2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çok üzüldüm sedefcim.büyük geçmiş olsun.rabbim yine verir inşallah hayırlısıyla.üzme kendini çok üzülüyorum böyle haberler alınca çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım.bu benim 3. gebeliğim ve çok şükür şimdilik güzel gidiyor.hayırlısıylada kucağıma almak nasip olur inşallah.sende biraz zaman geçsin yeniden düşünürsün.iyi ol.hayırlısı olsun hepimiz için.

sevde hayırlı olsun arkadaşım bi engeli daha atlattın.. bizim günlerimiz aynıydı bildiğim kadarıyla ama ben pazartesi idicem kalp atışlarını duymaya. darsısı başıma inşallh.. bence doktorun ddiklerine de çok takılma.. göbüşlenen var mı ki içimizde, veya kilo alan?

kızlar çok mutsuzum doktordan geldim bugün ama kalp atışlarını duyamadık bebişimin, herşeyi gördük kesesi yolk kesei içinde 2mm bebişimi ama kalp atışı yok haftaya tekrar çağırdı doktor haftaya görmemiz gerekmiş, çok korkuyorum kızlar, kaybetmek istemiyorum bebişimi, bu kadar geç olması normal mi ya birileri akıl versin bana nolur...

bennn
tüp tedavisinde 9 kg aldım
gebelikte almamıştım
bakalım ne olacak
minikten de göbek çıktı

+ dr u aradım 25 i geç mi die o da geç dedi
pazartesi gideceğim ikili teste
deneyimleri anlatırımmm :)

aaa hadi hayırlı haberlerini alırısn inş....bende 28 inde gideceğim.....senden öğrenelim deneyimlerini paylaşırsın bizimle......

benim zaten ayva göbeğim vardı o yüzden pek çıkan bir şey yok....dün mezura ile ölçtüm spora başlamadan önceki halime gelmişim :)))

kilo konusuna gelince yeme içmemde hiç bir değişiklik yok...eskiden olsa kesin kilo verirdim bu menülerle ama gelgör tartıda 1-1,5 kilo fazlam var....hormonel durumlardan kaynaklanan bir şişlik bence bizimkisi....ben 10-12 kilo arasında kilo almak istiyorum en fazla dikkati elden bırkamyı düşünmüyorum ama kısmet bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı?????

kaç haftalık canım, üzme kendini... benim de 7+4 günlükken kalp atışını bırak boş kese vardı, bebek bile yoktu...
sonra gittim doktora, meğer ben 2 hafta geç yumurtlamışım, senin de geç yumurtlama olabilir...
umarım öyle olur.. meğer ben ilk gittiğimde bebek 5 haftalıkmış... o yüzden belli olmaz bakalım gelecek haftayı bekle.. gönlünü ferah tut, dinlen, bol bol su iç...

ben ilk doktora 5 htalkken gittim sadece kese görünüyordu doktor haftaya yine gel dedi haftaya gittiğimde yine gözükmedi bende çok endişelenmiştim boş gebeliktir diye ama bu hafta bebeğim kendini gösterdi bence acele etmeyin herkeste farklı oluyor doktor benim oğlum 8 haftalıkken görünmüştü demişti benimki 7 de göründü kalp atışlarıda duyuldu boşuna stres yapmışım

ben zaten yeterince tombulum 68 kiloyla hamile kaldım ki boyumda 160.. o yüzden 10 kilonun üstüne çıkmamam lazım.. bakalım şimdilik kilo artışı yok ama, inşallah 3-4 ay daha tartıda değişiklik olmaz

bencede geç gibi geldi zaten. Iyikide doktoru aramışsın.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

bende yarın gidiyorum dr ye ama içimde bir korku bir heyecan olumlu olacak bu sefer diyorum kalp atışını duyucam ve bebeğim benimle kalacak kürtaj gibi içimi acıtan beni bebeğimden koparacak o kelimeyi duymak istemiyorum tekrar
rabbim ol dedin oldu ne olur bebeğime can ver kızıma kardeşin olmayacak sözünü söyletme korktuğumdan koru ya rabbim
ne olur sizde dua edin bana yarın sizlere bebeğim yaşıyor benimle demem için dualarınıza ihtiyacım var

ben hamılelıgımı tayt ve elbıse ıle gecırmeyı planlıyorum

Son düzenleme:
evet alanyadayımm.. sende mi yoksaaa??

sayılır dıyeyım ,ben orada yasadım büyüdüm okudum,evlenınce sehır degıstırdım ama ıkı ayda bır oradayım

hamılelıgımı de orada ögrendım yenı geldım yanı oradan ,

Son düzenleme:

ben biraz dinledim hemen çekti dr. kuvvetli dalgalar yolluyoruz zararlı olur dedi. hiç sayısını söylemedi yaa, panik oldum şimdi.:18:

süpermiş yaa

canm inşallah bebeğini görürsün ve sağ sağlim kucaağna alırsn bütün anne adaylarına allah yardım etsin canım seni anlayabiliyorum bende hamileyim senin için dua edicem inşallah yarın güzel haberlerini alrız

bende evlenip buaray geldim, aslında düzceliyim, 2 senedir alanyadayım.. daha pek alışamadım aslında buraya, nerde ne satılır, neyi nerde bulucam pek bilemiyorum daha, doktor ve hasane aşamasında baya düşündük en sonunda başkentte vural beye başladık, onun tedavisiyle geldi bebişim çok şükür... sen buralıysan daha iyi bilirsin benden, vural bey mi cahit bey mi?:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…