2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar maşallah siz kremlere hamile kıyafetlerine bakmaya başlamışsınız hatta almışsınız bense daha yatakdan kalkcam diye ugraşıyorum benide hevese getirdiniz ama sizi okuyup okuyup yerime yatıyorum eşime söyledim kızlar kıyafet krem almaya başlamışlar diye oda dalga geçiyor sana gerek yok nasılsa pijama giyiyorsun hamilelik ilerleyincede lastiklerini sökeriz öyle giyersin diyorolmadı benimkilerden giyersin diyo

arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?

evt cnm 2 dkka sonra acıkıyorum hemen içim kıyılıyo

arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?

masallah masallah darisi basimiza guzelim ne yediyimi biloyrum ne isdiyimi yahu tum yemekler kaka

hoşgeldin canım aramıza.tebrikler. seninle satımız aynı. bende 25 nisanda gidicem 3.kontrolum olacak ve ikili test yapılacak. allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize

Son düzenleme:

hahahahahaahahah ay çok güldüm yaaa. allah razı olsun kocandan valla iyi güldürdü beni

hamarat kiz seni, bugun nasilsin bakalim? gece uyuyamamissin hmmm o kadar yaparsan tabi ki de beni sorarsan halim fena cok yorgunum cokkkkkk her kesi dovesim var

döv kızz aynen bende öleyim midemiz kötü olduğundan dolayı ben iyiyim heralde bugün değişik bir gün sen çalışıyon dimi :44:

senin mi erken 2 li test benim mi geç :)
benim de 25 nisan

ben 25 nisanda tam 12 haftam olacak.
11-14 haftalar arası dedi doktor.
bende 11 hafta değilde biraz geçsin istedim oyüzden 12 haftamda gidicem.
seninki biraz geç olabilir. sen biraz daha erken gidebilirsin bence. doktormu sana verdi o tarihi?

evet o dedi 25 de gel die aman neyse farketmez :)
belkim cinsiyeti görürüz :)

döv kızz aynen bende öleyim midemiz kötü olduğundan dolayı ben iyiyim heralde bugün değişik bir gün sen çalışıyon dimi :44:

evet calisiyorum oyle uykusuzum ki kafami nereye koysam saatlerce uyurum, ama ne yapalim bebeyimizin mutlu geleceyi icin calismak zorundayim

kızlar az önce sağlık ocağından geldiler ve kayıt yaptılar biri ben senin doktorunum dedi diğeri ise hemşiremmiş 5 ci ayda aşı başlıyomuş bu hafta içinde gitmem gerekmiş siz gittiniz mi sağlık ocağına ya benim kafama takılan bunlar benim hamile olduğumu nerden öğrendiler gerçekden kafam karıştı

aile hekimin olmasinlar gi? :26::26::26:

slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl keyifler nasıl cinsiyeti belli olanlar varmı bende haftaya girecemayrıntılı ulturasona bakalım hayırlsısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…