- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.261
çok üzüldüm sedefcim.büyük geçmiş olsun.rabbim yine verir inşallah hayırlısıyla.üzme kendini çok üzülüyorum böyle haberler alıncabiraz geç oldu cevap yazamamıştım kusura bakma. kesesini gördük ama kalp atışını duyamadık.malesef kürtaj olmak zorunda kaldım.ama kısmet değilmiş.umarım sizler hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarsınız.
Evet canım Allah'a emanet. Rabbim bize sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi. 130un altı tehlikeli deyince panik oldum ve soracak sorun var mı dediğinde bile hiçbir şey soramadım.Perşembe günü bir daha gideceğim inşallah. :44:
sevde hayırlı olsun arkadaşım bi engeli daha atlattın.. bizim günlerimiz aynıydı bildiğim kadarıyla ama ben pazartesi idicem kalp atışlarını duymaya. darsısı başıma inşallh.. bence doktorun ddiklerine de çok takılma.. göbüşlenen var mı ki içimizde, veya kilo alan?
bennn
tüp tedavisinde 9 kg aldım
gebelikte almamıştım
bakalım ne olacak
minikten de göbek çıktı
+ dr u aradım 25 i geç mi die o da geç dedi
pazartesi gideceğim ikili teste
deneyimleri anlatırımmm :)
aaa hadi hayırlı haberlerini alırısn inş....bende 28 inde gideceğim.....senden öğrenelim deneyimlerini paylaşırsın bizimle......
bennn
tüp tedavisinde 9 kg aldım
gebelikte almamıştım
bakalım ne olacak
minikten de göbek çıktı
+ dr u aradım 25 i geç mi die o da geç dedi
pazartesi gideceğim ikili teste
deneyimleri anlatırımmm :)
bencede geç gibi geldi zaten. Iyikide doktoru aramışsın.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
evet alanyadayımm.. sende mi yoksaaa??
Kızlar şimdi doktordan geliyorum. Kalp atışını duyduk bebeğimin. Hamd olsun. Ancak 130un altı tehlikeli dedi doktor. 123 çıktı bizim. 7 hafta 1 günlüğüz bugün itibariyle ve ben geç yumurtladım, yani normalde 14.gün yumurtlar herkes genelde, ben 18-19.gün yumurtladığımı düşünüyorum. Bu gecikme sebebiyle olabilir mi sizce? Kalp atış hızı 130 altında çıkan var mı?
selam kızlar maşallah siz kremlere hamile kıyafetlerine bakmaya başlamışsınız hatta almışsınız bense daha yatakdan kalkcam diye ugraşıyorum benide hevese getirdiniz ama sizi okuyup okuyup yerime yatıyorum eşime söyledim kızlar kıyafet krem almaya başlamışlar diye oda dalga geçiyor sana gerek yok nasılsa pijama giyiyorsun hamilelik ilerleyincede lastiklerini sökeriz öyle giyersin diyorolmadı benimkilerden giyersin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?