- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.501
ya sen napcan bakim başkasının boyunu kilosunu.. sağlıklı mı bebeğin sağlıklı çok şükür.. tamam, şükret otur aşağı, tombiş değil sağlıklı olması önemli.. kızıcam ama aaaaaa....ayyy maaşallah ben de tam benim kızımın kilosu az galibaaa diye yakınacaktım bi okuyum dedim senin mesajını okudum yaa benimki de aşı olduğu gün 7200 çıktı seninki gayet iyiymiş canım yaa doktor da biraz az ama sorun etme demişti ben yine de kafayı taktım aşıdan sonra yemesi de azaldı emiyor ama yetmiyor mu bacakları tombik olsun istiyorum yaaaa boyu da 66 cm çıktı herkes bebişlerinin kilosunu yazsa merak ediyorum benimki gibi bu civarda kilosu olan var mı başka
3, sabah 10 da kahvaltı, 12 de meme, 2 de çorba+yoğurt, 4 de meme, 7 de pirinçunu+meyve, 11 de meme, sabah 6 da meme.. budur yani.. ek gıda 3 öğün, gerisi ANNE SÜTÜÜÜÜ...kızlar bu arada günde kaç öğün yediriyorsunuz 5 öğün mü?
canım ben sabah kahvaltı veriyorum 8 tahıllı ballı içine pekmez peynir yumurta, öğlene doğru meyve püresi, öğlen sebze ya da tarhana çorbası, ikindi gibi meyve ya da pekmezle tatlandırarak yoğurt vermeye çalışıyorum ama çok az yiyiyor akşamları arada bir muhallebi yapıyorum çünkü düzenli olarak yaptığımda bir türlü yediremedim yemiyor ben de hergün uğraşmıyorum yani anlayacağın 3 öğün yiyiyor benimkisi
aslında benim de sizlere sorum olacak günde toplamda 3-4 çaybardağı kadar ek gıda veriyorum tvde de bangır bangır en fazla 2 çay bardağı diyor doktor her öğün için 1,5 çay bardığı verebilirsin en fazla 2 çay bardağı demişti aklım çok karışık ne kadar versem bilmiyorum, bunları yedirdimde de emmiyor anca geceleri emzirebiliyorum ve bu da sütümü azaltıyor siz ne yapıyorsunuz sağıyormusunuz sütünüzü bu öğünlerde yoksa bu kadar yedirmiyormusunuz
Rica ederim Canım. Ay karakız oldu zamanla valla, benim ailem hep sarışın aslındabebek yemekleriyle ilgili site adı için teşekkürler, kızın çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun, sen sarışınsın diye kızın da sarışındır diye tahmin ediyordum ama cimcime babaya çekmiş sanırım
günaydın. çiçekli mutlu bi günaydın demek isterdim ama olmadı. ilk önce iyi temennilerde bulunan karaca.kemece. Asu. Gamzem.sevda. Ve ismini hatırlyamadığım bizim için dua eden etmeyen herkeze sonsuz sevgilerimle öpüyorum alah çocuklarınızın acısıyla asla sınamasın sizleri. Bize gelince sondalı böbrek filmini çektirdik zor olsu baya keşke o zorlukla kalsaydı denizimde 2. Derece böbrek reflüsü çıktı yani korktuğum başıma geldi perşembe günü çektirdik anca bu gün kafamı topamaya başladıım keşke iyi haberlerle gelseydim ama olmadı alahım demek böyle istedi yapcak bişeyim yok tevekkül ve şükür edicez artık daha kötü bi dert olmadığına napabilirimki başka.
günaydın. çiçekli mutlu bi günaydın demek isterdim ama olmadı. ilk önce iyi temennilerde bulunan karaca.kemece. Asu. Gamzem.sevda. Ve ismini hatırlyamadığım bizim için dua eden etmeyen herkeze sonsuz sevgilerimle öpüyorum alah çocuklarınızın acısıyla asla sınamasın sizleri. Bize gelince sondalı böbrek filmini çektirdik zor olsu baya keşke o zorlukla kalsaydı denizimde 2. Derece böbrek reflüsü çıktı yani korktuğum başıma geldi perşembe günü çektirdik anca bu gün kafamı topamaya başladıım keşke iyi haberlerle gelseydim ama olmadı alahım demek böyle istedi yapcak bişeyim yok tevekkül ve şükür edicez artık daha kötü bi dert olmadığına napabilirimki başka.
