2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın kızlaaarrr...

Merhaba kızlar;

Bende Allah izin verirse 2012 Kasım annesi olacağım.15 haftalığız şu an..

Kasım'da doğumun eksi ya da artıları nelerdir sizce?
Kısa bir bilgi verirseniz sevinirm.

İyi geceler...

Canım bence kışın doğmasının en iyi tarafı yaza kadar büyümüş, bakımının daha kolay hale gelmiş olması... Kışın zaten insan dışarı çıkmak istemiyo, gidecek yerler kısıtlı... Yazınsa evde durmak istemiyor. Kasımda doğan bir bebek yaza kadar 7 aylık falan oluyor, o yüzden bence kışın doğum yapmak çok iyi..

kızlar merhaba:119:

hepinize iyi hafta sonları, bebeklerinizle eşlerinizle hoşca vakit geçirirsiniz umarım. ben bugün daha iyiyim ama hala aşırı kaşınma var, iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler

asu canım sana da geçmiş olsun, ben malesef yıllardır bu durumu sık sık yaşıyorum, gözlerim hassas biraz kronik oldu bu durum,uzun yıllar kontak lens kullandım, şimdi malesef gözlük kullanıyorum biraz bebek büyüsün, emzirme işi de bitsin lazer yaptırmayı düşünüyorum. Hamilelikte ve emzirme döneminde zor oldu, kortizon içeren damlalar iyi geliyor ancak malum emzirme dönemi olunca bize uygun damla şeklinde bir antibiyotik verdi oftalmotrim diye bişi, 6 saatte bir onu damlatıyorum öncesinde de göz yaşı damlasıyla nemlendirip temizliyorum bu kadar, ama daha öncede bu damlayı kullandım tam geçirmiyor

Merhaba kızlar;

Bende Allah izin verirse 2012 Kasım annesi olacağım.15 haftalığız şu an..

Kasım'da doğumun eksi ya da artıları nelerdir sizce?
Kısa bir bilgi verirseniz sevinirm.

İyi geceler...

hayırlı olsun, kolay doğumlar dilerim. Ben de karaca ve nutella nın dediklerine aynen katılıyorum, malum bebek hangi aylar doğarsa doğsun emzirme falan derken ilk 40 gün falan pek çıkacak fırsat olmuyor, o yüzden kış bebekleri daha avantajlı yaza kadar da büyüyüp tam gezmelik oluyorlar, tabi kışın dezavantajı da çok ziyaretçi geliyor soğuk algınlığı falan olunca zor oluyor ama kasım annesi olmak çok keyifli, yeni yıla bebeğinizle gireceksiniz, yaza kadar kilolar saklanacak kalın giysilerle vs vs

kısaca çok güzel:119:

gecmş olsn tekrarda kemece
ben de tekrarlar dye korkyrm
3 hafta ara ıle tekrar oldm
cok cnm sıkldı anlycgn
soncta goz bu
baska şeye bnzmez

merhaba fıstıklar nasılsınız bizi sorarsanız dün aşıdan sonra denizzin burnu salya sümük nezle oldu sandım ama bu gün kesildi çok şükür dişlerden zanedersem baya bi çalışma var bizimkinin damaklarında iştahıda az daha iyi bu aralar çok şükür kemece asu geçmiş olsun canlarım aman dikkat edin göz nezlesi gibimi ben göz nezlesi yüzünden sol gözüm keratit oldu herpes virüsü gözümün merceğinde lekelenme yaptı şimdi o gözüm bulank görüyor sırf doktor hatası antibitotik damla vermesi grrekirken kortizon verdiği için olmuş aman iyi bi doktora görünün

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bu arada bide kala sorunuolanlar ek gıdaya başladığımızda bizdede vardı ama daha sonra düzeliyo bide armut barsaklara çok iyi geliyo arkadaşlarda önermişti ? Başka ne vardı he biz bu gün babaneye gittik anneler günü için yarında ananeye ve yeni annelerin kıdemli annelerin anneler günü mutlu ve kutlu olsun taki yaşlı birer nine olana dek hep beraber

Canım, iyi olmanıza çok sevindim
Anneler günün kutlu olsun..

