- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.661
canım ben de son iki hafta diye başladım okula annem geldi iki hafta baktı işte bugün gelmedi sadece benim için ayrılmak ilk gün zor oldu da sonradan alıştım fakat benim kız için hiçde zor olmadı maaşallah kendisine oyun arkadaşı buldu anneannesini akşama kadar oynuyor:) tabi o yüzden de keyfi yerinde Geçen hafta istifamı verdim ama halaa cevap gelmedi bu devletin işinde istifa etmek de zor yaaaa Seminerde ne olcak ben de bilmiyorum kayıt alıp durduk bir haftadır müthiş yoğundu okul özlemişim çalışmayı da ama tabi melisle evde olmayı tercih ederim Birazdan uyansın babasına doğum günü hediyesi almaya gitcez pazar günü doğum günü de ne alsak bilmiyorum yaaa bu erkeklere hediye almak niye bu kadar zor anlamadım her seferinde zorlanıyorum
cnm benim kız cok yabancılıo bide hic bişey yemio napcaz bilmiom inşallah alışır bi hafta gideceğiz diiye bırakacagm aska okula bakan falan gelcekmiş süt iznnden dolayı 1,5 saat erken cıkarım ama kac saat bilmiorum kendi okuluma gelince onu yanımda götürcemya tişört kemer kravat parfüm erkeklere ancak bunlar alınır:26:
canım sıkma canını ben her seferinde şimdi işe gidiyorum akşam geleceğim diyorum vedalaşıp öpüp çıkıyorum valla ben sabah 8 de gidiyorum akşam 4 te evde oluyorum annemle akşama kadar oynuyorlar sıkıntı çıkarmıyormuş annem sadece telefon açtığımda seninle konuştuğumu anlıyor kızım diyor kapıya falan bakıyorlarmış ben gelirken gel annesi falan yapıyorlarmış öyle alışcak mecbur yapcak bişey yok biz de sabretcez onlar da ilk gün sıkıntılı geçmişti sonraki günler iyiydi diyor annem gerçi benimki normalde de iyi:) hadi hayırlısı bakalım
ben de öyle düşünüyorum artık tişört şort keten pantolon öyle bişey bakcam bakalım ne bulursam artık
canım pes etme sürekli değiştirip değiştirip ver biberonla ver kaşıkla ver elinle ver onun eline ver ekmeği bandırıp ver başka şeylere katıp ver biraz sonra tekrar dene ver şimdi alıştılar alıştılar yoksa ilerde daha zor oluyor
maşallaah cimcimene.. ya bende istiyom bi cimcimeeee.....buda kücük yemek yemeyen kızım
edibe öldü galibaaaaaa
maşallaah cimcimene.. ya bende istiyom bi cimcimeeee.....
ölmemiş canım korkma, en son 2 haziranda foruma giriş yapmış, buralara uğramamış sanırım bişey yazmamış, ama iyidir merak etme.. küstü mü noldu bilmem..biraz ara vermek istemiştir belki sadece, arada değişiklik iyi geliyor insana..
bende kasım annesiyim oğlum 21 kasımda doğdu. gece uyanmalarını bizde fazlasıyla yaşıyoruz tahammül sınırlarımı çok zorluyordu bu durum bi süredir. ta ki bugüne kadar çünkü bügün oğlumun alt dişinden biri patlamış gibi. umarım bu yüzdendir uyanmaları diye teselli ediyorum kendimi. inşallah sizdeki uyanma problemleri de bu yüzdendir ve geçicidir.
hosgeldn cnm ya sıkıntıdan patlıorumnbr gamze ben burdaym
senn kız yemek yemyr demek. neleri sevmyr peki??? yada neleri sevyr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?