- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.301
evet cnm bnm de ilgmı cektı ama nasl gderz bılemyrm kı
canım kampüsteymiş yeri, hangi binadaysa haftaya gitmeden önce arayıp sorarım, arabayla gideceğim ben paylaşırım
hmm bn de gelmk ısterm aslında ama pek bılmyrm ankarayıı.
canım aslında kolay sen nerden geleceksin bilmiyorum ama kampüs çok merkezde Eskişehir yolunda, Kızılaydan dolmuşlar gidiyor kampüsün içine kadar, otobüs de var, bu arada kızın nasıl oldu asu
canım aslında kolay sen nerden geleceksin bilmiyorum ama kampüs çok merkezde eskişehir yolunda, kızılaydan dolmuşlar gidiyor kampüsün içine kadar, otobüs de var, bu arada kızın nasıl oldu asu
bakalım belkı eşim bırakabılır orda gorusebılırz. Ben meclısn ordaym. Ama hıçççç bir yeri bılmyrm. Yenı taşndk bz.
Bebegm sabah dr a gotrdk. Ateşi 38 den aşagı ınmyr hc. Idrar kan temz cıktı cok sukur. Eve gondedıler. Oyle bıtkın bır sekılde yatyr sabahtan beri. Hastanede cok yorldu yazk. Eline oyuncak veryrm kaldramıyor bıle bılıyor musun. Okadar gucsuz kaldı yanııı.
Neden ates oldgnu anlayamdk. Ama su 6. Hastalığı gecren arkadasmn bebeği var. O da gecen hafta 3 gun ateşli gecirmısler. Sonra bırden ates geçmş. Vücüdü pul pul dokulms bebeğin. Ole ıyıleşmş cocuk. Baklm bugun 3. Gecemz olck. Inş. Br an once ıyulesr. Cunku ben bıtap o bıtap cok zormus annnelıkkkkkkkkkkkkk.. Ama onlar için herseye degerrrrr....
bakalım belkı eşim bırakabılır orda gorusebılırz. Ben meclısn ordaym. Ama hıçççç bir yeri bılmyrm. Yenı taşndk bz.
Bebegm sabah dr a gotrdk. Ateşi 38 den aşagı ınmyr hc. Idrar kan temz cıktı cok sukur. Eve gondedıler. Oyle bıtkın bır sekılde yatyr sabahtan beri. Hastanede cok yorldu yazk. Eline oyuncak veryrm kaldramıyor bıle bılıyor musun. Okadar gucsuz kaldı yanııı.
Neden ates oldgnu anlayamdk. Ama su 6. Hastalığı gecren arkadasmn bebeği var. O da gecen hafta 3 gun ateşli gecirmısler. Sonra bırden ates geçmş. Vücüdü pul pul dokulms bebeğin. Ole ıyıleşmş cocuk. Baklm bugun 3. Gecemz olck. Inş. Br an once ıyulesr. Cunku ben bıtap o bıtap cok zormus annnelıkkkkkkkkkkkkk.. Ama onlar için herseye degerrrrr....
canım ya çok geçmiş olsun, inşallah biran önce ateşi düşer, yorulmuştur şimdi hastanede kan idrar tahlili falan, inşallah rahat uyur ve iyileşir, allahtan bişi çıkmamış. Ben de ilk kez karacadan duydum böyle bir hastalık olduğunu, bakalım yarın döküntü olacak mı? Tabi sen de yorulmuşsundur uykusuz uykusuz allah sabır güç kuvvet versin arkadaşım.
Canım ben araba kullanıyorum güya ama sadece bahçeliden oran'a işe gitmeyi biliyorumDaha yeni yeni trafiğe çıkıyorum, eşim odtu kampüsünü falan iyi biliyor ben de onla gidicem, ona güveniyorum yoksa yerini biliyorum ama hiç gitmediğim bir yol önce eşim yanımdayken bi gitmem lazım. şöyle bir alışayım trafiğe sen, gamze falan takılırız. Eşin götüremezse planlarsak biz seni alabiliriz istersen. Birgün önce arayıp saat kararlaştırılıyormuş, tek tek bebekler giriyormuş toplamda 15 dk falan sürüyormuş
çok geçmiş olsun..bu gün yas84 'te bebeğinin aynı hastalığı geçirdiğini söylemiş..bende aralık annelerinden birinden öğrendim bu rahatsızlığı..onda da 3 gün sürekli inip çıkan ateş olmuş..bugün doktora götürmüşler..3 günden sonra döküntüsü olmuş isilik gibi.."artık ateş olmaz" demiş doktor ama onunda kızı uykusuz, huzursuz, iştahsız bir haldeymiş..tabi ki annede öyle..allah yardımcın olsun
asu canım korkma geçer yakında görümcemin oğluda aynı olmuş ateş bide hafif ial deyilde sık kaka yapma senin bebiştede vardı zannedersem çok kaka yapma yanlışmı okudum hastalığa rota benzeri virüs sebep olmuş kaka tahlili yaptırdınızmı canım?
@ BALKABAĞI PÜRESİ @ (6ay+)
Malzemeler;
1 ince dilim balkabağı
1 tatlı kaşığı irmik
... su
Hazırlanışı;
Balkabağını küp şeklide doğrayıp suda yumşayıncaya dek pişirin.. çatalla ezip irmiği ilave edin kısık ateşte sürekli karıştırarak 5dk pişirin..
balkabağı konuşulmuştu galiba sanırım.çok yararlıymış kuzular için.tarif bulmuşken yazayım dedim kızlara da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?