Güzel anneler, hepimizin anneler günü kutlu olsun

Son düzenleme:
uzun süredir işe başlayınca giremedim arada okumaya çalışıyorum.tek çocuk hiçbişeymiş yaş araları az olunca anlaşılıyormuş anneliğin zorluğu yine de çok şükür allah olmayanlara versin.hepinizin anneler gününü kutluyorum miniklerinizi öpüyorum

Güzel 2011kasim anneleri
Sizlerin ve tüm annelerin anneler gunü kutlu olsun..benim oglum da bana anneler gunü hediyesini verdi..sabah sabah yanaklarımı bir güzel yalayaraktan öptü :)

Güzel 2011kasim anneleri
Sizlerin ve tüm annelerin anneler gunü kutlu olsun..benim oglum da bana anneler gunü hediyesini verdi..sabah sabah yanaklarımı bir güzel yalayaraktan öptü :)

Ne güzelBenim oğlum çimdirdi beni Şimdilerde sevdiği bu..Ellerini yüzüme uzatıp sıkıştırıyor
Umarım herkesin anneler günü güzel geçmiştir..

Kızlar hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ediyorum.Dediğiniz gibi bi daha ki yaza Allah izin verirse rahatlamış oluruz inşallah..

Allah sizede bebişlerinizle birlikte sağlıklı bir ömür versin inşallah...

Aaa buluşma mı var? İstanbulda olursa h.sonu ben de gelmeye çalışırım.çerkezkoy 1-1.5 saat yol.tabi Avrupa da olursa :)
Benim yaramaz bugun bir tam yumurta sarısı yedi .ama portakal suyuyla..tam bir portakal canavarı ..tavsiye edilmediğini biliyorum ama çok seviyor.bugun kahvaltı sofrasinda portakal suyu vardı.bi güzel bı kasık ondan bı kasık ondan diye yedi.bugunlerde iştahı fena diil maşallah.bi de dişler gelseydi rahat edecek cocuğum.suratlarimizi yalaya yalaya bir hal oldu ..hersey ağzında .onluksuz mümkünü varmı tutmanın ..bir süredir bulduğu herseye vuruyor ..pat pat pat masaya oyuncaklarına ,yüzüme ,göğsüme .sizinkilerin de var mı vurma huyu? Yeni favorimiz de abu demek ,tükürmek ve sac çekmek .her gecen gun yeni huylar..çok tatlaniyorlar maşallah.sokakta her gördüğüne mavi boncuk dağıtıyor oglum.hic yabancı bilmiyor..bütün Kasım bebeklerini kokulu kokulu opuyorum.

Maşallah oğluna Portakal suyuna karşı bende önyargılıydım ama bizim doktor tattırma anlamında verebileceğimi söyledi..demek ki ufak ufak başlamakta bir sakınca yok..
Benim oğlumda vurma huyu pek yok henüz..Arada bir masaya vuruyor, ses çıkınca hoşuna gidiyor Saç çekme huyu fazlasıyla var..Abu dediğin eğer abuff gibi sonu tükürük çıkarak bitiyorsa bizde de var Yabancılık çekmemesi de güzel..Bizde var maalesef
Hergün daha bir tatlandıkları da doğru

günaydın arkadaşlar ben bu benim keltoş oğluma kızdım bu gün en son gece 11 de emen çocuk sat 8ze kadar aç dururmu ya uykuda bile memeyi almadı... burun tıkanıklığıda yok pek biberondan mamada vermiyorum... kızıyodum sabah eşim sen kiminle tartışıyosun diyo bende dedim oğlunla emmiyo beni oda dedi ek gıdayı yı çok veriyosun kestin çocuğu memeden e herkes ek gıda veriyo.1 ay önce yine böyle olmuştu geçmişti ama bakalım sizdede varmı ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…