- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.241
senemgy, canım adresi vermen çok iyi olur..İlgin için çok teşekkürler..
aynen katlyorm ama bu mevsmde bal kabagı bulmak zorrrrrrrrr degıl mı?
canım meraba.ben de mama sandalyelerini araştırıyodum.aldığın modele baktım.güzel görünüyo.ama kullanışlı mı.tek bir tabanı var.devrilme,düşme riski yoktur değil mi?yüksekliği ayarlanabiliyo mu?ayak koyma yeri yok,çocuk için rahatszılık veriyo mu?son sorum kaldı canım:)önündeki tezgahı çocuğa göre ayarlanabiliyo mu,ileriye arkaya doğru gidebiliyo mu??
çok soru sordum canım farkındayımm..
Kızlar merhaba. Bizim ek gıda serüveni tam gaz gidiyor. Elma ve muzu seviyoruz ama armutla pek aramız yok, ağzını kilitliyo resmen cadıYoğurdu çok çok sevdi. Bir de hipp organik pirinçli, elmalı kaşık maması veriyorum akşamları. Ama suyla değil sütümle karıştırarak. Onu da yiyor. Şimdilik tabi tabaklar dolusu değil ama toplam 3-4 kahve fincanı kadar yiyor. Bir de ufak ufak farklı tatlar tattırıyorum. Bu arada mama sandalyemiz geldi. Kızlar almayı düşünüyorsanız kraft circle öneririm. e-bebe.com da yarı yarıya indirimli, 150 TL.ye aldım ben. Çok sevdi kızım. Daha rahat ve bol yedi. Bir de şu tutacak yeri olan meyve-sebze emzikleriyle çok eğleniyoruz. Muz koyuyorum, yeni dünya koyuyorum içine, eline yüzüne bulaştıra bulaştıra yiyo Biz bu yeme işini pek sevdik. Ama bi özelliğimiz var, suyu sevmedik. Her mamadan sonra en az 15 dakika emiyor, susuzluğunu böyle gidermeye çalışıyor. Emmeye daha da düşkün oldu. Anlamadık bişey. Bakalım artık. Şimdilik deneyimlerimiz bunlar.
kızlar merhaba:119:
Ben işe başladım bu hafta aklım sizdeydi, özledim sizibebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım. Ya çalışınca hiç vakit kalmıyormuş kızlar, süt izni dolayısıyla öğleden sonra 3 gibi çıkıyorum, bebiş 2 gündür aç bi aç beni bekliyor oldu, biraz ağlak ya
i50: hani beni de cokur cokur emse yanmıycam, kaka problemi de cabası. Bu arada işte süt sağanlar ne kadar sürede bir sağıyorsunuz ve ne kadar çıkıyor? bildiğim kadarıyla senemgy sağıyor, başka var mı bilmiyorum, ben 3 saatte bir sağıyorum 150 ml falan çıkıyor sağ göğüs 50 civarı sol göğüs 100 biraz dengesiz bilemedim:26: bir de benim oğlan 2 hafta alıştırmaya çalıştık, bu 2 gündür mecburdu yine de biberon almadı, derin dondurucudan çıkan sütleri cicibebeyle yedirmeye çalışmış kadın ama çok az bakalım ne yapıcaz. Bu arada senemgy verdiğin adres için teşekkürler, ben de yemek yapmaya ve yedirmeye bayılırım, özellikle yeni tarifleri ve farklı lezzetleri ararım çok sağol. Şimdi oğluş uyuyor ama yemek yapmam lazım yarına yemek yok, kadınla anlaşmamızda yemek yoktubizden haberler böyle, ay ben acayip yoruldum ya evde yatmaya alışınca
bende alıcamda sen ne rangini aldın kırmızımı mavi çiçekli olanımı kırmıızı güzel gibide kırmızı çocukları hırçınlaştırıyo diye bikliyorum.. ne ren aldın canım banada fikir olur.
