- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.261
Benim oğlan 6 kasım doğumlu doktora gittiğimde 6 ay 2 günlüktü boy 71 cm kilo 7850 idi boyu iyi gidiyor maşallah da iştahsız bizimkisi 350 gr almış bu ay doktor yedirmeye çalış diyor ama olan bu zorla yedirmek istemiyorum yoğurda muhallebiye alıştıramadım gitti canı isterse yiyiyor ama meyveyle çorbayla özellikle tarhanayla aramız çok iyi Allaha şükür sabah kahvaltıda bir çay bardağı kadar yedi tahıllı kahvaltık veriyorum içine sadece bir tatlı kaşığı pekmez koyuyorum birer çay kaşığı yumurta sarısı ve labne peynerini tek başına veriyorum öyle daha çok seviyor aman sağlığı yerinde olsun da kilolu olmasa da olur az kilo almasına başta üzülmüştüm ama alıştım şimdi onları yemezse zorlayacağıma emzirmeye çalışıyorum bol bol
uzlme cnm ya kımı bbbek biberona falan bakmyor valla. emmedi mi emmiyorlar. ek gıdaya ne zaman gecmstnız kı siz? erken mı gectnz acaba ?
sağol canım.ona da bakayım.sanırım senemgy'nin aldığı mama sandalyesiyle arasındaki tek fark tekerleklerinin olmayışı.bunu da inceleyeyim.oğlumu ana kucağına koyup yediriyodum.ama onda fazla oturmak istemiyo artık.bir an evvel karar verip almam lazım.bulunduğum yerde pek fazla seçenek yok.o yüzden internetten inceleyip sipariş etmek zorundayımm.
sonunda bizde aldık mama sandalyesini büyük araştırmalardan sonra.. kraft idolün bir dez avantajını söyleyeyim bebeğin oturma yerinde bir bar var düşmemesi için ve sabit, bebek büyüdükçe rahatsız ederek oturmasını zorlaştırıyormuş diğerlerinde bu bar tablaya sabit ileri geri hareket edebiliyo.. ve bebek büyüdüğündede rahatsız etmiyo.. biz sunny baby bonny aldık chicco polynin aynısı şimdilik memnunum...
Saat gecenın 3'ü...
Mırın kırın sesler geliyor beşikten
ben de zaten hastaym durmadan oksuryrm
anlayacagnz bebeğin uyanmasını hıc mı hıc ıstemıyorm
ama bi bakaym dedm yıne de
prensesim ateş içinde
ondan uyuyamıyor
kafasını bı saga bı sola cevırp duruyor
actm ışıkları
bıraz emzrp ateş duusrucu verdm
elini yuzunu yıkadm
hıc gece kaka yapmayan cocuk başladı kaka yapmaya....
Neyse arkadaşlar ole bole sabahı ettk
ama hala ateşimz var
ara ara yukselıyor
sureklı parmakları damaklarında cnmn benm
inş. Bir an once rahatlarda tekrar dan gulucukler saçar...
Diş cıkaran bebeğimz oldu mu hıc
ben hatrlayamadm ama
belirtleri aynı mı acaba dycektmmm
Saat gecenın 3'ü...
prensesim ateş içinde
ondan uyuyamıyor
actm ışıkları
elini yuzunu yıkadm
ama hala ateşimz var
ara ara yukselıyor
ben hatrlayamadm ama
arkadaşım ya benim bebe gündüzleri bıraktı emmeyi emmiyor uyku vaktini kolluyorum emmesi için geceleride uykuda alıyo ek gıda vermeden bi gün denesemmi acaba emecekmi diye birde arkadaşım ben biberondan mama verdim bi kaçkere ondanmı bilmiyorum 3 yada 4 kez senin kızına biberon verince soğumadımı memeden acaba verdiğim biberondanmıki awent veriyorum ben.
++
Geçmiş olsun..dis çıkarma dönemlerinde hafif ateş ya da ishal normal fakat uzun süren bir durum varsa yada ateşi cok yükseliyorsa disten olmayabilir.bizimkinin de eli hep ağzında,bulduğu hersey ağzında,benim ellerimi ısırıyor ,yanaklarıma saldırıyor ama henüz görünürde birsey yok.allah bu zor süreçte kolaylıklar versin.
Saat gecenın 3'ü...
prensesim ateş içinde
ondan uyuyamıyor
actm ışıkları
elini yuzunu yıkadm
ama hala ateşimz var
ara ara yukselıyor
ben hatrlayamadm ama
Saat gecenın 3'ü...
prensesim ateş içinde
ondan uyuyamıyor
actm ışıkları
elini yuzunu yıkadm
ama hala ateşimz var
ara ara yukselıyor
ben hatrlayamadm ama
Saat gecenın 3'ü...
prensesim ateş içinde
ondan uyuyamıyor
actm ışıkları
elini yuzunu yıkadm
ama hala ateşimz var
ara ara yukselıyor
ben hatrlayamadm ama
benım oğlum 5.5 aylık ılk dısını cıkarttı fazla ates olmadı ama çok huysuz oldu dedıgın gıbı kafasını koyacak yer bulamıyor gece devamlı aglıyor mızmız aglamasa ınler gıbı ses cıkarıyor hala 2 dıs gelmedı cunku bugun yarın cıkıcak insallah. Cok fazla dıs jelını kullanmamaya calısıyorum hemen yalanıp yutuyor cunku onuası oldugunda ateslenen bebekler dıs cıkarırkende aynı olurmus dıye duydum.
evet aynı belirtiler bizdede var inan. Sadece meme emdi başka bişey ağzna koymuyor. Bu arada benm göğslerm de bi doldu ki sormayn....her işte bi hayr var dedikleri bu olsa gerek.
Karaca cnm simdi tam cevap yazyrm bizm kız yıne kaka yapıyor yaaa...haff ateşi de var yıne...ateş dusrurucu veryrm yoksa hep 38 lerde olcakk....
Bu arada göğslerm cok doldu dye aksam tum bıberon ve sut pompsını tencereye koymustm kaynaması ıcn. Tabı bızm kız huzursz olnca bı an bıle bırakp gıdemyrm bı yere. Tabı bızm tum biberonlar ve sut pompam tencerede su kalmaynca erimiş kul olmusssss
Esim de yoktu evde kokuuyu hıssednce kostm mutfaga. Hiç bişey kalmamş sağlamm.
Neyseki hemen ardm fırmayı. Allahtn ankaradaymş yedek parca servsı. Yanan yer de 40 lıra faln dedi. Aksm esm gelnce gtcz almaya.
Aman ha sz dkkat edn arkdslar
kıyamam yaInsanda kafa kalmıyor bazen..ben de çok unutkan oldum Allah korusun hepimizi..
Belirtilere göre diş çıkaracak gibi..ama için rahat edecekse doktorunu da arayabilirsin..bakalım diş çıkarırken biz neler yaşayacağız?
_mana_, "aşı olduğunda ateşlenen bebekler diş çıkarırken de aynı olurmuş diye duydum" demiş ya..acaba doğrumudur ki?:44:
yok cnm ya aşılarda ateşlenmedk biz. Ateşi yarında dusmesse dr gderz artk . Ateş oldgnda 2 gun beklemek gerekyrms. Gecmesse gdcez baklm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?