- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.221
selam kızlar maşallah siz kremlere hamile kıyafetlerine bakmaya başlamışsınız hatta almışsınız bense daha yatakdan kalkcam diye ugraşıyorum benide hevese getirdiniz ama sizi okuyup okuyup yerime yatıyorum eşime söyledim kızlar kıyafet krem almaya başlamışlar diye oda dalga geçiyor sana gerek yok nasılsa pijama giyiyorsun hamilelik ilerleyincede lastiklerini sökeriz öyle giyersin diyorolmadı benimkilerden giyersin diyo
slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl keyifler nasıl cinsiyeti belli olanlar varmı bende haftaya girecemayrıntılı ulturasona bakalım hayırlsısı
birde bu yıl anneler gününde bizimde anneler günümüz kutlanacak. nede olsa göstermesekte anneyiz
birde bu yıl anneler gününde bizimde anneler günümüz kutlanacak. nede olsa göstermesekte anneyiz
ilk ve hep olsun inşallahhhhhhhhhhhhh
seneye koklaya koklaya kutlayalım kuzuları
Allah sağlık sıhatle bize bağışlasınnnnnnnnnnnnnn
günaydın hanfendi biz iyiyiz çok şükür sen uğramıyon daha topiğeevt burdada havalar soğuk ist güneş var ama kandırıyo bizi yada benim kanım düşük ondan sen nasılsın görüşmeyeli :26: bebişin nasıl
evt cnm doğum yaparsam rabbim izin ederse kasım 2 de benim de doğum tarihim kasım 7 20 olucam inşallh
arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?
kızlar az önce sağlık ocağından geldiler ve kayıt yaptılar biri ben senin doktorunum dedi diğeri ise hemşiremmiş 5 ci ayda aşı başlıyomuş bu hafta içinde gitmem gerekmiş siz gittiniz mi sağlık ocağına ya benim kafama takılan bunlar benim hamile olduğumu nerden öğrendilergerçekden kafam karıştı
Merhaba kızlar,
ben ikitellide ihracat fazlası satan bir mağazadan kot alıyordum hamilelikten önce fiyatlar oldukça uygun tabi beden bulmak önemli olan..Ve orada hamile kotları 10 tl bende birkaç hafta sonra gidip 2 tane almayı planlıyorum....Ara sıra da tayt ve elbiselerle geçiririm işte 9 ayı :)
biz çalışanlar bi de benim gibi resmi giyinmek zorunda olanlar nasıl gecireceğiz bakalım.. cok masraflı olacak giyim bize sanırım .. yaz da geliyor .. hayırlısı
arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?
kızlar benim kafama bişey takıldı.. ilk hamileliğimde folic plus içmiştim.. ama bunda doktor folik asit vermedi;acaba unuttu mu :113: elevit verdi ama içmeyi unutuyorum o ayrı
Aynen canim özellikle sabah bisey yemezsem mide iflas ,birde gece yemekten sonra 2 saatte bi biseyler atiyorum agzima genellikle meyve
selam kızlar:))
az önce dr dan geldim.bebeğimi gördüm.çoook güzeldiiiii:)düşünüyorum da bu gerçekten de tarif edilemez yeri doldurulamaz bi mutluluk,rabbim dileyen herkese yaşatsın.dr çok hareketli bi bebek dedi.nasıl ellerini kollarını oynatıyo şok oldum.minik minik.ellerini kaldırıyo indiriyo.insan başka bi boyuta geçiyo resmen.2 hafta sonra için randevu aldık ikili test yapılacakmış.hayırlı sonuçlar alırız ve hepimiz güzel haberleirmizi burdan paylaşırız inşallah.
ne oldu :26: çok üzüldüm bebiş ve senin için....
geçmiş olsun.. hayırlısı olsun.. üzme kendini..
Arkadaslar ben almanyadayim Burda ilk hamileligimde doguma kadar folik asit kullanmami istedi, turkiyede genelde en cok 12 haftadan sonra kesiyorlar . Bu konuda bilgisi olan var mi?
kızlar az önce sağlık ocağından geldiler ve kayıt yaptılar biri ben senin doktorunum dedi diğeri ise hemşiremmiş 5 ci ayda aşı başlıyomuş bu hafta içinde gitmem gerekmiş siz gittiniz mi sağlık ocağına ya benim kafama takılan bunlar benim hamile olduğumu nerden öğrendilergerçekden kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?