- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.161
canım teşekkürlermaşallah oğluna ben muz vermekten korkuyorum malum kaka 4. günde geliyor, muzla iyice geciktirmeyeyim diyorum bizim favori meyvemiz armut şimdilik...
sen oğlanla hergün sahile yürüyüşe çıkıyordun herhalde, bugün kaldı havadan sanırım, bizim burasıda kapalı, ben de işe başlamama az kaldı bi gayret oğlanı hergün alıp çıkmaya başlamıştım, bugün kaldı artık
denis inşallah iyi haberlerini yazar
edibe yok bu aralarda ya, yurt dışına falan mı gitti bu kız, yurt içinde bi şekilde haber alıyorduk nerde olursa olsun, kaç zamandır yazmıyor, merak ettim
merhaba kızlar artık çok zor giriyorum nete bi türlü fırsat bulamıyorum tv izliyorum kitap okuyorum melisle vakit geçiriyorum derken gün bitiyor akşam da eşimle vakit geçiriyorum
ben artıkkızımı bayağı oturtuyorum bi yerden hafif tutunması yetiyor zaten oturması için bazen tuttuğunu sanarak da oturuyor bide bayağı bişeyler yediriyorum emmesinde de hiç sıkıntı olmadı çok şükür sık sık da emziriyorum
melis iki gün önce ayağının tadını aldı ayaklar hep ağızda şimdi:)
kızlar merhaba
nasılsınız? nerelerdesiniz? neyli dışında kimse bişi yazmamış, özellikle karaca ve gamze öyle alıştırıp alıştırıp gitmek yokfanlarınız sizi özler sonra
ben dün giremedim, misafirim vardı öğleden sonra, annemin komşuları bebek görmeye geldiler, yine özlemişler oğlumu, biz bu bebek görmede 3. tura döndük galiba yaaaaaa
ama bişi sööliyim mi hiiiiçççç yorulmadım, 6 çeşit bişi hazırladım artık yaz lezzetlerine geçtim, pratik ve lezzetli ürünlerevde yardımcı olunca ne rahatmış misafir ağırlamak ya, ev temiz, bebekte pışpışlanıyor oooh valla
akşamda merak ettim sizi ama pek ilerlememiş topik, yaz geldi kiraz geldi tabihaftaya bende çalışmaya başlayınca herhan lost olabilirim söööliyim iştekiler beni bekliyor, sırf beni bekleyen işler var yani, ay ne çabuk geçti zaman bıcırıklarda büyüyor, ne tatlılar değil mi? her gün ayrı bir heyecan, her gün bir numara, bizim ki kıkır kıkır her daim adını kikirik koyduk ablası bugün okul çıkışına beni almaya gelin Keremle dedi ama bizimki banyo yaptı, havada sağolsun iyice bozdu burda, yağacak gibi, kuzucukla gitmem herhalde
Ek gıda nasıl gidiyor hanımlar? ölçüleriniz ne? Bir de senemgy kek işini dün denedim, dün hazırlık yaparken oğluma mini kek yaptım biraz yağsız ve şekersiz oldu ama sevdi gibi, hazır cicibebeden iyidir
Kızlar merhaba. Bugün kızımın 6 ay rutin kontrolü vardı. Kilomus 7400 gr. olmuş. Boyumuz da 71 cm. Doktoru kilosu için normal dedi. Öyle fazlası yok ama eksiği de yokmuş. Ama boyu, standardın 5 cm üstündeymişBabası da uzun bunun, ben orta sayılırım 168 cm boyum. Bakalım artık nasıl bi kız olacak. Doktorda bi şımardı, bi şımardı velet, sesler, çığlıklar, bababababaaa diye bağırmalar falan. Eller ayaklar ayrı oynadı. Doktorumzuun muayenehanesi pek renkli, eğlenceli. Ondan sanırım. Vajinasında bi kapanma vardı, adet kanının geçmesi gereken yerde. Krem vermişti doktor. Açılmış bu ay. Normale girmiş. Bir de ek gıda listesi verdi, gözümüz aydın Bu kız bizi yiyecekti yakında. Deli oluyo ya biz yemek yerken Liste üç adet. Birincisi 4. ay, ikincisi 5. ay, üçüncüsü 6. ay içinç Tabi biz yeni başladığımızdan dördüncü ay için verilen listeden başlamak üzere onar gün uygulayacağız. Altıncı ayın olduğu listeyi sekizinci ayı bitene dek vereceğiz. İlk listede meyve suyu, sebze çorbası ve muhallebi var. Muhallebi tarifinde pirinçunu suyla pişirilip içine aptamil2 eklenecek diyor. Ben aptamil yerine sağılmış sütümden eklesem olur mu dedim, olurmuş. Bebek bisküvisindeki şekeri sordum, o kadar şekerden zarar gelmez, hatta ev yapımı reçel de verebilirsin çünkü enerjiye ihtiyaçları var artık dedi. Bakalım yarın resmen başlıyoruz Sizlerde ne var ne yok?
