- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.241
gülüm normaldir ebeler öyle geziyor benim ilk bebiste de beni öyle buldularbirde saglik ocagina gidenlere de soruyorlar sizin oralarda yeni hamile birileri var mi diye o sekil ögrenip geliyorlardi ama bana sadece ebem gelmisti hekim mekim yoktu iykide gelmemis sokmazdim eve
ve her ay gitmen gerekiyor kontrolle kilonu tansionu felan ölcücekler ve asilarini orda yapicaklar hatda yanilmiyorsam 4 ayda bebisin kalp atislarini duycan orda kontroll ediyorlar HERAYYY
ve en güzeli dogumdan sonra bebis 1 bucuk yasina girene kadar hep oraya gitmen gerekecek bebisin asi si icinben tam rahtladim gitmeye gerek yok dedim yine hamisss kaldim hihihi
tebrikler canim hamileliyin icin saglikli bebisin olur insallah, folik asit 8 ci haftaya kadar gerekli placentanin gelismesi icin bebisin gerekli yapilanmalari gerekdiyi donemde yani, bu yuzden 12 -ci haaftadan sonra kese biliyorlar bazen, ama bizde Azerbaycanda -Bakude de doguma kadar icirdikleri oluyor, bu doktorun ne dediyse ille de dinle derim cunki gebelikler farkli ola biliyorhayirli hamilelikler canim
edayhan guzelim sende demi SAT 12 subat kiz biz ikimiz de ayniyiz galiba
canım evt sat 12 muhtemel doğum da 17 kasım bi değişiklik olmazsa:) beraber gün sayıyoruz:)gebelikten beri 1 kg almışım. bu yemeye 30 kilo alırım..:44::89:
ben varim canimaz ye sIK ye kilo aldirmayan bebise faydali olan seylerden ye insaALLAH
yoksa benim gibi ilk hamileligimde 25 kilo alirsin ozamanlar hic dikkat etmemistim herseyi yutuyodum hatda 3 tabak makarna yedigimi hatirliyorum ben ki normalde bir tabakla doyarim o kadar acikiyordum yani hahah
cnm meyve çerez kesmiyo beni doyurucu şeyler olmazsa bulantı artıyo ve kusuyorum.gebelik öncesinde gün boyu bişey yemesemde aramazdım.aç kurt oldum:86:
cnm meyve çerez kesmiyo beni doyurucu şeyler olmazsa bulantı artıyo ve kusuyorum.gebelik öncesinde gün boyu bişey yemesemde aramazdım.aç kurt oldum:86:
insallah saglikli bebislerimize kavusuruz, ben aksine kilo verdim beni goren her kes ne olmus sana diyetdemisin soruyorsen de bulanti kusma falan varmi? ben de var. ben internetden baktim muhtemel dogum tarihi 19 kasim diyor sana doktormu soyledi yoksa kendi hesablaman?
kas ki ben de istaha gelsem de yiye bilsem
cnm sabah 7 :15 geçirmiyorum kahvaltı için yarım saat geciktiğinde midem bulanıyor yesem bile kusuyorum.içim ezilmeden iki saatte atıştırıyorum.bu arada her hafta doktordayım benim kanamam flan olmştu.muhtemel doğum haftasını ultrasonda doktor söyledi.ultrasonlarım 5 tane oldu albüm için biriktiriyorum.nette bende hesaplatmıştım 19 kasım çıkmıştı.
o kadar cok acikiyorum ki.yiyecek sey bulamiom bazen herseyide canim istemio.yemezsem bulanti oluo..cok garip bir durum:)
allah yardimcin olsun canim ben bi tane cekdirmisdim onu da kayb etdim o kadar uzuldum ki ben de birikdirmek istiyorum ama hamilelik unutkanligi iste nereye koydugumu hatirlamiyorumben insallah 14 gidicem yeniden kalbi icin sen duya bildinmi? :96::96:
allah yardimcin olsun canim ben bi tane cekdirmisdim onu da kayb etdim o kadar uzuldum ki ben de birikdirmek istiyorum ama hamilelik unutkanligi iste nereye koydugumu hatirlamiyorumben insallah 14 gidicem yeniden kalbi icin sen duya bildinmi? :96::96:
o kadar cok acikiyorum ki.yiyecek sey bulamiom bazen herseyide canim istemio.yemezsem bulanti oluo..cok garip bir durum:)
cnm bebeğinin daha önce hç duydun mu yada gördün mü kalp atışını?
meraba kızlar ben7haftalık hamileyim bu gün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum allahım herkese nasip etsin inşallah
meysacım ben 10. haftamın içindeyim çok şükür.bu ikili test de kromozom anomalilerinin tespiti için yapılan tarama testiymiş.ense kalınlığını ölçüyolarmış bebeğin.hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim cümlemize.aminnn inşallah.canim sen n ekadarliktin ve su ikili test ne dir ya sormasi ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?