2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın cantugbiş maş nazar falan demion bu aralar hayırdır bende öle bi evde büydüm şimdi apartmn zor oluo bizde kızımla tadını cıkarıoz okula baslayacagım halası köye gidecekmiş ya kızımı okuldaki yardımcıya bırakıcam off kac saat şu seminerler haberinz var mı baska okula gidilecek ya bu kız hiç bişey yemio yaaaaaaaaaa ben gelene kadar ac beklemez umarım süt meyve suyu bide cicbebeli mama bırakcam hangisini severde yerse artık

canım ben de son iki hafta diye başladım okula annem geldi iki hafta baktı işte bugün gelmedi sadece benim için ayrılmak ilk gün zor oldu da sonradan alıştım fakat benim kız için hiçde zor olmadı maaşallah kendisine oyun arkadaşı buldu anneannesini akşama kadar oynuyor:) tabi o yüzden de keyfi yerinde Geçen hafta istifamı verdim ama halaa cevap gelmedi bu devletin işinde istifa etmek de zor yaaaa Seminerde ne olcak ben de bilmiyorum kayıt alıp durduk bir haftadır müthiş yoğundu okul özlemişim çalışmayı da ama tabi melisle evde olmayı tercih ederim Birazdan uyansın babasına doğum günü hediyesi almaya gitcez pazar günü doğum günü de ne alsak bilmiyorum yaaa bu erkeklere hediye almak niye bu kadar zor anlamadım her seferinde zorlanıyorum

cnm benim kız cok yabancılıo bide hic bişey yemio napcaz bilmiom inşallah alışır bi hafta gideceğiz diiye bırakacagm aska okula bakan falan gelcekmiş süt iznnden dolayı 1,5 saat erken cıkarım ama kac saat bilmiorum kendi okuluma gelince onu yanımda götürcem ya tişört kemer kravat parfüm erkeklere ancak bunlar alınır:26:

canım sıkma canını ben her seferinde şimdi işe gidiyorum akşam geleceğim diyorum vedalaşıp öpüp çıkıyorum valla ben sabah 8 de gidiyorum akşam 4 te evde oluyorum annemle akşama kadar oynuyorlar sıkıntı çıkarmıyormuş annem sadece telefon açtığımda seninle konuştuğumu anlıyor kızım diyor kapıya falan bakıyorlarmış ben gelirken gel annesi falan yapıyorlarmış öyle alışcak mecbur yapcak bişey yok biz de sabretcez onlar da ilk gün sıkıntılı geçmişti sonraki günler iyiydi diyor annem gerçi benimki normalde de iyi:) hadi hayırlısı bakalım
ben de öyle düşünüyorum artık tişört şort keten pantolon öyle bişey bakcam bakalım ne bulursam artık

kolay gelsn cnm benm ..ya ymekte yemio napsam ki

şaka gibi yaa melis uyandı yemeğini yedirirken eşim aradı sitenin birinden şort ve sandalet alıyormuş ben de dedim ben de doğum günü hediyesi olarak alacaktım o da tamam sen bunları almış ol dedi ben de dün bi kaç tane beğendiğim vardı bakalım dedim tamam beraber bakalım da al dedi akşam buluşup gitcez oohhh ya hediye işi de böylelikle halloldu ne zor iş seçmek :)
bu arada melisin yemeğinin içindekileri yazmak istedim patates,havuç,bezelye,yeşil fasulye,semizotu,kıyma(çift çekilmiş)piriniç annem yapmıştı dün çok sevdi ben de bugün de yedirdim valla ben balığa da başlamayı düşünüyorum bir hafta sonra falan kıymayı ilk defa dün verdik bir hafta yesin de balığa da geçecem bi de bizimki ekmek yemeyi çok seviyor sanırım tek tuzlu şey o yediği bi de pekmezi ilk verdiğimde yemiyordu pes etmedim valla kaşıkla iki kaşık veriyorum sabahları kan ilacını seviyordu o sanıp içiyor sanırım başka şeylerin içinde sevmiyor ama :)

canım pes etme sürekli değiştirip değiştirip ver biberonla ver kaşıkla ver elinle ver onun eline ver ekmeği bandırıp ver başka şeylere katıp ver biraz sonra tekrar dene ver şimdi alıştılar alıştılar yoksa ilerde daha zor oluyor

haklısın kasıkla agzını hic acmıodu şimdi biberonla deniorum emzirmeyp ac bırakcam bde öle bakalım

buda kücük yemek yemeyen kızım
maşallaah cimcimene.. ya bende istiyom bi cimcimeeee.....
edibe öldü galibaaaaaa

ölmemiş canım korkma, en son 2 haziranda foruma giriş yapmış, buralara uğramamış sanırım bişey yazmamış, ama iyidir merak etme.. küstü mü noldu bilmem.. biraz ara vermek istemiştir belki sadece, arada değişiklik iyi geliyor insana..

Allah bi emir bana bi ipekte sana versin dielim o zaman

valla ankaraya falan gelecekti uzaklasmak mı kaybolmak mı anlamadm resmen yalan oldu edibe

Benimde oğlum 21 kasım doğumlu dişi çıktı demek.. ateş falan yaptı mı ben de hastalanmasından korkuyorum..

nbr gamze ben burdaym
hosgeldn cnm ya sıkıntıdan patlıorum
senn kız yemek yemyr demek. neleri sevmyr peki??? yada neleri sevyr???

ya valla genelde bişey yememek icin agzını kapatıyo bazen zorla agznı acıp sokuyorum muz sevio sadece muhallebi yapıorum mama dielm cici bebe irmik pirinc unu pekmezle ac bıraktım onu yedi meyve suyu sıkıyorum onu bile cok icmio balık sevio kıyma ve tavuk sevio

Kızlar dün akşam oğluma karadut pekmezi yaptım.. Acayip yoruldum ama bebişler için yapmayacağımız şey yok...sağlıkla büyüsünler de..

Kızlar dün akşam oğluma karadut pekmezi yaptım.. Acayip yoruldum ama bebişler için yapmayacağımız şey yok...sağlıkla büyüsünler de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…