- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.181
merak etme Canım herşey çok güzel olacak. benim ilk bebeğim aynen bende senin gibiyim bir problem var mıdır nasıl şuan iyi mi diye düşünmekten kaybetmekten korktuğumuz için böyle oluyor zaten. bende inanamıyorum heralde bende kucağıma alacağım o zaman inanacağım diyordum ama arkadaşalr diyor ki aldıktan sonrada kucağımaa sen benimsin diye inanamayacaksın diyor. Annelik böyle birşey heralde endişeller heyecanlar hiç bitmeyecek :):)
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
,jalesel,drgks,rachel_,senemgy,
neyse kızlar ben yemek yapmaya kalkım bir mutfağa girim bişeyler bulurum heralde si ne yapcaksınız ki :26: ayıpdır sorması
ben bamya yapmak istiyorum ama bi türlü bamya bulamaım markette
sende kızart bi kaç sebzeyi üstünede sos yap olsun yemek, yanınada pilav.benim dünki menüm
selam kızlar:))
az önce dr dan geldim.bebeğimi gördüm.çoook güzeldiiiii:)düşünüyorum da bu gerçekten de tarif edilemez yeri doldurulamaz bi mutluluk,rabbim dileyen herkese yaşatsın.dr çok hareketli bi bebek dedi.nasıl ellerini kollarını oynatıyo şok oldum.minik minik.ellerini kaldırıyo indiriyo.insan başka bi boyuta geçiyo resmen.2 hafta sonra için randevu aldık ikili test yapılacakmış.hayırlı sonuçlar alırız ve hepimiz güzel haberleirmizi burdan paylaşırız inşallah.
ayy ne güzel yaa ben hiç görmedim oynadığını sanırım 9 + 4 sünben de mi gitsem acep
cnm aslında buzluğa atcak bende ilk zamanlarda canım istedi buzlukdan alıp pişirdim cnm benim yakınlarında vardır iste sakın çekinme cnm canın istiyosa ye inşallah bulursun ben bazı şeylerden çok tiskindim canınız çekmesin et tavuk kızartma kıyma soğan v.s bir sürü şeymutfağa giresim gelmiyo
Kızlar bu bulantılarla başım fena dertte. Çalışıyorum da. Sabahı akşamı kalmadı, gece uykumdan uyanıyorum artık. Kusma yok ama zaten kussam rahatlıycam. Süt ağzımdaki acı tada iyi geliyor ama çok sıvı alınca daha çok bulanıyor midem. Az ve sık yiyorum, hafif şeylerle besleniyorum ama çok fena. Resmen depresyona girdim:95: Bir de bu benim ikinci hamileliğim. 3 ay önce düşük yapmıştım. O zaman hiç bulantım yoktu. Doktorum bulantıların iyi belirtiler olduğunu söyledi ve bu biraz içimi rahatlatıyor ama daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Ne yemek yapabiliyorum ne de birşeyi iştahla yiyebiliyorum. Bu günlerde iyice kötüleşti. İçinde şeker olan hiçbirşey yiyemiyorum. Kendine çare bulan var mı?
ben de tavuktan tiksindim..yiyenlere bile aciyorum o derece yani:))
bi komsuma soylemitim oda bi hamileden daha duydugunu soyledi hamilelerde son moda galibaaynen bende oyleyim aaa yalniz ben oyleydim saniyordum hmmmm
canım burda 9+4 görünüyoda.dr 9+6 dedi.10.haftamdayım işte:)ay git gör valla.biz eşimle diyoruzki keşke şu ultrasondan bi tane evde olsada sürekli izlesekkafayı yerdik heralde.sürekli izlemekten.sen ne zaman gidiyosun dr a.sende görürsün inşallah gittiğinde.
bi komsuma soylemitim oda bi hamileden daha duydugunu soyledi hamilelerde son moda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?