Canım bende mama sandalyesi siparişi verdim, bugün geldi. Bizimki Kraft idol. 179 tl. Kurduk oğlumu oturttuk bayıldı... Çok güvenli, Yükseklik ayarı var, yatış pozisyonları var farklı farklı, önü ve arkası tekerlekli, gezdirmek bile mümkün ve tekerlekleri kitlenebiliyo... Önündeki tezgah ileri geri gidebiliyo, tepsisi çıkarılıp yıkanıyo... 8,4 kilo ağırlığı.. Bence ideal.. E-bebekte stoklar tükenmiş ama sanırım
Oğlumu mama sandalyesinde otururken görmek çok büyüdüğü izlenimini verdi, inanılmaz mutlu oldum.. Küçücüktü, hiç kıpırdayamıyodu zaman ne çabuk geçiyo..
Ben de 3 saatte bir sağıyorum ve aynen 150-200 ml. arası çıkıyor. Benim de sağ göğüsten genelde daha az... 3 saatten fazla arayı uzatmamaya çalışıyorum ki azalmasın. Ben sabah 7.30 gibi emzirip 8.00 gibi de sağıyorum. Annem 10.00'da meyvesini, 12.00'da sütünü veriyor. 200 ml. falan içiyormuş. Ben 200'lük iki biberon yapıyorum bu arada. 13.30 gibi ben evde oluyorum ve enziriyorum. 15.00'da sebze çorbasınıı içiyor. 17.00'da yine süt. 20.00'da muhallebisini yiyor. 21.00'da emerek uyyor ama pek süt ememeden dalmış oluyor. 01.00 ve 05.00 civarı da uyanıp iki fırt çekiyorOlayımız bu.Ben özel bir çaba göstermedim rutin konusunda. Kızım kendi belirledi.Boyu kilosu da iyi gidince müdahale etmedim düzenine. Evde olduğum günler yaka iğnesi gibi göğsümde geziyor yalnız Biberon olarak ben chicco kauçuk emzikli kullanıyorum. Diğerlerini istemeyen çocuk, ona bayılıyor. Bir tek ondan alıyor. Anne memesine yakın bir formu var. Bir dene bakalım, belki işine yarar. Bir de ilk zamanlar nazlanıyorlar da başka çıkış olmadığını görünce alışıveriyor yavrucaklar
senemgy çok teşekkür ederim, çok iyi oldu planlama yapmam lazım yoksa yavrucuk beslenemeyecekhemen şimdi çıkışta bir kavuçuk başlık alıcam.ben de bugün bir düzen oluşturmaya başladım bakalım, sabah emzirdikten sonra sağmak ta iyi fikir senin ki çok güzel olmuş bu arada muhallebiyi nasıl yapıyorsun? ben daha muhallebi vermedim, hazır kaşık mamaları ile mi yapıyorsun yoksa pirinç unuyla falan mı, bir de anne sütü katıyormusun? çok oldu sorular ama benim için çok iyi bir kaynaksın senemgy bu arada mama sandalyenin hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
Pınar Hanım, mail grubuna her hafta listelerini gönderir, sen dilediğini işaretleyip sipariş edersin. Ürünler eline geçtikten sonra dener, beğendiklerinin fiyatını hesap numarasına havale edersin. Çok güvenli bir alışveriş. İstersen özelden mail adresini veririm, haftalık listelerini gönderir sana da. Ben denedikçe paylaşırım buradan. Yemek yapmak özel ilgi alanım zaten
canım banada özelden mail atarmısın bende almak istiorum
Ben de 3 saatte bir sağıyorum ve aynen 150-200 ml. arası çıkıyor. Benim de sağ göğüsten genelde daha az... 3 saatten fazla arayı uzatmamaya çalışıyorum ki azalmasın. Ben sabah 7.30 gibi emzirip 8.00 gibi de sağıyorum. Annem 10.00'da meyvesini, 12.00'da sütünü veriyor. 200 ml. falan içiyormuş. Ben 200'lük iki biberon yapıyorum bu arada. 13.30 gibi ben evde oluyorum ve enziriyorum. 15.00'da sebze çorbasınıı içiyor. 17.00'da yine süt. 20.00'da muhallebisini yiyor. 21.00'da emerek uyyor ama pek süt ememeden dalmış oluyor. 01.00 ve 05.00 civarı da uyanıp iki fırt çekiyorOlayımız bu.Ben özel bir çaba göstermedim rutin konusunda. Kızım kendi belirledi.Boyu kilosu da iyi gidince müdahale etmedim düzenine. Evde olduğum günler yaka iğnesi gibi göğsümde geziyor yalnız Biberon olarak ben chicco kauçuk emzikli kullanıyorum. Diğerlerini istemeyen çocuk, ona bayılıyor. Bir tek ondan alıyor. Anne memesine yakın bir formu var. Bir dene bakalım, belki işine yarar. Bir de ilk zamanlar nazlanıyorlar da başka çıkış olmadığını görünce alışıveriyor yavrucaklar
Ben kırmızı aldım. Evimizin mobilyası beyaz-kırmızı diye vallaHiç aklıma gelmedi hırçınlaştırma meselesi ama zaten oturduğu yeri görmüyor pek. Kız diye mavi almak istemedik.