sizi dertlerimle sıkmak istemezdim ama merak eden arkadaşlar vardı haberdar edeyim istedim. kilo sorunu etmeyin nolur sağlıklı ise iştahını kafanıza takmayın canı istediğinde elbet yiyecektir. herşreyi şükür normalse. bide benim açımdan bakarsanız haklı olduğumu anlarsınız. öyle işte bizden bu kadar içim parçalanııyor kıyılıyo resmen film çekilipte sonuçları ekimizde gördüğümüzden beri baba ben ablası boşluktayız iki gözü iki çeşmeylz herkez teseli ediyo ama içimin yangını durmuyo ne fayda. Neyse kendinize ve bebeklerinize iyi bakın onların o minik alınlarında öpüyorum... unutmadan tek teselimiz doktorun bize dediği erkwn farkında oluşumuz böbrekte herhangi bi hasar yok çok şükür. Hergün 1.5 sene boyunca koruyucu ilaç alıcakmış denizim ve her ay kültür salı günü nefroloji hocasına gitcez artık o bize nasıl koruyacağımızı enfeksiyon geçirmemesi lazımmış onları bize anlatcak bakalım işte salı gününü bekliyouz
sizi dertlerimle sıkmak istemezdim ama merak eden arkadaşlar vardı haberdar edeyim istedim. kilo sorunu etmeyin nolur sağlıklı ise iştahını kafanıza takmayın canı istediğinde elbet yiyecektir. herşreyi şükür normalse. bide benim açımdan bakarsanız haklı olduğumu anlarsınız. öyle işte bizden bu kadar içim parçalanııyor kıyılıyo resmen film çekilipte sonuçları ekimizde gördüğümüzden beri baba ben ablası boşluktayız iki gözü iki çeşmeylz herkez teseli ediyo ama içimin yangını durmuyo ne fayda. Neyse kendinize ve bebeklerinize iyi bakın onların o minik alınlarında öpüyorum... unutmadan tek teselimiz doktorun bize dediği erkwn farkında oluşumuz böbrekte herhangi bi hasar yok çok şükür. Hergün 1.5 sene boyunca koruyucu ilaç alıcakmış denizim ve her ay kültür salı günü nefroloji hocasına gitcez artık o bize nasıl koruyacağımızı enfeksiyon geçirmemesi lazımmış onları bize anlatcak bakalım işte salı gününü bekliyouz
maşşaaaalllaah maşallaaah ateşine, ateş gibi çok canlar yakacağa benziyo, ne diyim Allah kız analarına sabırlar versin..
kızlar 3-4 gündür boğazlarımda yanma(sabahları daha yoğun bir şekilde), hapşuruk, burun akıntısı gibi şikayetlerim vardı aşırı rahatsız etmediği için evde bitki çaylarıyla geçiştirdim hastalığı ben şükür iyiyim ama oğluma geçmiş malesef hafif hafif burnu akıyor bugün ve çok hapşuruyor iki gündür de sabahları erken saatte ağlayarak uyanıyor onun da mı boğazları yanıyor acaba çok hafif de ateşi vardı şurup verdim o geçti şükür oğlum ilk defa hasta oluyor doktora götürsem mi bebeklere uygun ilaçlar vardır herhalde değil mi bana tavsiyelerde bulunursanız sevinirim
bu arada bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var, ben işin içinden çıkamadım..
bizim sıpa pusetine sığmıyor artık, kısa mesafe yolculuklarında idare ediyoruz ama uzun mesafede ki temmuzda izmire gideceğiz kesinlikle dayanması mümkün değil, bu yüzden araç koltuğu bakıyoruz.. kaliteli bişey olsun dedik 700-800tl rakamlar, hesaplı olsun dedik bu sefer konforu ve güvenilirliği içimize sinmedi.. ne yapacağımızı şaşırdık, temmuz zaten ağır geçecek bize, en yakın arkadaşımın düğünü var da,hediyesiydi giyimi kuşamıydı yoluydu derken, bide temmuz vergi ayı.. bide üstüne ramazan başlıyoooooo... epey sarsacak bizi bu üst üste gelmeler.. ondan nasıl bişi alacağımıza karar veremedik, bana kalsa en iyisini yani şunu istiyom ama Cybex Cybex Pallas Fix Oto Koltuğu Water Colours 9-36 kg | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
işte amalar çok.. özellikle 2. 3. çocuk anneleri, ne kullanıyonuz memnunmusunuz bişiler önerin de bakalım ya lütfen.. ilk bebişi olanlar alınmayın, muhtemelen siz de bizim gibi daha almamışınızdır diye size sormuyom, hem gelen fikirleri hep beraber değerlendiririz, ok.. hadi bakalım bekliyoz dört gözle önerileri..
Sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canımBazı yerlerde ıhlamurun iyi geldiğini duymuştum ama bilemiyorum çünkü ben hiç vermedim..Serumfizyolojik ve bol sıvı-anne sütü önerebilirim ancak..Yine de istersen doktora danış, için rahat eder hiç değilse..
offf bikaç gündür internet bi var bi yok, sözleşmemiz bitiyor çok şükür 1 ay sonra, TTNETi hemen kapatıcam hemennnn.....
deniscim minik kızın deniz için çok üzüldüm.. nasıl bir acıyla yanıyor yüreğin tahmin edebiliyorum, okuduğum anda Emir de de olsa diye sadece bir an düşünmem, içindeki acıyı anlamama yetti de arttı bile.. inşallah tez zamanda tedaviye cevap verir, Allah şifa ve bool bool sabır versin.. dualarımız sizinle..
sevdalinkacım valla bazı hastalıklar vardır erkenden müdahele edilince hemen geçer ama bazı hastalıklar vardır hiç birşey yapmasan da ilaçlara boğsanda aynı sürede geçer, sanırım doktora gidip gitmemenin kararını en iyi sen verebilirsin.. eğer oğlunun keyfi kaçmamışsa, eskisi gibi yemeğe bol bol emmeye devam ediyorsa, bitki çayları ve meyveyle durumu kurtarmaya çalışabilirsin.. yok oğluş çok huysuzsa, hiç keyfi yoksa, yemiyo emmiyosa o zaman hemen götür doktora çünkü beslenmeden iğleşemez.. inşallaaah kolaycacık atlatırsınız ikinizde,çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?