2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy valla arkadaşımmm çok güldüm inan canım az kaldı bak tadını çıkaracağın günler yakın inşallah Allahın izniyle... cici cici kıyafetler alacağız hiç merak etme sen :)

slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl keyifler nasıl cinsiyeti belli olanlar varmı bende haftaya girecemayrıntılı ulturasona bakalım hayırlsısı

biz iyiyiz, umarım tüm kasım annişleride iyidir :) cinsiyet için erken değil mi ya herkes kalp atışlarını duydu galiba :26: ben bu cuma gideceğim kalp atışı için inş. bir problem çıkmaz amin.

iyiyz çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok....

evt cnm doğum yaparsam rabbim izin ederse kasım 2 de benim de doğum tarihim kasım 7 20 olucam inşallh

sen daha çok küçükmüşünnnn tüp bebek tedavisi falan diyince 30 una yaklaştın sandım....şaşırdım 19 u görünce....

arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?

ben öyleyim 2 saati bir bir şeyler yemezsem midem bulanıyor sonrada canım hiç bir şey yemk istemiyor bulantıda geçmiyor...artık öğrendim 2 saate bir meyve kuru yemiş yiyorum.....

ben gittim dr um kayıt olmam gerektiğini söylemişti bende oldum bakanlık istiyormuş gebeerin listesini aile hekimlerinden . 20 haftada aşı varmış bende gideceğim....haastanelerden alıyor olabilirler listeyi...yada konu komşudan......

Merhaba kızlar,

ben ikitellide ihracat fazlası satan bir mağazadan kot alıyordum hamilelikten önce fiyatlar oldukça uygun tabi beden bulmak önemli olan..Ve orada hamile kotları 10 tl bende birkaç hafta sonra gidip 2 tane almayı planlıyorum....Ara sıra da tayt ve elbiselerle geçiririm işte 9 ayı :)

biz çalışanlar bi de benim gibi resmi giyinmek zorunda olanlar nasıl gecireceğiz bakalım.. cok masraflı olacak giyim bize sanırım .. yaz da geliyor .. hayırlısı

kızlar benim kafama bişey takıldı.. ilk hamileliğimde folic plus içmiştim.. ama bunda doktor folik asit vermedi;acaba unuttu mu :113: elevit verdi ama içmeyi unutuyorum o ayrı

biz çalışanlar bi de benim gibi resmi giyinmek zorunda olanlar nasıl gecireceğiz bakalım.. cok masraflı olacak giyim bize sanırım .. yaz da geliyor .. hayırlısı

Valla ben daha önce bankada çalışıyordum hamile bir arkadaşım vardı 2 tane hamile pantolonu aldı zaten son aylarda ihtiyaç olduğundan değiştirerek onları giydi..Abartmaya gerek yok bence geçici bir durum iadrare etmek lazım..Ama bir yandan da insan değişik değişik özeniyor...

arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?

Aynen canim özellikle sabah bisey yemezsem mide iflas ,birde gece yemekten sonra 2 saatte bi biseyler atiyorum agzima genellikle meyve

kızlar benim kafama bişey takıldı.. ilk hamileliğimde folic plus içmiştim.. ama bunda doktor folik asit vermedi;acaba unuttu mu :113: elevit verdi ama içmeyi unutuyorum o ayrı

Arkadaslar ben almanyadayim Burda ilk hamileligimde doguma kadar folik asit kullanmami istedi, turkiyede genelde en cok 12 haftadan sonra kesiyorlar . Bu konuda bilgisi olan var mi?

Aynen canim özellikle sabah bisey yemezsem mide iflas ,birde gece yemekten sonra 2 saatte bi biseyler atiyorum agzima genellikle meyve

4 saat falan once corba icdim, bir saat once bi muz yedim arada 2 tane bisskuvi falan ama midem yine garib halde sanki yaniyo, bi de demin bulantim oldu fazla yiyemiyorum yani cok yersem kusuyorum, offf ya ne yapayim ben ??? :26: :26::26: :26:

canim sen n ekadarliktin ve su ikili test ne dir ya sormasi ayip

Son düzenleme:
ne oldu :26: çok üzüldüm bebiş ve senin için....
geçmiş olsun.. hayırlısı olsun.. üzme kendini..

biraz geç oldu cevap yazamamıştım kusura bakma. kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık.malesef kürtaj olmak zorunda kaldım.ama kısmet değilmiş.umarım sizler hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarsınız.

Arkadaslar ben almanyadayim Burda ilk hamileligimde doguma kadar folik asit kullanmami istedi, turkiyede genelde en cok 12 haftadan sonra kesiyorlar . Bu konuda bilgisi olan var mi?

tebrikler canim hamileliyin icin saglikli bebisin olur insallah, folik asit 8 ci haftaya kadar gerekli placentanin gelismesi icin bebisin gerekli yapilanmalari gerekdiyi donemde yani, bu yuzden 12 -ci haaftadan sonra kese biliyorlar bazen, ama bizde Azerbaycanda -Bakude de doguma kadar icirdikleri oluyor, bu doktorun ne dediyse ille de dinle derim cunki gebelikler farkli ola biliyor hayirli hamilelikler canim

ben varim canim az ye sIK ye kilo aldirmayan bebise faydali olan seylerden ye insaALLAH
yoksa benim gibi ilk hamileligimde 25 kilo alirsin ozamanlar hic dikkat etmemistim herseyi yutuyodum hatda 3 tabak makarna yedigimi hatirliyorum ben ki normalde bir tabakla doyarim o kadar acikiyordum yani hahah

gülüm normaldir ebeler öyle geziyor benim ilk bebiste de beni öyle buldular birde saglik ocagina gidenlere de soruyorlar sizin oralarda yeni hamile birileri var mi diye o sekil ögrenip geliyorlardi ama bana sadece ebem gelmisti hekim mekim yoktu iykide gelmemis sokmazdim eve
ve her ay gitmen gerekiyor kontrolle kilonu tansionu felan ölcücekler ve asilarini orda yapicaklar hatda yanilmiyorsam 4 ayda bebisin kalp atislarini duycan orda kontroll ediyorlar HERAYYY
ve en güzeli dogumdan sonra bebis 1 bucuk yasina girene kadar hep oraya gitmen gerekecek bebisin asi si icin ben tam rahtladim gitmeye gerek yok dedim yine hamisss kaldim hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…