- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.201
Merhaba kızlar;
Bende Allah izin verirse 2012 Kasım annesi olacağım.15 haftalığız şu an..
Kasım'da doğumun eksi ya da artıları nelerdir sizce?
Kısa bir bilgi verirseniz sevinirm.
İyi geceler...
Merhaba kızlar;
Bende Allah izin verirse 2012 Kasım annesi olacağım.15 haftalığız şu an..
Kasım'da doğumun eksi ya da artıları nelerdir sizce?
Kısa bir bilgi verirseniz sevinirm.
İyi geceler...
kızlar merhaba:119:
hepinize iyi hafta sonları, bebeklerinizle eşlerinizle hoşca vakit geçirirsiniz umarım. ben bugün daha iyiyim ama hala aşırı kaşınma var, iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
asu canım sana da geçmiş olsun, ben malesef yıllardır bu durumu sık sık yaşıyorum, gözlerim hassas biraz kronik oldu bu durum,uzun yıllar kontak lens kullandım, şimdi malesef gözlük kullanıyorum biraz bebek büyüsün, emzirme işi de bitsin lazer yaptırmayı düşünüyorum. Hamilelikte ve emzirme döneminde zor oldu, kortizon içeren damlalar iyi geliyor ancak malum emzirme dönemi olunca bize uygun damla şeklinde bir antibiyotik verdi oftalmotrim diye bişi, 6 saatte bir onu damlatıyorum öncesinde de göz yaşı damlasıyla nemlendirip temizliyorum bu kadar, ama daha öncede bu damlayı kullandım tam geçirmiyor
Herkese kocaman merhaba 11.11.11 annesiyim.
Herkese kocaman merhaba 11.11.11 annesiyim.
MerhabaMerhaba. Ben de 11.11.11 annesiyim, memnun oldum
Merhaba hosbuldukMerhaba canım, hoşgeldin..
merhaba fıstıklar nasılsınız bizi sorarsanız dün aşıdan sonra denizzin burnu salya sümük nezle oldu sandım ama bu gün kesildi çok şükür dişlerden zanedersem baya bi çalışma var bizimkinin damaklarında iştahıda az daha iyi bu aralar çok şükürkemece asu geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin göz nezlesi gibimi ben göz nezlesi yüzünden sol gözüm keratit oldu herpes virüsü gözümün merceğinde lekelenme yaptı şimdi o gözüm bulank görüyor sırf doktor hatası antibitotik damla vermesi grrekirken kortizon verdiği için olmuş aman iyi bi doktora görünün
Güzel 2011kasim anneleri
Sizlerin ve tüm annelerin anneler gunü kutlu olsun..benim oglum da bana anneler gunü hediyesini verdi..sabah sabah yanaklarımı bir güzel yalayaraktan öptü :)
Canım, benim oğlum 25 kasımda doğdu..Ben sana bana göre en önemli eksisini söyleyeyim..Soğuk hava..Evin içinde dahi huzursuz olduğum çok zaman oldu..Hele ki sağlık ocağı kontrolleri, doktor kontrollerinde iyice panik yaptım..Allah'a şükür hasta olmadan kışı atlattık..Ben çok ağır bir grip geçirdim kışın..O zaman en önemli koruma anne sütü oldu oğlum için..Anne sütü gerçekten mucize..Umarım sütün bol olur
Günaydın kızlaaarrr...
Canım bence kışın doğmasının en iyi tarafı yaza kadar büyümüş, bakımının daha kolay hale gelmiş olması... Kışın zaten insan dışarı çıkmak istemiyo, gidecek yerler kısıtlı... Yazınsa evde durmak istemiyor. Kasımda doğan bir bebek yaza kadar 7 aylık falan oluyor, o yüzden bence kışın doğum yapmak çok iyi..
hayırlı olsun, kolay doğumlar dilerim. Ben de karaca ve nutella nın dediklerine aynen katılıyorum, malum bebek hangi aylar doğarsa doğsun emzirme falan derken ilk 40 gün falan pek çıkacak fırsat olmuyor, o yüzden kış bebekleri daha avantajlı yaza kadar da büyüyüp tam gezmelik oluyorlar, tabi kışın dezavantajı da çok ziyaretçi geliyor soğuk algınlığı falan olunca zor oluyor ama kasım annesi olmak çok keyifli, yeni yıla bebeğinizle gireceksiniz, yaza kadar kilolar saklanacak kalın giysilerle vs vs
kısaca çok güzel:119:
Aaa buluşma mı var? İstanbulda olursa h.sonu ben de gelmeye çalışırım.çerkezkoy 1-1.5 saat yol.tabi Avrupa da olursa :)
Benim yaramaz bugun bir tam yumurta sarısı yedi .ama portakal suyuyla..tam bir portakal canavarı ..tavsiye edilmediğini biliyorum ama çok seviyor.bugun kahvaltı sofrasinda portakal suyu vardı.bi güzel bı kasık ondan bı kasık ondan diye yedi.bugunlerde iştahı fena diil maşallah.bi de dişler gelseydi rahat edecek cocuğum.suratlarimizi yalaya yalaya bir hal oldu ..hersey ağzında .onluksuz mümkünü varmı tutmanın ..bir süredir bulduğu herseye vuruyor ..pat pat pat masaya oyuncaklarına ,yüzüme ,göğsüme .sizinkilerin de var mı vurma huyu? Yeni favorimiz de abu demek ,tükürmek ve sac çekmek .her gecen gun yeni huylar..çok tatlaniyorlar maşallah.sokakta her gördüğüne mavi boncuk dağıtıyor oglum.hic yabancı bilmiyor..bütün Kasım bebeklerini kokulu kokulu opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?