- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.201
ben yine geldimçünkü yemeğim ocakda bende kaçtım geldim
kizimda bulantilar 23. haftaya kadar surmustu bu ne zmana kadar surecek acaba..
arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?
arkadaşlar çoğunuz yemek yiyememektn şikayetçisiniz.ben de tam tersi 2 saat bişey yemediğimde acıkıyorum.3 saati geçtiğinde midem bulanıyo.yemek yetiştiremiyrm.böyle olan var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum. 31 Ocak SAT. Kasım başı gibi inşallah herşey yolunda giderse bebişimize kavuşacağız. Tüm hamilelere hayırlı olsun diyorum. Darısı isteyenlerin başına inşallah. Benim ilk haftalarda 24 saat midem bulanıyordu ancak şu an çok daha iyiyim. Nadiren mide bulantısı oluyor. Ayakta uzun süre kaldığımda veya bazı kokular tetikliyor. Bunlara dikkat ettiğimde herşey yolunda. Fazla kendimi yormadan iş yapıyorum dinlene dinlene. Ara ara da karın ağrısı oluyo ama bu da sanırım normal. En çok yaşadığım ise gaz sancısı. Bu forumu okduğumda bunların çok yüksek bir oranda herkeste yaşandığını görüyorum. Paylaşımlar çok önemli bu nedenle. Bu arada sadece 1 kez kontorole gittim. Keseyi gördük ve kalp atışlarını duyduk. 2.kontrol 21 Nisanda. Kısmetse herşey yolunda gidecek inşallah. Görüşmek üzere sevgiler.
selam kızlar maşallah siz kremlere hamile kıyafetlerine bakmaya başlamışsınız hatta almışsınız bense daha yatakdan kalkcam diye ugraşıyorum benide hevese getirdiniz ama sizi okuyup okuyup yerime yatıyorum eşime söyledim kızlar kıyafet krem almaya başlamışlar diye oda dalga geçiyor sana gerek yok nasılsa pijama giyiyorsun hamilelik ilerleyincede lastiklerini sökeriz öyle giyersin diyorolmadı benimkilerden giyersin diyo
hoşgeldin canım aramıza.tebrikler. seninle satımız aynı. bende 25 nisanda gidicem 3.kontorum olacak ve ikili test yapılacak. allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize
hamarat kiz seni, bugun nasilsin bakalim? gece uyuyamamissin hmmm o kadar yaparsan tabi ki debeni sorarsan halim fena cok yorgunum cokkkkkk her kesi dovesim var
senin mi erken 2 li test benim mi geç :)
benim de 25 nisan
ben 25 nisanda tam 12 haftam olacak.
11-14 haftalar arası dedi doktor.
bende 11 hafta değilde biraz geçsin istedim oyüzden 12 haftamda gidicem.
seninki biraz geç olabilir. sen biraz daha erken gidebilirsin bence. doktormu sana verdi o tarihi?
döv kızz aynen bende öleyim midemiz kötü olduğundan dolayı ben iyiyim heralde bugün değişik bir günsen çalışıyon dimi :44:
evet o dedi 25 de gel die aman neyse farketmez :)
belkim cinsiyeti görürüz :)
kızlar az önce sağlık ocağından geldiler ve kayıt yaptılar biri ben senin doktorunum dedi diğeri ise hemşiremmiş 5 ci ayda aşı başlıyomuş bu hafta içinde gitmem gerekmiş siz gittiniz mi sağlık ocağına ya benim kafama takılan bunlar benim hamile olduğumu nerden öğrendilergerçekden kafam karıştı
aile hekimin olmasinlar gi? :26::26::26:
hiç gitmemişim aile hekimine zaman bulamadım ve ya ne bilim öle işte :44: sanırım bilmiyorum kii ama nerden öğrendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?