cnm iyiyiz ben internete giremiosam büyük ihtimal eşim vınnı iş yerine götürmüş oluyoek gıda ii sayılır ben düzenli deil ama ben bişey yerken veriorum hala sütüm yetio herseyi veriorum diebilirim mercimek köftesi bile veriorum yani düşün ama ağzına sürüorum bu arada edibeyi bende merak ettm bi kayboldu tam kayboldu
cnm maş kızının boyu uzun olacak ..artık ver bebişine yazık ya ben agzını şapırdattıgından beri agzına tıktım bişeyler 4,5 aylıktan beri yani ölçümüz cok deil ama azar azar veriorum kuşuma keşke uykuya geçmesi de kolay olsaaa uykuya dalması işkence oluyo
Aslında senin gibi yapmak lazımdı da doktorumuz korkuttu memeyi bırakır diye. Akşam 50 ml. elma suyu verdim, yavrum delirdi resmen, suluğa saldırıyoMilupanın 7 tahıllı kaşık mamasını aldım. Katkı falan yok içinde.Anne sütüyle hazırlanabiliyo, aklında olsun. Düzenli ek gıdaya geçince anne sütünü ne kadar çok şeyin içinde alırsa o kadar kar diye düşünüyorum. Benimki uyku konusunda iyi maşallah da bu aralar çok dönmeye başladı yatakta. Ben yanlış bişey yapıyorum, yanımda yatırıyorum arada kızı. Babamız çok geç yatıyo, bazen salonda sızıyo. Nehir de koca yatağı bulunca her santimetrekaresini kullanıyo sağolsun. Ama işte akşam 20.30 gibi uyur,emerken... Uykuya dalarken bana şaplaklar ata ata uyuyo da olsun o kadar napiim
Günaydnnn...biz de ek gıdaya başladık akşamları yatmadan 1-2 saat önce muhallebi veriyorum 2 gündür sabahla öğle arası da meyve suyu.Ama muhallebiyi vermeye başladıktan aonra günde 3-4 kere kaka yapan çocukta 2.5 gündür tık yokbilemedm nası olcak acaba alışınca geçermi bu durum:18:
bu arada bizimki hala yarı dönüyo , yüzüstü bıraktığımzda doğdugundan beri kıyametleri koparıyo.o yuzden hiiiiiç niyeti yok tam dönmeye
valla cnm biberonla vermediğim icin memeye hic etkisi olmadı kasıkla verdm herseyi yiyoyogurt hariciönern icin saol denerim ama anne sütünü zaten rahat alıo emerek katmıorum o yzden hicbişeye belki muza arada sırada ... ben yanımda yatırmıorum ama benim kız memede hic uyumuyo sadece geceleri uyanmaz emer devam eder ...aksam bile yatarken sıkıntıyapıo biz malesef sallamaya alıştırdık bu ara diş sancısından oda işe yaramıo sanırım mızırdanıo uyumuyo
Ya kızlar ben oğlumu her gün öğle arasında görmeye gidiyorum mutlaka. bugün işim olduğu için gidemedim, sabah dokuz buçukta bıraktım, akşam üzeri beşte gittim.. Beni görünce önce sevindi, baya oyalandık falan. Ama sonra bir ara annemden aldım kendi kucağıma ve ağlamaya başladı.. Bütün gün annemle diye beni yabancı mı bildi acaba.. Ya ben çook üzüldüm.. Ya benden kopuk olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?