2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ANNELIK GERCEKTEN BU HERLADE CANIM HEP BIRSEY OLURMU KORKUSU HEP ONU KORUMA ICGIDUSU VE HEP ENDISE :))
INSALLAH HEPIMIZ SAGLIKLA BUYUTUCEZ BEBISLERIMIZ

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

,jalesel,drgks,rachel_,senemgy,

neyse kızlar ben yemek yapmaya kalkım bir mutfağa girim bişeyler bulurum heralde si ne yapcaksınız ki :26: ayıpdır sorması

ben bamya yapmak istiyorum ama bi türlü bamya bulamaım markette
sende kızart bi kaç sebzeyi üstünede sos yap olsun yemek, yanınada pilav.benim dünki menüm

:92:kızlar listeye eklenmek isteyen yazsın ben okuyorum geçmişi ve ekliyorum bide listeye eklediklerim gelmeyenler var inşallah iyisinizdir kızlar

selam kızlar:))
az önce dr dan geldim.bebeğimi gördüm.çoook güzeldiiiii:)düşünüyorum da bu gerçekten de tarif edilemez yeri doldurulamaz bi mutluluk,rabbim dileyen herkese yaşatsın.dr çok hareketli bi bebek dedi.nasıl ellerini kollarını oynatıyo şok oldum.minik minik.ellerini kaldırıyo indiriyo.insan başka bi boyuta geçiyo resmen.2 hafta sonra için randevu aldık ikili test yapılacakmış.hayırlı sonuçlar alırız ve hepimiz güzel haberleirmizi burdan paylaşırız inşallah.

ben bamya yapmak istiyorum ama bi türlü bamya bulamaım markette
sende kızart bi kaç sebzeyi üstünede sos yap olsun yemek, yanınada pilav.benim dünki menüm

cnm aslında buzluğa atcak bende ilk zamanlarda canım istedi buzlukdan alıp pişirdim cnm benim yakınlarında vardır iste sakın çekinme cnm canın istiyosa ye inşallah bulursun ben bazı şeylerden çok tiskindim canınız çekmesin et tavuk kızartma kıyma soğan v.s bir sürü şey mutfağa giresim gelmiyo

ayy ne güzel yaa ben hiç görmedim oynadığını sanırım 9 + 4 sün ben de mi gitsem acep

ayy ne güzel yaa ben hiç görmedim oynadığını sanırım 9 + 4 sün ben de mi gitsem acep

canım burda 9+4 görünüyoda.dr 9+6 dedi.10.haftamdayım işte:)ay git gör valla.biz eşimle diyoruzki keşke şu ultrasondan bi tane evde olsada sürekli izlesekkafayı yerdik heralde.sürekli izlemekten.sen ne zaman gidiyosun dr a.sende görürsün inşallah gittiğinde.

ben de tavuktan tiksindim..yiyenlere bile aciyorum o derece yani:))

canim bende de bulantilar var bi de kusma var agzimdaki kotu tadi hic sorma iyrenc bir tad ne yapmak lazim onu bilmiyorum ama qaliba beklemek zorundayiz

Merhaba arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum. 31 Ocak SAT. Kasım başı gibi inşallah herşey yolunda giderse bebişimize kavuşacağız. Tüm hamilelere hayırlı olsun diyorum. Darısı isteyenlerin başına inşallah. Benim ilk haftalarda 24 saat midem bulanıyordu ancak şu an çok daha iyiyim. Nadiren mide bulantısı oluyor. Ayakta uzun süre kaldığımda veya bazı kokular tetikliyor. Bunlara dikkat ettiğimde herşey yolunda. Fazla kendimi yormadan iş yapıyorum dinlene dinlene. Ara ara da karın ağrısı oluyo ama bu da sanırım normal. En çok yaşadığım ise gaz sancısı. Bu forumu okduğumda bunların çok yüksek bir oranda herkeste yaşandığını görüyorum. Paylaşımlar çok önemli bu nedenle. Bu arada sadece 1 kez kontorole gittim. Keseyi gördük ve kalp atışlarını duyduk. 2.kontrol 21 Nisanda. Kısmetse herşey yolunda gidecek inşallah. Görüşmek üzere sevgiler.

ne güzel yaaa doktor beni çağırmayı unuttu ameliyata çıkıyodu :83: ben en yakın zamanda bir kaçamak yaparım

ben yine geldim çünkü yemeğim ocakda bende kaçtım geldim

bi komsuma soylemitim oda bi hamileden daha duydugunu soyledi hamilelerde son moda galiba

evet canim ya ne belirti okuyorum ben de aynisi var bu ne ya, is arkadasim var benim soylediklerimin hic birisi onda olmamis beni oyle sasirarak dinliyor ki kendisi 6 ay once dogum yapti hic zorluk cekmemis qayet iyi gecirmis gebeliyi ahh bir biz de bebislerimizi kucagimiza sag saglim alsak aminnnnnnnnnn

arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…