2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sende benim gibi ikinciye hamilesin demek ne guzel hayirli olsun ilk cocugun kac yasinda
))

kizlar az once doktorumla konustum 14 martda gel dedi insallah bebeyimizin kalp atislarini duyucaz, allahim insallah hepimizin kucagina sag saglim verir, bebisimi oyle cok seviyorum ki....ahh heyecanlandim simdi....

olabilir yaa ilkeli bi doktor, unutacak atlayacak bi adam değil ama gene de insan düşünüyo.. belki ben bebek de emziriyorum aynı zamanda, o yüzden de vermemiş olabilir, emzirme döneminde kullanılmıyodur belki yeni aklıma geldi emzirdiğim unutkanlık işte...

canım evt sat 12 muhtemel doğum da 17 kasım bi değişiklik olmazsa:) beraber gün sayıyoruz:)gebelikten beri 1 kg almışım. bu yemeye 30 kilo alırım..:44::89:

insallah saglikli bebislerimize kavusuruz, ben aksine kilo verdim beni goren her kes ne olmus sana diyetdemisin soruyor sen de bulanti kusma falan varmi? ben de var. ben internetden baktim muhtemel dogum tarihi 19 kasim diyor sana doktormu soyledi yoksa kendi hesablaman?

cnm meyve çerez kesmiyo beni doyurucu şeyler olmazsa bulantı artıyo ve kusuyorum.gebelik öncesinde gün boyu bişey yemesemde aramazdım.aç kurt oldum:86:

cnm meyve çerez kesmiyo beni doyurucu şeyler olmazsa bulantı artıyo ve kusuyorum.gebelik öncesinde gün boyu bişey yemesemde aramazdım.aç kurt oldum:86:

o kadar cok acikiyorum ki.yiyecek sey bulamiom bazen herseyide canim istemio.yemezsem bulanti oluo..cok garip bir durum:)

cnm sabah 7 :15 geçirmiyorum kahvaltı için yarım saat geciktiğinde midem bulanıyor yesem bile kusuyorum.içim ezilmeden iki saatte atıştırıyorum.bu arada her hafta doktordayım benim kanamam flan olmştu.muhtemel doğum haftasını ultrasonda doktor söyledi.ultrasonlarım 5 tane oldu albüm için biriktiriyorum.nette bende hesaplatmıştım 19 kasım çıkmıştı.

allah yardimcin olsun canim ben bi tane cekdirmisdim onu da kayb etdim o kadar uzuldum ki ben de birikdirmek istiyorum ama hamilelik unutkanligi iste nereye koydugumu hatirlamiyorum ben insallah 14 gidicem yeniden kalbi icin sen duya bildinmi? :96::96:

o kadar cok acikiyorum ki.yiyecek sey bulamiom bazen herseyide canim istemio.yemezsem bulanti oluo..cok garip bir durum:)

cnm bende çok yağlı yemekleri yiyemiyorum. doyurucu yemekleri tercih ediyrm eşim işten geldikten sonra diğer gün için bana yemek hazırlıyo.garibim yetiştiremiyor.doktorum bu arada dinlenmemi tavsiye etmşti o yüzden yemekler eşimden:)

saol cnm.atmadığını hatırlıyosan çıkar bi yerlerden.bulursn inşh.evt cnm çok şükür kalbini duydum.ilk kez doktor 3 hafta sonra gel dedi.2 mayısta gicem 2 li test için.

cnm bebeğinin daha önce hç duydun mu yada gördün mü kalp atışını?

ben de çok çabuk acıkıyorum.. acıkınca midem bulanıyo.. çok yiyince de midem bulanıyo..
bi de kızlar benim canım çoook domates çekiyo.. gece gündüz elimde domates poşetiyle dolaşmak istiyorum.. gece rüyamda buzdolabını açıyorum domates bitti zannediyorum, bi bakıyorum 1 poşet çeri domatessss hazine bulmuş gibi oluyorum... domates 1, beyaz peynir 2 domates beyaz peynir diyerek uykuya dalıyorum.. çok komik ya... ay şimdi de istedi.. daha öğlen iki tane yemiştim
bi de yoğurdu çok seven bi insan olmama rağmen.. yoğurt yerken mırın kırın ediyorum.. ne biliyim olsa da olur olmasa da.. işte hamileyken insan en sevdiği şeylerden vazgeçebiliyo..

meraba kızlar ben7haftalık hamileyim bu gün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum allahım herkese nasip etsin inşallah

hayırlı olsun... senin adına sevindim.. kalp atışını duyunca insan duygulanıyo tabe.. içinde var olan canlıyı daha yakından hissediyosun.. ne güzel ya.. iyi ki kadınız.. erkekler bu duyguların hepsinden müzdarip yazık karnında bi canlının varlığını hissetmek kadar ulu bir duygu olabilir mi??

bu benim 2. hamileliğim olduğu için çok düşünmüyorum öncekinden kalan pantolonlarımı giyerim değişiklik olsun diye bikaç bişe de alırım zaten artık normal kıyafetlerde hamile kıyafeti gibi
sadece alt kısımda zorlanırız 2 tane pantolonum var bide yazlık gibi bişi alırım yeter :))

canim sen n ekadarliktin ve su ikili test ne dir ya sormasi ayip
meysacım ben 10. haftamın içindeyim çok şükür.bu ikili test de kromozom anomalilerinin tespiti için yapılan tarama testiymiş.ense kalınlığını ölçüyolarmış bebeğin.hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim cümlemize.aminnn inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…