- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.181
"kızlar meraba.bugün cumaaaa.yarın kocayla bebişle gezme günü:)
ne durumdasınız.ben 3 gündür uykusuzum yorgunum.oğlumun gece uykusu iyiydi(sabah 6buçuk 7 gibi kalksakta)şimdi 3gündür o da kalmadı.gündüz uykusu gibi yaptı her yarım saatte 45dakda bir uyanıyo.kabızlığı var ona yoruyorum.bi de sanırım diş sıkıntımız var.dra götürdüm.idrar tahlili temiz çıktı çok şükür.ama ben de dirençten eser kalmadı.bütün gün çok huysuz,ağlak bi şekilde dolaşıyoruz.
bi de bebeklerinizin diğer insanlarla iletişimi nasıl.uzaktan seviyo oğlum.kucaklarına alınca kıyamet kopuyo.onlar da''aaa çok yabaniiii''diyolar.bişey de diyemiyorum onlara.sizinkiler nasıl?oğlum sadece beni istiyo.babasında bile 5-10dak.çokkkk yorgunummmmmm çokkkkk.allahtan ücretsiz izin aldım.yoksa vay halimeeee:)
kızlar meraba.bugün cumaaaa.yarın kocayla bebişle gezme günü:)
ne durumdasınız.ben 3 gündür uykusuzum yorgunum.oğlumun gece uykusu iyiydi(sabah 6buçuk 7 gibi kalksakta)şimdi 3gündür o da kalmadı.gündüz uykusu gibi yaptı her yarım saatte 45dakda bir uyanıyo.kabızlığı var ona yoruyorum.bi de sanırım diş sıkıntımız var.dra götürdüm.idrar tahlili temiz çıktı çok şükür.ama ben de dirençten eser kalmadı.bütün gün çok huysuz,ağlak bi şekilde dolaşıyoruz.
bi de bebeklerinizin diğer insanlarla iletişimi nasıl.uzaktan seviyo oğlum.kucaklarına alınca kıyamet kopuyo.onlar da''aaa çok yabaniiii''diyolar.bişey de diyemiyorum onlara.sizinkiler nasıl?oğlum sadece beni istiyo.babasında bile 5-10dak.çokkkk yorgunummmmmm çokkkkk.allahtan ücretsiz izin aldım.yoksa vay halimeeee:)
KARACA canım yaz yaz...hatta yazarken içimden geçirdim ilk karaca cvp yazar diye
bi de bebişlerninin kilosu kaç.oğlumu görenler bu hiç olmamış diyolarrr.çok canım sıkılyo..aslında onlara bunu yapmak lazım
KARACA canım yaz yaz...hatta yazarken içimden geçirdim ilk karaca cvp yazar diye
bi de bebişlerninin kilosu kaç.oğlumu görenler bu hiç olmamış diyolarrr.çok canım sıkılyo..aslında onlara bunu yapmak lazım
Ben emzirmiyorum ondan mı acabagerçi haftasonu da bana alışıyo, pazartersileri huzursuz oluyo baya.. Ama ne biliyim, gerçekten çok üzülüyorum takıyorum.. Kendi annemi kıskanıyomuşum gibi oluyo o daha da kötüüü:)
aşk olsn ben de cvp yazmstm
canım çıktım ondan sonra gördüm yazdığını.çok sağol.acele ediyorum yazarken okurken oğlumun uykusu çok az.o ara da hepsini sıkıştırmaya çalışıyorum.
oğlum 7.700 boy 68.kilo normal.ama niyeyse hiç göstermiyo.herkes gelişmemiş diyo.o yüzden moralim bozuluyo.bi de çok iştahsız.o yüzden aklım takılıyo sözlerine.
Benimki de iki ay hiç emmedi. Çok korkuyordum sütünü annem veriyor, ona alışır diye ama emzirmeyle de çok alakası yok. Annesi emzirdiği halde bakıcısına alışan çok bebek var. Zamanı gelince anneyi öyle güzel bilirler ki. Sadece ihtiyacını kimin giderdiğini öğrenmiş akıllı velet, afferin onaHaftasonu sana alışıyor, çünkü evdeyken sen görüyorsun ihtiyacını. Daha büyüyüp de sen onunla oyunlar oynadığında, her şeyiyle en istikrarlı şekilde senin ilgilendiğini gördüğünde daha çok bağlanır. Şimdi nesne sürekliliği de oturmadı onlarda. Sen varken ilgi gösterir, gözünün önünden gittiğinde artık yoksun onun için. Sekizinci ayda nesne sürekliliği gelişecek ve ortadan kaybolsan da bi yerlerde olduğunu bilecek. Asıl zor zamanlar o zaman gelecek çünkü arkandan ağlamaya başlayacak. Sen hiç sıkma canını, bilir o annesini. O kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de öz annemi kıskandım kızımdan. Eşim bi gün şaka yaptı, anneannesini annesi sanıyor diye de ağlamaktan gözlerim şişti Ama emin ol mümkün değil bu.
İnşallah öyle olur... Çünkü şu ara fiziksel yorgunluğun yanında, psikolojik tarafıyla uğraşıyorum çalışmamın.. Umarım oğlum benden uzak olmaz.. Geçen gün de kayınvalidem artık emmiyo da, seninle işi yok görmese de aramaz dedi iyice üzüldüm:S
Benim oğlum hiç yabancı seçmiyor bu arada.. Kime olsa gidiyo, ilgilenen herkese gülüyo.. sadece erkeklerden biraz korkuyo ilk etapta. ama sonra alışıyo
kızlar merhaba,
bugün gözüm şiş ve kızarık kalktım, dr a gittim gözlerin iltihaplanmış, antibiyotik kullanmaya başladım, keyfim yok kısaca...
nutella, senemgy ve diğer çalışan anneler allah kolaylık versin hepimize, çocuk yetiştirmek psikolojik olarak da yorucu olabiliyor, bende kaç gündür bakıcı ile oğlum iyi anlaşıyor diye mutluydum, oğlum 2 gündür mızıl mızıl, bugün iyice artırdı, kadında susunca bozuldum bugün, kısmam derken hadi alışırsa çok diye bir korku sardı, normal duygular herhalde, her anne en çok beni sevsin ister haklı olarak...
bu arada hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun kızlar :119:
mesajları bölük pörçük okudum ekran çok parlak geliyor
denis maşallah kuzucuğa, iyi olmasına sevindim öptüm ikinizi de
ilkim aras benim oğlum da öyle kolay gelsin herkes bişi söylüyor boooşşşşveerrrrr...
bu arada oğlumun bacaklarından kıt kıt ses geliyor bebeği öyle olan var mı ya, yoksa dr a mı götüreyim
kızlar bir de ben hiç ayağımda beşite sallamıyorum kucağımda uyuyor ıh ıhı ıhı yalancı emziği çok seviyo eline veriyom hemen ağzına götürüp gözünü yumuyo çok nadir emerek uyuyo gerçi emerken uyucak ama hemen yalancı emzik olcak ağzındauyudukdan sonra hemen emziriyorum uyku sersemi karnı öle bir şişiyoki kilosu ayından fazla çıktı sağlık ocağıında uyurken emzirin kızlar çok iyi oluyo bence habersiz gurt gurt
Merhaba kızlar;
Bende Allah izin verirse 2012 Kasım annesi olacağım.15 haftalığız şu an..
Kasım'da doğumun eksi ya da artıları nelerdir sizce?
Kısa bir bilgi verirseniz sevinirm.
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?