırladım artık yaz lezzetlerine geçtim, pratik ve lezzetli ürünler evde yardımcı olunca ne rahatmış misafir ağırlamak ya, ev temiz, bebekte pışpışlanıyor oooh valla

akşamda merak ettim sizi ama pek ilerlememiş topik, yaz geldi kiraz geldi tabi haftaya bende çalışmaya başlayınca herhan lost olabilirim söööliyim iştekiler beni bekliyor, sırf beni bekleyen işler var yani, ay ne çabuk geçti zaman bıcırıklarda büyüyor, ne tatlılar değil mi? her gün ayrı bir heyecan, her gün bir numara, bizim ki kıkır kıkır her daim adını kikirik koyduk ablası bugün okul çıkışına beni almaya gelin Keremle dedi ama bizimki banyo yaptı, havada sağolsun iyice bozdu burda, yağacak gibi, kuzucukla gitmem herhalde

Ek gıda nasıl gidiyor hanımlar? ölçüleriniz ne? Bir de senemgy kek işini dün denedim, dün hazırlık yaparken oğluma mini kek yaptım biraz yağsız ve şekersiz oldu ama sevdi gibi, hazır cicibebeden iyidir

Merhabalar
Bu gün hava gerçekten iç karartıyor..Kapalı, rüzgarlı..Gerçi şimdi hafif açıyor gibi ama herhalde artık bugün dışarı çıkamayız

Kemece, yazış tarzından belli ki bugün pek neşelisin..Allah bozmasın canım Bende bu öğlen yoğurdun içine biraz muz ezip verdim oğluma, çok sevdi..

Denis, bugün gidecekti doktora hatırladığım kadarıyla..İnşallah iyi haberlerle döner..

canım teşekkürler maşallah oğluna ben muz vermekten korkuyorum malum kaka 4. günde geliyor, muzla iyice geciktirmeyeyim diyorum bizim favori meyvemiz armut şimdilik...
sen oğlanla hergün sahile yürüyüşe çıkıyordun herhalde, bugün kaldı havadan sanırım, bizim burasıda kapalı, ben de işe başlamama az kaldı bi gayret oğlanı hergün alıp çıkmaya başlamıştım, bugün kaldı artık
denis inşallah iyi haberlerini yazar
edibe yok bu aralarda ya, yurt dışına falan mı gitti bu kız, yurt içinde bi şekilde haber alıyorduk nerde olursa olsun, kaç zamandır yazmıyor, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…