arkadaşım ya benim bebe gündüzleri bıraktı emmeyi emmiyor uyku vaktini kolluyorum emmesi için geceleride uykuda alıyo ek gıda vermeden bi gün denesemmi acaba emecekmi diye birde arkadaşım ben biberondan mama verdim bi kaçkere ondanmı bilmiyorum 3 yada 4 kez senin kızına biberon verince soğumadımı memeden acaba verdiğim biberondanmıki awent veriyorum ben.
++
Çok teşekkür ederimsenemgy çok teşekkür ederim, çok iyi oldu planlama yapmam lazım yoksa yavrucuk beslenemeyecekhemen şimdi çıkışta bir kavuçuk başlık alıcam.ben de bugün bir düzen oluşturmaya başladım bakalım, sabah emzirdikten sonra sağmak ta iyi fikir senin ki çok güzel olmuş bu arada muhallebiyi nasıl yapıyorsun? ben daha muhallebi vermedim, hazır kaşık mamaları ile mi yapıyorsun yoksa pirinç unuyla falan mı, bir de anne sütü katıyormusun? çok oldu sorular ama benim için çok iyi bir kaynaksın senemgy bu arada mama sandalyenin hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
canım banada özelden mail atarmısın bende almak istiorum
Valla benim sıpa doğduktan sonra iki ay ememedi. Sağıp biberonla verdim, hiç mamayı karıştırmadan işe. Her gün de denedim. O zamanlar anne memesine benzeyen biberon emziklerini bile alamıyordu Nehir. Her gün de emzirmey denedim. Sonra bir gün emebilmeye başladı. Ertesi gün daha çok derken tüm günü sadece memeden emerek geçirmeye başlayınca bu kez de biberon istemedi. Çileye bakarkadaşım ya benim bebe gündüzleri bıraktı emmeyi emmiyor uyku vaktini kolluyorum emmesi için geceleride uykuda alıyo ek gıda vermeden bi gün denesemmi acaba emecekmi diye birde arkadaşım ben biberondan mama verdim bi kaçkere ondanmı bilmiyorum 3 yada 4 kez senin kızına biberon verince soğumadımı memeden acaba verdiğim biberondanmıki awent veriyorum ben.
++
sevdalinka84 yok arkadaşım ondan diyilde bilemedim doktora bu gün sordum kontrolümüz vardı...akıllandı ondan diyo ek gıda vermeden önce emzir dedi...emdiği kadar napalım nasibi ne kadarsa ben elimden geleni yapıyorum ama üzülüyorum ... iki kızımıda emzirdim buda emsin istiyorum bu da pek nazlı çıktı kerata..bu arada kilomuz 15 günde 400 gr artmış geçen ay 1 ayda 400 gr almıştı çok sevindim ... sebze çorbası+yoğurt+bisküvi+muhallebi veriyorum işe yaradı çok şükür... bu arad senin bebiş ne kadarlık kasım annesiisn galiba sanırsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?