- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.641
ankaralılar şu buluşma işini niye erteliyorsunuz ya, ah ben ankarada olacaktım varya, o buluşma çoktaan olmuştu, hiç kaçarınız yoktu.. neyse boşuna çatlamışım ben, sizden bi tırt olmazz.. buluşamazsınız zaten siz.... noldu tırstınız mııııı???
gamzecim bu gaz yetmezse sonra devam ederim yine..
valla şöle deyim ben izmitte kk dan tanıdığım bir kızla buluştum tanıştım, çok tatlı biz kızdı.. o da yeni doğum yaptı, bebeğini görmeye hayırlı olsun demeye gittik oğlumla hemde evine.. çook tatlı bir kızdı, bebeğide çook tatlı maşallah... bende ya ben napıyorum falan oldum başta ama gidene kadardı, gidince iyiki gitmişim dedim ne tatlı bir arkadaşım oldu bilemezsiniz.. e kızıda tatlı, kim bilir kısmet belki dünür oluruzz...
diyeceğim o ki, cesaretli olun, nolcak, alışveriş merkezini bombalamayacaklarına göre korkacak bişi yok, unutmayın hepimiz anneyiz.. tahminimce korkmaktan değilde ortak bi gün ayarlayamadığınızdan olmuyo, ama lütfen ayarlayın bir gün, günün sonunda hepiniz yüzünüzde bir gülümsemeyle evlerinize döneceksiniz, şiddetle tavsiye edilir, biran önce hemde hemen...
aynen cnm ben de veremedm ve regl olamadm ben habire yiyen bi tipim özellkle kilo yapan şeylere bayılırımArkadaşlar şu kiloları nasıl verdiniz? Psikolojim çok bozuluyo halen 7-8 kilo fazlam var. Henüz reglde olmadım.. Lütfen paylaşın benimle atmak istiyorum bu kiloları üzerimden(
kızlarr buluşun,tanışın,kaynaşın....benn anadolunun küçük bi ilçesinde kalırken size imrenerek bakıyorum.sizleri çok merak ediyorum,bebişlerimizin oyun grubu olurdu.güzel olurdu güzell.fırsatınız varsa,imkanınız varsa buluşup tanışın derimmm...
kiloya gelince 17 kilo verdim bende.ama doğumdan önce de 5kilo fazlam vardı.5kiloyu da verdim miii tam olacakkkk
Valla Canım ben tamamen emzirme olayını kullandım. Sütümü etkilemeyecek şekilde aldığım enerjiyi doğru kontrol ettim, süt ürünlerinin yarım yağlı olanlarını kullandım. Bol bol yoğurt yedim ki bel bölgesi yağlarının erimesinde çok etkili. düşükle 7 kilo, hamilelikle de 12 kilo almıştım. Bugün itibariyle 18 kilo gitmiş. Çok şükür çatlak da olmadı ama selülitle başım dertte benim. Emzirme hormonuyla mı alakalı bilmiyorum ama ne kafein alırım, ne susuz kalırım ne de hareketimi eksik ederim. Bilemedim. Ben de henüz adet olmadım. Zaten doğumdan sonra bir iki ay içinde olmazsan, emzirme bitene kadar olmazsın diyorlar. Bekliycez artık. Bir de ben bir haftadır kızımı baby slingle koynuma bağlayıp hızlı tempo bir saat yürüyorum. Hem hava alıyor akşamları, hem de eve dönene kadar uyuyor.Gece uykumuza böyle dalıyoruz. Bacaklarımdaki selülitlerde azalma hissediyorum. belki de psikolojiktir amaArkadaşlar şu kiloları nasıl verdiniz? Psikolojim çok bozuluyo halen 7-8 kilo fazlam var. Henüz reglde olmadım.. Lütfen paylaşın benimle atmak istiyorum bu kiloları üzerimden(
GAMZE canım kilo konusunda hiçbirşey yapmadım.sadece şunun farkına vardım.oğlumdan önce çok hareketsizmişim.tembelmişim.hamile kalmadan önce de eşim askerdeydi.o dönemde sıkıntıdan yedim de yedim.askerden döndükten 2 ay sonra hamile kaldım.fazla 5kilomla beraber yani.ee şimdi bebekte olunca dinlenmeye vakit kalmıyo.hiç farketmeden 17kilo gitti.ama göbeğim var,ona takıyorum ben de kafayı.karnımda çatlağım yok.çikolatayı kessem o 5kilo da gidecekte çikolataya dayanamıyorum.
ben hala cok hareketsizim offfffffffff
senemgy canım senim kıymayla ilgili bir tarifin vardı çorbalara falan koymak için onu tekrar yazabilir misin?
Tabi Canım, yazayım. İki kere çekilmiş yağsız kıyma, çok minik doğranmış soğan ve rendelenmiş domatesi beraber tencereye koyup sularını salıp çekene kadar kavuruyorsun. Ben şimdi içine az tereyağı koyuyorum daha güzel donsun diye. Etin yağı iyi değil ama tereyağına izin var. Ilınınca hafif zeytinyağıyla yağlanmış buzluk kalıplarına koyup donduruyorsun. Sonra da çıkarıp buz dolabı poşetinde muhafaza ediyorsun. Deneye yanıla bulduğu ve memnun kaldığım son şekil bu. Çorbaların pişmesine yakın içine bir küp atıyorsun. O kadar.
hmm guzel bir fıkırmiş.
fikir sahibine kocamn bır
kıyma için 7. ayı beklemk zorundamıyz acaba?
bu arada ben kahvaltısına fındık yada cevz kıyıp veryrm. begenerek yıyor. 7. ayı bekleyemdm galıba:26:
topik cok hareketsiz
arkadaşlar bugün aklıma geldi, şu bebişi uyayamayan arkadaşlar, ona bir uyku arkadaşı edindirdi mi acaba, daha önce muhabbetini yapmıştık ama yine bir hatırlatayım dedim.. eğer uyku arkadaşı varsa zamansız uyandığında onunla oynuyo oynarken de yine uyuya dalıyor, sonra uyanınca korkup ağlamıyo çünkü yanında arkadaşı var..işin şakası gerçekten bunu hala denemediyseniz, en kısa zamanda daha fazla geçikmeden bir uyku arkadaşı edinin edindirin, benden tavsiye.. Emir uyku arkadaşı POOH u çok seviyor..
çook sıcakk.. çok şükür yaz geldi, neyse gidip uyayayım artık.. sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?